ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ .ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ – Πού το πας Νίκο Μιχαλολιάκο;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πιθανώς να σας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος “Μακελειό” της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018, όπου έγραφε με πηχυαίους τίτλους:
“Έδωσαν τα χέρια Γιώργος – Νίκος για να καταλάβουν την Εξουσία;”! Με μικρότερους τίτλους αναφερόταν η εν λόγω εφημερίδα στην πρώτη σελίδα: “Στόχος η πατριωτική διακυβέρνηση της χώρας. Οργιάζει το παρασκήνιο για πολιτική διεργασία και συνεργασία ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και την Εθνική Ενότητα του ΛΑΟΣ”!

Είδηση, που βγήκε από την εφημερίδα “Μακελειό” μετά την παρουσία του Γραμματέως της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δίαυλου ΑΡΤ – ιδιοκτησίας Γιώργου Καρατζαφέρη – το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018, αφού μέχρι εκείνη την ημέρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν πολιτικά απέναντι από το Νίκο Μιχαλολιάκο!


Ωστόσο, προσωπικά δεν μου δημιούργησε καμιά έκπληξη το γεγονός, αφού λόγω της υψηλής πληροφόρησης που είχα, έγραψα το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα και στη στήλη μου “Τσουκνίδα” με τίτλο: Νίκο… Γιώργο… καλά στέφανα…

«Ένα “πουλάκι” υψηλής πληροφόρησης μας ενημέρωσε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να συναντήσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο και η συνάντηση έγινε!

Μπορούν να μας ενημερώσουν, αν στην κουβέντα που έκαναν συμφώνησαν να γίνει πολιτική ανακωχή ώστε ο ένας να μην χτυπάει τον άλλο;

Αν συνέβη αυτό, τότε επαληθεύεται ότι, ο Καρατζαφέρης είναι πολιτική αλεπού! Γιατί, σε αυτήν την περίπτωση έχει να κερδίσει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Τι θα έχει άραγε να κερδίσει από αυτήν την συμμαχία ο Νίκος Μιχαλολιάκος;

Ωστόσο, κατά το παρελθόν πολλές φορές ερίζουν αλλά τελικά πάντα τα βρίσκουν!

Μου θυμίζουν οι Μιχαλολιάκος – Καρατζαφέρης τις γάτες, που σκούζουν και κανείς δεν γνωρίζει αν μαλώνουν ή αν κάνουν έρωτα»!

Να μας απαντήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος…

Έτσι, επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα από τα γεγονότα – όπως άλλωστε τόσες και τόσες φορές – και απομένει να τους ευχηθούμε: Να ζήσετε και …καλούς απογόνους Νίκο και Γιώργο!

Παρά ταύτα, θα θέλαμε να μας απαντήσει ευθέως ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής για τα οφέλη που ελπίζει να αποκομίσει, δίνοντας τα χέρια με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, εκτός από την πολύ μικρή έως ελάχιστη προβολή του κόμματός του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Καρατζαφέρη!

Γιατί, προσωπικά πιστεύω ότι, η Χρυσή Αυγή θα χάσει από αυτήν την συνεργασία, την στιγμή που τα ποσοστά της ανέβαιναν λόγω της σθεναρής και πατριωτικής της θέσεως στα Εθνικά θέματα!

Επίσης, να μας πει ευθέως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αν υποσχέθηκε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Χρυσής Αυγής στον Γιώργο Καρατζαφέρη! Γιατί, η “πολιτική αλεπού” Γιώργος Καρατζαφέρης δεν μπορεί να συμβιβαστεί με λιγότερα ανταλλάγματα! Από τη στιγμή, που κόμμα ΛΑΟΣ δεν υπάρχει, ούτε βέβαια “Εθνική Ενότητα” μετά και την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου! Εκτός και εάν υφίσταται κάπου στον Κόσμο όλο, “Εθνική Ενότητα” με ένα μόνο κόμμα απονευρωμένο και ανύπαρκτο!

Επίσης, να μας απαντήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, εάν πήρε την εντολή συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του!

Αλήθεια, γνωρίζει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα αυτήν την συνεργασία; Τι έχουν να πουν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς; Γνώριζαν αυτήν την πολιτική συμμαχία του αρχηγού τους με τον Μνημονιακό Γιώργο Καρατζαφέρη; Συμφωνούν με αυτήν την “τερατογέννηση”;

Δεν οφείλουν να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που βγάζουν σπυράκια όταν ακούν το όνομα Καρατζαφέρης;

Πάντως, η απορία μου λύθηκε! Στην προκειμένη περίπτωση, οι “γάτες” δεν σκούζουν επειδή μαλώνουν, αλλά από τον παράφορο – παθιασμένο και ξαφνικό τους έρωτα!

Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο και συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου…

Στο σημείο αυτό θα σου θυμίσουμε κ. Μιχαλολιάκο πως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψήφισε το Πρώτο επαχθές και καταστροφικό Μνημόνιο μαζί με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε για Πρωθυπουργό της χώρας τον τραπεζίτη και άνθρωπο των Διεθνών Αγορών – και του Κώστα Σημίτη – Λουκά Παπαδήμο, συμμετέχοντας στην καταστροφική για την Ελλάδα και το λαό της κυβέρνησή του, με τέσσερεις (4) Βουλευτές!

Έτσι, θα θέλαμε να μας πει ο Αντιμνημονιακός Νίκος Μιχαλολιάκος, πως θα κάνει κολεγιά με τον Μνημονιακό Γιώργο Καρατζαφέρη;

Μήπως τελικά, το πολιτικό κλίμα στην Πατρίδα δεν βρωμάει μόνο στα μεγάλα κόμματα, αλλά και στα μικρότερα;

Γνώριζε ή δεν γνώριζε αυτή τη συνεργασία η Σοφία Παραδείση;

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ TV, που παρουσιάζει ο Αντώνης Μυλωνάκης, όπως προαναφέραμε, ήταν φιλοξενούμενος ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου, ως αποτέλεσμα της πολιτικής ανακωχής – συνεργασίας κατά τον Στέφανο Χίο – των Καρατζαφέρη και Μιχαλολιάκου!

Όμως, την “ευχάριστη ατμόσφαιρα” που είχε δημιουργηθεί την χάλασε η δημοσιογράφος του σταθμού κ. Σοφία Παραδείση! Η οποία εκνεύρισε με την επιμονή της και τις ερωτήσεις της τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και έκανε τον Αντώνη Μυλωνάκη να ιδρώνει και να χάνει το χρώμα του!

Η κ. Σοφία Παραδείση, είναι από τις παλαιότερες υπαλλήλους του καναλιού Καρατζαφέρη και αυτό από μόνο του μπορεί να λέει πολλά!

Έτσι, ή δεν την είχαν ενημερώσει για την πολιτική κολεγιά Καρατζαφέρη – Μιχαλολιάκου και είχε μείνει στο “χτυπάμε τη Χρυσή Αυγή όπου τη βρούμε”, ή ήταν “δασκαλεμένη” να ενεργήσει ως προβοκάτορας, όπως μας ενημέρωσε το ίδιο πουλάκι που μας έδωσε και την είδηση της συμμαχίας Νίκου – Γιώργου, που πρώτοι αποκαλύψαμε το περασμένο Σάββατο!

Στενοί συνεργάτες πλέον, Καρατζαφέρης και Χίος…

Από την άλλη θα μου πείτε, τι δουλειά έχει ο Στέφανος Χίος να “προωθεί” τον Γιώργο Καρατζαφέρη μέσω της εφημερίδας “Μακελειό”;

Θα σας απαντήσω πως, ο Στέφανος Χίος, εδώ και κάμποσους μήνες συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ! Και αυτοπροβάλλονται, διαφημίζοντας τα “προϊόντα” τους! Και αν θέλετε, καλά κάνουν!

Όμως, ο πάλαι ποτέ καλός μου φίλος Στέφανος Χίος, αφού υπήρξα και συνεργάτης του στις τηλεοπτικές εκπομπές του “Μακελειό”, αλλά και στις πρώτες εκδόσεις της εφημερίδος “Μακελειό” (σ.σ. αμισθί), πού πήγε και έμπλεξε;

Όταν, ο Στέφανος Χίος κατηγορούσε την πολιτική αλητεία του Καρατζαφέρη διά μέσω των εκπομπών του και του κόλλησε το προσωνύμιο “κωλοτούμπας”;

Όταν, τον Νοέμβριο του 2011 μου έδωσε τηλεοπτικό βήμα – που δεν μου έδωσε κανένας άλλος δημοσιογράφος – στο Kontra Channel για να καταγγείλω το Γιώργο Καρατζαφέρη, που μετάλλαξε ένα πατριωτικό κόμμα, τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, σε κόμμα Συστημικό, νεοταξικό, σε κόμμα των μεγαλοαστών!

Όταν, ο Στέφανος Χίος, που πολέμησε – ο μόνος δημοσιογράφος – σθεναρά την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, πού συμμετείχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και έπαιρνε τηλέφωνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης τους Κουρήδες, για να μας διώξουν από το κανάλι! Πού αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου ως ο “τρελός με το κόκκινο κασκόλ”;

Ο Στέφανος Χίος που είχε ενδοιασμούς για το τι ακριβώς είχε γίνει με τις επιχορηγήσεις που έλαβε το κόμμα του ΛΑΟΣ από την είσοδό του στην Ευρωπαϊκή Βουλή (2004 και 2009) και από την είσοδό του στην Ελληνική Βουλή (2007 και 2009)!

Ο Στέφανος Χίος, πού ανέλαβε “Σταυροφορία” για το ένα (1) εκατομμύριο ευρώ που διέθεσε το κόμμα του ΛΑΟΣ στο πάλαι ποτέ “Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής”, το επονομαζόμενο “Ταμείο της φτώχειας” και δεν γνωρίζουμε αν γύρισε στο ταμείο του ΛΑΟΣ, όταν το “Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής” διαλύθηκε;

Αλήθεια, τι απέγινε με την αναφορά του Γιάννη Δαραβίγγα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών γι΄ αυτό το ένα εκατομμύριο;

Πάντως, όπως και να έχει, τιμώ τον Στέφανο Χίο, αφού έχει κάνει αγώνες εναντίον της καθεστηκυίας τάξεως της Πατρίδος και είναι η πρώτη φορά που κάνω την όποια αναφορά στο όνομά του, από τη λήξη της συνεργασίας μας! Που προήλθε από τη δική του συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη (σ.σ. ως γνωστόν υπήρξα από τα ιστορικότερα στελέχη του ΛΑΟΣ, μετέχοντας επί οκτώ (8) χρόνια στο ανώτερο θεσμικό του Όργανο, το Εκτελεστικό Γραφείο και διατελέσας εκτός των άλλων επί τετραετία Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος)!

loading...

16 thoughts on “ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ .ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ – Πού το πας Νίκο Μιχαλολιάκο;

  1. Σε μια παρηκμασμενη κοινωνια σαν τη δικη μας,
    βλεπεις πολιτικους σαν τον Καρ-Μιχ και σουρχεται να βαρας τη κεφαλα σου στον τοιχο.
    Ουτε ενα ακροδεξιο κομμα της προκοπης δεν ειναι ικανοι να κανουν τα λαμογια της εθνικοφροσύνης.
    Το κλεφτοπασόκ έγινε 3ο κομμα κι ο Μιχαλολιάκος ξεκαρφώνει με μουσουλμανους βουλευτες.

  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΣΠΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑ.ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ…

  3. ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ FAKE NEWS). Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΠΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΛΕΥΡΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΣΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  4. Εσύ δεν βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με τα κόμματα που έστειλαν στον πάτο και στην εξαθλίωση την Ελλάδα, αλλά το βαράς με τη Χρυσή Αυγή που δεν έκανε κανένα κακό στην Ελλάδα ! ! ! !
    Σε συγχαίρω για την ''πρωτότυπη'' λογική σου.

  5. όταν ακούγονται τέτοια, σημαίνει ότι η χρυσή αυγή ανεβαίνει.

  6. Δεν προκύπτει από όσα διάβασα ότι συμφώνησαν σε κάτι Καρατζαφέρης – Μιχαλολιάκος αλλά ότι βρίσκονται πλέον σε διαρκή συνεργασία Καρατζαφέρης και Χίος. Είδα και εκρηκτικό δελτίο και η Παραδείση ήταν φούλ εχθρική, ειρωνική και αναιδείς στον γενικό γραμματέα της ΧΑ που από μόνο του διαλύει κάθε σκέψη περί συμφωνίας. Τι να το κάνει να βγαίνει μια στο τόσο στο ΑΡΤ και να αντιμετωπίζει τέτοια εχθρική συμπεριφορά όχι μόνο ο Μιχαλολιάκος αλλά και οι υπόλοιποι βουλευτές. Αντίθετα τον εισαγγελέα τον Σακκά τον έχουν στα όπα όπα, για πιθανή μελλοντική συνεργασία υποθέτω. Έχει ακουστεί πολλές φορές περί συνεργασίας Καρατζαφέρη – Μιχαλολιάκου αλλά διαψεύδονταν πάντα από το Μιχαλολιάκο και την ΧΑ. Είναι τα γνωστά του Καρατζαφέρη περί πολυκατοικίας. Παλιά το έπαιζε στην ίδια πολυκατοικια με την ΝΔ και ήθελε να ανέβει από το υπόγειο στους πάνω ορόφους ως "λαϊκός δεξιός". Τώρα προσπαθεί να το παίξει ακροδεξιός σε άλλη πολυκατοικία πια. Ο βασικός λόγος που σπέρνει αυτές τις φήμες ο Καρατζαφέρης είναι για να ασχοληθούν μαζί του οι ένοικοι. Συγκεκριμένα οι κομματικές πελατείες γιατί οι κομματάρχες τον έχουν στο φτύσιμο. Δεν νομίζω ότι πείθει και πολύ, άλλωστε οι περισσότεροι πρώην ψηφοφόροι του τον γνωρίζουν πλέον καλά για τις κωλοτούμπες και τον τοιχοδιωκτισμό του. Σε λίγα χρόνια μπορεί να ξαναλλάξει πολυκατοικία και να γίνει ελαφροδεξιός-αδέξιος όπως ο Πάνος Καμμένος. Ακόμα και αυτό να περιμένετε.

  7. Να θυμίσω ότι η δημοσιογράφος Παραδείση γύρισε και είπε στο Μιχαλολιάκο ότι "αν ήθελε θα μιλούσε σε όλη την συνέντευξη επάνω στο Μιχαλολιάκο" (για να μην καταλαβαίνει κανένας τηλεθεατή τίποτα). Γιατί τον κάλεσε τότε; Εγώ νομίζω ότι απλά το ΑΡΤ κατέγραψε και ότι έδωσε τηλεοπτικό χρόνο και στη ΧΑ για να μην κάνει καταγγελία η ΧΑ, κάποια στιγμή, και είναι και το ΑΡΤ εντός της λίστας αυτών που την αποκλείουν.

  8. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΟΔΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ !! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

  9. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:Να ενημερωνεστε απο τα εντυπα του κινηματοs και ΟΧΙ απο"ΜΑΚΕΛΙΟ"και καναλι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    Λενε…εγκυρη και σωστη ενημερωση
    offshore mileson l.t.d(η λεκανοχυστρα πορδοκλανορουφηχτρα ο βαψωμαλλιαs το κλανοχηνο..Μολιs κυκλοφορησε στεφανε πινω-πινω και ολο χυνω χυνω!
    Καταγγελια ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    ΧΙΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
    Βαλτο καναλι στον κ@λο σου Καρατζαφερη!
    Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!
    ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ…
    πρωην αρχιλογιστηs τηs siemens πρωην στελεχοs του ΛΑγΟΣ τσιρλοκουραδοστολου!
    η κ.σοφια πρωκτοτσιμπουκοκλανοδειση πρωην υποψηφια με το ΛΑγΟΣ!
    ο κ.τοτοs μυλονοκλανoπορδos(κατα κοσμον η κλαψωμ@υνα βροχοπουλου) πρωην υποψηφιοs με το ΛΑγΟΣ στο γραφειο τηs γριαs πορδοπρεσβεωs!
    και ο πρωην καροχτυπημενοs στο κεφαλι απο την ροδα του καρου του αγωγιατη στην υποβαθμισμενη περιοχη του βουρλοποταμου πλανοδιοs πωλητηs γαλατοs-σανου κολατσιου ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν γελωτοποιοs κομφερανσιε ψευτομιμοs περιστερο πρωκτο τσιρλο κουραδο χεσμενοs βαψωμαλλιαs οφσοροδοξοs ερωτυλοs παρ'ολιγο διγαμοs καμποτινοs σαβανοτσεπηs καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ το χαζοχαρουμενο πραμα-πραματι γεροντακι τηs κατεριναs

  10. Για τον εκπρόσωπο τύπου της ΧΑ που,
    άλλα διαβαζει, άλλα καταλαβαινει κι οτι του κατέβει γράφει.

    Ακου φίλε,
    σας δόθηκε μια και μοναδική ευκαιρία να βγείτε απο την αφάνεια, να πείτε να προπαγανδίσετε τις ιδεες σας, σας εμπιστευτηκε λαός κι εσείς αντί να εκμεταλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία κανατε οτι μπορουσατε για τον αφανισμό σας,
    λες και τα κανατε επιτηδες,
    λες και αυτοσκοπός σας είναι ο αυτοεξευτελισμός σας.
    Σας δοθηκε η ευκαιρία μεσω των ευρωεκλογών να διορίσετε 3 μορφωμενους νέους, ας ηταν και φασίστες αλλα τουλάχιστον έξυπνοι νεοι και μορφωμένοι και αντ αυτού, βολεψατε δυο καραβανάδες που σ ολη τους τη ζωή εμαθαν να κανουν,
    ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,
    για να ανεβουν τη γαμημενη ιεραρχία του πολιτικαντικου κωδικα αξιών,
    αποχωρούν βουλευτές σας εξ αιτίας της ανικανότητος ή επιλογής αυτης της τακτικής απο εναν που παριστάνει τον αρχηγό σας.
    Μαθετε όμως πως,
    δεν μπορείς να εισαι πρακτοράκος και αρχηγός κόμματος ταυτόχρονα, το ενα ή το άλλο.
    Αντε λοιπον στον Καρ που δεν είναι πρακτοράκος.
    "τα κόμματα που έστειλαν στον πάτο και στην εξαθλίωση την Ελλάδα",
    συνεχίζουν το έργο τους και με τη δική σας βοήθεια.

    Σας παρακαλώ,
    πριν μου απαντήσετε σκαφθείτε λιγάκι,
    μόνο λιγάκι.

  11. Ουτε οσο μιά τρίχα από τα αρχίδια των δύο καραβανάδων δεν αξίζεις ερπετό ,άσε που δεν έχεις αρχίδια οπως όλα τα σκουλήκια .Αμφισβητείς την αξία και το μορφωτικό επίπεδο των δύο ευρωβουλευτων χωρίς να το γνωρίζεις απλώς ως σκωληκοειδής συκοφάντης και γιατί όχι ως γνήσιος φασιστομαλάκας της αριστερής τσέπηςκαι οπαδός του χαζοχαρούμενου αμόρφωτου βλάκα ,του διά των καταλήψεων μηχανικού και των τραγικών συνεργατών του ,και τολμάς να μιλάς γιά μορφωμένους νέους τύπου Καρανίκα και λοιπών ερπετών εξαναγκάχοντας με να σε αναβαθμίσω σε σκέτο μαλάκα πέραν της ηλιθιότητας που διακρίνει το πλείστων των αριστεροφασιστών.

  12. Κι ελάτε να το πουμε όλοι μαζί… Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί η Χ.Α. ανεβαίνει.. ΜΑΛΛΟΝ!!!! Γκντουπ

  13. Η οποία να σημειώσουμε ότι ανεβαίνει … ΜΑΛΛΟΝ!!! γκντουπ!!!

  14. Δύσκολο πολύ δύσκολο αυτό που μας ζητάς 10.42… Να σκεφτούμε; Με τι να σκεφτούμε; Αλλωστε σκέφτονται άλλοι για μας. Αλλά ξερουμε γιατί μας το ζητάς αυτό το "να σκεφτούμε". Γιατί η χρυσή αυγή ανεβαίνει… ΜΑΛΛΟΝ!!! γντουπ!!!Οπότε αμα ξεκινάμε να σκεφτόμαστε θα πέσει!!!! σε τα μας τώρα!!

  15. 12.35.Σωστά σου μιλάει ο 3.37, 12.35. Κι εσύ φαγώθηκες να σπάσεις την κεφάλα σου στον τοίχο. Χάθηκαν οι χρυσαυγίτες;

  16. ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:Ο Σπυροs Καρατζαφερηs αδελφοs του αληταρα νεναζι φιλοσιωνιστη Γιωργου Καρατζαφερη ειναι μια φιγουρα που μπορουμε να πουμε οτι αντιπροσωπευει τον τιτλο του"greko maskara"
    Μια ζωη πολιτικα διαπλεκομενοs με τα κατακαθια του βρωμικου ψευδοΠΑΣΟΚ-Μια ζωη προεκταση του νεοναζι φιλοσιωνιστη αδελφου του!Παντα οι κατα καιρουs"αποκαλυψειs"του ησαν πολιτικα κατευθυνομενεs και ΦΟΥΣΚΕΣ-Μια ζωη δεν εχει απομεινει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ…..ΕΡΓΟ ΤΟΥ!Δεν δινω καμια ιδιαιτερη αξια στη"συλληψη του.Τον θεωρω δημοσιογραφικη προεκταση του διεφθαρμενου καθεστωτοs.Αντι να μαs τρελανουν να αφηνουμε να μαs βφαινουν τα αφθορμητα για να τουs τρελανουμε εμειs.H ΧΟΥΝΤΑ εχει συμφερον να ηρωποιει καποια απο τα οργανα τηs.Μη τρελαθουμε τωρα οτι ο Καρατζαφερηs ο Β'εκανε αποκαλυψη κατι που ΟΛΟΙ ΜΑΣ γνωριζουμε εδω και 2,5 χρονια με ντοκουμεντα!!!!!!ΝΙΣΑΦΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ….
    ΑΝ εχει κοτσια ο παρλαπιπαs να μαs πει καμια αποκαλυψη για τον κοπριτη κωλοτουμπα αδελφο του!Ξερει πολλα που δεν ξερουμε και ειδικα εγω θα ηθελα να μαθω για εκεινουs που εβαζαν τον κωλοτουμπα να ζητα επιμονα τη νομιμοποιηση του καταμαυρου χρηματοs!
    Γκεγκε Αλβανοεβραιε???????
    tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/28024
    ΣΥΡΙΖΑ-ILLUMINATI-ΛΑΟΣ,ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ
    για σκαφθειται λιγακι η αστρατευτη φυγοστρατη κοντοχοντρη κουραδα κατα κοσμον γιωτομπαλινο η μπουγατσαs η οβελιξ η ρομπα η ρωποπερπηρηθρα του αγραματου βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ σκαφθειται λιγακι μονο λιγακι τι τηs τον κανανε τον πρωκτο τηs Νανσυ στιs brukselles η βικυ η κοτερατζου πρρρρρρρρρρρ σε στενο τηs κυκλο στον ΛΑγΟΣ ελεγε οτι την ξεχαρβαλωσανε(την κ.Μπουλντοζα)τελοs στα…….. προβληματα δυσκοιλιοτηταs που ειχε πριν…η κ.Κυδωνιατη του χοντρου για σκαφθειται λιγακι μονο λιγακι μιλανε ολοι μιλανε και οι τρυπιοι Κ@λοι..του τζαφερ κλαναρ πορδαρ

Comments are closed.