ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ! 

«Η δολοφονία της Μακεδονίας σημαίνει δολοφονία της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Σημαίνει δολοφονία της ιστορίας και του πολιτισμού.»

Γράφει ο Γεώργιος Π. Παύλος
Καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας, ΔΠΘ 
     Μέλος του ΙΗΑ

Σύνοψη

Μολονότι στο κείμενο αυτό στρέφομαι σαφώς εναντίον του υποβόσκοντος γερμανικού αλυτρωτικού νεο-φεουδαρχισμού και του συγκεκαλυμμένου γερμανικού νεο-φασισμού που επιχειρεί εκ νέου στα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή και αποσταθεροποιεί μαζί με άλλους συνεργούς ολόκληρο τον πλανήτη, εκφράζω ειλικρινώς και διακηρύσσω τον αμέριστο θαυμασμό και την συμπάθειά μου προς τους ευαίσθητους και δημοκράτες Γερμανούς πολίτες που θρέφουν αληθινά φιλελληνικά αισθήματα κι έχουν διαχρονικά συμπαρασταθεί, μαζί με τους απανταχού φιλέλληνες λαούς και πολίτες, τον ελληνικό αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και εθνική ελευθερία.

Ο γερμανικός φασισμός και νεο-φεουδαρχικός σχιζοφρενικός αλυτρωτισμός ενισχύει σήμερα στα Βαλκάνια και αλλού τοπικούς αλυτρωτισμούς και τοπικούς φασισμούς.

Χρηματοδοτεί ακροδεξιές, ακροαριστερές και άλλες φονταμενταλιστικές θρησκευτικές και φασιστικές ομάδες, παραποιώντας την ιστορική αλήθεια και τα ιστορικά δίκαια λαών, όπως ο ελληνικός.

Αποσταθεροποιεί, έτσι, όχι μόνον τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή αλλά ολόκληρο τον πλανήτη και προετοιμάζει τον νέο παγκόσμιο Μεσαίωνα ή τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα αιματοκυλήσει και θα αφανίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Ως Έλληνες, θέλουμε όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα να γνωρίσει πως ο ελληνικός λαός υπόκειται σήμερα την πλέον απάνθρωπη μορφή σύγχρονης γενοκτονίας και εξόντωσης.

Δεν κλέπτεται μόνο το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας με το να χαρίζεται σε ένα σαφώς σλαβικής καταγωγής και προέλευσης νεοϊδρυθέν, πρόσφατα αποσπασμένο από το σερβικό, κράτος και είναι γνωστό σήμερα ως FYROM.

 Σήμερα δεν κλέπτεται μόνον ο ελληνικός εθνικός πλούτος σε ξηρά και θάλασσα από το γερμανικό και παγκόσμιο ληστρικό τραπεζικό σύστημα. Πολύ περισσότερο, εγκαινιάζεται ο γεωγραφικός διαμελισμός της Ελλάδος και η φυσική εξόντωση των Ελλήνων μέσα στην ίδια την πατρίδα των.

Τα μνημόνια που επέβαλε το σύγχρονο γερμανικό Οικονομικό Ράιχ επιφέρουν την πλέον απάνθρωπη γενοκτονία και εξόντωση του ελληνικού λαού και, αν συνεχιστούν, σε λίγο χρόνο δεν θα υφίστανται Έλληνες στην σημερινή Ελλάδα.

Σήμερα, ως Έλληνες βιώνουμε τα σύγχρονα Άουσβιτς και Γκουλάγκ μέσα στην ίδια την πατρίδα μας. Σήμερα φονευόμεθα ως Έλληνες με τον πλέον βάρβαρο τρόπο και διωκόμεθα από την Ελλάδα και την Ιστορία.

Σήμερα, στις αρχές του 21ου αιώνα, επιχειρείται η εθνική, πολιτική, οικονομική και σωματική εξόντωσή μας.

Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους λαούς της γης και τους ηγέτες των, Αμερικανούς, Ευρωπαίους, Ρώσους, Άραβες, Εβραίους, Ινδούς, Κινέζους, Ιάπωνες και κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο και ελεύθερα αισθανόμενο πολίτη της γης, να υπερασπίσουν την Ειρήνη και την Δημοκρατία στα Βαλκάνια.

Ζητούμε από την παγκόσμια κοινωνία να μην επιτρέψει την κλοπή των ελληνικών ονομάτων και την επιχειρούμενη αμφισβήτηση της ελληνικής γεωγραφίας και της ελληνικής πολιτείας.

 Διότι το νεοφανές κράτος των Σκοπίων, γνωστό ως FYROM, που οικειοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια το σαφώς ελληνικό όνομα της Μακεδονίας, διεκδικεί όλη την Βόρεια Ελλάδα, από τον Όλυμπο μέχρι την Θράκη.

Κανείς πολιτισμένος λαός και ουδεμία δημοκρατική χώρα σε όλο τον κόσμο δεν θα πρέπει να επιτρέψουν να παραποιείται και να κλέπτεται η ιστορία πολλών χιλιετηρίδων ενός λαού ιστορικού όπως ο ελληνικός, ο οποίος ανά τους αιώνες προσφέρει τον πολιτισμό του και την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας σε όλη την ανθρωπότητα.

Κανείς πολιτισμένος λαός και πολίτης στον κόσμο δεν πρέπει να επιτρέψει σήμερα να τιμωρείται ο ελληνικός λαός από τον γερμανικό μεγαλοϊδεατισμό και το γερμανικό Οικονομικό Ράιχ, επειδή ο λαός αυτός αντιστάθηκε μαζί με όλους τους άλλους ελεύθερους λαούς σε Δύση και Ανατολή στον χιτλερικό Ναζισμό και τον γερμανικό φασισμό και απανθρωπισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

3 thoughts on “ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

  1. Η Ελλάδα να απαιτήσει από τα Διεθνή Όργανα την πιστοποίησή τους σχετικά με τους ισχυρισμούς των γειτόνων μας, οτι είναι "Μακεδόνες" και μιλούν "μακεδονικά".

    http://rhgasferaios-makedonia.blogspot.gr

  2. Στίχοι: Πάνος Θεοδωρίδης
    Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
    1. Γιώργος Νταλάρας
    2. Χορωδία
    3. Πέτρος Γαϊτάνος

    Στη Μακεδονία του παλιού καιρού
    γνώρισα τη μάνα του Αλέξανδρου
    μου `στησε κουβέντα στις εξοχές
    κι έκανε νυχτέρια με μάγισσες

    Αχ Μακεδονία χιλιόμορφη
    γιατί κλαις και λιώνεις σαν το κερί
    έχω γιο μονάκριβο η καψερή
    κι έχει φύγει για την ανατολή

    Τον προσμένουν κίνδυνοι και χωσιές
    λόγια ανθρώπων μαύρα και συμφορές
    μοναχός τ’ αντέχει και τα περνά
    τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα

    Στη Μακεδονία του παλιού καιρού
    γνώρισα τη μάνα του Αλέξανδρου
    στο φεγγάρι ψάχνει για μάγισσες
    στ’ όνειρό της φέρνει τους Έλληνες

Comments are closed.