Φίλιππος Ηλιάδης: Ακόμα και ο λαός των Σκοπίων θα μας καταλάβει μια μέρα και θα μας δικαιώσει ! ! !

Απίστευτο ενωτικό μήνυμα στέλνει ο Φίλιππος Ηλιάδης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δεν μας χωρίζει τίποτα με τον λαό των Σκοπίων αναφέρει  χαρακτηριστικά και μάλιστα λέει ότι ακόμα και αυτός ο λαός θα μας δικαιώσει !

Ολόκληρη η ανάρτηση παρακάτω:

“Ο λόγος που δεν θέλουν να έχει Παράδοση και Ιστορία ένας λαός είναι γιατί αυτά είναι τα στοιχεία που τον κρατάνε σε ομοψυχία και τον ενώνουν ώστε να αντιμετωπίσει  τον εχθρό , τον εχθρό του λαού, αυτός είναι ο στόχος της Παγκοσμιοποίησης.

Αφού λοιπόν μας διέλυσαν οικονομικά και μας κατάντησαν ζητιάνους τώρα κάνουν  δοκιμή, εάν καθυπέταξαν και το φρόνημα του Ελληνικού Λαού !

Μην τους αφήσετε….. μακριά από τα κόμματα και τα ΜΜΕ που προσπαθούν και κάνουν τα πάντα για να μας διχάσουν με ασύστολα ψέματα και ανακρίβειες  , όλοι οι Ελληνες μαζί ενωμένοι και απέναντι οι πολιτικοί και τα δεκανίκια τους .

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους Σκοπιανούς , δεν μας φταίει ο λαός των Σκοπίων για αυτό το χάλι και αυτοί θύματα συμφερόντων είναι όπως και εμείς.

Ενωμένοι όλοι οι Ελληνες για την Μακεδονία μας και να είστε σίγουροι ότι ακόμα και ο λαός των Σκοπίων θα μας καταλάβει μια μέρα και θα μας δικαιώσει ! ! !”

Φίλιππος Αλεξ Ηλιάδης

loading...

2 thoughts on “Φίλιππος Ηλιάδης: Ακόμα και ο λαός των Σκοπίων θα μας καταλάβει μια μέρα και θα μας δικαιώσει ! ! !

Comments are closed.