Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημόπουλος καθιερώνει νέες επίσημες αργίες και προκαλεί αναστάτωση στην εξεταστική των φοιτητών.

Αγανακτισμένος φοιτητής
   Έκπληξη και αγανάκτηση προκαλεί στους φοιτητές η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της συγκλήτου που υπογράφει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημόπουλος, σύμφωνα με την οποία   η αυριανή μέρα αποτελεί επίσημη αργία του  Πανεπιστημίου Αθηνών  λόγω
της επετείου κατάληψης του κτιρίου της Νομικής Σχολής από εξεγερμένους φοιτητές του 1973. Η ανακοίνωση αυτή εν μέσω της εξεταστικής περιόδου δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση, αφού αύριο σε όλες τις σχολές είναι προγραμματισμένες οι εξετάσεις του Α εξαμήνου. Πολλοί φοιτητές δε γνωρίζουν την απόφαση αυτή, η οποία προκαλεί μόνο αναστάτωση.

http://www.biol.uoa.gr/anakoinoseis-grammateias/proboli-anakoinwshs/21-febroyarioy-argia.html

loading...

1 thought on “Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημόπουλος καθιερώνει νέες επίσημες αργίες και προκαλεί αναστάτωση στην εξεταστική των φοιτητών.

  1. ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ,ΑΛΩΣΤΕ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟ 1973 ΜΗΔΕΝ ΜΕΓΕΘΟΣ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΥΤΑΙ

Comments are closed.