Συνέλαβαν 27χρονη καθηγήτρια να κάνει σεξ με μαθητή της μέσα σε αυτοκίνητο!

Στα… πράσα έπιασαν μια καθηγήτρια να κάνει σεξ με έναν μαθητή της μέσα σε αυτοκίνητο!

Ο βοηθός σερίφη της περιοχής Greenville County της Νότιας Καλιφόρνιας εντόπισε ένα αυτοκίνητο SUV να έχει παρκάρει σε σημείο που δεν επιτρεπόταν. Αν και μέσα από τα φιμέ τζάμια δεν φαινόταν τίποτα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου ακούγονταν θόρυβοι. Όταν τελικά μετά από έλεγχο ανοίγουν τα παράθυρα, ο βοηθός σερίφη διαπιστώνει με έκπληξη μία γυναίκα περίπου στα 30 και έναν έφηβο να… κάνουν σεξ! Η έκπληξή του είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν κατά τον έλεγχο των στοιχείων, διαπιστώνει ότι η γυναίκα ήταν μία παντρεμένη καθηγήτρια βιολογίας και ο έφηβος ένας μαθητής της!

Η 27χρονη Ελίζαμπεθ Χίτον Τέιλορ, καθηγήτρια του Greer High School στην περιοχή Greenville County της Νότιας Καλιφόρνιας, συνελήφθη την Πέμπτη γιατί έκανε σεξ με με μαθητή της στη μέση του δρόμου, μέσα στο αυτοκίνητό της. Η γυναίκα, μάλιστα, για προφανείς λόγους, έδωσε και πλαστά στοιχεία στον αστυνομικό, προκειμένου ο τελευταίος να μην ανακαλύψει την ταυτότητά της και εκτεθεί. Ωστόσο, δεν πέτυχε το στόχο της, ενώ στο κατηγορητήριο προστέθηκε και η προσπάθεια παραπλάνησης του αστυνομικού οργάνου.

Όπως ανέφερε στην έκθεσή του ο βοηθός σερίφη, βρήκε την 27χρονη με τον νεαρό μέσα σε ένα SUV, γύρω στις 6:30 το απόγευμα, να είναι ημίγυμνοι και να κάνουν σεξ σε έναν δρόμο της μικρής πόλης Simpsonville.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι η παντρεμένη καθηγήτρια (είχε παντρευτεί μόλις τον Ιούλιο) είχε έρθει σε συνουσία με το μαθητή της τουλάχιστον δύο φορές από το ξεκίνημα του 2018. Μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.250 δολάρια, ενώ απολύθηκε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν.

loading...

1 thought on “Συνέλαβαν 27χρονη καθηγήτρια να κάνει σεξ με μαθητή της μέσα σε αυτοκίνητο!

  1. Ναι ολα ωραια ο νομος λειτουργησε τελεια. Δεν μας λεει ομως ο εφηβος ποσο χρονων ηταν? 14? 15? 16 ποσο χρονων τελος παντων? Το οτι στην ΒΡΩΜΑ tην Αμερικη γινονται τοσα πολλα να πουμε για τα της νεας βρωμερη ταξης πραγματων παραδειγμα λεει να αποφασιζει το παιδακι μεγαλωνοντας τι φυλο θα διαλεξει επιλεξει και να τα ντυνουμε ιδια και ενα σωρο ανωμαλιες ολες φυσικα υποκινουμενες και προωθουμενες απο τους ανωμαλους πουστηδες. Αν ηταν το παληκαρακι 16 χρονων ας πουμε και εκανε ερωτα με την δασκαλα γιατι αυτο που τους πειραξε ηταν οτι ηταν δασκαλα διοτι αν βρισκοντουσαν εξω αγνωστοι μεταξυτους και βγαζανε τα ομματα τους κοινως τα ματια τους δεν θα ετρεχε τιποτα τους πειραξε οτι ηταν δασκαλα ενω αν ο νεανιας πλακωνοτανε στην ανωμαλια με με κανενα αλλον ε θα λεγανε η φυση του ειναι τετοια και εκδηλωθηκε καλα εκανε το παιδι.!! Υποκριτες και ο σεριφης ειδε οτι ηταν μανουλι η δασκαλα ενω αυτος μπορει εχει καμια με βρωμικη αναπνοη ξεδοντιαρα και να γ@μαει εβγαλε ολη του την ζηλεια και μτα ποθημενα και επεβαλε την τηρηση του νομου γιατι περναγε καλα μια 27χρονγ με εναν 16χρονο ασ πουμε λες και χαλασε η ανθρωποτης. Δεν ξερω για την συγκεκριμενη πολιτεια αλλα στην Αμερικη μπορεις να βγαλεις διπλωμα οδηγησης στα 16. Να μαμησεις δεν επιτρεπεται αν εισαι 16 χρονων?

Comments are closed.