Η εθνική μας τύφλωσις

Πολιτική καριέρα προσπαθεί να κάνει ο Φραγκούλης Φράγκος πουλώντας φτηνή εθνικοφροσύνη.Αμόρφωτος και αναιδής.Το συγγραφικό του πόνημα είναι επικίνδυνο εγχειρίδιο μπαρουφολογίας και Plagiarism που αποτελείται από συρραφές εργασιών άλλων.
Το τελικό του δε συμπέρασμα είναι άκρως επικίνδυνο. Απλά αποτελούσε και ο ίδιος μια ακόμη εφεδρεία για το σύστημα, μόνο που του πήρε τη θέση ο έτερος στρατηλάτης εκ Βρυξελλών…Για το ότι αποφοίτησε πρώτος από τη Σ.Σ.Ε σιγά τα ωά. Δια τούτο και είναι πιο επικίνδυνος. Διότι κάποιοι, οι άγνωστοι κάποιοι, φρόντισαν να φουσκώσουν το άκαπνο του κρανίο με ανοησίες. Μη ξεχνάτε δε ότι και ο προδότης Παπαδόπουλος πρώτος αποφοίτησε. Τα αποτελέσματα στη Κύπρο τα είδες. Απλά όταν ο Φραγκούλης ή ο εκάστοτε Φραγκούκης κλιθεί να ηγηθεί, σημαίνει ότι έχει προαποφασιστεί ότι τα σύνορα της Πατρίδας μας θα κατέλθουν μέχρι τη Λάρισα, και πολύ λέω…Υ.Γ Δεν είδα κανένα στρατηλάτη, να ηγείται συλλαλητηρίου για τους ανίκανους και κλέφτες που μας οδήγησαν στην οικονομική και οσονούπω εθνική καταστροφή.Προφανώς μαζί τα φάγανε…Patriotism is the last refuge….όπως έλεγε και ο Samuel Johnson..

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Η εθνική μας τύφλωσις

  1. Ο ΣΤΡΑΤΡΗΓΟΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΧΑΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ,ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ,ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΑΤΕΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ….

  2. Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

  3. αναγνώστη/αρθρογράφε, ασχολήσου καλύτερα με την δική σου τύφλωση, δηλαδή ξεστραβώσου να διαβάσεις για να μάθεις πως το 1974 ο Παπαδόπουλος ήταν παρελθόν και θα έπρεπε, μάλλον, να βάλεις το ξερό σου να σκεφτεί για ποιο λόγο η τουρκία δεν πάτησε πόδι στην Κύπρο από το 1967 μέχρι το 1973.

  4. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ !

  5. O STRATIGOS FRAGOYLIS! MALON INE O POYTIN 2 GIA TIN NEA MEGALI ELLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ο Φραγγούλης τουλάχιστον έχει όνομα και άποψη και την καταθέτει ευθαρσώς ,εσύ αναγνώστη που μας έχεις πρηξει με τις αλοπρόσαλες και αλληλοαναιρούμενες μπούρδες που γράφεις και τις θεωρείς και σοφά κείμενα έχεις όνομα ταυτότητα και δκή σου γνώμη ή μηπως αναμασάς τις εντολές τγν εργοδοτών σου σερβίροντας συγκαλυμένα καρανίκεια ρητά περί αριστείας, και γιά να έχουμε καλό ρώτημα,τη λάσπη που αμολάς στην πληρώνουν με τον τόνο η και εκεί σε πιάσανε μαλάκα και σου δίνουν ψίχουλα.

Comments are closed.