Κούλογλου: Τα «καρναβάλια» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ανοίγουν τον δρόμο για μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή

«Η Εκκλησία μόνο στο Ιράν ασκεί εξωτερική πολιτική», σχολίασε

«Τα ¨καρναβάλια¨ που είδαμε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ανοίγουν τον δρόμο για ένα εθνικιστικό, ακροδεξιό κόμμα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην τηλεόραση του TRT.

Ο ίδιος εξήγησε ότι υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα που προωθούν ένα τέτοιο σενάριο ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός για την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως η ηγεσία της ΝΔ με την επαμφοτερίζουσα, καιροσκοπική θέση της, υιοθετώντας την εθνικιστική πλατφόρμα και τα συλλαλητήρια -όταν δει ότι έχουν κόσμο- προωθεί κι αυτή εμμέσως τη συγκρότηση κόμματος της ακροδεξιάς που τελικώς θα στραφεί και σε βάρος της. «Αυτό που πλέον δεν μπορεί να κάνει η Χρυσή Αυγή, καθώς με τις αποκαλύψεις για την οργάνωση και τις δολοφονίες έχει γίνει αποκρουστική, αναλαμβάνει πια να κάνει μια νέα ¨σοβαρή¨ ΧΑ», πρόσθεσε.

Ο κ. Κούλογλου τόνισε επίσης πως στην Ευρωπαϊκή Ένωση κανείς δεν ασχολήθηκε με το συλλαλητήριο, όπως και τόσα χρόνια έχουν πάψει να ασχολούνται με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. «Τόσες χώρες έχουν αναγνωρίσει το όνομα ¨Μακεδονία¨ για την ΠΓΔΜ και εμείς αντί να πετύχουμε έναν συμβιβασμό ώστε να μην πάρει όλο το όνομα, έχουμε βάλει το κεφάλι στην άμμο και παριστάνουμε την στρουθοκάμηλο», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι είναι παράλογη η αντίδραση στην σύνθετη ονομασία την ώρα που «ονομάζουμε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Το ¨πρώην¨ χαρακτηρίζει την Γιουγκοσλαβία. Άρα επί της ουσίας την αποκαλούμε ¨Δημοκρατία της Μακεδονίας¨», είπε.
Για την ελληνική κυβέρνηση ανέφερε πως είναι αποφασισμένη να λύσει το θέμα το οποίο όσο  διατηρείται, στρέφεται εις βάρος μας, ενώ η λύση του θα μας καταστήσει παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή, παρατηρώντας, ωστόσο, πως και στην γειτονική χώρα υπάρχουν εθνικιστικές φωνές, που δεν θα αφήσουν εύκολα να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση. «Αυτά τα σενάρια πρόκειται να διερευνήσουν οι δυο πρωθυπουργοί στην συνάντησή τους στο Νταβός», εκτίμησε ο ευρωβουλευτής αναφερόμενος στο ραντεβού Τσίπρα-Ζαέφ που έχει κανονιστεί να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ. «Την εξωτερική πολιτική στις δημοκρατικές χώρες κάνει η εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι η Εκκλησία. Η Εκκλησία μόνο στο Ιράν ασκεί εξωτερική πολιτική», σχολίασε ο κ. Κούλογλου.

loading...

21 thoughts on “Κούλογλου: Τα «καρναβάλια» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ανοίγουν τον δρόμο για μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή

  1. Είστε κοπρόσκυλα και προδότες.Το αίμα αυτών που μαρτύρησαν να λυτρώσουν αυτή τη γή επί των κεφαλών σας.
    Χαρίζετε τον Μέγα Αλέξανδρο,τους Μακεδονομάχους στο συνοθύλευμα των χωρίς ταυτότητα κατοίκων χάριν του Σόρρος που θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο Φαιδώρα για διαμελισμό της Ελλάδας μετά την οικονομική κατάρευση που η κάστα σας δημιούργησε επί τούτου.
    Δεν έχετε όσιο και ιερό.
    Δεν έχετε όχι μόνο εθνική αλλά κανενός είδους συνείδηση.
    Και τολμάτε να λοιδωρείτε την αυθόρμητη έκφραση του ενστίκτου αυτοσυντήρησης ενός λαού ως καρναβάλια.
    Μαγαλύτερα καρναβάλια από εσάς δεν ξαναπέρασαν από τον τόπο.
    Πουλάτε και την μάννα σας χωρίς δισταγμό.

  2. Καρναβάλι είσαι και φαίνεσαι, αριστερέ καραγκιόζη που έχεις το θράσος και μιλάς για φασισμό….

  3. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.Η ΧΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.

  4. Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018
    Απειλές στον διοργανωτή του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στην Αθήνα – «Δεν φοβάμαι τίποτα»
    Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο εμπνευστής και διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας για το Σκοπιανό, νομικός Δημήτρης Μιχάκης, καταγγέλλει πως δέχτηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή του.
    Όπως ανέφερε σήμερα, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα με το οποίο τον καλούσαν να ακυρώσει το συλλαλητήριο, μέσα σε λίγες ώρες.
    «Δηλώνω και το καταγγέλλω δημοσίως ότι σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα απειλητικό, εναντίον μου δίνοντας μου διορία να ακυρώσω και να μη γίνει αυτό το συλλαλητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απείλησαν τη ζωή του.
    Ο κ. Μιχάκης ανέφερε πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για το περιστατικό και συμπλήρωσε ότι «δεν φοβάμαι τίποτα. Αφορά την πατρίδα μας και την ενότητα όλων των Ελλήνων. Θα πάω στον Εισαγγελέα και θα βρούμε πιο άτομο ήταν αυτό και τι υποκρύπτεται από πίσω».
    Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες για το συλλαλητήριο της Αθήνας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, ενώ είπε ότι οι ομιλητές «θα κρατήσουν την ενότητα του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού».
    http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/662854_apeiles-ston-diorganotis-toy-syllalitirioy-gia-skopiano

  5. ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΤΕΝΕΚΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ

  6. Η Συγχωρεμενη η ΜΑΛΒΙΝΑ ελεγε ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!
    καρναβαλι ειναι η κ@λοτρυπιδα σου Π@ΥΣΤΗ σφυριζοκλανα γιαλαντζι βρωμομπολσεβικε ΟΥΣΤ!

  7. Η Χρυσή Αυγή νομίζω ότι κρατεί Εθνική και Πατριωτική θέση στο Σκοπιανό.
    Εάν ήταν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος, θα ήταν αρεστή στο σύστημα και θα την επαινούσαν γι' μια τέτοια θέση;

  8. Τώρα πλέον γίνεται αντιληπτό πόσο πόνεσε το σύστημα της παγκοσμιοποίησης από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο.

  9. Αυτον τον καρακομμουνισταρο τον ειχαν και επι Ψωφοδεξιας του Νωθρου και του Γκαβου να εχει εκπομπες στην Ερτ.Η Νου-παντοτινη-Δουλα των κομμουνιστων.Οσο για την Χρυση Αυγη και τις "αποκαλυψεις για τις δολοφονιες"(!!!)και ολες τις γνωστες παρλαπιπες των αθλιων συστημικων αποκομματων,των δολοφονων των Ελληνων,οι μελλοντικοι τροφιμοι των φυλακων με τα λεγομενα τους ουσιαστικα δινουν το σημα "φτιαχτε κομμα αλλιως καηκαμε".Δηθεν πατριωτικο και συστημικο.
    Πιστευουν οτι ετσι θα πεσει στα μαλακα η οργη του κοσμου για τους λαθροεισβολεις,την φτωχια την εξαθλιωση και το ξεπουλημα.
    Ο χρονος θα δειξει αν το Καθεστως θα πετυχει.Αν ομως αποτυχει και η Χρυση Αυγη παρει μεγαλα ποσοστα-οπως διαφενεται εως τωρα-καλου κακου καποιοι απο το "συνταγματικο" ας εχουν ετοιμες τις βαλιτσες…

  10. Όποιος δεν συμφωνεί με τους μαλακομαλάκες τους αριστερούς είναι φασίστας, ρε δεν πάτε να γαμηθ@@@ λέω εγώ…

  11. αν καταλαβαίνεις την έκφραση : εισαι τενεκές ξεγάνωτος

  12. ΚΟΛ ΟΓΛΟΥ, ΓΙΑΒΡ ΟΓΛΟΥ, ΑΧΤΣΙ ΟΓΛΟΥ, ΠΟΥΣΤ ΟΓΛΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΤΣΟΓΛΑΝ ΟΓΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΟΜΕΡΙΤΕΣ ,ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ,ΓΑΛΛΟΙ(ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΡΟΝΕΣ ΣΤΗ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ) ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ,ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ.

  13. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥΕΚΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣΣΕΡΒΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΟΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ .ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΕΙΔΗ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΩΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Ή ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ? ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΝ ,ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΟΙΠΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  14. ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΚΑΙ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ.

    ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ.

  15. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ. ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΑΛΑΝΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΟΥΦΑΡΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΒΟ ΘΑ ΕΙΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΧΛΑΑΤΣΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΚΕΛΙΔΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ,

  16. θα τα πουμε πολυ συντομα Κουλε Κουλογλου,εκτος απο κουλος θα γινεις και συντομα κουτσος σακατομυαλε

  17. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΧΤΙΡ…ΟΓΛΟΥ ! ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕΓΑΛΟΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑΣ !!!

  18. τα καρναβαλια και η ντισλευλαντ των γυφτοσκοπιανων δεν σ' ενοχλουν ρε βρωμοσκυλο ,να εισαι σιγουρος εχω λιστα με σας τους προδοτες εκει που θα ειστε ξενιαστοι εκει θα σας κοψω πρωτα τα χερια για τις υπογραφες που βαζετε εναντιων της πατριδος μου . ρουλα .[κουβαλαω παντα ενα πολυ μικρο αλλα τροχισμενο τσεκουρι στην τσαντα μου .]

  19. Ρε ηλιθιε,ανοητε μισελληνα τοσα χρονια το καρναβαλι των Σκοπιων δεν σε ενοχλουσε?Ποσο πουλημενοι και εθνομηδενιστες μπορει να ειστε?Θεε μου βοηθα να ξεκουμπιστουν γρηγορα πριν φερουν την ολοκληρωτικη καταστροφη αυτης της χωρας.Αλλσ βεβαια οταν αυτα τα κοπροσκυλα κατεβαιναν στις απςργιες καιγανε τραπεζες με υπαλληλους μεσα.

Comments are closed.