Η απίστευτη γελοιότητα κάποιων υποτίθεται σοβαρών Κυρίων!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός 
e-mail: [email protected]

Η δήλωση …
Όσον αφορά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ο κ. Κυρίτσης (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) πρόσθεσε πως «τέτοιου είδους αντιδράσεις που έχει ένα στοιχείο γραφικό δεν δίνει καλή εικόνα της Ελλάδας με 100 ανθρώπους να είναι ντυμένοι αρχαίοι Έλληνες και με φουστανέλες».

Ο σχολιασμός …
Οι Συριζαίοι φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει τελείως και μοιάζει να συναγωνίζονται καθημερινά ο ένας με τον άλλο για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη ανοησία (για να μη πω τίποτα άλλο)  προκειμένου να υποβαθμίσουν το συλλαλητήριο το οποίο όπως φαίνεται τους τρόμαξε για τα καλά!
Έχουμε λοιπόν αυτή την γραφική φιγούρα του κ. Κυρίτση ο οποίος χρησιμοποιώντας την αναγνωρισιμότητα του λόγω της δημοσιογραφίας (όπως και άλλοι του σινάφιου του) μπόρεσε και μεταπήδησε στην πολιτική και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α συμμετέχοντας και αυτός με το “Ναι σε όλα” στην οικονομική και στην επερχόμενη από ότι φαίνεται εθνική καταστροφή μας.
Με θράσος χιλίων πιθήκων μας λέει ότι οι φουστανελάδες χαλάνε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και ξεχνάει ότι όλοι οι ξένοι αυτό το διάστημα γελούν και ταυτίζουν με το όνομα του αρχηγού του την λέξη και την έννοια της “Κωλοτούμπας”.
Οι ντυμένοι ως Αρχαίοι Έλληνες κατ’ αυτόν αμαυρώνουν την εικόνα της Πατρίδας μας περισσότερο από τους Ρουβίκωνες και τα Κ(α)λόπαιδα του Παρακρατικού μηχανισμού με τις κουκούλες που μέρα παρά μέρα καίνε την Αθήνα!
Σίγουρα θα θεωρεί ότι οι εικόνες των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας στα συσσίτια, στις ουρές της ΔΕΗ, στις εφορίες καθώς και οι σκηνές των ξυλοδαρμών των πολιτών από τα ΜΑνΤρόσκυλα τους στις πλατείες και στους δρόμους προβάλλουν την χώρα θετικά στο εξωτερικό ενώ την αμαυρώνουν οι ντυμένοι Μακεδονομάχοι του συλλαλητηρίου!
Σίγουρα ο εν λόγω κύριος δεν είναι ηλίθιος αλλά απλά βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με τους συντρόφους του (Κατρούγκαλο, Παπαδημούλη, Τσιρώνη, Βρούτση, Πολάκη κ.α) προκειμένου να απαξιώσουν αλλά κυρίως να αποτρέψουν την επερχόμενη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου!
Έχω την βεβαιότητα ότι οι μάσκες έπεσαν και φαίνεται ολοκάθαρα το τι πρεσβεύει ο καθένας εξ αυτών και είναι πλέον υποχρέωση δική μας όχι μόνο να αποτρέψουμε τα χειρότερα αλλά να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτά που μας πήραν και στο τέλος να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε!

loading...

8 thoughts on “Η απίστευτη γελοιότητα κάποιων υποτίθεται σοβαρών Κυρίων!

  1. Ενώ με 100 σκουλαρικάκηδες σαν του λόγου σου σαρσέμη, θα αποκτούσε κύρος η Ελλάδα….!

  2. ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ [ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ]ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ,ΤΙΜΙΟ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ.

  3. Η αλήθεια είναι μία , αυτοί οι γραφικοί τύποι οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά στην εξουσία παραμυθιάζοντας το Ελληνικό λαό , βλέπουν πλέον ότι οι ημέρες τους είναι μετρημένες προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσον ή να ακυρώσουν αυτές τις συγκεντρώσεις ή να τις απαξιώσουν με διάφορες ηλίθιες , ως ηλίθιοι που είναι, δικαιολογίες .
    Και τώρα ερχόμαστε επί της ουσίας του όλου θέματος , γιατί αυτός ο Κυβερνητικός ΘΙΑΣΟΣ καταφεύγει σε αυτόν το γελοίο τρόπο να απαξιώσει αυτές τις συγκεντρώσεις , θα σας το πω απλά ,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μήπως ξυπνήσει ο λαός και τους πάρει με τις πέτρες , φοβούνται διότι αυτές οι συγκεντρώσεις δεν είναι μόνο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ αλλά εναντίων αυτών των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που έχουν διαλύσει την Ελληνική οικογένεια , με φόρους , ανεργία , με τα δικά τους παιδιά , ενώ τα παιδιά μας, τα παιδιά του λαού, έχουν σκορπιστεί σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης για δουλειά .
    ΨΕΥΤΕΣ κυβερνώντες οι οργή του λαού πλησιάζει , δεν σας αντέχει άλλο, όσα και να προσπαθήσετε με καθεστωτικές μεθόδους να αποφύγετε αυτό που ΕΡΧΕΤΑΙ ..

  4. "Στο Γυμνάσιο και Λύκειο δεν ήταν αισθητή η πλύση αλλά στο Πανεπιστήμιο το πλυντήριο δούλευε νύχτα μέρα τις παραποιήσεις στη Πολιτική,στη Θεολογία και στη Ιστορία."
    Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο Πανεπιστημιακός καθηγητής είπε στους φοιτητές:Μη ξεχάσετε ποτέ ότι σας παρέχεται μόρφωση σε ένα κτίριο που θεμελιώθηκε πάνω σε νεκροταφείο πάνω σε Εβραϊκά κόκκαλα.

    "Ξεχάστε τη Ιστορία που διδαχθήκατε στο Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο,εδω θα μάθετε και θα διδαχθήτε τη αληθινή όπως ακριβώς περιέχεται σε όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου"

    "Αν υπήρχε Θεός δεν θα επέτρεπε τη δολοφονία 6.000.000 Εβραίων,δεν θα επέτρεπε το Ολοκαύτωμα"

    "Μη ζητάτε βοήθεια απο τον Θεό γιατί απλούστατα δεν υπάρχει,να βασίζεστε στις δυνάμεις σας και μόνο."

    "Ο Χίτλερ ήταν κλώνος του Αλέξανδρου,ήταν ένας σφαγέας"

    Οσοι συμφοιτητές μου πρόβαλαν αντιρρήσεις σε αυτού του είδους τα μαθήματα δεν μπόρεσαν ποτέ μα ποτέ να τα περάσουν,πολλοί τα παράτησαν και άλλοι πολλοί δεν πήραν πτυχίο εξ'αιτίας 3-4 αλλοπρόσαλλων καθηγητών.

  5. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΤΕ . Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΑΛΩΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ

  6. ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΗΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΟΜΑΛΩΝ .ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ@@Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ .ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΠΟΥΣΤ@@ΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ .ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΣΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

  7. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΒΓΑΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΘΑ ΑΚΟΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΕΠΑΝΩΤΗΣ ΤΟ ΠΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΧΛΙΟΥΡΤΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ?

  8. Κυρίτση, ΕΙΣΑΙ ηλίθιος, και μόνο με τους χαρακτηρισμούς σου, σε μια τόσο ήσυχη και μεγαλειώδη Πατριωτική Συγκέντρωση , αν είχες έστω
    και λίγο Φιλότιμο, θα έπρεπε να είχες παραιτηθεί,
    Αντι μωρέ ηλίθιοι, να βγείτε και να επαινέσετε αυτή την μεγάλη και ενθουσιώδη συμπαράσταση που σας βοηθάει και σας δίνει θάρρος και σας ανεβάζει το ανάστημα, βγαίνετε και λέει ο κάθε αμυαλος , κάθε μαλακια που του έρχεται στο ξερό του το κεφάλι ,
    Πραγματικά μας έχετε απογοητεύσει, μας έχετε απελπίσει μας έχετε εξευτελίσει σαν ΛΑΟ και σαν χώρα, δεν πάτε να φυλάξετε πρόβατο, γιατί δεν είστε Ικανοί, αλλά ούτε και για αυτά κάνετε, οι περισσότεροι της παρέας σας, καλύτερα είναι μην βγαίνετε να λέτε ηλιθιότητες που θίγουν το προσωπικό και Πατριωτικό αίσθημα
    των Ελλήνων,να μας αφήσετε να ηρεμήσουμε, κατάλαβες κύριε σκουλαρίκι; g

Comments are closed.