ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Επικίνδυνοι και άθλιοι για τα εθνικά συμφέροντα, αποδείχτηκαν όλοι οι πρωθυπουργοί μετά τον ηγέτη Κώστα Καραμανλή. Αποκαλύφτηκε ο σκοτεινός ρόλος όλων όσοι συμμετείχαν στην πτώση του Κώστα Καραμανλή. Από εκείνους που βρίσκονταν μέσα στη ΝΔ με το μανδύα του δήθεν γαλάζιου στελέχους μέχρι εκείνους τους γνωστούς πια μειοδότες που άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως με τα Μνημόνια και τις εδαφικές παραχωρήσεις.

Πάνω απ’ όλα όμως, η πτώση του Κώστα Καραμανλή έδωσε τη δυνατότητα στα βρόμικα διεθνή και εγχώρια συμφέροντα να εξαθλιώσουν την κοινωνία και να τσακίσουν τη μικρομεσαία τάξη με φοροληστείες προς όφελος των πολυεθνικών και των γερακιών των αγορών.

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο άβολος κρίκος σε ένα σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας που είχε ξεκινήσει για τα καλά από την εποχή του ενδοτικού Σημίτη που με τη σειρά του είχε διαδεχθεί την ξεδιάντροπη ηθικά και οικονομικά εποχή του λαοπλάνου Α. Παπανδρέου.

Ο Κώστας Καραμανλής υπερασπίστηκε με σθένος και προσωπικό κόστος την πατρίδα του και το λαό του. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος Πρωθυπουργός της μεταπολιτευτικής Ελλάδας που απειλήθηκε με εξόντωση από τους ξένους παράγοντες με την αρωγή πάντα των εγχώριων προδοτών.

Ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διακυβέρνησή του, 2004-09, αρνήθηκε την παράδοση της χώρας στα ξένα και εγχώρια επιζήμια συμφέροντα με αποφάσεις σταθμούς που ακόμη και σήμερα ορίζουν την πορεία της Ελλάδας (Σκόπια – Βέτο, αγωγοί ενέργειας, λιμάνια μεταφορών, ΑΟΖ, άρνηση εξοπλισμών, προστασία καταθέσεων & Α’ κατοικίας κ.α.) διακινδυνεύοντας τη δική του πολιτική μακροζωία και προσωπική ευημερία. Γι αυτό άλλωστε σπιλώθηκε όσο κανείς άλλος και απειλήθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του. Γι αυτό στενοί του συνεργάτες (Αγγέλου – Μπασιάκος) έχασαν την υγεία τους και στο τέλος και τη ζωή τους.

Ο Κώστας Καραμανλής παρέλαβε το απόλυτο οικονομικό ξεπούλημα της πατρίδας μας από τον Κώστα Σημίτη. Τα δάνεια που σύναψε η κυβέρνηση Καραμανλή αφορούσαν κατά 90% στην κάλυψη των υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν από την εγκληματική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ.

Αν κάποιος, λοιπόν, φοράει παντελόνια και εθνική φανέλα, αυτός είναι ο πατριώτης Κώστας Καραμανλής. Το έχει αποδείξει.

Και ποιος άλλωστε θα υπερασπιστεί τη Μακεδονία μας; Αυτοί που παρέδωσαν απλόχερα και συνεχίζουν την μεθοδική εξαθλίωση του λαού μας στα Μνημόνια; Αυτοί που πούλησαν όλη την Ελλάδα, μετά την πτώση του πατριώτη Κώστα Καραμανλή, θα προασπίσουν ένα μέρος της, τη Μακεδονία;

Μονόδρομος η επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για την απελευθέρωση της πατρίδας, από μνημόνια και υποτέλειες. Όλοι μαζί με τον Κώστα Καραμανλή θα ξαναγράψουμε την νεότερη ελεύθερη ιστορία του έθνους μας.
Ο λαός είναι μαζί του!

Ο Κώστας Καραμανλής θα επιστρέψει σαν αστραπή!

Μαζί πετύχαμε πολλά, Μαζί δημιουργούμε το μέλλον!
Κώστας Καραμανλής

Υ.Γ.
Τα συμφέροντα που πολέμησαν (και πολεμούν) τον Κώστα Καραμανλή, είναι τα ίδια με εκείνα που πολέμησαν και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και δεν επέτρεψαν στη ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και με επίσης άθλιες μεθοδεύσεις «έδωσαν» την αρχηγία στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τα ίδια συμφέροντα, πολεμούν αδιάκοπα τον πατριωτικό λόγο του Προκόπη Παυλόπουλου, τυχαίο;

ΦΩΣ!!!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

1 thought on “ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  1. Κεντροδεξιέ, παρτον στο Σπίτι σου, εμείς αρκετά τον ζήσαμε, φτάνει

Comments are closed.