Αφαίρεσε δημοσίευμα το fACEBOOK γιατί λέει ήταν ρατσιστικό ! ! !

Την τοποθέτηση του Φίλιππου Ηλιάδη σε θέμα που αφορά τον Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Λώλη αφαίρεσε το Facebook προκαλώντας την έντονη δυσφορία του κ. Ηλιάδη.

Ο κ. Ηλιάδης με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό σχολίασε την πρόσφατη τοποθέτηση του παραπάνω αξιωματικού πάνω σε θέματα της ορθόδοξης εκκλησίας.

 Το αποτέλεσμα;  αφαιρέθηκε η ανάρτηση από το Facebook στέλνοντας απλά  ένα μήνυμα στο κύριο Ηλιάδη το οποίο έλεγε τα παρακάτω:

 Ας δούμε όμως τι έγραφε ο κύριος Ηλιάδης για τον εν λόγω Αξιωματικό για να δούμε κατά πόσο ρατσιστικά ή όχι ήταν τα γραφόμενά του .

“Παιδί μου…….αχ παιδί μου ….. δεν  είναι ντροπή για την Αστυνομία παιδί μου που είσαι gay αλλά που είσαι αξιωματικός της ! ! !

Αυτό μάλλον δεν σου το είπε κανείς ακόμα εκεί στην Κουμουνδούρου !

Το να είσαι gay πιστεύω πως δεν ενοχλεί κανέναν  μορφωμένο αστυνομικό ( υπάρχουν βέβαια και τα γίδια οι Ελληναράδες  να τα λέμε και αυτά  !)
Το να είσαι όμως αξιωματικός* της ΕΛ.ΑΣ  και να γράφεις,  ενίοτε και να λες, τέτοιες ανοησίες,  αυτό είναι ασυγχώρητο .

Πρόσεξε παιδί μου γιατί κάποιοι σε ……

χρησιμοποιούν για να πετύχουν κάποιους πολύ συγκεκριμένους σκοπούς.  Κοίτα να το ψάξεις λίγο καλύτερα το θέμα γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μετανιώσεις κάποια μέρα για τον τρόπο με τον οποίο άγεσαι και φέρεσαι  αλλά θα είναι πολύ αργά , όχι για μας αλλά για σένα.
Έχεις φτάσει στο σημείο να αναπαράγεις με τον δημόσιο λόγο σου ψέματα και ανακρίβειες  εξυπηρετώντας σκοπούς κάποιων που ενδεχομένως  και μην τους   γνωρίζεις !
Αυτό παιδί μου δεν συνάδει με το ήθος ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και στην τελική δεν συνάδει με το ήθος κανενός έντιμου ανθρώπου οποιουδήποτε φύλου !

Σε πληροφορώ λοιπόν  ότι εγώ προσωπικά κάνω παρέα και έχω φίλους ομοφυλόφιλους . και σε διαβεβαιώνω  ότι  δεν πείθεις με   αυτά που διατυπώνεις δημόσια  ούτε αυτούς τους ίδιους  !
Ούτε οι  gay δεν σε πιστεύουν λοιπόν, ξέρεις γιατί  ; ;;
Γιατί εκτός της ιδιαιτερότητας που έχουν να είναι gay έχουν και μια άλλη ιδιαιτερότητα ( αυτός είναι και ο  βασικός λόγος που τους κάνω  παρέα) την οποία δυστυχώς έχω και εγώ ο ίδιος και με βασανίζει χρόνια …………..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ  ! ! !

Επίσης για τα θέματα της θρησκείας που έπιασες στο στόμα σου, θέλω να γνωρίζεις ότι εγώ προσωπικά είμαι άθεος και το έχω δηλώσει δημόσια πολλάκις !
Ανοησίες πολλές και χοντρές  γράφεις για την ορθόδοξη θρησκεία, και επιτέλους δείξε λίγο σεβασμό σε αυτούς που πιστεύουν,  όπως ακριβώς είμαι σίγουρος ότι δείχνεις  για τους πιστούς μουσουλμάνους οι οποίοι να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου ρατσιστές  , έτσι κύριε Υπαστυνόμε ; ; ; Καθόλου ! ! !

Δυστυχώς  για εμάς  ένα ακόμη 14χρονο παιδάκι παραπλανημένο ζει και υπάρχει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ
Αυτά τα ολίγα με αγάπη και σεβασμό στο πρόσωπο σου

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης
Αστ/κας ακόμα , υφιστάμενος σου “

https://www.facebook.com/filippos1973

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
https://www.ksipnistere.com/2017/12/gay.html

.

loading...

5 thoughts on “Αφαίρεσε δημοσίευμα το fACEBOOK γιατί λέει ήταν ρατσιστικό ! ! !

  1. οιπαλαιοι ελεγαν….
    πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια.

  2. Σε ποιο σημείο του λόγου του εκδηλώνεται ρατσισμός;
    Ας μας το εξηγήσει κάποιος.
    Η διαφορετική άποψη είναι ρατσισμός;

  3. Όποιος δεν συμφωνεί με την ''πολιτική ορθότητα'', την οποία επινόησε η παγκοσμιοποίηση, χαρακτηρίζεται ή φασίστας ή ρατσιστής.

  4. Ο Μεσαίωνας δεν τελείωσε ποτέ. Η Ιερά Εξέταση ζει και βασιλεύει.
    Στον Μεσαίωνα για να μη ριφθεί κάποιος στην πυρά, ήταν υποχρεωμένος να συμφωνεί με την επικρατούσα ιδεολογία.

Comments are closed.