Ο ΔOYΡΕΙOΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-

ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!




ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Συμφωνούμε στις διαπιστώσεις για το αδιέξοδο, διαφωνούμε ως προς τις προθέσεις δανειστών και πολιτικού συστήματος.

Δεν είναι απλώς λαθεμένη πολιτική, είναι εσκεμμένα δολοφονική πολιτική.

Άρα τα δημοσιονομικά είναι τριτεύοντα.
 Κατά τα άλλα συμφωνούμε ότι η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει αλλά αυτό προϋποθέτει ότι υπάρχουν δικαστικοί που δεν φοβούνται να μπουν στη φωτιά, 
Και επειδή ο αρθρογράφος   αναφέρεται στην αλλαγή του Συντάγματος, να τονίσουμε ότι αυτή θα πρέπει να προέλθει αποκλειστικά και μόνον από Τακτική Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων!
Ο ΔOYΡΕΙOΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Γράφει ο Γεώργιος Εμ. Δημητράκης  
Η βαριά οικονομική κρίση που διέρχεται η Πατρίδα μας, οι ατέρμονες εδώ και 8 χρόνια διαπραγματεύσεις της πολιτικής ηγεσίας με τους Θεσμούς και το ΔΝΤ, η απίστευτη στα παγκόσμια χρονικά ύφεση που κατατρώγει εδώ και 8 σχεδόν χρόνια τα σπλάχνα της ελληνικής οικονομίας, αυτού του ελληνικού λαού…
και ως επακόλουθο αυτής η ολοκληρωτική εξαθλίωση και καταρράκωση της κοινωνικής συνοχής, θα οδηγήσει αναπόφευκτα  τους Έλληνες σε σύγκρουση με το πολιτικό σύστημα εξουσίας. 
Διότι ουδείς πλέον πιστεύει ότι με το εξοντωτικό 4ο Μνημόνιο, το οποίο ευρίσκεται προ των πυλών, δεν θα ακολουθήσουν και άλλα δυσβάστακτα και ταπεινωτικά μέτρα τα οποία αυξάνουν το εθνικό  χρέος σε δυσθεώρητα ύψη και μετέτρεψαν την χώρα σε αιώνια αποικία των δανειστών.
Τεράστια είναι τα λάθη που έχει διαπράξει κατά τις τελευταίες δεκαετίες σε βάρος του Έθνους όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος.
 Απέτυχε κυριολεκτικώς όχι μόνο σε θέματα οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής πολιτικής, αλλά και σε θέματα ηθικής διαπαιδαγώγησης και πατριωτισμού των Ελλήνων. 
Δημιούργησε ένα υπερβολικά διογκωμένο και αναποτελεσματικό Δημόσιο, το οποίο, δυστυχώς μόνον βάσει εκτιμήσεων, υπερέβαινε πριν από την κρίση το 1.3 εκατομμύρια κομματικούς υπαλλήλους, στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.  Ενώ το έτος 1931 αριθμούσε μόλις 40.031 υπαλλήλους σε ένα πληθυσμό μόλις του ημίσεως του σημερινού, αλλά τότε και χωρίς την τεράστια υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων και της σύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτει τώρα η δήθεν «χαρισματική, πεφωτισμένη και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση»!
Ένα πράγματι αδηφάγο, σπάταλο, παρασιτικό, στην κυριολεξία μη αποδοτικό και αναποτελεσματικό Δημόσιο το οποίο επί δεκαετίες όχι μόνον απομυζούσε τον ιδρώτα και τους πόρους του ιδιωτικού τομέα, όχι μόνον κατασπαταλούσε στα 40 τελευταία χρόνια τις κοινοτικές επιδοτήσεις και τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε Ευρώ δάνεια, αλλά ταυτόχρονα διέφθειρε τους Θεσμούς και τους πολίτες αυτής της χώρας. 
Αυτό το πολιτικό σύστημα, για να μετατρέψει τους πολίτες αυτής της χώρας σε συνένοχους, «μαζί τα φάγαμε!»,  παρέφρασε την ρήση του Ισοκράτη ο οποίος λέει: «το ήθος όλων των πολιτών εξομοιώνεται με το ήθος των κυβερνώντων». Προς επίτευξη αυτού του εγκληματικού σχεδίου χρησιμοποίησε και μία άλλη παθογένεια. Κατέστησε τους τηλε-δημοσιογράφους κυρίαρχους και ασύδοτους, για να τηλε-δημαγωγούν και να εκτρέφουν μια κοινωνία ναρκισσιστική, που να διεκδικεί μόνο διορισμούς, πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, συντάξεις «μαϊμού», προνόμια, επιδόματα, εφάπαξ, απεργίες, καταλήψεις, βανδαλισμούς, καταστροφές  κ.λπ., χωρίς όμως να προσφέρει τίποτε. Έτσι διαλύθηκε ολοσχερώς η παραγωγική βάση της χώρας μας, διότι όπου και αν βρεθούμε, δεν είμαστε αποδοτικοί. 
Ως εκ τούτου, αυτό το υπεροπτικό, αλαζονικό, εγωπαθές, ναρκισσιστικό, ελιτιστικό πολιτικό σύστημα, που αρμόζει μόνον σε φεουδαρχικά καθεστώτα και όχι σε μία υγιή Δημοκρατία,  απέκρυβε παράλληλα επί δεκαετίες την τραγική κατάσταση της χώρας. Ο Αβραάμ Λίνκολν έλεγε: «μία κυβέρνηση μπορεί να κρύβει την δημοσιονομική της κατάσταση από τους πολλούς για λίγο, από λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορεί να την κρύβει από όλους για πάντα. Και ότι ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις». 





loading...

2 thoughts on “Ο ΔOYΡΕΙOΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-

  1. Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  2. Kyriakos Karagiannis

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.

    ΛΕΝΕ Π.Χ. ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚ.ΚΩΝ Κ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ.

    1ον. ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FED.
    ΩΠΑ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΑΚΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FED;
    ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΩΡΡΑ. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΦΡΗΣΗ.

    2ον ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
    ΕΔΩ ΚΙ ΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΩΡΡΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΡΑ
    ΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑ
    ΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ( ΑΛΦΑ. ΩΜΕΓΑ ΣΤΑΤΙΟΝ ) ΚΙ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ;

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ;
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ; ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑ
    ΚΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΙΡΑΣ ΛΑΓΚΑΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ; ΙΔΩΜΕΝ.

Comments are closed.