ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΟΦΕΙΛΕΣ” ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ

Αξιότιμε κύριε/α,
 Θα σας απαντήσω ακόμη μια φορά με το παρακάτω γράμμα μου, το οποίο σας είχα στείλει και στο παρελθόν….
 Και θα σας θυμήσω ότι, Η ΕΦΟΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από
μη επιστροφές φόρων…καθώς και τα δεδουλευμένα μου που μου ΑΡΠΑΞΕ από εργασία μου με το ΕΣΠΑ …..

Τώρα διαβάστε και το παρακάτω για να ενημερωθείτε …..

“Η σημερινή κυβέρνηση όσο ήταν στην αντιπολίτευση φώναζε για τους άδικους, παράνομους και αντισυνταγματικούς φόρους (π.χ. ΕΝΦΙΑ) και μας προέτρεπαν να μην πληρώσουμε ….

Σας πληροφορώ, εαν δεν γνωρίζετε, ότι έχει κατατεθεί στην εφορία εξώδικο το οποίο ενημερώνει τους δημοσίους εφοριακούς υπαλλήλους, ότι με τα δημόσια έγγραφα [ΦΕΚ, νόμους κλπ.] που αναφέρονται σε αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι οι περισσότεροι φόροι που ζητούν να εισπράξουν από εμάς είναι προϊόν απάτης. Δηλαδή παράνομοι.

Καλούνται λοιπόν να μην τολμήσουν να εισπράξουν παράνομους φόρους από εμάς, διότι αφ ενός μεν παρανομούν εις βάρος μας και αφ εταίρου δε, παραβιάζουν τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, δηλαδή το νόμο με τον οποίον έχουν προσληφθεί και εργάζονται στο δημόσιο.
Ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας εις το άρθρο 25 αναφέρει ότι ο δημόσιος υπάλληλος είναι προσωπικά υπεύθυνος δια την νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών. Δηλαδή ότι κάνει εις την υπηρεσία του πρέπει να είναι νόμιμο.
Αν λοιπόν επιχειρήσει να εισπράξει παράνομους φόρους, παρανομεί και παραβιάζει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, υποκείμενος στις νόμιμες επιπτώσεις της παραπάνω πράξεως.

Επίσης, στο εξώδικο αναφέρεται ότι οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες αρνούνται να πληρώσουν και τους “νομίμους” φόρους επειδή τελούμε υπό κατοχή και δεν υπακούμε σε στρατεύματα κατοχής.  Λογαριασμό με το κράτος [για το τι πραγματικά χρωστάμε και θα πρέπει να πληρώσουμε] θα κάνουμε μετά την απελευθέρωση και τότε θα τα πληρώσουμε, επειδή τα λεφτά τότε θα πάνε στο κράτος και όχι στις τσέπες των τοκογλύφων όπως σήμερα.

Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα ήταν να ακυρωθεί πλειστηριασμός για 96.000 Ευρώ χρέος που είχε φορολογούμενος στην εφορία, όταν θέσανε το δίλημμα στον διευθυντή ή ακυρώνει τον πλειστηριασμό ή καταθέτουνε μήνυση και αγωγή εναντίον του.  Επίσης σε 7 περιπτώσεις που η εφορία είχε κάνει μήνυση για χρέη και ορίστηκε ημερομηνία δίκης, στο δίλημμα που θέσανε στον διευθυντή ή να έρθουν να ζητήσουν συναινετικά αναβολή μαζί τους ή να καταθέσουνε μήνυση και αγωγή, ήρθαν και συναίνεσαν στην αναβολή.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι υπάρχουν όλα τα νομικά στοιχεία για τον δίκαιο αγώνα.  Όποιος θέλει να είναι δούλος, μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει.
Αν θέλει όμως, ας μας πει τι θα απαντήσει στα παιδιά του όταν θα του κάνουν την ερώτηση…. «γιατί πατέρα αφού ήξερες, συνεργάστηκες με τους κατακτητές και τους δοσίλογους διαχειριστές της εξουσίας»;

Η απάντησή μου λοιπόν στο μήνυμά σας δεν μπορεί παρά να είναι μόνον μια:

“ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ …..”

Μετά πλήρους Εθνικής, Πατριωτικής και Νομιμόφρονης Συνειδήσεως (αντιθέτως από εσάς…)

Δημήτριος Γεωργίου

loading...

1 thought on “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΟΦΕΙΛΕΣ” ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ

  1. ΝΑ ΑΓΙΑΣΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ 70% ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΕΤΣΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΜΗΝ Μ ΙΛΗΣΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΦΙΑ
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ Η ΔΕΗ Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Comments are closed.