ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΗΣ:«ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ»

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ
2 ΒΙΝΤΕΟ 
«Εξέγερση» σε λαό και κλήρο για την στάση του Ιερώνυμου αλλά και της Κυβέρνησης για το θέμα των θρησκευτικών και  του ν/σ αλλαγής φύλου. Ηδη ο Αμβρόσιος καλεί σε «εξέγερση»

για την ταυτότητα φύλου ενώ ο π. Ιωάννη Κατής είναι αποκαλυπτικός για ότι έρχεται.

«Δεν θα σιωπήσουμε όπως μας λέει ο Μακαριώτατος, θα σηκώσουμε το ανάστημα μας, ο λαός περιμένει να ξεσηκωθεί, περιμένουμε έναν Έλληνα».
Φαίνεται ότι όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να γίνει και άμεσα.
Οι καμπάνες σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων θα χτυπούν πένθιμα, για μία εβδομάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.
Σε σύναξη κληρικών στο Αίγιο, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κάλεσε σε εξέγερση και αποφασίστηκε λήψη μέτρων διαμαρτυρίας.
Πέρα από τις πένθιμες καμπάνες- από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου- για τρία λεπτά κάθε ημέρα στις 12 το μεσημέρι, θα αναρτηθούν πανό διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία του Αιγαίου και θα αποσταλεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Το μόνο που επιθυμώ είναι να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία της ψυχής μου, ώστε αυτή την αγωνία να την μετατρέψουμε σε μια κίνηση διαμαρτυρίας. Προτείνω, λοιπόν, να προβούμε, ως Μητρόπολις, σε μια δυναμική αντίδραση, όχι ότι με αυτόν τον τρόπο θα λύσουμε το πρόβλημα, αλλά θα ικανοποιήσουμε τη συνείδησή μας, πράττοντας το καθήκον μας. 
Έτσι, ίσως να μπορέσουμε να παρασύρουμε και κάποιους άλλους ώστε να γίνει μια… εξέγερση και να μην περάσουν αμαχητί και σιωπηλά ό,τι προσπαθούν να περάσουν οι σημερινοί κυβερνώντες», είπε ο Αμβρόσιος στη σύναξη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.
Στο ψήφισμα, το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται αντιχριστιανικό και ανθελληνικό, αλλά και «εξωφρενική έμπνευση». Ακόμη, γίνεται λόγος για επιπόλαιη νομοθέτηση και ζητείται η άμεση απόσυρση του νόμου.
Το ψήφισμα διαμαρτυρίας:
«Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας παρακολουθούμε με αγωνία και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις του κυβερνητικού σχήματος και του πολιτικού κόσμου γενικότερα διά την αποδόμηση της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας ιστορικά υπήρξε η Ορθόδοξη Εκκλησία.
Διαμαρτυρόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για το αντιχριστιανικό και ανθελληνικό Νομοθέτημα, όπου δίνεται η δυνατότητα για τη “νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου”.
Είναι εξωφρενική έμπνευση να αλλάζει κανείς το φύλο του με απλή αίτηση, σε λίγα λεπτά, πράγμα που είναι αντίθετο από εκείνο που χάρισε ο Θεός στους ανθρώπους και μάλιστα όταν γίνεται από την εφηβική ηλικία, την πιο ευαίσθητη ηλικία για το μέλλον κάθε εφήβου.
Έτσι πλέoν δημιουργείται αναστάτωση και σύγχυση με την τόσο επιπόλαιη θεσμοθέτηση Νόμου, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με την φυσιολογία, οντολογία και βιολογία του ανθρώπου και που οδηγεί στο βδελυρό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας.
Μετά το ΄΄σύμφωνο συμβίωσης΄΄ για τα ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια, την καθιέρωση της θεματικής εβδομάδος περί ΄΄εμφύλων ταυτοτήτων΄΄, αφιερωμένη στην κάθε είδους κτηνώδη διαστροφή, τώρα πλέον με μια απλή αίτηση μπορεί κάποιος να δηλώνει το επιθυμητό φύλο.
Μπροστά σ’ αυτή την αντιχριστιανική και βιολογική τραγωδία:
Ζητούμε την άμεση απόσυρση του Νόμου που αφορά την αλλαγή φύλου στους δεκαπεντάχρονους με βάση την κάτωθι τεκμηρίωση της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος – Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων: «Σύμφωνα με την Επιστήμη και το Δίκαιο ο ανήλικος κάτω των 18 ετών έχει περιορισμένο ποινικό καταλογισμό και περιορισμένη ικανότητα να ελέγχει τις υποθέσεις του, διότι θεωρείται ότι δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να αποφασίζει ως ενήλικος.
Ειδικά, μέχρι την ηλικία των 15 ετών, στο μεν αστικό δίκαιο το μόνο που μπορεί να πράξει, όμως με την συναίνεση των προσώπων που έχουν την επιμέλειά του, είναι να εργαστεί και να διαθέσει ελεύθερα τον μισθό του, στο δε ποινικό δίκαιο, ο ανήλικος που έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του περιορίζεται σε ειδικό Κατάστημα Κράτησης, μόνο αν τελέσει ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα, όπως φόνο ή απόπειρα φόνου και όμοια βαριά αδικήματα.
Εφ’ όσον, λοιπόν το δίκαιο αναγνωρίζει ότι ο ανήλικος δεν διαθέτει την ωριμότητα να αντιληφθεί την βαρύτητα των πράξεών του και να υποστεί τον ποινικό σωφρονισμό που προβλέπεται για τους ενηλίκους, πόσο μάλλον είναι ικανός να αντιληφθεί τον οριστικό του σεξουαλικό προσανατολισμό, όταν μάλιστα η επιστήμη δέχεται ότι αυτή η διεργασία είναι ρευστή έως και αρκετά μετά το 18ο έτος ηλικίας».
Καλούμε όλους τους πολιτικούς της χώρας μας να ακυρώσουν το συγκεκριμένο Νόμο.
Καλούμε τους γονείς να αντισταθούν στην μεθοδευμένη διαστροφή των παιδιών μας σε συνεργασία με την Εκκλησία μας, η οποία διαφυλάσσει το ήθος και σέβεται την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου όπως την δημιούργησε ο Θεός. Ως κατ’ εικόνα Θεού πλασμένοι, δεν έχουμε δικαίωμα στον γενετήσιο αυτοπροσδιορισμό, γιατί είναι πράξη εγωιστική και αποτελεί άρνηση του Δημιουργού μας Τριαδικού Θεού, ο οποίος μας έπλασε με τόση σοφία και χάρη. Όποιος έχει «δυσφορία για το φύλο» που του χάρισε ο Θεός πάσχει από ψυχική ασθένεια.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι «διαφορετικότητα», αλλά είναι θανάσιμο αμάρτημα που επισύρει την οργή του Θεού. Οδηγεί στην παράχρηση του σώματος και δημιουργείται ένα νέο είδος ανθρώπου, που δεν είναι άνθρωπος, αλλά υποχείριο της αμαρτίας και του διαβόλου.
Η Εκκλησία μας ως πνευματική Μητέρα, κι εμείς οι κληρικοί που αφουγκραζόμαστε τα υπαρξιακά προβλήματα των ανθρώπων, δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν μισούμε τον αμαρτωλό άνθρωπο αλλά την αμαρτία. Φοβόμαστε, όμως, ότι γρήγορα θα ψηφισθεί και άλλος νόμος για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.
Φτάνει πια!!! Ας μετανοήσουμε, κληρικοί και λαϊκοί, για τις υποχωρήσεις μας στην μεθοδευμένη απεμπόληση της ελληνοχριστιανικής παραδόσεως, της ιστορίας και της γλώσσας μας, που κατά τρόπο προκλητικό πολεμούνται από τη Μασονία και όλες τις σκοτεινές δυνάμεις. Σκοπός τους να διαλύσουν τον οικογενειακό θεσμό που αποτελεί ύψιστο ιδανικό της πατρίδος μας και ανέδειξε Ήρωες και Αγίους.



loading...

52 thoughts on “ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΗΣ:«ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ»

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΊ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ 1821 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΥΗΚΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΩΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

  2. Τελικα εγω καταληγω στο συμπερασμα οτι να η λεγομενη νεα ταξη πραγματων ειτε μας ψεκαζουν η ριχνουν τιποτα στο νερο αλλοιως δεν υπαρχει εξηγηση για την αδιαφορια την παντελη διαφορια με αυτα που γινονται και φερανει η κυβερνσηση των απλυτων αθεων πρωκτολαγνων κουμμουνιστων και ο κοσμος αλλα και μεγαλη μεριδα του κληρου ειδικα οι αρχηγοι για να το πουμε ετσι καποιοι καθονται και αντε μην πω τα ξυνουν ετσι δειχνουν μια ασιαφορια και παει τωρα το παιδακι στο δημοτικο και θα μαθει πως ο μουχαμεντ κανει κωλοτουμπα καθως προσευχετε και διπλα στην αλλη σελιδα θα βλεπει την Παναγια ινδιανα σιου με δερματινα ρουχα και τον Χριστο με φτερα ινδιανικα στο κεφαλι απο χρυσαετο!
    Και ειναι η αρχη ακομα με τους πειραματισμους ενος Τουρκου υπουργου πως να το κανωμεν τουρκος εγενηθη δεν γνωριζουμε αν ασπασθηκε και το κορανι μεχρι τοτε που την κοπανησε απο την τουρκια για να μην παει στο στρατο της και τον μουχαμετη αλλα τοσο κωλοβεραντζα με τους τουρκους να τον βλεπουμε στις φωτογραφιες να κραταει το κορανι περιστοιχισμενος απο τους εγκαθετους χοτζαδες! Που ειναι να τον δουμε να κραταει κανενα ευαγγελιο διπλα σε καναδυο παπαδες? Α ΡΕ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΣΕ ΣΤΕΙΛΛΑΝΕ ΝΩΡΙΣ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

  3. Οταν βλέπεις αστραπές περίμενε και τους κεραυνούς, μετά συνήθως ξεσπά η καταιγίδα.

  4. Ευριπίδης Μπίλλης
    Προσοχή. Είναι υπόλογοι όλοι τους. Σύριζα, ΝΔ και νέο ΚαμινοΠασοκ.

    Όχι μόνον για την προσπάθεια τους ηθικής δολοφονίας του Ελληνισμού,.

    Αλλά και για τη γενοκτονία του, τη δήμευση της Ελλάδας, τον εκμουσουλμανισμό της κτλ

  5. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ,ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΘΑ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΛΑΒΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΤΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΝΚΕΡ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

    ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ??

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ??

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

    ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ,Ο ΝΩΕ..!!

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΕΠ ΕΠ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΙΔΑΡΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΙΣΙΩΝΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ….

    ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ??
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΝΩΡΙΣ ΗΡΘΑΤΕ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ…

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΩΡΑΙΑΑΑΑ..

    ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ,ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ….

    ΕΠΟΜΕΝΟΣ….!!!

  6. Ε Θ Ν Ο Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η !!

    Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ !

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ ΑΚΟΥΤΕ ? ΠΡΑΞΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

    ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΡΓΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ !

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ – ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !

    Ο κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΑΡΚΕΣΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ, ΛΟΥΦΑΞΕ …

    ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ κ.ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ??

    ΕΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΤΟΤΕ Α Φ Ο Ρ Ι Σ Ε ΤΟΥΣ !

    ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙΣ ?? ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΕ…..

    ΑΛΛΑ ΟΙ Γ Ο Ν Ε Ι Σ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???

    ΓΙΑΤΙ ??

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  7. Συμμερίζομαι την αγωνία σου για το παρόν και το μέλλον μας.

  8. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 15/10/2016

    ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 45.000 ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΚΑΜΙΑ 10.000 ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΛΛΕΣ 5.000 ΜΕ 7.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΡΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΚΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 45.000 ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΓΑΜΩΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ 500.000 ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΡΡΕΝ [ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ] ΚΑΙ ΘΥΛΗ [ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ] ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΣΣΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ [ ΤΟΣΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΖΙΡΟ ΓΑΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΥΛΙΑ ΧΑΛΚΟΥΝΙΑ ΡΑΣΣΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕΡΑΤΑ ΣΤΑΣΙΔΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΣΟΥΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  9. Εκείνη η Επανάσταση διαπνέονταν από την Πίστη και τον Πατριωτισμό. Η προπαγάνδα της Παγκοσμιοποίησης αλλοίωσε και την Πίστη και των Πατριωτισμό των Ελλήνων.

  10. Αυτός ο Παστεράκης ''καίει'' τα θέματα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα. Έλεος!

  11. ΚΟΥΙΖ

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ?
    ΞΕΡΕΤΕ?

  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ….

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΔΕΙΤΕ….

    ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΙΚ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ??

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ….

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ,ΔΕΙΤΕ…

    http://www.ksipnistere.com/2017/10/blog-post_3513.html

  13. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΟΥΙΖ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΔΕΙΤΕ….

    ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ….

    ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ 300 ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΩΘΕΙ??

    ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ…

    ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

    ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΤΕ??

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ..

    ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

  14. Ο ΠΑΣΤΕΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ…

    ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΟΠΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ…

    ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ….

  15. ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΓΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΗ Καποτα σπασμενη απο τα αναβολικα και χεζεται κλανετε γαμιεσται μεσα στα σκατα και βγαινεις καριολα με το πουστο-ονομα πατερακησ να λες μαλακιεσ μιας και ο γυφτος εβγαλες την γ δημοτικου και σε γαμαει τωρα αυτο το γυφτικο πραγμα ε?….ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ? ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΠοΥΤΣΟγΥΦΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣιΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ??? ΚΑΚΡΙΟΛΑ ΓΥΦΤΙΣΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΡΟΙΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΑΙΝΑ…..ΟΥΥΥΣΤ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ…ΟΥΥΥΥΣΤ

  16. ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΙΧΥΜΑ ΠΑΤΕΡΑΚΑΙΝΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΝΑΣ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΣΙΣΙ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΠΥ ΠΑΣΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΩ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ/ΚΑΙΝΑ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΓΥΦΤΙΣΑ….

  17. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ !! ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΚΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΙΟΥΦΤΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΣΧΟΛΙΟ ΓΑΜΗΣΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ? ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ?

  18. Ο Πατερακης στο ναυτικο υπηρετησε
    κι εγραψε ιστορια
    για τον καλυτερο γαμια καναν
    ψηφοφορια
    Τον εβγαλαν για αρχηγο σ'ολοκληρο
    τον στολο
    το μονο του ελλατωμα γαμουσε με
    τον ΚΩΛΟ!

  19. ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΑ …ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ? ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΧΧ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΕΓΕ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΠΑΡΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑ!!11 ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑ

  20. ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΥΝΩ ΘΑ ΛΕΕΩ ΑΧΧΧ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΙΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΠΙΕΣ ΤΑ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΥΦΤΙΣΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΣΤΝ ΥΠΟΜΝΟ ΙΣΑΑΑ ΧΑΜΟΥΡΑ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  21. τωρα περναει κριση το γυφτοζςυγαρο παιδια! δεν μπορει να βαλει για αρχηγος στο συνεδριο λογω στερησης πολιτικων δικαιωματων ουτε βεβαια να παρεβρεθει δοορι θα τον βουτηξουν κατευθειαν και στον εισαγγελεα!οποτε ειναι διπλο το γαμησι που τρωει ο γυφτος

    ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΣ;
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;

  22. ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

  23. Ο Αθανάσιος – Αμβρόσιος Λενής είναι αρνησιπάτρης. ΔΕΝ υπηρέτησε στρατιωτική θητεία.
    Κι όμως παριστάνει τον Έλληνα και μας δίνει και μαθήματα πατριωτισμού!!!

  24. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ» ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

    ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (μεγαλη ιστορια που κάποιοι επρεπε να ειχαν δικαστει ισοβια),ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ,ΤΟΣΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΘΩΟΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

  25. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ….

    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΜΩΝΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ….

    https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  26. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

  27. "Giannis Paterakis16 Οκτωβρίου 2017 – 2:43 μ.μ.
    ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ…"

    ΕΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟ, ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΓΦΓΥΦΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΕΕΙ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  28. "Giannis Paterakis16 Οκτωβρίου 2017 – 2:43 μ.μ.
    ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ…"

    ΕΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟ, ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΓΦΓΥΦΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΕΕΙ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  29. ΔΕΙΧΝΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ,ΓΟΝΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ…

  30. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ 3 ΤΡΙΣ!ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΩΖΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!ΟΥΤΡΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝΕ ΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!!!

    Ο 12ΘΕΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Κ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΓΥΦΤΕ ΑΜΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Κ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ!!!ΘΑ ΜΠΕΙΣ 1.40 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ 1.10!!!!!!!!!!

  31. Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2017 – 10:08 μ.μ.
    ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  32. Ο ψυχίατρος είπε να του λέτε πάντα ναι.

  33. ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ Η Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ??

    ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ,ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ…
    ————————-
    Ολη Βουλή, η κορυφή της Δικαιοσύνης «ΕΝΗΜΕΡΟΙ»,όλοι έχουν πλέον ευθύνες για την γενοκτονία που ζούμε,30.000 θύματα είναι στα κεφάλια τους,η ιστορία θα τους γράψει με ΜΑΥΡΑ γράμματα….

    Όπως το παρακάτω έχουν πάρει όλοι οι πολιτικοί και ακολούθησαν μηνύσεις Εσχάτης Προδοσίας αφού προχώρησαν σε Μνημόνιο ενώ είχαν ενημερωθεί ότι η ΕΛ-ΛΑΣ είχε λύση,Ολος ο Πολιτικός μπουφές «δηλητηριασμένος»….
    ——————————–

    Αριθμός 011155 Β’
    ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ:

    Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δια του Προέδρου της κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου….

    Κοινοποιούμενο προς:
    -Τον κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
    -Τον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

    Αξιότιμοι κύριοι
    Έχετε ήδη ενημερωθεί από 20-9-2012 για την ήδη υποβληθείσα πρόταση του 1ου από εμάς αλλά και από σειρά άλλων σχετικών επιστολών απευθυνόμενων προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη του Κοινοβουλίου για την δανειοδότηση της χώρας μας για την αποπληρωμή του δημόσιου ελληνικού χρέους με το ποσό των 600 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ μέσω αμερικανικών treasury bills διαρκείας αποπληρωμής 100 ετών και επιτόκιο 0.5%

    Δια της παρούσης μας και ενοψει της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου που θα οδηγήσει στην απεμπόληση της Εθνικης μας Κυριαρχίας και παράβαση των θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος,σας θέτουμε προ των ευθυνών σας ,όπως αυτές απορρέουν από τον θεσμικό σας ρόλο για τις μέχρι σήμερα παραλείψεις σας.

    Μέχρι σήμερα η στάση σας δεν εχει αποδείξει ότι εκτελείτε ορθώς τον θεσμικό σας ρόλο για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

    Σας δηλώνουμε ότι για όποιες τυχόν πράξεις η παραλείψεις σας θα κριθείτε από τον Ελληνικό Λαο και θα κληθείτε να λογοδοτήσετε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    Δια της παρούσης σας συγκοινοποιούμε προς ενημέρωση σας τα κάτωθι έγγραφα:

    1. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιηθηκε στον Υπουργό Οικονομικών στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010983/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    2. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Κυβερνηση στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010984/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    3. Την από 17-10-2012 εξώδικη – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010985/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).
    ———————————–

    ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟΥΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ:

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΑΜΠΑ?? (πόλεμο έχουμε αν δεν το έχετε καταλάβει Ελληναράδες με 30.000 θύματα,η Συρια με πόλεμο είχε λιγότερα)….ΔΕΙΤΕ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

    Πολλοί θα πούν λογακια απο άγνοια,άλλοι πάλι εργολάβοι αντίνοοι του Καθεστώτος θα χαλάσουν τον κόσμο στο ψέμα και την διαστρέυλωση,ας λάβουν υπόψιν όμως οτι πέρασαν απο την κορυφή της δικαιοσύνης Αρειο Πάγο που εχει υποχρέωση με τις διακράτικες συμφωνίες του να ελέγξει και σε μηδέν χρόνο είναι η αλήθεια η το ψέμα μπροστά του και αν δει δόλο άμεσα να προβεί σε συλλήψεις..

  34. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
    ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΨΕΥΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ; ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΠΑΤΖΗ;

    ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    http://www.kathimerini.gr/919749/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/se-ekdosh-5etoys-omologoy-proxwra-to-ellhniko-dhmosio
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 24.07.2017
    Σε έκδοση 5ετούς ομολόγου προχωρά το ελληνικό δημόσιο

    Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε εντολή στις 6 διεθνείς τράπεζες (BNP Paribas, Bank of America-Merrill Lynch, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs και HSBC) να ξεκινήσουν τη διαδικασία έκδοσης 5ετούς ομολόγου ύψους έως 4 δισ. ευρώ.

    Το Ελληνικό δημόσιο απευθύνει πρόσκληση σε επενδυτές για αγορά τίτλων ενώ παράλληλα, απευθύνει πρόσκληση στους κατόχους των ομολόγων που ωριμάζουν το 2019, για ανταλλαγή των τίτλων, με νέους λήξης το 2022. Η τιμή εξαγοράς των προηγούμενων τίτλων ανέρχεται στο επίπεδο των 102,6 λεπτών του ευρώ.

  35. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ.
    ΡΕ ΓΙΔΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ 10ρικοπνιχτης ΚΑΙ 150ντρικοαρπαχτρας ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΧΑΡΙΝ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΗ?
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΕΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ!!

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΤΟ. ΝΑ ΕΧΘΕΣ ΕΦΑΓΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ….ΑΑΑ Α ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΟΣΥΚΑΔΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ!!!!

    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ
    ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ !!!

  36. ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

    ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ…

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΜΠΤΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…

    ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ…

    ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ/ΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…. «Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ»…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΞΕΡΟΛΑ…ΔΕΙΤΕ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

  37. ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΡΗΝΟΥΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??..ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΡΙΝΟΚΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ…??

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!

  38. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

  39. ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ…Ο Λ Ο Ι….!!!!
    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ..

    https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΑΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΗΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??…ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
    Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
    1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ……ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??….

    ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….???????

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??
    ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΦΕΝΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ…

  40. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  41. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

    ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ (ΝΑΖΙΣΜΟ) ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ…

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ…
    Ο διθυραμβικός επικήδειος κλείνει με τον απαιτούμενο ναζιστικό χαιρετισμό: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού,υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: …HEIL HITLER!»

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

    ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ???

  42. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΕΚΦΥΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ…

  43. αααααασααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  44. ΚΕΝΑ ΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ,ΔΕΚΑ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ…

    ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ,ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΕΙΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ"..

  45. αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  46. ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ?
    ΑΠΟ 18 ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΓΥΦΤΑΡΟΣ

  47. ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΑΡΤΙΑ

  48. οταν παιζεις με τα ομολογα του βωσνυ πιθηκε πας ισοβια μεσα!δεν εχεις την αξιοπρεπεια να πας να απολογηθεις η να δειξεις τα ομολογα δημοσια

  49. Καταγγελια του Γιαννη Τσιριγωτη…τηs YELLOW JOURNAL για Μασωνικο Σιωνιστικο Κυκλωμα του Αρτεμη Σωρρα!
    Ο Ησαιαs Κωνσταντινιδηs συμφωνα με την BND BERLIN Μυστικη Γερμανικη Υπηρεσια ειναι πρακτωρ τηs Τουρκιαs εντοs Ελλαδοs και τηs ΜΙΤ του Ερντογαν!Προωθει τον Ισλαμισμο και το κρατοs Βατατζη και την μεγαλη Αλβανια με τον Μπεξη και τον Σωρρα και τον Καρατζαφερη με το καναλι του το ΤελεΣιτυ η ΑΡΤ σημερα…Ειναι Μασωνοs και παρατηρει μεσω τηs εφημεριδοs και ολων ΜΜΕ στην Αθηνα και δηλαδη τηs γελοιαs εφημεριδοs που πουλα παραμυθια πατριωτισμου και αντισιωνισμου που την χρηματοδοτει ο ιδιοs ο Ροτσιλντ απο την Κερκυρα και απο την βιλα του και μαζι με τον Αρτεμη Σωρρα και μαζι με τον Αλβανο Μπεξη!
    yellowjournal44.blogspot.gr/2015/05/yellow-journal-new-york-times.html

Comments are closed.