Έκτακτο:Ρωσία Σερβία Εξοπλίζουν Με Όπλα Τους Καταλανούς; Μπουρλότο και Πουτάνα Όλη η Ευρώπη Θα Γίνει!!!

Την Ελλάδα κάποιοι περίμεναν να διαλυθεί λόγω Μνημονίων, και τελικά η Ισπαία διαλύεται! Αυτό το διαζύγιο (Καταλονίας-Ισπανίας) δεν θα έχει καλό τέλος, πάνε φιρί φιρί για πόλεμο!
Με σχεδόν όλα τα κράτη της ΕΕ να στηρίζουν την Ισπανία, στριμώχνοντας  στην γωνία ένα ήρεμο για την ώρα θεριό, χωρίς όμως να υπολογίζουν τις συνέπειες αυτού του άγριου στριμώγματος, διότι το θηρίο οταν είναι εγκλωβισμένο είναι και πιο επικίνδυνο!

Μίλησαν όλοι μίλησαν και οι Κώλει!

Ο Άνθρωπος (Προκόπης Παυλόπουλος) που δεν τον έχει εκλέξει δια την ψήφο του κανένας Έλληνας, παρά μας τον πλάσαραν χωρις να μας ρωτήσουν,μας αρέσει,Ναί,Οχι,η Βουλευτές και τα Κόμματα με ψηφοφορία στην Βουλή, και ένα σωρό αλισβερίσια, βγάλτε ένα Πρόεδρο της Δημοκρατίας δικός μας, για να βγάλουμε και εμείς έπειτα ενα δικο σας, καταδικάζει το δημοψήφισμα στην Καταλονία!

Παράνομο και ουσιαστικώς ανυπόστατο χαρακτήρισε το δημοψήφισμα στην Καταλονία ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η Βαρκελώνη, ως πόλη, μπορεί να εκφράσει απείρως καλύτερα την κάθε είδους ιδιαιτερότητα της Καταλονίας, ακυρώνοντας έτσι τις ακραίες βλέψεις αυτονομιστών, που κατ’ αποτέλεσμα πλήττουν την ίδια την Καταλονία και την προοπτική της! Προκόπης να σου πω, Υπέρ του «ναι» τάχθηκε το 90+% όσων συμμετείχαν στο δημοψήφισμα, ( Ψήφισαν στο σύνολο 2.262.424, με το Ναί να παίρνει 2.020.144,και το Οχι αντιστοίχως μόλις 176.566! Τα 2+ εκ. που ψήφισαν Υπέρ της Ανεξαρτησίας της Καταλονίας τι είναι Προκόπη; Ακραίοι αυτονομιστές,μην τρελαθούμε κιόλας!

Η Μαδρίτη στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις στην Καταλονία, και η ΕΕ ανησυχεί για νέο δάχτυλο της Ρωσίας ως προς την διάλυση της Ισπανίας, εξοπλίζοντας με Όπλα τους Καταλανούς!

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τη διάλυση της Ευρώπης ειχαν επισημάνει παλαιότερα Ρώσοι Αξιωματούχοι,με την γερμανική υπηρεσία αντικατασκοπείας  BfV, να επισημαίνουν τον κίνδυνο οτι ξένες δυνάμεις θα επιχειρήσουν να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Καταλονίας-Ισπανίας. Πιθανή “ρωσική εμπλοκή” στην προώθηση του  δημοψηφίσματος στην Καταλονία, θα ερευνήσουν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές της Ισπανίας, μαζί με τις υπηρεσίες πληροφοριών, μετά από καταγγελίες αρχισυντάκτη της ισπανικής εφημερίδας EL Pais, αποκάλυψε στις Βρυξέλλες, αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που ενημέρωσε εκτάκτως τον Τύπο για τις εξελίξεις στην Ισπανία-Καταλονία.

Πάνε να φάνε το Κεφάλι Τους!

Με μεταγωγικά οχήματα της 41ης μονάδας υλικοτεχνικής υποστήριξης  με στρατιώτες απέστειλε η κυβέρνηση στην Καταλονία προκειμένου να υποστηρίξουν τις δυνάμεις της Εθνοφυλακής και της αστυνομίας, που βρίσκονται εκεί, μια κινήσει που αναμένεται να εντείνει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της Μαδρίτης με την Καταλονία, καθώς ο πρόεδρος της καταλανικής κυβέρνησης, Carles Puidgemont έχει χαρακτηρίσει τόσο την εθνοφυλακή, όσο και την αστυνομία, κατοχικές δυνάμεις, προειδοποιώντας παράλληλα ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν άμεσα τα καταλανικά εδάφη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 41η μονάδας υλικοτεχνικής υποστήριξης έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε επιχειρήσεις στον Λίβανο, το Ιράκ, το Κόσοβο, στη Βοσνία και το Αφγανιστάν.

Η Εκδίκηση της Σερβίας-Ρωσίας για τους Βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και την De facto Ανεξαρτησίας του Κοσόβου!

Για δύο μέτρα και δύο σταθμά κατηγόρησε την ΕΕ σε ό,τι αφορά την Καταλονία ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς,η Κομισιόν έκρινε αντισυνταγματικό και παράνομο το δημοψήφισμα στην Καταλονία, αλλα ως προς την αναγνώριση του Κοσόβου και την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας η ΕΕ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα! Αλλα η εκδίκηση ειναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο, και τώρα τρέμουν στην ιδέα οτι Σέρβια και Ρωσία θα είναι απο τους πρώτους που θα εξοπλίσουν με Στρατιωτικό υλικό τον νεοσυστατο Καταλονικό Στρατό, οτι ακριβώς έκαναν ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ στον Γιουγκοσλαβικό Εμφύλιο, δίνοντας όπλα στους Κροάτες-Βόσνιους!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης  email: [email protected]

loading...