Ανακάλυψαν την πατρίδα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει αγωνιστεί πεισμόνως και συστηματικά εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας τόσο σε συμβολικό όσο και σε ουσιαστικό επίπεδο.
Μια από τις βασικές επιδιώξεις του είναι η κατάργηση των στρατιωτικών και των μαθητικών παρελάσεων ως «φασιστικό κατάλοιπο της μεταξικής περιόδου».

Φυσικά, δεν ενοχλούν αυτό το κόμμα και τους επιτελείς του όλες οι παρελάσεις. Για παράδειγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα στηρίζει και συμμετέχει με υψηλή εκπροσώπηση στις παρελάσεις ομοφυλόφιλης «υπερηφάνειας», ενώ συνιστώσα της νεολαίας του είχε παρελάσει στα Σκόπια υπέρ του δικαιώματος του κρατιδίου να ονομάζεται «Μακεδονία».

Χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε σ’ ένα F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας φορώντας τη στολή του πιλότου και επί περίπου μία ώρα συμμετείχε σε πτήση πάνω από το Αιγαίο. Οι δηλώσεις του έπειτα από την πτήση με το μαχητικό αεροσκάφος δεν θύμιζαν τόσο τον τυπικό αρχηγό ενός συνηθισμένου νεοταξικού σχηματισμού της Διεθνιστικής Αριστεράς όσο κάποιον που έχει γαλουχηθεί με εθνικές ιδέες.

Την ίδια ημέρα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κατά την έπαρση της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και με αφορμή τον εορτασμό της 73ης επετείου της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής, εκφώνησε λόγο παρόμοιας (με του πρωθυπουργού) πατριωτικής χροιάς.

Οι ερμηνείες του φαινομένου της… ανακαλύψεως της πατρίδας από τους φανατικούς οπαδούς της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να είναι περισσότερες από δύο. Είτε διεξάγουν ακόμα μία ψηφοθηρική εκστρατεία είτε πραγματικά πιστεύουν όσα λένε και αντιλαμβάνονται ότι οι ιδέες που ασπάζονταν επί δεκαετίες είναι ανάξιες λόγου.

Όποια κι από τις δύο εκδοχές αν ισχύει, οφείλουν ως στελέχη της εκτελεστικής εξουσίας να αποδείξουν με έργα και όχι με λόγια ότι επιτελούν το καθήκον τους απέναντι στους υπερασπιστές της πατρίδας και τους φύλακες της τάξεως. Δεν είναι δυνατόν οι πιλότοι, οι αστυνομικοί, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι πυροσβέστες, όλοι όσοι ρισκάρουν τη ζωή τους για την Ελλάδα να πληρώνονται χειρότερα από κάθε αχρείαστο και νωθρό κομματόσκυλο.

Όσοι νοιάζονται πράττουν, δεν μιλούν…

loading...

11 thoughts on “Ανακάλυψαν την πατρίδα!

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ " ΠΕΤΑΞΕ " ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ " ΑΝΤΡΑΣ " ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟ- ΦΙΓΟΥΡΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΛΕΞ " ΠΕΤΑΞΕ " ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ..

    ΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΑΛΕΞ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ….ΧΕΣΤΗ !

    ΠΡΩΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΣ ΤΗΝ …ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΣΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ?

    ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ "ΠΕΤΑΞΕΣ" ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΨΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΞΕΡΝΑΓΕΣ ΚΟΠΑΝΕ !

    ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Δηλαδή, για να καταλάβουμε Αρθρογράφε, εάν "οι πιλότοι, οι αστυνομικοί, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι πυροσβέστες, ξέχασες τους Λιμενικούς, όλοι όσοι ρισκάρουν τη ζωή τους για την Ελλάδα ΘΑ πληρώνονται καλύτερα από κάθε αχρείαστο και νωθρό κομματόσκυλο" όλα καλά;

  3. ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΜΕ F-16, Ο ΑΞΕΛ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ;;. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;"

  4. Ελεύθεροι σκοπευτές πιάστε δουλειά επιτέλους μόνο έτσι πληρώνονται οί προδότες, καί είναι πολλοί δυστυχώς

  5. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΑΥΝΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ? ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΣΑΟΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΣΑΠΕΛΟΔΙΑΝΕΜΗΤΗ ..

  6. Δεν ειμαι ο αθρογραφος. οι πιλοτοι και τα υπολοιπα σωματα ηψηλου κινδυνου θα αμειβονται 10 φορες παραπανω απο τα κομματοσκυλα που λες. αλλο το ενα αλλο το αλλο. αυτοι θα αμειβονται και αμειβονται. τελεια και παυλα.

  7. Τι άλλο μας περιμένει και τι μπορούμε να κάνουμε;
    Ερωτήσεις και απαντήσεις στον Δημήτρη Καζάκη:

    Ερώτηση: Η χώρα ήδη οδεύει στην εφαρμογή του 4ου μνημονίου το οποίο βέβαια συνεπάγεται σκληρή δημοσιονομική λιτότητα, "ακρωτηριασμό" των εργασιακών σχέσεων, περαιτέρω φτωχοποίηση μισθωτών και συνταξιούχων και πολλά άλλα. Πού θα οδηγήσει τελικά τη χώρα μας αυτή η συνεχόμενη ύφεση συναρτήσει του δανεισμού είτε τελικά κλείσει η αξιολόγηση της 15ης Ιουνίου είτε όχι;
    Απάντηση: Η ύφεση στην οποία έχει καταδικαστεί η Ελλάδα έχει σαν βασικό στόχο την υποτίμηση του συνόλου των περιουσιακών της στοιχείων και την μαζική τους εκποίηση. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος ενδιαφέροντος από τους δανειστές και εταίρους μας για το αν θα ανακάμψει η χώρα. Μας μεταχειρίζονται όπως τις κατεστραμμένες μετααποικιακές χώρες της Αφρικής, που έχουν καταδικαστεί εσαεί στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική αποσύνθεση. Είμαστε εν ολίγοις η Αφρικανική ενδοχώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι προοπτικές μπορεί να έχει μια τέτοια χώρα;

    Πρέπει λοιπόν να πάρουμε μια απόφαση. Τι θέλουμε να είμαστε. Λεύτεροι στη χώρα μας, να διαφεντεύουμε εμείς την πατρίδα μας; Ή δουλικά και ραγιάδες, παρείσακτοι και μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα;
    ————————————————————————–
    Προσυνεδριακός Διάλογος του Ε.ΠΑ.Μ. – 15 Οκτωβρίου 2017
    Το Ε.ΠΑ.Μ διοργανώνει προσυνεδριακό διάλογο για δημόσια συζήτηση της πρότασής του για μία Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική.
    Πρόταση που μόνον μία Πατριωτική, Δημοκρατική, Κυβέρνηση μπορεί να ακολουθήσει και να δώσει άμεσα λύση.
    Μέλη ​και φίλοι που επιθυμούν να συμβάλουν στον προσυνεδριακό διάλογο, προσκαλούνται να προσέλθουν στην ανοικτή συζήτηση με τις προτάσεις τους για να ανταλλάξουμε απόψεις.
    Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11.00
    Ξενοδοχείο "Royal Olympic", Αίθουσα "KALLIRROHE"
    Οδός Αθανασίου Διάκου 28, Μακρυγιάννη (Απέναντι από στύλους Ολυμπίου Διός, σταθμός «ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη») Αθήνα
    http://1.bp.blogspot.com/-Nr34urLYr8U/WduuPwt0xII/AAAAAAAACUc/5PHAWTJT7BAbezdXYa6xEiTVqlfYSR0zQCK4BGAYYCw/s1600/Prosynedriaki%2B6o%2Bsynedrio.png

  8. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ! ΓΔΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕΤΟΝ ΕΛΛΗΣΕΣ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΕ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΚΟΜΑ!! ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ''ΑΝΘΡΩΠΟ''…

  9. Φίλε 11:56 π.μ., εγώ συμφωνώ να πληρώνονται και 20 φορές παραπάνω αλλά ξαναδιάβασε το σχόλιο. Εγώ ρωτώ μετά όλα καλά;

  10. ΡΕ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΑ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ? ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΣ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΕ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΝ …ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ.

  11. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ "ΦΥΓΕΙ" ΤΟ "ΣΤΗΡΗΓΜΑ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ "ΔΥΣΚΟΛΟ"…ΣΗΜΕΙΟ. ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"? ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΣΙΡΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Comments are closed.