Νεφελούδης: Εφιάλτης η ενδεχόμενη πρωθυπουργία Μητσοτάκη

Εφιάλτη για τις εργασιακές σχέσεις, για την κοινωνική συνοχή και για οποιοδήποτε πεδίο δημόσιας πολιτικής θα αποτελέσει η, απίθανη μεν, έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη
στη διακυβέρνηση της χώρας , τονίζει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.

Όπως σημειώνει «η ιδεολογία που αυτός εκπροσωπεί θα οδηγήσει στο ξεπούλημα ακόμα και των υπηρεσιών των υπουργείων σε “φίλιές” του δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα».

Ο κ. Νεφελούδης αναφέρει ακόμα ότι στις προτεραιότητες του υπουργείου είναι η άμεση επαναλειτουργία της ΕΝ ΚΛΩ, η αντιμετώπιση της «ακραίας παραβατικότητας» των Λιπασμάτων Καβάλας, η δικαστική αντιμετώπιση της «απληρωσιάς και παραβατικότητας» των Σούπερ Μάρκετ Καρυπίδης και ένταξη των εργαζομένων εκεί σε σχετικά προγράμματα.

loading...

4 thoughts on “Νεφελούδης: Εφιάλτης η ενδεχόμενη πρωθυπουργία Μητσοτάκη

  1. ΟΡΙΣΤΕ ΕΚΔΗΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ

  2. Κάθε μέρα ζούμε έναν εφιάλτη με το καθεστώς συριζανελ και πάμε από το κακό στο χειρότερο.

  3. Ποιος είναι αυτός ο ΗΛΙΘΙΟΣ , μάλλον ένας από τους τόσους χιλιάδες αργόσχολους που έχει στεγάσει και επιδοτεί πλουσιοπάροχα , με τις περικοπές των συντάξεων και την υψηλή φορολογία ο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και φοβάται μην χάσει την αργομισθία του

  4. Πάνε τα λεφτά που πληρώναμε τόσα χρόνια. Απλά το ταμείον είναι μείον.

    Υπογράφτηκε κοινή υπουργική απόφαση μεταξύ Κατρούγκαλου και Χουλιαράκη ώστε να εκταμιευθούν 350.000.000!!!!!!! εκατομμύρια ευρώ για την καταβολή συντάξεων ( ΟΑΑΕ, ΤΣΑΥ, ΙΚΑ, ΕΤΑΑ) μέχρι το Δεκέμβριο.

    Η εκταμίευση θα γίνει από το ταμείο του ΑΚΑΓΕ ( Ασφαλιστικό κεφάλαιο αλληλεγγύης γενεών)

    Απλος τρώμε τώρα τα λεφτά και της επόμενης γενεάς

    Ποιο άχρηστη ανθελληνική αριστερή γενεά απο την δική μας δεν πρόκειται να ύπαρξη στην χώρα.

Comments are closed.