ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ «ΣΤΑ ΟΠΛΑ»;


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΙΟΒΟΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Την στιγμή που οδεύουμε στην κορύφωση της επετείου της μνήμης των ΙΜΙΩΝ και την ώρα που η ΕΥΡΩΠΗ αγωνιά για την επιδημιολογική
εξάπλωση του κοροναϊού , ο τούρκος βρήκε την ευκαιρία και προκαλεί αφάνταστα.

Από το πρωί της 31 Ιανουαρίου 2020 οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

« Το ίδιο σενάριο με την Κύπρο “παίζει” η Τουρκία στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. “Αποστολή” ερευνητικού σκάφους “και βλέπουμε”.

Ο πλους του ORUC REIS από τα ξημερώματα σε περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας δεν έγινε τυχαία, ούτε βέβαια μπορεί να αποδοθεί στις καιρικές συνθήκες, οι οποίες απ΄ ότι μαθαίνουμε δεν είναι και τόσο κακές που να δικαιολογούν την “έκτακτη ανάγκη” αλλαγής πορείας και εισόδου σε ύδατα που δεν δικαιούται να πλέει το τουρκικό ερευνητικό.

Η Τουρκία μας δοκιμάζει και μάλλον πήρε την απάντηση της. Η φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ,εμφανίστηκε πολύ γρήγορα στην περιοχή κι αυτό είναι ένα μήνυμα που η Τουρκία πρέπει να το “μετρήσει”.

Η Αθήνα πολύ σωστά δεν ανεβάζει τους τόνους. Τουλάχιστον αυτό το μάθημα από τα Ίμια το πήραμε. Δεν θα κλιμακώσουμε εμείς. Αν η Τουρκία θέλει να αναλάβει το ρίσκο της κλιμάκωσης θα πρέπει να το κάνει η ίδια…»

Σε λίγο διαβάζουμε…

« Αποχώρησε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα το τουρκικό πλοίο «ORUC REIS».

Αμέσως μετά διαβάζουμε …

« Ξεκίνησε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας το Oruc Reis σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του pronews.gr.

Τόσο ισραηλινά μέσα επιτήρησης όσο και η εικόνα που έχει το ελληνικό ΓΕΕΘΑ είναι ότι έχει απλώσει καλώδιο ηχοβολιστικό και έχει ξεκινήσει σεισμικές έρευνες εντός της υφαλοκρηπίδας.

Για την ακρίβεια το Oruc Reis βρίσκεται στα 128 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο και 292 ναυτικά μίλια από το ανατολικό άκρο της Κρήτης.

Η ελληνική φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» εξέπεμψε το προκαθορισμένο μήνυμα μέσω ασυρμάτου να απομακρυνθεί γατί βρίσκεται εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας αλλά φυσικά το τουρκικό ερευνητικό δεν απάντησε.

Την περιοχή προσεγγίζει ελληνικό υποβρύχιο το οποίο υπολογίζει ότι θα φτάσει τις επόμενες 2 ώρες σε ακτίνα βοής του Oruc Reis.»

Γιάννης Πετρίδης

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

« Κλιμάκωση: Δύο τουρκικά πολεμικά πλησιάζουν την φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» - Σε ετοιμότητα Ελληνικά F-16 από Κρήτη»

ΕΥΤΥΧΩΣ μας προετοίμασαν οι ΑΓΙΟΙ μας .
Οι ΑΓΙΟΙ δεν χρειάζονται επιβεβαίωση γιατί ΠΝΕΥΜΑΤΟΚΙΝΗΤΑ βλέπουν τα γεγονότα.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στο άρθρο « Συνομολογητής με τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ στα Εθνικά μας θέματα. Εμφανίσεις του Γέροντα Εφραίμ από την Αριζόνα λίγο πριν και λίγο μετά την Κοίμηση του.»
« μας επισημάνθηκε από πνευματικούς αδελφούς, ότι ακριβώς μετά τα ΣΑΡΑΝΤΑ της μνήμης του γέροντα Εφραίμ έρχεται και η ιστορική μνήμη της νύκτας των Ιμίων, όπου θρηνήσαμε τα τρία παλληκάρια μας και οι τούρκοι γκρίζαραν περιοχές στο ΑΙΓΑΙΟ Έχουν τότε μεγάλο λόγο οι τούρκοι να επικυρώσουν και να πραγματοποιήσουν τις σκοτεινές προθέσεις τους»

« λίγα 24ωρα μετά την κοίμηση του εμφανίζεται ο μακαριστός γέροντας σε αγιασμένη ψυχούλα και της μεταφέρει ότι η τουρκική επιθετικότητα θα ενταθεί κοντά στα ΣΑΡΑΝΤΑ του.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :