Κάτι βρωμάει πολύ στην Σάμο – Έχει πέσει σήμα στους μετανάστες, να καταστρέφουν σπίτια και να λεηλατούν την ύπαιθρο χωρίς σταματημό.

Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση με την ανομία και την παραβατικότητα από τους μετανάστες να αυξάνεται όλο και περισσότερο στο Βαθύ.

Φωτιές σχεδόν καθημερινά, διαδηλώσεις και ταραχές, λεηλασίες ακατοίκητων ξενοδοχείων και σπιτιών, κλειστών εξοχικών κατοικιών, καθώς και σε κατοικημένες κατοικίες όπου οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν για κάποιους μήνες εισβάλουν κλέβουν και καταστρέφουν ό,τι βρούν.
Μέχρι και κλοπές ζώων, και η απόγνωση των κατοίκων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε φωτογραφίες και σχολιασμούς της λεηλασίας εξοχικής οικίας, της οποίας η ιδιοκτήτρια βρίσκεται στο εξωτερικό από δημοσίευση στο f/b αναγνώστριας μας:

Έφυγε το πάτωμα με αλυσοπρίονο και από διώροφο έγινε ισόγειο. Τις φωτογραφίες τράβηξα με fisheye για να χωρέσει όλη η καταστροφή σε ένα καρέ.

Αυτό ήταν το μπάνιο.. Όπως φαίνεται τα ξήλωσαν όλα και μεταφέρθηκαν στις παράγκες γύρω από το ΚΥΤ…

Eδώ βλέπετε την κουζίνα. Ξηλώθηκαν και τα ντουλάπια της και ο νεροχύτης.
Εκλάπη η πόρτα της και μόλις προ διημέρου εκλάπησαν και τα μπροστινά στόρια, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Σ’ αυτή τη σειρά φωτογραφιών βλέπετε την αποθήκη, στην οποία – μεταξύ άλλων- υπήρχε πίνακας και εξοπλισμός φωτοβολταϊκού συστήματος.
Από την όλη αποθήκη απέμειναν κουρέλια και λίγα καλώδια.Καταστράφηκαν ακόμα και τα κάτοπτρα.
Όλα αυτά σε δόσεις…..

Και λίγα πευκάκια….Οικολογική καταστροφή…

Άνοιξε και ο χώρος…..Αυτό απέμεινε….Οι φιλοξενούμενοι στην πόλη μας που τους παρέχουμε πλήρη ασυλία παράνομων πράξεων, πρώτα έκλεβαν φρούτα και αυγά, έπειτα έσφαξαν το κοτέτσι μας, βρήκαμε τα κεφάλια των πουλερικών παλουκωμένα στους φράχτες, μετά έκλεβαν εργαλεία και μηχανήματα, ξυλεία, δεξαμενές και βρύσες, και τέλος γκρέμισαν τα κτίσματα συθέμελα! Για το λάδι μας ούτε λόγος, έκλεψαν και τις ελιές, άσε που είναι αδύνατον πλέον να μεταφέρεις ελιές στον περιφερειακό του ΚΥΤ! Μόνο οι μετανάστες και οι ΜΚΟ μπορούν ανενόχλητοι να μεταφέρουν τα πάντα!

Η ξυλεία για να χτιστεί αυτό το καλύβι είχε εισαχθεί από τη Σμύρνη και χρονολογούνταν από το 1930 περίπου, ήταν δε χτισμένο με την τεχνοτροπία μπαγδαντί. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας που το έφτιαξαν!

και η συνέχεια της καταστροφής και λεηλασίας με τις αποθήκες που υπήρχαν στον χώρο:

Τεράστια η οικονομική και ψυχολογική καταστροφή που υπέστη η άτυχη ιδιοκτήτρια της εξοχικής οικίας, ενώ γειτονικά κτήματα του ΚΥΤ έχουν καταληφθεί από τους μετανάστες, είτε μένοντας μέσα, είτε καταστρέφοντας ότι υπάρχει μέσα σε αυτά.

Σε διαφορετική ανάρτηση στο f/b αναγνώστης μας κτηνοτρόφος που διατηρεί ποιμνιοστάσιο στον δρόμο προς τον Π. Ηλίας πάνω από το ΚΥΤ αναφέρει:

”Πριν από λίγο καιρό στην περιοχή του προφήτη Ηλία πάνω από το ΚΥΤ μου έλειπαν ανά διαστήματα ζώα όταν χάθηκε το πρώτο νόμιζα ότι κάτι έπαθε κ δεν το είχα καταλάβει σε λίγες μέρες τα ίδια(είχαν χαθεί είδη 3.
Στο τέταρτο που χάθηκε βρήκα αυτά τα αίματα τότε κατάλαβα ότι τα κλέβουν οι μετανάστες. Τα πήρα τα ζώα από εκεί κ πήγα αλλού.
Σήμερα το βράδυ μπήκαν μέσα στο στάβλο του πατέρα μου και πήραν κι άλλο”

https://stilpon.blogspot.com

loading...