Φρίκη δίχως τέλος στην Κύπρο: Ενδείξεις για περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο του Μιτσερού

Περισσότερα πτώματα ίσως να βρίσκονται στο φρεάτιο του Μιτσερού όπου εντοπίστηκε σήμερα η σορός άγνωστης γυναίκας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του philenews.com.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας Marry Rose, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη κόρη της, Sierra, η σορός της οποίας αναζητείται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Οι απαντήσεις θα δοθούν αύριο Κυριακή, αφού με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες.

Yπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος «Ορέστης» που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, καθώς όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έπεσε θύμα πλεκτάνης του 35χρονου.

Στο μεταξύ, την Κυριακή πραγματοποιείται εκδήλωση των Φιλιππινέζων που εργάζονται στην Κύπρο που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της Marry Rose.

Με αφορμή την υπόθεση της ανεύρεσης δύο γυναικείων πτωμάτων σε φρεάτιο στο Μιτσερό, επαναφέρουμε τον τραγικό κατάλογο 32 ανεξιχνίαστων υποθέσεων που αφορούν εξαφανίσεις γυναικών στην Κύπρο.

Πηγή: philenews

loading...