Λαθρομετανάστες κατασκήνωσαν έξω από Αστυνομικό Τμήμα στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Τραγικές σκηνές έξω από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου στην πλατεία Αριστοτέλους . Ομάδες προσφύγων και μεταναστών που ξεπερνούν τα 70 άτομα έχουν φτάσει έξω από το τμήμα και επειδή δεν έχουν που να μείνουν κατέλυσαν στο συγκεκριμένο σημείο, δημιουργώντας μια θλιβερή
εικόνα. Είναι χαρακτηριστικό πως μια οικογένεια προσφύγων από το Ιράκ μόλις έφτασε στη Θεσσαλονίκη περνώντας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα μέσω του Έβρου.

Οι περισσότεροι σε μικρές ομάδες και οικογένειες με τα παιδιά τους, έχουν κάτσει στα παρτέρια με το γκαζόν και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωση τους. Όπως λένε χαρακτηριστικά δεν έχουν έγγραφα παραμονής στη χώρα, ενώ δεν γνωρίζουν ούτε που μπορούν να κοιμηθούν, ούτε που να φάνε.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να προβούν σε κάποια ενέργεια, καθώς για την περίπτωση τους πρέπει να επιληφθεί η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. ΤΗΝ ΤΑΣΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ (ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΒΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΟΥΡΟΥ ΤΣΙΚΙΒΑΡΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ (ΝΑΑΑΑΑΑ!!!) ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εμεις τα εξυπνα παιδια
  εμεις τα μουσουλμανιωτικα
  φαινομαστε απο το προσωπο
  πως ειμαστε ετσι κι'αλλοιως κι'αλλοιωτικα
  και συριζομουσουλμανιωτικα
  αν θελεις παμε στο τζαμι αν θελεις παμε τσαρκα
  σου εχω μια χατζαρα στη στερια και στο γυαλο μια βαρκα
  χσισισι πρεζες μουσικη μετα για ουζο στο τζαμι
  και χοιρινο στην πλακα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή