MEGA δεν ήταν μόνο οι πρετεντέρηδες

Κλείνει το MEGA και μένει ανοιχτεί η ΕΡΤ. Στα κάγκελα Ζωή, Αλέξη, Τζάκρη, να μην περάσει ο φασισμός και απολυθεί τόσος κόσμος, στα κάγκελα…. πρόβατα!!
Τόσο καιρό που δεν εκπέμπει ειδήσεις το MEGA, δεν κόβονται οι συντάξεις? Δεν υπέγραψε η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ νέο μνημόνιο? Δεν υπέγραψε το πρόεδρος του 15μελούς τη συμφωνία των Πρεσπών? Όλα αυτά υμνούνται από την ΕΡΤ

Ενας μεγάλος σταθμός που πρόσφερε πολλα σε ψυχαγωγία, με ενημερωτικές εκπομπές και σειρες, κλείνει με το στίγμα και τη ρετσινιά που του άφησαν κάποιοι δημοσιογραφισκοι που αλλοι έριξαν μαύρη πετρα, αλλοι προσπάθησαν κομματικά να μας παρουσιαστουν μετέπειτα αλλιώς και αλλοι προσπάθησαν και προσπαθούν να εκπροσωπησουν μέσω έντυπου τύπου κομματα σαν και αυτα που οδηγησαν στο μαυρο του MEGA. Για τους μη φανατικους πολιτικους οπαδους, το MEGA θα παραμείνει στη καρδιά μας για ολα αυτα που μας προσέφερε απο τα νεανικα μας χρόνια. Απο τα πρωινα παιδικα του Σαββατου μεχρι τις απίστευτες στιγμές γελιου αλλα και τις αξιολογες δραματικες σειρες του. Για τους υπόλοιπους, ευχομαι κάποια στιγμη να πάτε στα τσακίδια μαζι με όλους τους σταθμούς που έχετε πολιτικοποιησει.

αναγνωστης

loading...