Σ.Θεοδωράκης: «Η παραμονή στο ΚΙΝΑΛ θα ήταν συνταγή αποτυχίας»

«Στην πολιτική δεν υπάρχουν εύκολες επιλογές - έχουμε μπροστά μας ανηφόρες και αναποδιές» επισήμανε στην ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης, κλείνοντας τις εργασίες της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων.


Ο πρόεδρος του Ποταμιού, εμφανώς ικανοποιημένος για το 97-16 υπέρ της εισήγησης που κατέθεσε, αιτιολόγησε την απόφαση της αποχώρησης υποστηρίζοντας ότι η παραμονή στο Κίνημα Αλλαγής θα ήταν συνταγή αποτυχίας.

Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα μίλησε για συνεργασία με φιλελεύθερες και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις και ανακοίνωσε συνέδριο για πολιτικές θέσεις, κυβερνητικές συνεργασίες και ηγεσία τον Οκτώβριο.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Και ότι δεν προτίθεται να αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, έκανε λόγο για κατασκευασμένα σενάρια από κυβερνητικούς προπαγανδιστές.

Ψέματα λέει και η ΝΔ, συνέχισε, πως το Ποτάμι πήγε αριστερά για να λεηλατήσουν τη φιλελεύθερη δεξαμενή. Ψέματα απέδωσε και στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς κάποιοι αποδίδουν την αποχώρηση σε υπόγειες συμφωνίες, όπως είπε.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]