ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΙΑΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ

Μετά την Ουκρανία και την πορτοκαλί επανάσταση κ. Παιατ τοποθετηθήκατε στη Ελλάδα, και αρχίσατε ένα εμετικό πρεσιγκ σε όλο το ξεφτιλισμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας , για να επιτύχετε την διάλυση και τον κατακερματισμό της..

Κ. Πρέσβη λογά της καταγωγής σας (εθνοτικα ) είναι φυσικό να μισείτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ και οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ, η μεγαλύτερη γιορτή της θρησκείας σας αυτό καταδεικνύει και αυτό το επιδεικνύετε καθημερινά.

Πολεμήσαμε μαζί και είμαστε σύμμαχοι σας, ποτέ όμως δεν είδαμε πραγματικά τα τελευταία χρόνια σε κάποιο σοβαρό θέμα για το έθνος μας την συνδρομή σας.

Μας ξεπουλήσατε στους Τούρκους και στον τρομοκρατικό μουσουλμανισμό, και τώρα αγνοείτε την βούληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ , εκβιάζοντας σύσσωμο το πολιτικό αδελφάτο που λυμαίνεται την χωρά..

Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ θα πρέπει να δώσει διέξοδο στο περίκλειστο κράτος , και όχι η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ η η ΑΛΒΑΝΙΑ???

Υπήρξαν ποτέ εκτός των τελευταίων χρόνων αρωγοί στους όποιους αγώνες και πολέμους??

Η λήθη και η απαξίωση όπως αυτή προκύπτει σήμερα , απέναντι στο αίμα που έχυσε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός στους αγώνες απέναντι στον ΝΑΖΙΣΜΟ, μέχρι και την ΚΟΡΕΑ , μαζί σας αποτελεί ΥΒΡΗ(γνωριζετε φαντάζομαι τι σημαίνει ), γιατί ο αγώνας αυτών που έπεσαν στο πλευρό σας ήταν καθαρός και άδολος.

Μετά την ΥΒΡΗ ακολουθει η ΑΤΙΣ , η ΝΕΜΕΣΙΣ , η ΤΙΣΙΣ και είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξεφύγετε από την διαδικασία.

Δεν μπορώ να κατανοήσω τι είδους στρατηγικός σύμμαχος θέλετε να γίνετε (ΟΙ ΗΠΑ) για την ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ Της ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ με την θέση που έχετε απέναντι σε όλα τα φλέγοντα θέματα, όπως μεταναστευτικό-Σκοπιανό-Αλβανικό με την Βόρειο Ήπειρο κ.λ.π.

Για να έχουν στρατηγική σχέση οι ΗΠΑ με την ΕΛΛΑΔΑ είναι απαραίτητο να σεβαστείτε τον λαό της και όχι τους ξεφτιλισμένους, εκβιαζόμενους πολικούς παράγοντες.

Αν σκεφτείτε και ενεργήσετε κατ αυτόν τον τρόπο τότε και μόνο θα εδραιώσετε στρατηγική σχέση, η οποία θα λύσει προβλήματα στην περιοχή και δεν θα δημιουργήσει καινούργια!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!

loading...