ΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΑ: «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ».


Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ!
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


Μετά την είσοδο της Ελλάδος το 2010, στους διεθνείς τοκογλύφους, αρχίσαμε να βιώνουμε μία εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ πραγματικότητα.
Άλλο μας έλεγαν ότι «είναι» και άλλο βλέπαμε εμείς.

Ξεκίνησαν και τα μεγάλα ψέματα , που προσπαθούσαν να τα κάνουν πιστευτά. Έβαζαν λοιπόν .. «σοβαρούς» ανθρώπους να τα λένε στον λαό, μέσα από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, και οικονομολόγους της Τ.V.

Φόραγαν ένα «σοβαρό» πρόσωπο, φόραγαν και ένα κουστούμι και έλεγαν δημοσίως στον ελληνικό λαό, τα μεγαλύτερα ψέματα, αρχίζοντας με το «επικό» ψέμα: «πρέπει να λέμε αλήθειες στον λαό»… Θα το έχετε ακούσει, αφού εξακολουθούν να το λένε.

Έτσι λοιπόν με αυτές τις «αλήθειες» που μας έλεγαν, προσπάθησαν να μας πείσουν πως η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο εξωτερικό χρέος, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε από το τελικό πόρισμα της «επιτροπής για το χρέος» που είχε συσταθεί από την Βουλή, όλο αυτό το εξωτερικό χρέος, ήταν ένα παράνομο, απεχθές, ειδεχθές και επονείδιστο κατασκεύασμα.

Αυτό βέβαια δεν είχε και κανένα αποτέλεσμα, γιατί αυτήν την επιτροπή την συνέστησαν τότε για εσωτερική «κατανάλωση» , αφού το πόρισμά της δεν θα είχε ΚΑΜΙΑ νομική υπόσταση στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε. και αυτό το ήξερε η τότε πρόεδρος της Βουλής , Κωνσταντοπούλου, που την συνέστησε.

Γιατί αν ήθελαν το πόρισμα της επιτροπής για το χρέος να είναι έγκυρο στα όργανα της Ε.Ε. για να διαγραφεί και το χρέος της Ελλάδος, δεν έπρεπε να αναθέσει τον έλεγχο του χρέους σε επιτροπή της Βουλής, αλλά στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Το πόρισμα δηλαδή έπρεπε να το έχει βγάλει το Γενικό Λογιστήριο του κράτους που ήταν το αρμόδιο και όχι η … εξεταστική της Βουλής, που ήταν αναρμόδια.

Όχι μην νομίζετε ότι είναι βλάκες…. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..

Έτσι, ενώ μπορεί να διαπιστώθηκε, ΔΕΝ διεγράφη το εντελώς ψεύτικο εξωτερικό χρέος της χώρας και όλοι οι «σοβαροί» πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, έχουν διαγράψει σήμερα από την επιλεκτική μνήμη τους αυτό το ανύπαρκτο χρέος, αφού ο στόχος τότε ήταν μόνο να κοροϊδέψουν τον λαό και όχι να διαγράψουν το παράνομο χρέος.

Με την άλλη μεγάλη ψευτιά του «μεγάλου ελλείμματος» έβαλαν την χώρα στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ, μέχρι να αποκαλυφθεί και εδώ, ότι το έλλειμμα είχε «πειραχθεί» από την ΕΛΣΤΑΤ και ήταν εντελώς ψεύτικο και πλασματικό για να φανεί υπέρογκο, ώστε να δικαιολογεί την προσφυγή της χώρας στους διεθνής τοκογλύφους.

Ήταν δύο μεγάλα ψέματα, που τα παρουσίασν στον λαό ως … «αλήθειες».

Τα οικονομικά δεινά που έφεραν στην χώρα, αυτά τα δύο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, ήταν πρωτόγνωρα και οδήγησαν και σε απώλεια πολλών χιλιάδων ελληνικών ψυχών, που δεν άντεξαν την οικονομική καταστροφή και αυτοκτόνησαν. Αυτό το αίμα είναι ποταμός αίματος Ελλήνων και να μην το λησμονάτε, γιατί ζητάει δικαιοσύνη και την καταδίκη των υπευθύνων.

Μετά ήρθε και το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Και παρ’ όλους τους εκβιασμούς, τα ψευτοδιλλήματα και τις κλειστές τράπεζες που μας επέβαλλαν οι τοκογλύφοι, για να πάρουν εκβιαστικά το «ΝΑΙ» και να έχουν την εθελούσια υποταγή των Ελλήνων , οι Έλληνες τους είπαν με απλά λόγια, «πάρτε τα λεφτά σας και τα ΑΤΜ σας ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ και βάλτε τα στον κ... της Μέρκελ»…

Τότε ήταν που «ξεβρακώθηκαν» οι Γερμαναράδες, δείχνοντας ΔΙΕΘΝΏΣ τον ΝΑΖΙΣΜΟ που ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ξανά μέσα στην Γερμανία.

Αυτοί οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ – «Χριστιανοδημοκράτες» που συνουσιάζονται με ζώα σαν ζώα που είναι, πέταξαν στα άχρηστα το «ΟΧΙ» των Ελλήνων διατάζοντας ένα ολόκληρο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα εδώ πολιτικά πιόνια, να το αλλάξουν στο … «ΝΑΙ» που τους βόλευε, γιατί διαφορετικά, το «ΟΧΙ» έδινε ένα τέλος σε αυτό το νεοΝΑΖΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα που το λένε Ε.Ε. και αυτό ήταν πολύ βαρύ για να το δεχθούν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ.

Από εκείνη την στιγμή όμως που ανέτρεψαν ΦΑΝΕΡΑ την λαϊκή εντολή, βιώνουμε στην Ελλάδα την μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, που παρόμοια έχουμε ξαναζήσει με την δικτακτορία της επταετίας, με την εξής διαφορά.

Τότε δεν υπήρχε η ψευτιά και η υποκρισία που να κρύβει την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. Ήταν μία φασιστική στρατιωτική δικτατορία που δεν προσπαθούσε να κρυφτεί και έδειχνε αυτό που ήταν.

Σήμερα μας κυβερνά ένας Κοινοβουλευτικός Φασισμός, που προσπαθεί όμως να κρυφτεί πίσω από μία προκάλυψη … «Δημοκρατίας», για να μην διακρίνεται.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΑ Σ/Μ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΦΕΚ,ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989 Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ...

    Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]