Οργή απέναντι στην προκλητική ανάρτηση της Καββαδία!

Γεμάτες οργή και πόνο ήταν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των χρηστών του Facebook που έβλεπαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, να υπεραμύνεται των θέσεων της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό: «Εσείς που ουρλιάζετε νυχθημερόν – βλέποντας στην εθνική μας τραγωδία, την ευκαιρία να πλήξετε την κυβέρνηση – έχετε,άραγε, βιώσει την οδυνηρή, βίαιη, απροσδόκητη απώλεια; Έχετε,άραγε, έρθει αντιμέτωποι με τον ξαφνικό θάνατο δικού σας ανθρώπου; Έχετε αναλογιστεί τι αισθήματα προκαλει; Θα ξέρατε τότε, ότι το μόνο που αποζητάς είναι σιωπή και σεβασμός. Όχι ουρλιαχτά και κραυγές «ιερής αγανάκτησης». Δεν καταλαβαίνετε ότι ασχημονείτε;;».

Μάλιστα, η ίδια στάθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που, παρά την ανικανότητά του να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις φονικές πυρκαγιές, προχώρησε σε δημόσιες τοποθετήσεις που προκάλεσαν μεγαλύτερο κύμα οργής. «Οπως δεν αποδράσαμε ποτέ από τις ευθύνες μας, δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα. Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη όλων όσοι τόσο άδικα χάθηκαν, αναλαμβάνουμε πλήρως την πολιτική ευθύνη και μαζί τη δέσμευση για την εξάλειψη χρόνιων, κληρονομημένων παθογενειών. Και όπως είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας tsipras: «εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να δραπετεύσουμε»», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

loading...

15 thoughts on “Οργή απέναντι στην προκλητική ανάρτηση της Καββαδία!

  1. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

  2. ((◠‿◠))…..Εσυ κουκουβάγια δεν μπορείς να ράψεις
    (▛ℊ▜) ❤️ … το απαίσιο στόμα σου οταν
    __(░)(░)_… τα αγγελούδια που κάψατε ζωντανά φωνάζουν ακόμα τις μανούλες τους να τα σώσουν
    α να χαθείς ερπετό σκουληκιάρα …._

  3. ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ…ΣΑΠΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΑ Μ'ΝΟΧΕΙΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?

  4. θα φας πιστολιες μωρη οταν ερθει η ωρα θα γινεις κεφαλοτυρι

  5. ΜΙΑ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

  6. Η ΗΛΙΘΙΑ νιώθει πόνο και οδύνη για τον πόνο που έρχεται που θα χάσουν την εξουσία και όχι για τους αδικοχαμένους νεκρούς που τους έκαψαν λόγο της ανεπάρκειας που τους διακατέχει

  7. θα κάνουμε, θα κάνουμε, θα κάνουμε, θα θα θα …

    (κουμου-ντούρος)

  8. θα κάνουμε, θα κάνουμε, θα κάνουμε, θα θα θα …
    σε ένα άλλο κόμα, ένα άλλο σύμπαν, μια άλλη ζωή…

    (κουμου-ντούρος)

  9. ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΑΤΕ ΟΛΟΙ? ΟΚ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ! ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΩΡΑ! ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ, ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ!!!!!

  10. αμα θα σε γαμησω με μελι και αμμο θα κλαις μουνακι

  11. ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝΑΚΙ ΣΟΥ! Α… ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΪΚ ΑΠ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΑΜΜΕΝΕΣ!

  12. Tι συμφεροντα ρε τσογλανια υπαρχουν;; για τα επομενα 100 χρονια οποιος και να ειναι κυβερνηση θα φταιει το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ που τοσα χρονια σπαραλιασαν τα παντα.Εαν ειναι σε κατι που φταιει ο Τσιπρας ειναι που δεν τους κλεινει μεσα για να ξεβρωμισει ο τοπος Διοτι απο τσοχατζοπουλους και παπαγεωργοπουλους γεματοι ειμαστε ουσσστττ ρε κοπροι λαμογια ε λαμογια

  13. σωτήρες των λαών αμερικάνοι και νάτο…

    (σύριζας)

  14. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ? ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΛΗΣΕ ΕΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ?ΗΛΙΘΙΕ Η ΤΥΦΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜ@ΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΙΚΑΤΕ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΣΙΤΙΖΕΣΤΕ,ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΣ (ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΛΠ) ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ(ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ) ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ (ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΑ) ,ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ),ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΠ ,ΚΛΠ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΟΜΑ ΣΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΥ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΧΩΡΑ.

Comments are closed.