Αποκάλυψη για την καταγωγή του Μπουτάρη

Πρόσφατα Αλβανός βουλευτής της ΠΓΔΜ πρότεινε άλλα τρία ονόματα πέρα από αυτά που ήδη ξέραμε. Ήταν τα: Δημοκρατία του Κρούσεβο, Δημοκρατία της Σύγχρονης Μακεδονίας και Δημοκρατία της Ευρωπαϊκής Μακεδονίας

Τα δύο τελευταία απορρίπτονται αυτόματα αφού το πρώτο κρύβει αλυτρωτισμό ενώ το δεύτερο διαχωρίζει την ελληνική Μακεδονία σα να μην είναι ευρωπαϊκό έδαφος.

Το πρώτο όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ας δούμε γιατί.

To Κρούσεβο ή Κρούσοβο είναι μια όμορφη ορεινή πόλη η οποία μοιάζει με το Μέτσοβο. Ως τα μέσα του 18ου αιώνα ήταν απλά ένα χωριό που αργότερα έγινε κωμόπολη. Ο πληθυσμός αυξήθηκε από αυτούς που εγκαταστάθηκαν εκεί από τη νότια Μακεδονία για ν αποφύγουν τους διωγμούς των Τούρκων κι από την Ήπειρο και την Αλβανία για ν’ αποφύγουν τους μουσουλμάνους Αλβανούς.

Στις παραμονές της εξέγερσης του Ιλιντεν έφτανε τις 18.000 κατοίκους. Η μεγάλη ήταν βλαχόφωνοι ελληνικής συνείδησης (σήμερα οι Βλάχοι αποτελούν περίπου το 19%-20%). Υπήρχαν και αρκετοί Σλαβόφωνοι πατριαρχικοί, ενώ οι εξαρχικοί βουλγαρόφρονες ήταν πολύ λίγοι. Τούρκοι δεν κατοικούσαν στο Κρούσοβο εκτός από τους εκπροσώπους των αρχών και τις οικογένειες τους.

Το Κρούσοβο αποφάσισαν να καταλάβουν οι επαναστάτες του Ιλιντεν λόγω της πολύ μικρής τοπικής τουρκικής φρουράς. Η εισβολή έγινε τη νύχτα της 20ης Ιουλίου, σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, του 1903 με το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος». Το πρώτο που έκαναν οι επαναστάτες μετά την κατάληψή του ήταν να το απομονώσουν, καταστρέφοντας τις τηλεγραφικές γραμμές. Συνολικά κάηκαν πάνω από 40 κτίρια. Στις 23 Ιουλίου κάλεσαν σε σύσκεψη τους προκρίτους των εθνικών κοινοτήτων της πόλης και σχημάτισαν μιαν ανώτατη επιτροπή από οκτώ μέλη που θα έπαιζε τον ρόλο προσωρινής κυβέρνησης. Ο σχηματισμός πολιτοφυλακής και ο εφοδιασμός των κομιτατζήζων με τρόφιμα και ρούχα ήταν οι πρώτες ενέργειες της επιτροπής.

Η κατοχή του Κρουσόβου κράτησε δέκα μέρες. Οι επαναστάτες γύρω από το Κρούσεβο ήταν γύρω στους χίλιους άντρες. Για την καλύτερη η τροφοδοσία τους η ανώτατη επιτροπή επέβαλε φορολογία στους εύπορους κατοίκους, η οποία κυμαινόταν από 5 ως 30 λίρες οθωμανικές ανά άτομο, ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση. Όμως τα μέλη της επιτροπής που ήταν Έλληνες αρνήθηκαν να εκτελέσουν τη διαταγή και αποπέμφθησαν.

Η τουρκική αντίδραση κατά της εξέγερσης άρχισε στη Δυτική Μακεδονία. Λόγω του ότι ήταν κοντά στο Μοναστήρι οι Τούρκοι ήθελαν να το ανακαταλάβουν χωρίς καθυστέρηση. Αυτό ανατέθηκε στον στρατηγό Μπαχτιάρ πασά, άνθρωπο βίαιο και τραχύ. Ο απολογισμός των καταστροφών των Ελλήνων στο Κρούσεβο ήταν 363 κτίρια, σπίτια, καταστήματα κλπ.. που κάηκαν, αφού προηγουμένως λεηλατήθηκαν, ενώ υπερδιπλάσιος ήταν ο αριθμός εκείνων που μονάχα λεηλατήθηκαν. Οι νεκροί από την άλλη ξεπέρασαν τους 40.

Στις 23 Μαΐου 1906 εξελέγη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, μητροπολίτης Πρεσπών και Αχριδών με έδρα το Κρούσοβο ο Γερμανός Σακελλαρίδης που επέδειξε σημαντική συμβολή κατά τον Μακεδονικό Αγώνα. Διετέλεσε μητροπολίτης Πρεσπών και Αχριδών έως τον Ιούλιο του 1909, οπότε και μετατέθηκε στην Ελευθερούπολη και το 1917 δολοφονήθηκε από τους Βούλγαρους για την εθνική του δράση.

Σημειωτέον ότι η βλάχικη καταγωγή του Γιάννη Μπουτάρη, δημάρχου Θεσσαλονίκης, είναι από το Κρούσοβο, όπου βρίσκεται και το σπίτι του παππού του.

Άλλοι γνωστοί Κρουσοβίτες είναι ο Αλέξανδρος Σβώλος, νομικός και πολιτικός, πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ), ο Ιωακείμ Γ’ Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και άλλοι.

loading...

10 thoughts on “Αποκάλυψη για την καταγωγή του Μπουτάρη

  1. Ε ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΠΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑ ΠΠΥ ΓΕΝΜΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΔΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ Η ΟΧΙ? ΧΕΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ Ο ΣΚΑΤΟΒΆΧΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙ ΜΠΟΥΘΤΑΡ ΕΦΕΝΤ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΦΟΡΑΕ ΤΟ ΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΑΥΙΔ …ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ? ΚΑΙ ΖΩΑ (ΚΙ'ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ) ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ 2 ΦΟΡΕς ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΜΗ ΑΛΒΑΝΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΣΕΤΣΕΝΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Ε ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ 10-15 ΜΕΛΛΗ Η ΘΑΘΕ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΘΑ ΤΟΥΣ ''ΕΞΑΚΟΝΤΟΣΕΙ''ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΠΥ ΗΛΘΑΝΕ ΑΡΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕ ΦΑΕ ΕΝΑ ''ΠΑΠΑΡΙ''

  2. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 9666 ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΚΜΗΝΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΕΞΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ ΜΕ ΩΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  3. Οι δύο προηγούμενοι δήμαχοι ήταν ανίκανοι, καταδικάστηκαν γιά απάτες.

    Έξυπνος και ικανός ο Μπουτάρης. Ξεκίνησε πάμπτωχος και έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων τα εξάγει και εισάγει πλούτο στην χώρα μας. Δίνει εργασία, πληρώνει εκατομμύρια σε φόρους, ασφαλιστικές εισφορές.

    Με τα ανοίγματα προς FYROM και Τουρκία, αύξησε τους τουρίστες της πόλης σημαντικά. Αυξήθηκαν οι απασχολούμενοι στον τουρισμό.

    Πάνω από 5.000.000 Τούρκοι ετησίως έρχονται την χώρα μας.

    Πολλοί από αυτούς επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη, διανυκτερεύουν εκει, ψωνίζουν. Τούρκοι και Σκοπιανοί αγοράζουν ακίνητα. Αφήνουν χρήμα.

    Τονώνεται έτσι η οικονομία της πόλης, της χώρας.

  4. ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ , ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ , ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ .

  5. ΓΙΑΥΤΟ Η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΟΔΟΣ ΣΒΩΛΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΜΑΚΑΡΙ Ο ΣΒΩΛΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΣΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  6. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΤΡΙΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ …….ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ , ΑΡΕ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ , ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ,ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ …..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΦΡΑΓΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ .ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΗΝΟ 20 ΕΩΣ 30 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ?? ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ

  7. ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑΧΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΟΣ;
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ
    ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ
    ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ.
    ΠΤΩΧΟΜΠΙΝΕ

  8. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ,ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΠΑΤΙΡ ΜΠΟΥΤΑΡ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ,ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

  9. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΧΩΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΛΕΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ? ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΞΣΕΩΣ? ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ? ΤΣΑΑΚ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΩΡΑΙΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ. ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΚΛΕΧΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡ ΑΛΗ ΚΕΜΑΛ ΠΑΣΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΝΕΓΡΑΓΙΝΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ 1. 2. 3. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ. ΟΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΕΝΑ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΔΑ ΕΓΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΑΡΤΙΑ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ.
    ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΗΛΘΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ? ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΗΣΕΙ. ΣΩΡΟΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΑΚΟΝΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΑΑ ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕ ΕΔΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΡΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΒΓΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΤΟΥ.

Comments are closed.