ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: O Βαγγέλης έγινε Ανδρομέδα και δείχνει περήφανη τη νέα της ταυτότητα

Πέντε μήνες μετά την υπερψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, οι πρώτες διορθώσεις στα στοιχεία και τα δημόσια έγγραφα των ενδιαφερομένων ατόμων είναι γεγονός.

Ο 30χρονος Βαγγέλης Ψαρός από τη Μυτιλήνη, που είχε αιτηθεί στο Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης την αλλαγή της ληξιαρχικής πράξης γέννησης και βάπτισής του, και συγκεκριμένα τη διόρθωση του αναγραφόμενου φύλου από «άρρεν» σε «θήλυ», του «Ευάγγελος» σε «Ανδρομέδα» και του «Ψαρός» σε «Ψαρού», από χθες κρατάει στα χέρια τη νέα ταυτότητα

.
Η Ανδρομέδα Ψαρού παρέλαβε από το Τμήμα Ασφαλείας του Ζωγράφου την ταυτότητά της, δηλώνοντας ευτυχισμένη και δικαιωμένη.
«Επιτέλους. Μετά από μήνες υπομονής και επιμονής δικαιώθηκα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι συνοδοιπόροι μου που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο μαζί μου να πετύχουνε κάθε όνειρο και στόχο. Χωρίς εσάς αγαπημένοι μου φίλοι δεν θα τα είχα καταφέρει. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι η επιτομή της ύπαρξης σου» έγραψε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media, «ανεβάζοντας» ως απόδειξη και τη νέα της ταυτότητα.

πηγη

loading...

5 thoughts on “ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: O Βαγγέλης έγινε Ανδρομέδα και δείχνει περήφανη τη νέα της ταυτότητα

  1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΛΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΦΥΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…

  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ/ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΤΩΡΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΡΩΗΝ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΣΟΣ ΤΑΔΕ…ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΗΝ ΦΥΛΟ ΑΝΔΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ Η ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΕΤΣΙ ΕΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΑ ΤΖΙΒΙΤΖΕΛΟΥ ΛΕΣΒΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΤΗΣ ΚΟΛΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΣΘΗ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

  3. το χοντρο αντερο το εκανε ο θεος η φυση για τους αθεους,για να βγαινουν τα αχονευτα υπολειματα των τροφων και η κινηση του ειναι απο μεσα προς τα εξω.αμα του την αλαξουμε σιγα σιγα θα λασκαρει το γκροβερ,οι σφιχτηρες,και στην πορεια θα εχουμε μονημη ροη,δηλαδη θα ειμαστε συνεχεια χεσμενοι.

  4. πωλουνται περικλανιδια με τσιμουχες για περισσοτερη συσφηξη και ικανοποιηση του πεους

  5. Όταν ο Δίας λέει ένας μύθος έδινε τις αρετές στον άνθρωπο ξέχασε να του βάλει την ντροπή.
    Εκείνη στεναχωρεμενη του ζήτησε να το κάνει αλλά δεν υπήρχε πουθενά μέρος να την δεχθεί.
    Ο μόνος λοιπόν χώρος που ήταν διαθέσιμος ήταν ο πισινός του ανθρώπου.
    Μόλις το άκουσε αυτό η ντροπή θύμωσε και νευρίασε και αρχικά το αρνήθηκε.
    Βλέποντας όμως ότι δεν γινόταν αλλιώς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    Εντάξει λοιπόν θα μπω από εκεί, αλλά άμα μπει μετά απο εμενα και κάποιος άλλος εγώ θα φυγω και δεν θα ξαναγυρίσω πότε!
    Αφιερωμένο σε όλες πλέον τις "Ανδρομεδες"
    Με τις υγείες σας…

Comments are closed.