ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΣΙΑ - Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Γράφει ο Ιωάννης Κρατερός

Τα δεδομένα είναι πλέον ευδιάκριτα, παρ’ εκτός και εθελοτυφλούμε ή επιλέγουμε αυταπάτες, απάτες και εν γένει αποδεχόμεθα ανοήτως και...
ιδιοτελώς τα ψεύδη του ετερόκλητου όχλου της εξουσίας (πρωτίστως του κυβερνητικού θιάσου, της υποκριτικής αντιπολίτευσης και εν γένει των διαφόρων ομάδων αντικρουόμενων συμφερόντων υπό την επωνυμία ελίτ, ήτοι «οι εκλεκτότεροι»).

Τέσσερα χρόνια πριν την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ανάσταση του Γένους επισημαίνουμε ότι:

-Η περίοδος της μεταπολίτευσης, με αφετηρία την παράνομη εισβολή και κατοχή του 40% σχεδόν της Κύπρου, λήγει με πάταγο.

-Η διαφθορά εκοινωνικοποιήθη, διεχύθη οριζοντίως και καθέτως στην ελληνική κοινωνία, αντικατέστησε προαιώνιες αρετές και ως ιός προσέβαλε ασθενείς χαρακτήρες.

-Η παιδεία μετεβλήθη σε πεδίο άσκησης κομματικής εκγύμνασης και αδιαφορίας διδασκόντων και διδασκομένων, πλην εξαιρέσεων

-Σοβαροφανείς και ανεπαρκείς ταγοί ανεγνώρισαν ήδη από το έτος 1996 (κρίση Ιμίων) μεταξύ άλλων «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο».

-Οι ίδιοι σοβαροφανείς διέσυραν την χώρα δια της διευκόλυνσης του σχεδίου παράδοσης Οτζαλάν. Την τιμή της και τους δίαυλους επικοινωνίας με τους Κούρδους διέσωσαν ένας έντιμος ταγματάρχης και ένας έντιμος διπλωμάτης.

-Από το ακριτικό Καστελόριζο ανεκοινώθη στον ελληνικό λαό ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας λόγω κινδύνου άτακτης χρεοκοπίας.

Παραμένει δυσνόητος ο συμβολισμός επιλογής της νήσου. Άραγε στόχευε στο «έστω και πτωχοί θα αμυνθούμε μέχρις εσχάτων» ή ότι κατ’ ανάλογη προσαρμογή «κρειττότερόν ἐστιν εἰδέναι ἐν μέσῃ τῇπόλει καλύπτραν λατινικήν ἢ φακιόλιον βασιλεῦον Τούρκων».

Τελικώς, αντί απορρίψεως και των δύο ειδών δουλείας τείνουμε να έχουμε και τα δύο!!! Ανεπανάληπτο επίτευγμα της μεταπολίτευσης και της «γενιάς του πολυτεχνείου».

-Ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό, κατά το θέρος έτους 2015, αφού εδίχασε τον ελληνικό λαό, στην συνέχεια υπέπεσε στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, παραβιάζοντας το κατά νόμο δεσμευτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που ο ίδιος προκάλεσε. Ουδείς εισαγγελέας επελήφθη αυτεπαγγέλτως.

Εν συνεχεία, ως γνήσιος τρυφηλός μειονέκτης μετεβλήθη σε συνεπή σφογγοκωλάριο των πρώην κατακτητών Γερμανών. Και κομπορρημονεί…ως καρικατούρα του πολλά βαρύ και όχι Ερντογάν στο Κοινοβούλιο, «παίζει και μπεγλέρι» καθότι «εβάρυναν τους ώμους τα χρόνια και άσπρισαν οι τρίχες της κεφαλής».

Πλήρης απουσία αιδούς; Η συνέχεια θα δείξει.
Ανατρέξτε στον Αίσωπο περί αιδούς, για να κατανοήσετε πότε η αιδώς φεύγει και δεν επιστρέφει

-Η Ελλάς δέχεται μαζική εισβολή κατά κύριο λόγο λαθρομεταναστών, ωθούμενων από το γειτονικό κράτος - δουλέμπορο και ακριτικοί νήσοι κινδυνεύουν άμεσα με αλλοίωση πληθυσμού, πέραν της εξασθένησης αμύνης..

-Η κοινωνική και διεθνιστική αλληλεγγύη το πρώτον εκυλίσθη στις λάσπες της Ειδομένης, στην συνέχεια εξαθλιώθη στους καταυλισμούς της Μόρια, και τελικώς κατέστη προσοδοφόρα…

Το πιο αποτρόπαιο πρόσωπο της μεταπολιτευτικής εξουσίας ασχημονεί προκλητικώς και κραυγάζει το τέλος της αυταπάτης και απάτης.

-Μεθοδεύεται η νομιμοποίηση της παραχάραξης της ιστορίας και κλοπής της ελληνικής Μακεδονίας και ταυτότητος.

-Η Τουρκία ως έπραξε και στην περίπτωση του πιστού στο καθήκον Σμηναγού Ηλιάκη, παραβιάζοντας κάθε κανόνα ναυσιπλοϊας, ως θηρευτής διεμβόλισε σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής.

 Την ίδια στιγμή καιροφυλακτούσε για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των Ελλήνων …

Το «ατύχημα» εγένετο λίγες μόνον ημέρες μετά την «έκδηλη» ανησυχία του Αμερικανού Πρέσβη περί κινδύνου ατυχήματος στο Αιγαίο,

Είχε προηγηθεί ρίψη στεφάνου από τον ΥΠΕΘΑ πλησίον των Ιμίων, εις μνήμη των επίσης πεσόντων στο καθήκον Γιαλοψού, Βλαχάκου, Καραθανάση, δια παρεμβολής τουρκικών πλοίων υπό τηλεοπτική κάλυψη!

-Η Τουρκία δια πολεμικών πλοίων παρανόμως παρεμποδίζει την έρευνα υδρογονανθράκων από την ιταλική ΕNI.

-Δύο Έλληνες στρατιωτικοί συλλαμβάνονται στον Έβρο υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Οδηγήθηκαν στην φυλακή και αναμένουν εκδίκαση…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΚΡΑΤΕΡΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ 5ΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]