ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΟΤΙ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!) ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΩΣ "ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ"


ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ 


"... στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπηλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα. Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.


Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια."

Εμείς απλά ρωτάμε: Η Γεωργία Μπιτάκου ήταν ή δεν ήταν μία από τους 4 της οργανωτικής επιτροπής;

(βλέπε https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/192036/afti-einai-i-organotiki-epitropi-tou-syllalitiriou-tis-athinas)

Εκπροσώπησε την οργανωτική επιτροπή σε όλα τα κανάλια;
(Βλέπε ενδεικτικά ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ )

Άρα δικαιούτο να βρίσκεται στην εξέδρα, να πάρει το λόγο και να κάνει μια παρέμβαση ως διοργανώτρια. Οπότε για ποιο αλλότριο στοιχείο και ποια υφαρπαγή του λόγου μιλάμε; Εάν δεν την εμπιστεύονταν γιατί την εξέλεξαν στην οργανωτική επιτροπή;
Γιατί την άφησαν να εκπροσωπεί παντού το συλλαλητήριο;
Ή τους ξύνισε μετά επειδή έθεσε θέματα επικίνδυνα για τους μνημονιακούς;

Δυστυχώς,πάντως ήταν η μόνη (ακροθιγώς και ο Κασιμάτης) που έβαλε το ζήτημα των μνημονίων και της γενοκτονίας των Ελλήνων ως αιτία και θεμέλιο της προδοσίας της οποίας συνέπεια και αποτέλεσμα είναι το Μακεδονικό πρόβλημα όπως έχει σήμερα.


Την ώρα που ο Μίκης έλεγε ακίνδυνες ατάκες του τύπου "είμαι πατριώτης διεθνιστής" (σαν να λέμε χορτοφάγος κανίβαλος) και όλοι είχαμε απαυδήσει αφού δεν ακουγόταν πολιτικός λόγος, η Μπιτάκου, έστω και σαν παρέμβαση, έδωσε κάποιο πολιτικό τόνο στις ομιλίες που είχαν πάρει την άγουσα προς την πλήρη αποχαύνωση... Είπε τα αυτονόητα!
(Μπορείτε να ακούσετε τον λόγο της και του κ. Κασιμάτη ΕΔΩ)

Το Μακεδονικό το δημιούργησαν πολιτικές υποτέλειας των οποίων κορύφωση είναι οι πολιτικές των μνημονίων! Άρα μην μπερδεύουμε το ακομμάτιστο με το απολίτικο! Ο πολιτικός λόγος είναι απαραίτητος να αρθρωθεί, σαν αντίδοτο στην δωσίλογη αλητεία των μνημονιακών κυβερνήσεων!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΑΛΙΓΚΑΡΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]