ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !! ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΡΟΣΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΤΣΕΚΙΝΓΚΣ ΧΑΝ !

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Τούρκοι δεν προκαλούν μόνο ξεφτιλίζουν κιόλας.
Είναι σαφές

https://www.marinetraffic.com/en/ais

Μούγκα στα Αθηναϊκά κανάλια και τοπικά φερέφωνα ,,
Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι μπορεί να συμβαίνει,,,
Πάρα τα όσα συμβαίνουν λοιπόν κάτω από την μύτη των καθησυχασμένων πολιτών, και υποκλινούμενων αρχηγών, η αλήθεια είναι η εξής: το τουρκικό ρυμουλκό Τσεκινγκς Χαν διήλθε εντός τον χωρικών μας συνόρων με επιβλαβή διέλευση, διότι μεταφέρει προφανώς την αυριανή αιτία πολέμου.
Τελικά όλα δείχνουν ότι κατευθύνεται στην Κυπριακή ΑΟΖ και όχι όπως νομίζαμε στα Ίμια.
Ταυτόχρονα η στάση του ρυμουλκού στην Κάλυμνο δεν έγινε λόγο κακοκαιρίας, αλλά για πόλεμο νεύρων, θα μπορούσαν να πάνε απέναντι και για ανεφοδιασμό,έτσι αφού πραγματικό πόλεμο δεν μπορούν να κάνουν, εκφοβίζουν τα γατάκια των Αθηνών.

loading...

2 thoughts on “ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !! ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΡΟΣΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΤΣΕΚΙΝΓΚΣ ΧΑΝ !

  1. οι τουρκοι στο τελος θα το φανε το κεφαλι τους

  2. Τώρα μας φώτισες. Δηλαδή, η πλατφόρμα πού είναι; Την άφησε μισοπέλαγα; Την έσυρε μέχρι τη ράδα της Καλύμνου; Τελικά δεν προσάραξε. Προσάραξη εννοείται ότι το σκάφος έχει εξοκείλει και πιο λαϊκά κόλλησε, έπιασε πάτο. Τι συμβαίνει, ρε παιδιά; Αν τελικά ο κωλοσούρτης πήγε για ν’ αγοράσει καύσιμα, οι τελωνειακοί μπορούνε ν’ ανεβούν για έλεγχο και να ψάξουν μέχρι και τις ραφές των ρούχων τους. Αυτά όσο πρόκειται να επιτηρεί κάποιο πολεμικό μας.Ονειρα θερινής νυκτός. Δεν μας αφήνετε καλύτερα να κάνουμε κούλουμα; Πάντως κακό πράγμα η παραπληροφόρηση που εξασκείτε. Δείτε να μη μοιάσετε στα τσοντοκάναλα.

Comments are closed.