Φίλης! «Οι πλειστηριασμοί αφορούν και φτωχό κόσμο»

Για μια ακόμη φορά ο Νίκος Φίλης κάνει… σχεδόν αντοπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πλειστηριασμοί ξανά το τελευταίο… επεισόδιο στην κριτική του.
Νίκος Φίλης και πλειστηριασμοί, επεισόδιο…
χάσαμε το μέτρημα! Για μια ακόμη φορά ο πρώην υπουργός ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και η αντιπαράθεση φουντώνει!

Ο Φίλης και οι πλειστηριασμοί δοκιμάζουν την σχέση του με το Μαξίμου
«Υπάρχουν όρια και αδιέξοδα στην ονομαζόμενη συμφωνία. Οι στόχοι των τραπεζών οδηγούν σε περισσότερους από 40.000 πλειστηριασμούς. Θα είναι πλειστηριασμοί που δεν θα αφορούν κακοπληρωτές και μπαταξήδες αλλά και φτωχό κόσμο της μεσαίας τάξης που εξουθένωσε η κρίση«.

Αυτό ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης. Προσθέτοντας έτσι έναν ακόμα κρίκο σε μια… ιδιαίτερη ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνους δηλαδή που διαφωνούν με την διαδικασία της καλής θελήσεως… που η κυβέρνηση έχει αφήσει την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο κ. Νίκος Φίλης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού θέλησε να στείλει ένα ακόμα… φίλιο μήνυμα στο Μαξίμου. Αφορούσε στην διαφωνία του με την απελευθέρωση ουσιαστικά των τραπεζικών πλειστηριασμών.

Το πρωί, μάλιστα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία είχε με τον δικό της τρόπο κρούσει τον δικό της κώδωνα κινδύνου λέγοντας: «Ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές αποτελεί για την κυβέρνηση τη μεγάλη πρόκληση προκειμένου να αποδείξει ότι μένει πιστά προσηλωμένη στο ταξικό υπέρ των ασθενέστερων χαρακτήρα που οφείλει να έχει η πολιτική της».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

loading...