Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Ε

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Βουλγαροι  επι αρκετους αιωνες εκαναν ανελέητες σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα Ελληνιδων γυναικων.


Με παρα πολυ βαρια καρδια ο ιερος Βασιλειος ο β αναγκαστηκε να εφαρμοσει τον απανθρωπο νομο της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ο οποιος ελεγε οτι η ποινη ολων οσων επαναστατουν εναντια στον 
εκαστοτε Ελληνα αυτοκρατορα ειναι τυφλωση.

Ο βασιλειος γνωριζε παρα πολυ καλα οτι οι αγριοι Βουλγαροι δεν ειχαν καμια απολυτως προθεση να σταματησουν τον πολεμο με τους Ελληνες.


Οσο ζουσε ο Βασιλειος οι αυτοκρατορικοι αετοι πετουσαν νικηφορα απο την Νοτια Ιταλια εως την Γεωργια και απο την Μακεδονια εως την Αντιοχεια της Συριας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β.

Ειναι ιστορικα αποδεδειγμενο πλεον οτι ο Βασιλειος ο β και ο Ηρακλειος ειναι μακραν οι δυο κορυφαιοι αυτοκρατοτορες της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους και οι δυο κορυφαιοι Ελληνες ολων των εποχων.


Οι κορυφαιοι των Ελληνων εχουν κατι κοινο. Κατα την διαρκεια της βασιλειας τους συνεβησαν γεγονοντα τα οποια ουδεποτε εχουν γινει ξανα στην παγκοσμια ιστορια. 


Κατα την διαρκεια της εξουσιας του Ελληνα Ηρακλειου απο την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας, εμφανιζεται ενας λαος κυριολεκτικα απο το πουθενα και καταστρεφει τα θρυλικα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα και του Ελληνικου-ρωμαικου στρατου.

Το ιδιο ακριβως γινεται στην εποχη του Βασιλειου του β, οταν η Βουλγαρια αποτελει Ελληνικη-ρωμαικη επαρχια και ειναι σκλαβωμενη στην Ελλαδα, μεσα σε ελαχιστες ημερες επετυχαν να “επαναστατησουν” και να γινουν ενα παρα πολυ ισχυρο βασιλειο, το οποιο σε σχεση με το προηγουμενο Βουλγαρικο κρατος ειχε ως κεντρο την Μακεδονια και την Θεσσαλια.


Ακριβως τις ημερες τις οποιες εγινε η επανασταση βρεθηκαν σε θεση να “δραπετευσουν” απο την Κωνσταντινουπολη οι αδερφοι 
“κομητοπουλοι”.

Αυτο εγινε με παρεμβαση της πολιτικης αριστοκρατιας της πολεως
(Κωνσταντινουπολη).


Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, εκεινες τις εποχες μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” της Κωνσταντινουπόλεως.
Εκεινοι  χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.
Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων “πολιτικων “.

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης “αριστοκρατιας” εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.

Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε  επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.
Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας δεν δεχοταν να θυσιάζονται,  
επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες,οι ευνουχοι πολιτικοι ¨αριστοκρατες” από την Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η      παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.
 Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. 
Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα. 
Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων     στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.
Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.
Επισης η πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα, επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν.
Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι   αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.
Αυτη ειναι η λεγομενη πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπολεως οι οποιοι αφησαν τους εβραικης καταγωγης κομητοπουλους να φυγουν ελευθεροι απο την πολη. 
Ολοι οι νεοταξιτες ιστορικοι παρουσιαζουν τους Κομητοπουλους ως γνησιους Βουλγαρους, ενω καποιοι αλλοι οτυς παρουσιαζουν ως αγνωστου καταγωγης. 
Μεταξυ ολων αυτων υπαρχει και το πανεπιστημιο του Καιμπριτζ το οποιο ειναι λιγο πιο “κοντα” στην ιστορικη πραγματικοτητα, καθως τους παρουσιαζει ως “αρμενικης” καταγωγης.
Βεβαια κανεις δεν αναφερει οτι οι Σαμουηλ, Μωυσης, Ααρων και Δαυιδ ειναι εβραικης καταγωγης.
Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια επετυχε οποιοδηποτε κρατος το οποιο ηταν προηγουμενος σκλαβωμενο σε αλλο εθνος να γινει ενα πολυ ισχυρο βασιλειο μεσα σε εναν με δυο μηνες.

Αυτο το τελειως αφυσικο πραγμα απο καθε αποψη , καθως οι βουλγαροι δεν εχιχαν τον πολιτισμο, την διοικηση, την οραγανωση, και την ισχυ, το επετυχαν οι Βουλγαροι με την υποστηριξη των νεοταξιτων. 
Αν και οι συνθηκες σκλαβιας των Βουλγαρων ηταν τελειως διαφορετικες απο τις συνθηκες τις οποιες ηταν σκλαβωμενο το Ελληνικο εθνος, ομως και παλι δεν υπαρχει καμια λογικη αιτια. 
Οι Ελληνες ως κατακτητες απεναντι στους Βουλγαρους υπηρξαν παρα πολυ ευγενικοι.



Εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο, τον οποιο ουδεποτε δημιουργησε ειτε θα δημιουργησει οποιοσδηποτε αλλος λαος και εντουτοις χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε 

σε θεση να επαναστατησουμε.


Φυσικα δεν ηταν μονον ο Ελληνικος πολιτισμος αλλα και ο χριστιανισμος ο οποιος συνεβαλε τα μεγιστα. 
Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο απο καταβολης κοσμου, ενας λαος ο οποιος ειναι σκλαβωμενος σε αλλον λαο να επιτυχει μεσα σε μερικους μηνες να επαναστατησει και να γινει ενα πανισχυρο βασιλειο παιρνωντας πισω οχι μονον τα δικα του εδαφη αλλα και κατακτωντας ενα μεγαλο μερος των εδαφων του εθνους στο οποιο προηγουμενος ηταν σκλαβωμενοι.


Σε αυτο φυσικα συνεβαλε και ο εμφυλιος ο οποιος δημιουργησε η εβραικη πολιτικη αριστοκρατια Κωνσταντινουπολεως. 
 

Η αυτοκρατορια ειχε για μια ακομη φορα εμφυλιους πολεμους εξαιτιας της διαμάχης των εβραιων πολιτικων αξιωματούχων της πρωτεύουσας και της Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας με υπαιτιοτητα των εβραιων πολτικων αξιωματούχων της αυτοκρατοριας.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΕΚΑΠΗΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ
ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΟ ΒΑΡΔΑ ΣΚΛΗΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
Ο ευνούχος, παρακοιμώμενος ( πολιτικο αξιωμα-πρωθυπουργος), Βασιλειος Λεκαπηνος,επιθυμουσε να κρατησει την πραγματικη αυτοκρατορικη εξουσια, μονον για τους πολιτικους εβραιους αξιωματούχους  και να κυβερνα , εκεινος, στο ονομα του Βασιλειου του β.

Ηξερε παρα πολύ καλα ο Βασιλειος Λεκαπηνος , ότι με μια τοσο αδικη και τοσο καταστροφικη αποφαση, θα προκαλουσε την επανασταση , από την πλευρα του Ελληνοαρμενιου Βαρδα Σκληρου.και των Ελληων στρατιωτών. 

Προς αντιμετωπιση , του δικαιος επαναστατημενου Βαρδα Σκληρου, το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, εφερε τον Βαρδα Φωκα.
Όταν ο Βαρδας Φωκας, εφερε εις περας την αποστολή του, ο Λεκαπηνος ο παρακοιμώμενος του αφαιρεσε ο παρακοιμώμενος ,το αξιωμα του αρχιστρατηγου. 


Τοτε με την σειρα του , επαναστατησε και ο Βαρδας Φωκας, για αυτό οι επαναστατες ειναι  πελον δυο εναντια στον Βασιλειο τον β.

Ο Ιερος Βασιλειος ο β αναγκάζεται να κανει μια πολύ τεραστια θυσια ώστε να γλυτωσει την αυτοκρατορια από τον αφανισμο.
Ο Αγιος Βασιλειος, εδωσε την ιδια του την αδερφη, την πριγκιπισσα Αννα, εδωσε το ιδιο του το αιμα για γυναικα ενός ρωσου βαρβαρου, και πρωην σατανιστη. 
Μετα όμως από αυτόν τον γαμο ολοι οι ρωσοι εγιναν χριστιανοι. Μειωσε λοιπον με αυτόν τον τροπο τους εχθρούς τους εθνους. 



Παρα τους λυγμούς και τα κλαματα της πριγκίπισσας Αννας (αδερφη του Βασιλειου) να μην την παντρεψει με αυτόν τον βαρβαρο, εκεινος την εδωσε γιατι δεν υπηρχε άλλη επιλογή για την Ελλαδα για να σωθει και να μην διαλυθει από τους εμφυλιους, παρα μονον η συμμαχια με αυτόν τον βαρβαρο ρωσο ηγεμονα. 
Επρεπε παση θυσια να σταματησει τους εμφυλιους πολεμους ο Ιερος Βασιλειος, ώστε να αντιμετωπισει τους Βουλγαρους, τους Αγαρηνούς, τους Χαζαρους και τους γερμανους. Εάν δεν σταματουσε τους εμφυλιους θα εσβηνε η αυτοκρατορια.
Με τον γαμο αυτό εξασφαλισε 6000 πολύ καλους πολεμιστες ρωσους,ο αγιος και ιερος Βασιλειος ο β ώστε να σταματησει οριστικα τους πολύ αιματηρους εμφυλιους πολεμους.
Εξαιτιας αυτου του γαμου οι ρωσοι  ασπαστηκαν τον Χριστιανιμο ώστε από γνήσιοι εωσφοριστες να γινουν χριστιανοι ενώ   απεκτησαν ταυτόχρονα και πολιτισμο.
 
ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 
ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ.



Ο Αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει σχετικα με τους Ισμαηλίτες ότι :


 Έστι δε και η μέχρι του νυν κρατούσα λαοπλάνος θρησκεία των Ισμαηλιτών, πρόδρομος ούσα του Αντιχρίστου.


Κατάγεται δε από Ισμαήλ, του εκ της Αγάρ τεχθέντος τω Αβραάμ, διόπερ Αγαρηνοί και Ισμαηλίται προσαγοευονται.
 
Σαρακηνούς δε αυτούς καλούσιν, ως εκ της Σάρρας κενούς

Επισης ο αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει ότι μεγαλοι
αυτοι χριστομαχοι και Ελληνομάχοι οι  οι Αγαρηνοί, έγιναν ειδωλολάτρες και προσκύνησαν το φωτεινό αστέρι Αφροδίτη.




 Μετά όμως την εμφάνιση του του Μωάμεθ, ασπάστηκαν τη νέα θρησκεία.


Συμφωνα με το κορανι η λατρεια των ιερων εικονων από τους Ελληνες είναι μια εωσφορικη πραξη, είναι δαιμονικη βδελυγμια.
Ακαρπες παρεμειναν οι προσπάθειες


Ο Μωαμεθ “εβλεπε” στον υπνο του τον Αρχαγγελο Γαβριηλ, ο οποιος τον διεταζε να κανει οπωσδήποτε μια νεα θρησκεια στον ονομα του ιησου Χριστου.
Μονον που αντι να την διαδιδει και να την διδασκει με αγαπη προς τον συνανθρωπο την διδασκε και την διεδιδε με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων και πασης φυσεως σεξουαλικη ανωμαλια.
Ο Ιδιος ο θεάνθρωπος ο ιησους Χριστος ηρθε διδαξε την αγαπη, την ελεημοσυνη, την ηθικη ζωη, και σταυρωθηκε για τους ανθρώπους. 


Το ιδιο εκαναν και χιλιαδες αλλοι αποστολοι,αγιοι, μαρτυρες κλπ μετα τον Ιησου Χριστο.


Τωρα ξαφνικα ο αρχάγγελος Γαβριηλ αποφασισε μονος του ότι ο χριστιανισμος θα επρεπε πλεον να διδασκετε όχι με τον χριστιανικο τροπο τον οποιο διδαξε ο ιδιος ο Χριστος και θυσιαστηκε για αυτό. αλλα να διδασκετε με τον ακριβως αντιθετο τροπο.
Συμφωνα με τον Μωαμεθ ο Αρχάγγελος Γαβριηλ “διεγραψε” και κατεστρεψε την προσπαθεια του Χριστου, των αποστολων, των αγιων , των μαρτυρων, και ολων των χριστιανων μεχρι εκεινη την χρονικη στιγμη,
Με ακομη πιο απλα λογια ο αρχάγγελος Γιαβριηλ ειχε γινει “εωσφοριστης”.


Η  Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια Ρωμη, και πήρε την θεση της διαλυμενης πλεον περσικης αυτοκρατοριας. 


Όταν το κρατος ειχε ακομη πρωτευουσα την αρχαια Ρωμη, οι αρχαιοι Ρωμαιοι συγκλητικοι δημοσια ανεφεραν με πολύ μεγαλη υπερηφανια ότι, η αρχαια Ρωμη είναι η νεα πορνη Βαβυλωνα. Για οσους δεν γνωριζουν η αρχαια Βαβυλωνα ηταν το παλαιοτερο παγκοσμιο κεντρο του εωσφορισμου. 


Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).

 Aκομη οι εωσφοριστες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη. 




Για αυτό μεχρι να την επανασυστησουν,σκεφτηκαν να κανουν μια άλλη παγκοσμια εωσφορικη αυτοκρατορια από τα δυτικα. 



Ο στρατηγικος τους στοχος, ηταν με την ανακαμψη της Περσικης αυτοκρατοριας  ηταν να εχουν ετοιμη μια ακομη παγκοσμια εωσφορικη 

αυτοκρατορια  να επεμβει εναντιον των Ελλήνων, σε περιπτωση που 

απελευθερωνόμασταν από τα ρωμαικα δεσμα.


 Πραγματικα το πληρωμα του χρονου εφτασε το 610 μ.Χ. με την ανοδο στον ρωμαικο θρονο του Ελληνα αυτοκράτορα από την Αγιοτοκο Καππαδοκια, τον Ηρακλειο.
Το κρατος του εωσφορου, η παγκοσμια ρωμαικη αυτοκρατορια (Pax Romana), ειχε γινει οριστικα και αμετάκλητα πλεον το πρωτο παγκοσμιο Ελληνοχριστιανικο αυτοκρατορικο κρατος.

Οι εωσφοριστες εκεινης της εποχης δεν δεχονται ότι ένα δικο τους δημιουργημα, η εωσφορικη ρωμαικη αυτοκρατορια οτι την διοικουν πλεον εξ ολοκλήρου οι Ελληνες.




Ο Ελληνας αυτοκρατορας Ηράκλειος από την Καππαδοκια είναι ο δευτερος κορυφαιος αυτοκρατορας ολων των εποχων μετα τον ιερο Βασιλειο τον β. 
Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον μεγα Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.
Η αρχαια περσικη αυτοκρατορια των αχαιμενιδων ειχε αναστηθεί από την δυναστεια των Σασσανιδών. 


Η περσια βρισκοταν ξανα στο απογειο της δυναμης της, ισαξια ισως και ανωτερη από την περσικη αυτοκρατορια των Αχαιμενιδων.
Ολα αυτα την ωρα που καθοταν ενας Ελληνας στον Αυτοκρατορικο θρονο της Κωνσταντινουπόλεως

​Την ωρα που η περσικη αυτοκρατορια βρισκεται στο απολυτο απογειο της δυνάμεως της από την ημερα που δημιουργηθκε​ την ιδια στιγμη η Ελλαδα βρισκοταν στο απογειο της αδυναμίας της, εξαιτιας της μεγαλύτερης χρεοκοπιας στην ιστορια του Ελληνικου εθνους.

Ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος χωρις καθολου κρατικα εσοδα,​με ένα χρεοκοπημενο κρατος,​χωρις στρατο,​ειχε παρει την αποφαση​ ​να παρει την πρωτε​υ​ουσα του Ελληνικου​-​ρωμαικου κρατους και να την παει στην Καρχηδονα,​ ​παραδι​δο​ντας με αυτόν τον τροπο το 80% της Ελληνικης​-​ρωμαικης αυτοκρατοριας, ​αμαχητί χωρις πολεμο, χωρις αντισταση.

Ενδεικτικο είναι ότι όταν ο Ελληνας αυτοκρατορας Ηρακλειος​ ανοιξε τους​ στρατιωτικούς καταλογους, διαπιστωσε ότι από τις πολλες χιλιαδες στρατου που ειχαν αναγορευσει αυτοκρατορα τον συντοπιτη του από την αγιοτοκο Καππαδοκια τον​ Μαυρικιο​,​ ειχαν απομεινει μονον δυο ​εν ενεργεια στρατιωτες​

 ​Οι ελάχιστοι στρατιώτες που υπηρχαν ηταν απληρωτοι και σε αθλια κατασταση.
Πολύ σημαντικότατο ρολο σε αυτην την οικονομικη καταστροφή επαιξαν, οι ασκοποι επεκτατικοι πολεμοι του Ιουστινιανού. Δεν υπηρχε ουτε ένα χρυσο νομισμα, μεσα στα αυτοκρατορικα ταμεια.

ΟΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ
Την επιθετικοτητα τους, ενισχυσε, η απαραδεκτη ενεργεια των προηγουμενων αλλοδαπών αυτοκρατορων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, και ειδικα του Ιουστινιανού, οι οποιοι με τις διωξεις που εκαναν σε οσους κατοικους της αυτοκρατοριας, δεν ηταν Χριστιανοι τους ανάγκασαν να καταφυγουν στην περσικη αυτοκρατορια, για να γλυτωσουν. 
Οι εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες που εφυγαν για να σωθουν, διδαξαν στους Περσες πολιτισμο, τεχνες, βιοτεχνια, αλλα και πολεμικες τακτικες. 
Ολα αυτά θα τα βρει μπροστα του μισο αιωνα αργοτερα ο πρωτος Ελληνας αυτοκρατορας που ανεβηκε στον Ρωμαικο θρονο, ο Ηράκλειος. 
Την ωρα ακριβως που η Ελλαδα θα κληθει να αντιμετωπισει την πιο θανασιμη απειλη στην ιστορια της (Περσικη αυτοκρατορια, δυναστεια των Σασσανιδών), θα βρεθει χωρις καθολου, στρατο, χωρις καθολου χρηματα. 

Μεσα σε ολη αυτην την απελπιστικη οικονομικη κατασταση ηρθε ο μεγας πατριαρχης Σεργιος με την πανισχυρη Ελληνικη ορθοδοξη Εκκλησια η οποια βοηθησε τα μεγιστα στην οικονομικη ενισχυση του πτωχευμενο Ελληνικου-ρωμαικου​ κρατους καθως εθεσε ολους τους​ πολυτιμους​ Εκκλησιαστικους θησαυρους στην διαθεση του Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο

​.
Ο αυτοκρατορας Ηράκλειος επετυχε σε συνδυ​ασμο με τις παρα πολυ σημαντικες ​ οικονομικες​-διοικητικες μεταρρυθμισεις να​ ειναι ετοιμη πλεον ​η Ελλαδα να περασει στην Μικρα Ασια για να δωσει την μαχη ζωης και θανατου,​καθως οποιος κερδιζε οπως αποδειχτηκε θα εμενε για παντα
​.​

​Ειχε ερθε πλεον η μεγιστη ελληνικη ιστορικη στιγμη, επειτα από​ την Αρχαια Σπαρτη και Αθηνα η σειρα της Κωνσταντινουπολεως να δωσει

την μαχη ζωης και θανατου εναντιον των Περσσων, για να αποτρεψει το παγκοσμιο Πεσρ​σ​ικο κρατος.


Όταν ειδαν οι εωσφοριστες ότι το 610 μ.Χ., στον θρονο της Κωνσταντινουπόλεως ανεβηκε για πρωτη φορα Ελληνας, και ότι η αυτοκρατορια εγινε και τυπικα Ελληνικη, αντεδρασαν παρα πολύ ασχημα.
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οσο ηταν στον Ρωμαικο θρονο αλλοδαποι αυτοκρατορες, την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες. 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.





Ειχαμε δηλαδή εισβολή, και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. Παράλληλα για πρωτη φορα εγινε εισβολή από τους Περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από τις βιαιοπραγίες κατά του πληθυσμού, εκαψαν και τον ναο του Παναγιου Ταφου, εκλεψαν τον τιμιο Σταυρο και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια
.
Ο χρονογραφος Ιωαννης Ζωναράς, που είναι ο πιο αξιόπιστος ιστορικος του μεσαιωνα, μας αναφερει στο εργο του με τιτλο “Επιτομη Ιστοριων”, ότι πριν φυγουν οι Περσες από τους αγιους τοπους, πουλησαν εναντι πινακίου φακης, 90.000 χριστιανους στους Εβραιους, οι οποιοι τους θανατωσαν με τα πιο φρικτα βασανιστήρια.


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων και της σωστης παιδειας, μεσα σε EΠΤΑ μονον χρονια οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 


Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. 



Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορούν να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας; 


Ακομη και ο Αλεξανδρος, με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια σε σχεση με τον Ηρακλειο. 


Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 


Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .


ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 



Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.


Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ 
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ.


Η Περσικη εωσφορικη, αυτοκρατορια, προσπαθουσε, παρα πολλους αιωνες να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 


Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 



Αμεσως τοτε δημιουργησαν την αραβικη αυτοκρατορια , στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους. 



Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.



Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει . 



Αυτό διοτι οι Ελληνες όχι μονον εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος , και με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο κρατος επετυχαν να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.


Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο. Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια.


Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.

 Ενας λαος αγραμματος , αναλφάβητος , που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια ,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ,απο τους Ελληνες.

Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο.

Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.

Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   


Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 


Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 

Μονον οταν διαχωρισαν οι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.


Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο και περασαν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους. 

Μονον οι αραβες, μεσα σε εξι χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη. 

Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε με φυσιολογικο τροπο. 

Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι  από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες της ” νεας” ταξης πραγματων.


Πριν απο την πολυ αφνιδιαστικη ανοδο των αγαρηνων σε παγκοσμια υπερδυναμη, οι νεοταξιτες ειχαν διαβρωσει τις ανατολικες Ελληνικες-ρωμαικες επαρχιες της αυτοκρατοριας με την αιρεση του μονοφυσιτισμου.


Ειναι δεδομενο ότι σε κάθε εποχη οι νεοταξιτες δεν μας πολεμουσαν μονον με τα οπλα στελνωντας διαφορους λαους εναντιον μας όπως περσες, ρωμαιους, γοτθους, ουννους, οστρογοτθους, βησιγοτθους, φραγκους, Βανδαλους, Νορμανδούς, Λογγοβαργους, Γερμανικα φυλα, Βουλγαρους, Κουμανους, πετσενεγους, Ογουζους, ουγγρους ,χαζαρους, Σελτζουκους Τουρκικα φυλα. Ρωσους ,σλαβους, Αβαρους, Αγαρηνούς Αραβες, και εκατοντάδες αλλους λαους

Ταυτοχρονα σε κάθε εποχη μαζι με τους πολεμους , μας πολεμουσαν και σε πνευματικο, ηθικο επιπεδο, δημιουργώντας διαφορες αιρεσεις.




Πραγμα που είναι πολύ πιο επικινδυνο από έναν αιματηρο πολεμο η από αιματηρους πολεμους.






Οι μονοφυσιτες ισχυριζοταν οτι ο ιησους Χριστος ειναι μονον μια φυση και δεν ηταν ταυτοχρονα θεος και ανθρωπος.

Μεσα λοιπον απο αυτον τον αρρωστο-αιρετικο θρησκευτικο φανατισμο 

απο τους μονοφυσιτες, επεσαν πολυ ευκολα οι ανατολικες επαρχιες της 

αυτοκρατοριας στους αγαρηνους διοτι οι πλειοψηφια των κατοικων ολων των ανατολικων επαρχιων ανηκαν στον μονοφυσιτισμο. 

Αυτο που εγινε δυο φορες με τον Ιερο Βασιλειο τον β και τον μεγα Ηρακλειο φυσικα δεν ηταν καθολου τυχαιο. 
Οι εωσφοριστες τις νεας ταξεις απο τα αρχαια χρονια ειχαν παντοτε ικανους ανθρωπους που να ειναι σε θεση να κρινουν ποιοι ειναι οι κορυφαιοι Ελληνες ολων των εποχων ειτε ποιοι θα εξελειχθουν σε κουρυφαιους Ελληνες με αποτελεσμα να κανουν οτι ηταν δυνατον για να ακανοψουν την ανοδο και την επιβιωση του Ελληνισμου.
Ποτε να μην ξεχνατε Ελληνες ότι από τα παναρχαια χρονια ,ότι ολοι αυτοι που πιστευουν στον εωσφορο,σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως ,σεξουαλικες ανωμαλίες.

Επισης παντοτε κανουν παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. 


Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο. 


Ενα ακομη κοινο το οποιο ειχαν οι δυο Ελληνες αυτοκρατορες ειναι οτι κατα την διαρκεια των πολεμικων επιχειρησεων τους, ο Μεγας Ηρακλειος κρατουσε ενα εικονισμα της παναγιας και του Χριστου.

Το ιδιο εικονισμα κρατουσε αρκετες φορες στο ενα χερι και ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων ο ιερος Βασιλειος ο β και πολεμουσε.

Στο ενα χερι η το εικονισμα της παναγιας και του Χριστου και στο αλλο το σπαθι.


Δεν ειναι τυχαιο οτι εφτασαν και οι δυο στην κορυφη του κοσμου.  


Κλεινοντας ένα ακομη αρθρο για τον μεγιστο των Ελλήνων , θα κλεισω με τα γνωστα σε ολους πλεον λογια .

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ



Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ,Ο ΙΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
loading...