Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



































ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ 
ΑΠΟ ΕΘΝΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ :




ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ 
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 
ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ 
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
Η ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΝΩ 
ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΤΕ ΒΙΑΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ 
ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ 
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. 



Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη.

Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” , και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος. 
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου. 
Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
OΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 
ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.



Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

 


Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.


Ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.


Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας. Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.

Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.

Ο υπατος των φιλοσοφων o ιερος Αριστοκλης που επι πολλα ετη διδαξε στην ιεροτατη σχολη του την γεναιοτητα, την καλοσυνη, την ηθικη, την αρετη, την δικαιοσυνη, την αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας ανθρωπος χρησιμος στην κοινωνια, ο ανθρωπος που διδαξε την αρετη με τοση τεχνη και την ομορφια αλλαζει πλεον την διδασκαλια
του για καλο του εθνους.


Τωρα ο ιδιος συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.

Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο Αριστοκλής ο οποιος μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την πατριδα, από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε λοιπον κατι το μοναδικο.
Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ 
ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο Αριστοκλης θα μας διδαξει ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να μοιράζονται τις γυναικες,και να μην παντρεύονται ποτε, για  να μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.

 
Ο Αριστοκλής με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.

Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.

Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης επι της
 ουσιας μας ζητα και μας διδασκει να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.

Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων εισβολεων, για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη.


Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια για τους ανδρες και τις γυναικες. Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.

Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.

Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος  απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την
επιβίωση του Ελληνικου εθνους.

Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο    πολύ “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.




Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.

Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.


Το ιδιο συμπεριφερθηκαν και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.

Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη, δεν θα δεχοταν αυτην την διδσκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  


Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, 
Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.

Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι παρα πολυ μεγαλη η διαμαχη του Αριστοκλή, ο οποιος στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφωνν.


Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει, τον Σωκρατη σχετικα με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.

Όλα αυτά με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διδαξουν τι είναι ηθικο, καλο, δικαιο. τιμιο, γεναιο, και χρηαιμο για το Ελληνικο Εθνος.

Ο υπατος των φιλοσοφων μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.

Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων φιλοσοφων,
σε αυτην την φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 

Ακομη και μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών τους οποιους κατηγορουσε ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων




Αυτην την ιερη διδαχη την διαβασαν στην Συρια, το Κουρδισταν, το Ισραηλ, την Νορβηγια και την εφαρμοζουν με παρα πολύ μεγαλο σεβασμο.


Δυστυχως για εμας τα διδαξε ο Αριστοκλής για να επιβιώσουμε όμως οι αλλοι λαοι το εφαρμοζουν.


ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 
ΕΠΟΧΩΝ. 

Στα πλαισια της εθνικης μας επιβιωσεως με πρωτυπο τον υπατο των φιλοσοφων τον ιερο και αγιο Αριστοκλη, εγω ο Αγγελος Γιαννοπουλος θα γινω ο δευτερος Ελληνας ολων των εποχων ο οποιος θα κινηθει εναντια στις ηθικες-Ελληνοχριστιανικες του αρχες.
 

Για αυτο θα σας καλεσω εκτος απο την δημιουργια των νεων γνησιων Ελληνιδων γυναικων να αποδεχτειτε και να υποστηριξετε δια λογους εθνικης επιβιωσεως ολες τις γυναικες στον Ελλαδικο χωρο οι οποιες θα συνδυαζουν αριστα την παλαια μαζι με την νεα ταξη πραγματων.

Το καλυτερο παραδειγμα αυτην την εποχη ειναι οι γυναικες του Ισραηλ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ 
ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΟΤΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ
ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ.

Την ιερη διδαχη την διαβασαν στο Ισραηλ και την εφαρμοζουν με παρα πολύ σεβασμο .

Η στρατιωτικη θητεια αποτελει για τις γυναικες του Ισραηλ τον υψιστο τιτλο τιμης.

Στον αντιποδα οι ραγιαδοπουλες στην Ελλαδα εχουν ως μεγα τιτλο τιμης την πορνεια και της σεξουαλιικες ανωμαλίες.


Ολες οι γυναικες στο Ισραηλ υπηρετούν σε μονάδες αναγνωρισεως,ειτε σε παραμεθορια φυλακια ενω οδηγουν αρματα μαχης, πετουν μαχητικα αεροπλανα. 

Την δεκαετια  του 1950 εκπαιδευτηκαν οι πρωτες γυναικες πιλοτοι.

Οι γυναικες ειχαν παρει μερος στον πολεμο του Σουέζ για να πηγαινουν τα
στρατεύματα στο μετωπο και να παραλαμβανουν από τα πεδία των μαχών τους τραυματιες.
Επειτα από όλα αυτά  οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιωματα με τους ανδρες να υπηρετησουν σε οποιαδηποτε θεση στο στρατο. Ενα χρονο αργοτερα, η Ρινο Τσουκερμαν ηταν η πρωτη γυναικα πιλοτος μαχητικου αεροσκαφους.

Ο στρατός για ολες τις ισραηλινες είναι το υπέρτατο σύμβολο τιμης αλλα και αξιοπρεπειας. 
Ολες οι ισραηλινες εχουν ως μεγα ηθικο αξιωμα ότι μεχρι να υπηρετησσουν την θητεια τους ότι ολο αυτό το  διάστημα οι γυναίκες δεν είναι ίσες με τους άνδρες μεχρι και την εκπλήρωση αυτής της υπέρτατης τιμης,
Στον Λίβανο η Κερεν Τεντλερ σκοτωθηκε και  ηταν  η πρωτη στρατιωτης που επεσε για το Ισραηλ απο το 1948 σε έναν πόλεμο.
Όλα αυτά την ιδια ωρα που οι βρωμερες ραγιαδοπουλες ανταγωνίζονται για το πως θα επιτυχει να ξεπερασει η μια την άλλη σε πασης φυσεως σεξουαλικη ανωμαλια.
Το 2006 ιδρύθηκε η “Nachshol”, μια αναγνωριστικη μοναδα που αποτελειται μονο απο γυναικες.
Πρόκειται για μια ομάδα 40 γυναικεων που σταθμεύουν στα αιγυπτιακά σύνορα. Οι Ισραηλινές δυναμεις αμυνας ειναι ανοικτες για τις γυναικες για το 90% του συνόλου των θεσεων στον Ισραηλινο στρατό.
Δεν θα πρεπει να σας διαφευγει οτι ο στρατός του Ισραήλ είναι ενας απο τους καλύτερους στον κόσμο και οτι οι γυναικες στον Ισραηλινο στρατο ειναι ένα πολυ πολυτιμο τμημα για τον στρατο.
Όπως βλέπετε δεν γινονται τυχαια καποια κρατη τα ισχυροτερα στον κοσμο.
 
Η επιτυχια τους είναι ενας συνδυασμος πραγματων όπως σε κάθε τομεα της ανθρώπινης ζωης.
ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ ;
Βρισκόμαστε στην εποχη οπου η παγκοσμια εωσφορικη Περσικη αυτοκρατορια εχει κατακτηθεί από τον Μεγα Αλεξανδρο.

Την πρωην πανισχυρη Περσικη αυτοκρατορια διοικουν πλεον οι στρατηγοι, του Μεγα Αλεξανδρου. Η Περσικη αυτοκρατορια, με την δυναστεια των αχαιμενιδων, απετυχε να κατακτησει, την Ελλαδα.

Το σπουδαιοτερο είναι ότι μετα από τοσες προσπάθειες να κατακτησουν οι Περσες την Ελλαδα, βρεθηκαν στο τελος κατεκτημένοι από τους Ελληνες. 

Οι Ελληνες θριαμβευουν για μια ακομη φορα.

Οι Ελληνες δεν διοικουν μονον την περσια, αλλα και άλλες περιοχες της Aνατολης, εφτασαν να διοικουν ακομη και την Αιγυπτο.

Το αιωνιο Ελληνικο πολιτιστικο φως, το αιωνιο Ελληνικο πνευμα, αρχιζει να φωτιζει εκ νεου ολη την ανθρωποτητα.
Οι στρατηγοι του Μεγαλου Αλεξανδρου σε ολες της χωρες που διοικουν,
αρχιζουν να διδασκουν τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
Χιλιαδες ανθρωποι ανακαλυπτουν την ομορφια του μοναδικου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου, μεταξυ αυτων που προσχωρουν μαζικα στον αρχαιο Ελληνικο τροπο ζωης, στην αρχαια Ελληνικη παιδεια, είναι και αρκετοι εβραιοι.

Οι Μακκαβαίοι, πριν κάνουν την επανασταση τους εναντιον των Ελληνων, είχαν συναισθηση του μεγαλειου του Ελληνικου κοσμου και μαλιστα ο βασιλιας Ιωναθαν ειχε στειλει και πρεσβευτες στην Σπάρτη (Βλέπε βιβλίο: Β’ Μακκαβαίων 12:2), σε μια διπλωματικη κινηση απεναντι στον ισχυρο Ελληνισμο, δεδομενου οτι τα παντα σχεδον ειχαν εξελληνιστει.

Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος, οτι οι Ελληνες συγγραφεις αρχιζουν να αναφερονται εκτενως για τους Εβραιους τους οποιους οι Θεοφραστος και Κλέαρχος οι μαθητές του Αριστοτέλη, τους χαρακτηρίζουν σαν μια φυλή σόφων.

 Οι ίδιοι Εβραίοι αρχισαν να γραφουν Ελληνικά και ο Ευπόλεμος εγραψε την πρωτη ίσως ιστορία του λαου του στην Ελληνική γλώσσα.

Στην Αίγυπτο έλαβε χωρα το κορυφαιο εργο της μεταφρασης της παλαιας διαθηκης στην Ελληνικη γλωσσα.

Πολλοι Εβραιοι ειχαν εγκατασταθει εκει μετα την πτωση της Ιερουσαλημ απο τους Βαβυλωνιους στα 587 π.Χ. και μαλιστα είχαν εγκατασταθει στην νήσο Ελεφάντινη.

Σημαντικο είναι ίσως το γεγονός, οτι ορισμενοι ενδεχομενως αγνοουν, οτι στα μεσα του 2ου αιωνα, ο Ονιας ο 4ος εκτισε έναν ναο αντιγραφο του Σολομωντα, στην Λεοντουπολη.
Επί Πτολεμαίων, ο Εβραικος πληθυσμος της Αιγυπτου αυξανει και η Εβραική κοινοτητα θεωρει σημαντικο, τα μελη της να ειναι ενεργοι πολιτες της Ελληνιστικης Αιγυπτου.

Όμως υπηρχε το προβλημα απο τους προσηλυτους, σε ολες της γενιες των μεταναστευσαντων Εβραιων που μιλουσαν τα Ελληνικα, την γλωσσα της εποχης, άρχισε να γινεται οξυτατο για τους Ιουδαιου, που δεν αντιλαμβανοταν την εβραικη γλώσσα.

Οι Εσσαιοι επελεξαν την ασκητικη ζωη οταν εγινε δεκτη απο τους εβραιους ιερεις η λατρεια του Δια απο τους Σελευκιδες στην Ιερουσαλημ, δυο αιωνες πριν απο τον ερχομο του Χριστου.

 
Οι εσσαιοι αγαπουσαν  πολυ την γνωση ,αγαπουσαν φυσικα και την αρχαια Ελληνικη Γραμματεια εχουν αρκετα στοιχεια απο Πυθαγορα, Πλατωνα, Ορφεα ,κλπ.
Μελος των Εσσαιων μπορουσε να γινει καποιος μετα απο τριετη δοκιμασια.

Για καποιους οι Εσσαιοι ειναι οι πρωτοι τεκτονες.Μπορουμε να πουμε οτι χωριζοταν σε τεσσερις κοινωνικες ταξεις με βαση την πνευματικη-ηθικη ανωτεροτητα.


Οι εσσαιοι περιφρονουσαν τσ πλουτη,περιφρονουσαν τα χρηματα, εργαζοταν μονο για να αποκτησουν τα απολυτος απαραιτητα για το φαγητο τους.
Επισης απαγορευοταν οι αγοραπωλησιες μεταξυ τους.Με δυο λογια θεωρουσαν το εμποριο κλεψια και οτι παραβιαζε την μια απο τις δεκα εντολες,την εντολη ου κλεψεις.Οποιος γινοταν δεκτος στην κοινοτητα των Εσσαιων εδινε την περιουσια του στην κοινοτητα.
Εδω φαινεται καθαρα ποσο επηρεασμενοι ειναι απο τον Πλατωνα (Πολιτεια).
Όμως δεν είναι μονον σε αυτόν τον τομεα που επηρεασε τον Ισραηλινο λαο ο Αριστοκλής ο υπατος των Φιλοσοφων.
Για οσυς δεν γνωριζουν αυτά που διδαξε για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος τα εφαρμοζει κατά γραμμα το Ισραηλ (περι στραιτωτικης εκπαιευσεως των γυναικων_Πλατων).
Φυσικα αυτό μονον τυχαια δεν το εκνε το Ισραηλινο κρατος.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Το ποσο τραγικη είναι η κατασταση ουτε οι λεξεις δεν θα μπορεσουν να αποδωσουν. 

Ο προγονος μας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατωνας τα διδαξε για να τα εφαρμόσουμε εμεις οι επομενες γενιες των Ελλήνων με σκοπο να επιβιώσουμε.

Δυστυχως όμως τα εφαρμοζουν κατά γραμμα πολλοι αλλοι λαοι εκτος από εμας τους κατά φαντασιαν Ελληνες-απογονους των ιερων αρχαιων Ελλήνων.

Μετα από όλα αυτά δεν είναι να απορει κανεις για αυτό το θλιβερο και τελειως απαραδεκτο κατάντημα των σημερινων ραγιαδων οι οποιοι αποτελουν την πιο θλιβερες μορφες ζωης του πλανητη.
 

Η ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΕΡΗ 
ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΝΗΣΙΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 

Στον αντιποδα οι κορες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουαλικες ανωμαλιες είναι σκλαβια, μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή.


 Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.

Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί. 


Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να εχουμε ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος. 

Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα, διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. 



Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία.

Οι πραγματικες Ελληνιδες, όχι οι ραγιαδοπουλες, κερδιζουν την εκτιμηση, την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.

Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει. Όπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης. Οι γυναικες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Χριστου, τους γνησιους Ελληνες ανδρες.

Με την σειρα τους απαραιτητος ολοι οι πραγματικοι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. 



Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες.
Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: «Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν». 


Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.


Σε αυτην την εποχη της απολυτης παρακμης υπαρχουν οι εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. Υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν εχουν σαπισει απο την σεξουαλικη διαφθορα. 
Το αποτελεσμα ειναι να στεκονται με πολυ μεγαλη ηθικη, με παρα πολυ μεγαλη αξιοπρεπεια και να συμβαλλουν τα μεγιστα στην επιβιωση της πατριδος τους. 
Γυναικες οι οποιες με την γεναιοτητα τους εξευτελισαν πολλους απο τους δηθεν “αντρες” του δυτικου κοσμου, οι οποιοι εχουν σαπισει απο την μοδα-νεα ταξη και ειναι ανικανοι σε ολα.

Σην σημερινή εποχη υπαρχουν ακομη γυναικες ανθρωποι, γυναικες με πολυ μεγαλη αξια και τιμη. Αυτές είναι οι Συριες γυναικες οι οποιες πολεμουν με μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη 

Ενδεικτικα και επιγραμματικα πριν κλεισω σας αναφερω τι ελεγαν σχετικα οι προγονοι μας, περι γυναικων.
Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφερει ο ύπατος, ο κορυφαιος των φιλοσόφων ολου του κοσμου ο Πλάτων.
 Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδω (Ηρόδοτος). Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος. 
Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός – Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 

Η κατασταση είναι παρα πολύ ασχημη. Για το Ελληνικο εθνος είναι πλεον ζητημα ζωης και θανατου, να ξαναδημιουργηθουν νεες γενιες ηθικων Ελλήνων. Διαφορετικα δεν υπαρχει καμια ελπιδα σωτηριας και επιβιώσεως. 
Οι σαπισμένες από την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδοπουλες ως πορνες”μητερες”,
 είναι αδυνατον να δημιουργησουν τους ηθικους Ελληνες του αυριο. Αυτό το γνωριζουν οι παντες, ολοι οσοι δεν εχουν σαπισει ηθικα.
Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. 
Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. Ειδικα για της επομενες γενιες. 
Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 



Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 



Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 







Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.


 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.


 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Κλεινοντας αυτην την ιστορικη εργασια ως
Αγγελος Γιαννόπουλος σας υπενθυμιζω για μια ακομηη φορα, οτι γνήσιοι Ελληνες εθνικιστες, είναι μονον οσοι ζητουν σε καθημερινη βαση την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος την καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.
Ακομη γνήσιοι Ελληνες Χριστιανοι εθνικιστες, είναι οσοι στηριζουν , ο ενας τον άλλο σε όλα τα επιπεδα, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο.


Oι γνήσιοι Ελληνες χριστιανοι εθνικιστες παντοτε πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια, στην εκκλησια, στο καταχητικο, στο αθλημα του παγκρατιου και ειναι συμφωνοι να υπηρετουν οι γυναικες στον Ελληνικο στρατο. 

Πανω απο ολα οι γνησιοι Ελληνες μαθαινουν στα παιδια τους την πραγματικη Ελληνικη ιστορια, διοτι ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια δεν εχει ουτε παρον ουτε μελλον, ουτε ηθικη-πνευματικη δυναμη. 
 

Επισης ολοι οι γνησιοι Ελληνες εθνικιστες
προστατευουν,ολους τους ηλικιωμένους που πουλανε καστανα, χορτα, κουλουρια, λιβανι, σκορδα για να επιβιωσουν.  

Φυσικα προστατευουν παντοτε της Ελληνιδες από τους λαθρο , για να μην εχουν την τυχη της Μυρτους.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ.


Ευχομαι να αναστηθεί ο Χριστος πραγματικα μεσα στις καρδιες ολων των Ελληνων, για να εχουμε δικαιωμα στην Εθνικη και ατομικη επιβίωση.


Επαναλαμβανω είναι τραγικη ειρωνια και παρα πολύ μεγαλη προσβολή προς τον Χριστο αυτην την εποχη οι σατανιστες να στηριζουν ο ενας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα οικονομικο, ηθικο, κοινωνικο.





Στον αντιποδα αυτοι που δηλωνουν χριστιανοι
να αδιαφορει ο ενας για τον άλλο ,ειτε να κανει κακο ο ένας στον άλλο.
H ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΝΕΙ 
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ
ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΜΕ 
ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, 
ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ 
ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ 
ΙΣΡΑΗΛ. 
 
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ 
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
 
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ 
ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΟ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.
 
 
 
Θαυμάζουμε την ομορφιά και το θάρρος των  κοριτσιών απο το Ισραηλ, το Κουρδισταν και την Συρια που ειναι πρόθυμα να υπερασπιστούν τη χώρα τους ενω την ίδια στιγμή είναι σαγηνευτικές.18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!
 
 

Ofri18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Shachar18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Shelly18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Nohar18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Amit18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 
 
Eden18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!
 
 
 

Koral18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Sophie18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Enav18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Bar18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Orin18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Eden18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Yuval18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Lihi18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

May18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Sharon18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 

Yarin18 Σπάνιες φωτογραφίες από τις πανέμορφες «Αμαζόνες» του στρατού του Ισραήλ, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







































Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμιστριες του κουρδισταν φωτο



Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμιστριες του κουρδισταν φωτο




Σχετική εικόνα




mujeres soldado en Syria





Αυτή είναι η ταξιαρχία «Κόρες του (θεού) Ήλιου» των πολεμιστριών Γιαζίντι




kurdish-women-2



shilan-3












yazidi2















YPG: Με τη θυσία της η Αρίν Μιρκάν σκότωσε δεκάδες τζιχαντιστές

loading...

5 thoughts on “Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

  1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΑΝΕΥΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

  2. ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΟΡΙΣΤΑ.

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ;

  3. O ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ Μ@ΛΑΚΟΚΑΥΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΦΕΝΤΡΑ.

  4. ΧΑΧΑΧΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ
    ΑΥΤΟΣ ΑΦΕΝΤΡΑ ;

  5. ΓΙΑ ΒΡΕΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΖΕΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΑ Ή ΑΛΛΟΥ ΜΛΑΚΟΚΑΥΛΗ 27 Νοεμβρίου 2017 – 10:37 π.μ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ LES.

Comments are closed.