Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΤΩΝ ROTHSCHILD ΑΛΛΑ Η ΚΕΔΕ ΕΙΠΕ ΟΧΙ!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) απάντησε αρνητικά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το οποίο με...
εγκύκλιο, που απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες σε όλους τους φορείς της γενικής κυβερνήσεως, στους οποίους υπάγονται και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης ζητούσε από τους Δήμους της χώρας να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους σε λογαριασμούς της Τραπέζης της Ελλάδος.


Το βασικό σκεπτικό της ΚΕΔΕ είναι ότι η χώρα δεν βρίσκεται σε έκτακτες συνθήκες (όπως το 2015) αφού και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλάει για ανάπτυξη και έξοδο από τα μνημόνια.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ που συνεδρίασε προχθες, με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να καλέσει τους δήμους -μέλη της ένωσης, να μην προβούν στην κατάθεση αυτή των χρημάτων τους. 

Σύμφωνα με την ΚΕΔΕ «η απαίτηση για κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων της αυτοδιοίκησης και της μεταφοράς των κεφαλαίων των προθεσμιακών της καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης ή διαδικασίας, χωρίς να προηγηθεί καμία συζήτηση σε θεσμικό επίπεδο, επιδεικνύει μια απροκάλυπτη αυταρχικότητα και μια έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας και αντίληψης σχετικά με τη διακυβέρνηση της χώρας. Σε αυτή την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική πρακτική δεν πρόκειται να υποκύψουμε» υπογραμμίζει στην απόφασή της.

Επίσης θεωρεί ότι δεν υφίστανται πλέον οι λόγοι για την εφαρμογή της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του 2015 «με βάση τις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού κ. Α.Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ» ότι «η ελληνική οικονομία έχει πλέον ξεπεράσει τις συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας που αντιμετώπιζε το καλοκαίρι του 2015. 

Βρισκόμαστε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. πρωθυπουργού λίγο πριν την έξοδο από τα μνημόνια, το επενδυτικό κλίμα βελτιώνεται, η ανεργία μειώνεται και τα έσοδα του κράτους αυξάνονται. Αν ισχύουν τα παραπάνω συνάγουμε το ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν υφίσταται πλέον η "έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος".

 Αφού λοιπόν δεν υφίσταται η ανάγκη αυτή, θεωρούμε απαράδεκτη πράξη την επανενεργοποίηση της ΠΝΠ» επισημαίνει η ΚΕΔΕ στην απόφασή της, ζητώντας παράλληλα και την κατάργηση της συγκεκριμένης ΠΝΠ. «Αν όμως σημειώνει οι εξαγγελίες αυτές του πρωθυπουργού δεν ισχύουν, η ΚΕΔΕ είναι έτοιμη να συνομιλήσει υπεύθυνα και να επανακαθορίσει τη στάση της, προς το συμφέρον της χώρας και των πολιτών». Η ΚΕΔΕ τονίζει ακόμη ότι η δέσμευση αυτών των χρημάτων, που προορίζονται για την πληρωμή τοκοχρεολυσίων και άλλων κρατικών δαπανών, θα έχει ως συνέπεια να αυξηθούν περαιτέρω τα ληξιπρόσθεσμα.


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

22 σχόλια :

 1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ,ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΟΧΗ...!!!

  ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ(ΜΑΣ) ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ...!!!!

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ...(αν εισαι Ελληνας)

  ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΚΟΟΣ 18/9/2017

  https://www.youtube.com/watch?v=3r4Jla29jdI&feature=youtu.be

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σώρρας: Η ντροπή της χώρας

   ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

   ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ

   Σε μια χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας», μπορούν πολλά μπουμπούκια ν’ ανθίσουν. Το επιτρέπει ο καιρός κατ’ αρχήν και οι πολιτικοί κατά δεύτερον.

   Οι τελευταίοι επειδή δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα με γνώμονα το «κοινό καλό» αλλά σύμφωνα με την ιδιοτέλειά τους, αρέσκονται σε τέτοιου είδους «μπουμπούκια» διότι χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

   Οι παλιότεροι ενθυμούνται βεβαίως το θαυματουργό «νερό του Καματερού», την «Αγία Αθανασία» του Αιγάλεω, έως την πυραμίδα του Γούκου από τα Γιάννενα και άλλα πολλά παροιμιώδη, που τάραξαν για πολλά χρόνια την φιλήσυχη ζωή των… Γαλατών της νοτιανατολικής Ευρώπης.

   Και εκεί που είχαμε ησυχάσει και ήμασταν χωμένοι βαθιά στη νιρβάνα των μνημονίων, έρχεται η υπόθεση Σώρρα και προκαλεί νέα ρίχτερ μήπως και ταρακουνηθεί το πολιτικό και το δικαϊκό σύστημα αλλά και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Προφανώς, αν δεν μεσολαβούσε η τραγική υπόθεση της άτυχης δολοφονηθείσας παιδοψυχιάτρου, το ελληνικό πολιτικό και δικαστικό σύστημα και οι πολιτικοί θα συνέχιζαν «καθεύδοντες υπό Μανδραγόραν».

   Ακριβώς αυτή είναι η Ελλάδα του Σημίτη. Αυτήν ακριβώς περιέγραφε τότε ο άνθρωπος της διαπλοκής, όπως είχε χαρακτηριστεί. Ναι, μόνο που αυτή είναι η Ελλάδα των πολιτικών και όχι των Ελλήνων, για να μην μπερδευόμαστε.

   Οι κοινωνικές αντιδράσεις λοιπόν και τα δημοσιεύματα του Τύπου, έχουν δώσει πολλά στοιχεία για το βίο και την πολιτεία του κ. Αρτέμη Σώρρα και οφείλει, όπως το έκανε άλλωστε, η Δικαιοσύνη να τα ερευνήσει όλα. Διότι, ο κάθε λογικός νους αντιλαμβάνεται ότι είναι αδύνατο να κατέχει ένα πρόσωπο περιουσία ύψους 600 δισ. δολαρίων (σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα)!

   ...............................................................
   http://www.kontranews.gr/KOINONIA/265701-Sorras-E-ntrope-tes-choras

   Διαγραφή
  2. Μια παλιά υπόθεση

   Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε αρχίσει το 2012 και τους τελευταίους μήνες, βγήκε ξανά στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο κ. Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.

   Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα! Όταν τα έλεγε αυτά ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του. Παρακολουθείστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία.

   O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tNTu8v3tHL8

   Διαγραφή
  3. ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΤΦΤΥΣΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΡΟΣΣΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚ/ΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ., ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ???? ΜΙΑ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ, ΜΙΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΤΩΡΑ Ο ΡΟΣΣΙΟΣ... ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΜΩΡΗ ΤΡΟΜΠΑ ΑΓΑΜΗΤΗ??????????????????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...

   Διαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ???????

   ΟΙ ΒΙΚΕΣ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
   ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ Η ΛΟΡΔΑ. ΤΟΥΣ ΚΕΣΚΙΣΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΕΨΕ.
   ΣΕΛΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΜΙΛΑΜΝΕ, ΑΚΟΥΝΕ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  5. ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
   ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ...

   ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ APOSTILLE ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ...
   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ; Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

   ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ.

   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

   Διαγραφή
  6. ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟ! ΕΝΑΝ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΑΛΑΒΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΑΤΕ.
   ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ0Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΑ ΚΥΠΕΡΙΚΙΑ ΓΑΔΑΡΑ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΧΤΙΚΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΩΣ ΜΗ ΕΧΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.
   ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΣΘΗ''ΤΟΥ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ!!

   Διαγραφή
  7. ΚΛΕΙΤΟΡΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΥΦΤΙΣΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΜΕ ΔΑΓΩΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΒΙΤΖΕΛΟΥΔΕΣ ΟΓΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΥΦΤΙΣΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΟΥΣ ΦΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΟΥ.
   ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΑ....

   Διαγραφή
  8. Πατερακη με το μπαρδον δηλαδη αλλα καμμια φορα θελω να κανω διαλογο μαζι σου
   αλλα να , οταν βλεπω το ονομα σου σκεφτομαι
   γιδια
   γυφτους
   ψωρογιδα
   υπονομους
   βοθρους
   φυλακες
   και τον Σωρρα που χορευε Τζοϊ Κοκερ

   και με πιανουν κατι γελια
   μα κατι γελια
   Γελαω
   αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  9. ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

   ΨΑΞΕ ΡΕ ΖΩΩΟΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΦΤΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΕΣ.

   ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

   Διαγραφή
  10. γιανακη, σοβαρα μιλαω τωρα, γιατι θελω να σου κανω ενα τεστ Ι.Q
   115 τρις ,ποσες χιλιαδες εκατομμυρια ειναι;

   ΜΑ ΕΚΑΝΕ ενα τεστ Ι.Q ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΝΡΗΤΙΚΟ ΛΕΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΚΑΣΤΩΜΕΝΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΙΛΑΜΕ... ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  11. https://youtu.be/L3RZdP0-6aY
   https://youtu.be/KFwpAm2r1_g
   12ΘΕΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΑ ΖΩΑ


   ΠΟΣΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ;
   ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ;

   Διαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ Ο ΦΕΣΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΙΑ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ;
   ΟΥΤΕ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

   ΔΕΣΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
   ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.


   Με πλαστά έγγραφα στο ΤΧΣ αγοράζεις τράπεζες;
   http://mignatiou.com/2017/02/i-megali-apati-tou-artemiou-sorra-ke-to-katathetirio-ton-600-dis-dolarion-ston-kanada/

   Διαγραφή
  13. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΝΙ' ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ''ΧΑΡΤΟΦΤΙΑΧΤΡΑΣ'' ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΡΟΜΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ'' ΤΟΥ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΤΣΙ?...

   Διαγραφή
  14. https://uploads.disquscdn.com/images/941e04fd47f25667d7060cb231166d61ad594e1017e253d461f3fb2bcd009cea.png

   -ΕΛΑ ΑΤΕΜΗ ΑΝΟΙΞΕ ΗΡΘΑ..
   -ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??
   -ΔΙΑΣ...
   -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  15. ΧΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ
   ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??? ΕΛΑ ΚΙΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΩΡΗ ΤΡΛΟΚΑΜΠΕΡΩ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ??????????????
   ΠΗΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ???????????
   ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΛΕΕΙ???????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  16. XAXAXAXAXAXA..ΒΟΛΙΔΑ ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΥΠΟΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΝΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ....

   ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ..!!!

   ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  17. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  18. ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΜΗΝ ΤΟΝΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΡΕΛΟΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΥΦΤΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ????
   ΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]