Θα περάσουν πάνω από τα σώματα μας για να προσπαθήσουν να ξεπουλήσουν τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό.

Δεν πάει καθόλου καλά ο κύριος Γαβρόγλου. Ο υπουργός Παιδείας αποδοκίμασε την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου και του πρυτανικού συμβουλίου ΑΠΘ να ζητήσουν δικαστική και αστυνομική συνδρομή για
την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών μέσα στο campus του ιδρύματος. Και τι θες να γίνει δηλαδή; Να διακινούνται τα ναρκωτικά κανονικά μέσα στο Πανεπιστήμιο και να μην παίρνονται μέτρα; Τι είδους Κυβέρνηση είστε; Από την ημέρα που αναλάβατε κάθε ηθική κάθε αξία την έχετε προσβάλει. Δεν έχετε ούτε Ιερό ούτε Όσιο! Η Ελλάδα δεν θα γίνει σαν τα μούτρα σας! ΕΛΕΟΣ!

-Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι! Νέα προκλητική σύλληψη Γερμανών πολιτών από την αστυνομία. «Ο εφιάλτης συνεχίζεται για τόσους πολλούς γερμανούς πολίτες, που δεν ήθελαν να κάνουν τίποτε περισσότερο από το να περάσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία», είπε ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος της γερμανικής διπλωματίας. Και το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, η Κυβέρνηση αντί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που η φασιστική δικτατορική Κυβέρνηση της Τουρκίας δημιουργεί έναντι της Γερμανίας, ΚΟΙΜΑΤΑΙ… Είναι μία μεγάλη ευκαιρία τώρα που η Αμερική του Τράμπ και η Γερμανία της Μέρκελ γύρισαν την πλάτη κατανοώντας πως αυτή η χώρα είναι επιθετική απέναντι σε όλους και όλα, είναι μία αντιδημοκρατική χώρα, να προχωρήσει η Ελλάδα σε θέματα όπως ΑΟΖ αλλά και οικονομικά ζητήματα. Ευκαιρία να αποδείξει πως είναι εγγυήτρια της περιοχής και να προχωρήσει σε συμφωνίες την στιγμή που όλα δείχνουν πως είναι προς όφελός μας. Η Γερμανία μπορεί να καμφθεί όσον αφορά την σκληρότητα που έχει δείξει με μνημόνια και οικονομικούς αποκλεισμούς, εφόσον τον συμφέρον της σήμερα είναι να τα έχει καλά με την χώρα μας. Ο Πρόεδρος της Αμερικής κ Τραμπ επίσης δείχνει πως δεν υπολογίζει την Τουρκία ως καλό της φίλο. Τι κάνει η Ελλάδα μέσα σε αυτές τις συγκυρίες; Μετά τις διακοπές στα νησιά συνεχίζει να αρμενίζει. Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

-Είναι καιρός οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να επαναστατήσουν ενάντια στα ληστρικά μέτρα της Κυβέρνησης και των απαιτήσεων της. Η άρνηση πλέον του λαού να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και φόρους ενώ δεν έχει να φάει, φέρνει έναν χειμώνα που καμία σχέση δεν θα έχει με κανέναν προηγούμενο. Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες φορολογούμενοι μόλις τον τελευταίο μήνα πρόσθεσαν άλλα 2 δις χρέη στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα το συνολικό χρέος των Ελλήνων σκλάβων προς το διεφθαρμένο κράτος να φθάνει πλέον τα 97,355 δισ. ευρώ, μια ανάσα από το όριο των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτός ο χειμώνας προμηνύεται πιο άγριος από ποτέ μιας και η επαναστατική πράξη της Μη Πληρωμής στο δημόσιο που χαρίζεται διαχρονικά στους ισχυρούς και λεηλατεί τους αδύναμους, θα σημαδέψει τη νέα περίοδο που έρχεται. Άσε που τα ξένα συμφέροντα βλέπουν τα λάθη που έχει πράξει η σημερινή κυβέρνηση και δεν θα σταθεί στο πλευρό της κατά τον Γενικό ξεσηκωμό του λαού που ΕΡΧΕΤΑΙ!

-Και ενώ οι πυρκαγιές συνεχίζουν για δεύτερο μήνα να κατακαίνε την χώρα η Κυβέρνηση αφήνει να καεί όποιο δέντρο απέμεινε στην Ελλάδα. ‘Όχι μόνο δεν κάνει τίποτα αλλά αφήνει στο έλεος ολόκληρες περιοχές - σπίτια και κόπους μιας ζωής, χωρίς να λαμβάνει μέτρα προστασίας. Έγραφε ο Τύπος: Η φωτιά έφτασε στην Άρλα όπου επικρατεί πανικός. Ο κόσμος δεν απομακρύνεται από το σημείο παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των αρχών. Προσπαθούν να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ. για να πλησιάσουν τις φλόγες να σώσουν τα σπίτια τους. Καταλαβαίνεται τι ζούμε εδώ και μήνες σε ολόκληρη την χώρα; Και η Κυβέρνηση απούσα. Και δεν είναι η μόνη περιοχή στην Ελληνική επικράτεια. Κάθε μέρα οι φωτιές καταπίνουν μεγάλες εκτάσεις. Δεν είναι Έλληνες αυτοί που κυβερνούν. Είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

-Η αγανάκτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όπου και να βρεθούμε οι Έλληνες πλέον δεν έχουν αντοχές. Αισθάνονται πέρα της μεγάλης πολύχρονης κρίσης, προδομένοι από την πολιτική και τους πολιτικούς. Αυτή είναι η πλειοψηφία και όχι οι μερικές χιλιάδες μέσα στα εκατομμύρια του λαού που βολεύτηκαν από την σημερινή κυβέρνηση και τις προηγούμενες. Η αναταραχή που βλέπουμε ακόμα και μέσα στα κόμματα της Βουλής δείχνει την απροσδόκητη αλλαγή της συμπεριφοράς των Ελλήνων και των Ελληνίδων. «Δεν πάει άλλο» είναι το σύνθημα όλων μέσα στην κοινωνία σε κάθε της μορφή και εκδήλωση. Αυτή η νέα πραγματικότητα θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις εάν άμεσα δεν λάβουμε μέτρα κάθε δημοκρατικό κίνημα. Αν δεν φύγει η Κυβέρνηση που πρόδωσε τα πάντα, πρόδωσε τις προσδοκίες όλων όσων την ψήφισαν, αλλά και όλων όσων ήλπιζαν σε καλύτερες μέρες. Η αξιωματική αντιπολίτευση, τα κόμματα της αντιπολίτευσης γενικότερα τι κάνουν; Διαπιστώνουν το πρόβλημα, αλλά αφήνουν να περνάει ο καιρός ενάντια στις ζωές όλων των Ελλήνων, ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας, ενάντια σε ότι απέμεινε ακόμα ΟΡΘΙΟ.

-Θα υπενθυμίσω στον κύριο Πρόεδρο της δημοκρατίας πως εάν ήθελε να είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων ως όφειλε, σήμερα θα είχε ήδη παραιτηθεί. Η Ελλάδα καταστρέφεται και η κάθε μέρα που περνά θα αποτελέσει ιστορική μαρτυρία θανάτου λαού και Πατρίδας. Όλοι πρέπει να αφυπνιστούμε και χωρίς χρώματα και ανόητες αντιπαραθέσεις να δούμε την Αλήθεια κατάματα και Ενωμένοι να μπούμε μπροστά να σώσουμε ότι σώζεται. Τα σχέδια της Κυβέρνησης να αποτελειώσει την μεσαία τάξη, να στοχοποιήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν δύναται πια να πληρώσει… ως εγκληματίες…. Η καταστροφή της Οικονομίας και της εθνικής κυριαρχίας, η εγκατάσταση πολλών χιλιάδων ξένων λαθραίων στην θέση των χιλιάδων νέων Ελλήνων που αφήνουν πίσω την Πατρίδα και μεταναστεύουν, ΟΧΙ δεν θα περάσει.

Υπάρχει η λύση και αυτή είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Υπάρχει όμως και μία άλλη λύση που δεν την έχουν συνειδητοποιήσει. Να περάσουν πάνω από τα σώματα μας για να προσπαθήσουν να ξεπουλήσουν τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης) «Γιατί η ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι μονόδρομος!»
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

77 σχόλια :

 1. ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΟΥ 200 ΕΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....

  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ...

  ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ,ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΟΛΟ Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

  ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Ο ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ...

  ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ..!!!

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ...!!!
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

   Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

   Σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

   Οπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

   Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

   Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν...

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΑΚΟΜΗ??

   https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21371176_595197797537923_2896407974286175895_n.jpg?oh=dbf3af9837f782114de787442e53c1c1&oe=5A4FECE1

   ΑΡΚΕΤΑ..!!!!

   ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ., ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΜΟΝΑΧΑ,ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ (για τους κουκου δεν το συζητω) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ,Η ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ....

   ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ??

   Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ??

   ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ…

   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
   ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ...

   ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...
   ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ....
   ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

   ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

   ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

   Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....
   ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....

   Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

   ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.......................ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

   ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ....

   ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
   ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

   Διαγραφή
  4. Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα – Διώκονται και 7 συνεργάτες του


   - Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
   - Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
   - Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
   - Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
   - Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

   Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

   Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

   Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

   Ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από Δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

   Να σημειωθεί οτι η δικαιοσύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.

   Επιπλέον για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία, έχουν συλλεκτική αξία καθώς πωλούνται στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία.

   Από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

   http://www.newsit.gr/egklhma/artemis-sorras-neo-entalma-syllipsis-gia-varytata-kakoyrgimata-kai-enantion-synergaton-toy/1048864/

   Διαγραφή
  5. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
   ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

   Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

   ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

   Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

   ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

   Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

   ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Διαγραφή
  6. Viky Charalambous
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

   ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
   (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

   ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
   ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

   Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

   ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

   ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

   ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

   ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ…

   Διαγραφή
  7. Ανευ προηγουμένου η απάτη Σώρρα

   Μία από τις μεγαλύτερες απάτες, από την οποία προβάλλουν αποκαλυπτικά στοιχεία για σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας για το πώς ενεργεί και συμπεριφέρεται, προκύπτει από το πολυσέλιδο εισαγγελικό πόρισμα που υπήρξε απότοκος της πολύμηνης εισαγγελικής έρευνας για την εγκληματική δράση του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, η οποία απλώθηκε ανενόχλητα επί χρόνια σε όλη την επικράτεια, δημιουργώντας δίκτυο εξαπάτησης χιλιάδων πολιτών και προκαλώντας πολλαπλές βλάβες στο δημόσιο ταμείο.

   Η Εισαγγελία της Αθήνας, που ερεύνησε συστηματικά τη δράση του Αρτέμη Σώρρα και στενών συνεργατών του, προχώρησε χθες σε άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων εις βάρος τους για αδικήματα που καλύπτουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον μισό ποινικό κώδικα και καταδεικνύουν το μέγεθος και το εύρος της απάτης.

   Οι κατηγορίες

   Ενταξη, σύσταση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτες κατ’ εξακολούθηση εις βάρος Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, απόπειρες απάτης κατ’ εξακολούθηση, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση πολιτών σε διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων και πολλά ακόμα είναι το «μπουκέτο» των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν σε Αρτέμη Σώρρα και επτά στενούς του συνεργάτες, ενώ οι εισαγγελικές αρχές ασχολήθηκαν και με τη δράση δύο ακόμα συνεργατών του Σώρρα, οι οποίοι όμως διαμένουν στον Καναδά.

   Και ενώ οι Αρχές προχώρησαν, έστω και τώρα, σε βαρύτατες ποινικές διώξεις, αποκαλύπτοντας την εκτεταμένη εγκληματική δράση του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, με το δίκτυο που είχε απλώσει σε όλη την επικράτεια με παραρτήματα της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο ανακριτής που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης εξέδωσε ήδη ένταλμα σύλληψης του Σώρρα, που ήδη είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του πρόσφατα από δικαστήριο της Πάτρας.

   Αν όμως οι αποκαλύψεις για τη δράση Σώρρα σοκάρουν, από το εισαγγελικό πόρισμα που συνέταξε η εισαγγελέας Ευγενία Αυλίδου, η οποία έκανε και την έρευνα με την εποπτεία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου, τα στοιχεία για το μέγεθος και το βάθος της απάτης προκαλούν κατάπληξη.

   Μόνο σε μία περίπτωση, για το ΙΚΑ, 115 άτομα αρνήθηκαν να πληρώσουν, επικαλούμενοι τις «εξουσιοδοτήσεις» Σώρρα, οφειλές που ανέρχονται στα 4.700.000 ευρώ!

   Το πλέον ανησυχητικό, που χρήζει χωρίς αμφιβολία κοινωνιολογικής και ψυχολογικής μελέτης, είναι το γεγονός ότι οι πολίτες που πιστεύουν στις απάτες Σώρρα ότι έχει δισεκατομμύρια δολάρια και θα τους πληρώσει τα χρέη, αυξάνονται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου τελευταία, παρά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τη δράση του και την πρόσφατη καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη.

   Δεν έχει ούτε ευρώ

   Από το εισαγγελικό πόρισμα επίσης προκύπτει –και στοιχειοθετείται– ότι ο Αρτέμης Σώρρας δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ (!), τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενική φορολογική δήλωση, τα εισοδήματά του είναι ανύπαρκτα και βεβαίως δεν είναι διαχειριστής, όπως διατείνεται, ομολόγων που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 600 δισ. δολαρίων και προέρχονται, όπως ισχυρίζεται, από τις μετοχές της πάλαι ποτέ Τράπεζας της Ανατολής.

   Τόσο από την έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος όσο και από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο των εισαγγελικών ερευνών, ο μύθος του «σωτήρα» Σώρρα καταγράφεται στις μεγάλες απάτες με σαφή κοινωνιολογικό ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα δεκάδες είναι πλέον οι πρώην οπαδοί του και νυν θύματά του που έχουν καταθέσει ότι έχουν χάσει λεφτά και έχουν εξαπατηθεί από τον ίδιο τον Σώρρα. Προς το παρόν, το ύψος της ζημίας του Δημοσίου δεν μπορεί με ακρίβεια να υπολογιστεί από τη μη καταβολή φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, ενώ άγνωστο παραμένει και το συνολικό ποσό που έχει υπεξαιρέσει από οπαδούς του και πρώην συνεργάτες του.

   http://www.kathimerini.gr/902650/article/epikairothta/ellada/aney-prohgoymenoy-h-apath-swrra

   Διαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΑΡΚΕΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΤΑΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!

   ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ…!!!!

   "ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΓΗΣ" ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ "500.000.€"
   ΠΆΓΙΑ Εντολή πληρωμής ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
   "Νόμιμη Νομική Εξώδικη ΔΙΑ-δικασία" _ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

   ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΣΦ-ΤΑΜΕΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΗΜ-ΤΕΛΗ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜ-ΤΕΛΗ…

   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ…

   ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ…

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=Xe1fIyfQfoQ

   Διαγραφή
  9. Έδωσαν» τον Σώρρα στον ανακριτή οι συνεργάτες του
   Βασιλική Κόκκαλη27/07/201715:5848

   Τρία στελέχη της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» που απολογήθηκαν επί κακουργηματικών κατηγοριών διαχώρισαν τη θέση τους από τον καταζητούμενο πρόεδρο της οργάνωσης
   Πρόσωπο με πρόσωπο με τον 1ο ειδικό ανακριτή βρέθηκαν σήμερα, τρεις από του συνεργάτες του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα. Οι τρεις κατηγορούμενοι, στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις» απολογήθηκαν για σειρά κακουργηματικών πράξεων και αμέσως μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, διαχώρισαν τη θέση τους από τον άφαντο πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις». Φέρονται να επέρριψαν ευθύνες στον Αρτέμη Σώρρα, υποστηρίζοντας ότι ενώ όφειλε να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να απολογηθεί για τις δικές του ενέργειες έχει εξαφανιστεί. Όπως φέρονται να ανέφεραν, οι ίδιοι ασχολούνταν αποκλειστικά με τον πολιτικό φορέα και πλέον βρίσκονται μόνοι τους αντιμέτωποι με κακουργήματα.

   Ακόμη, φέρονται να επικαλέστηκαν στον ανακριτή την περιβόητη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία προτού αυτή αναιρεθεί από τον Άρειο Πάγο, ο Αρτέμης Σώρρας θεωρήθηκε διαχειριστής του αμύθητου ποσού των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

   Μάλιστα, ένας εκ των κατηγορουμένων φέρεται να κατέθεσε στον ανακριτή πως ο ίδιος έγινε μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» το 2014, μετά την έκδοση της επίμαχης απόφασης, την οποία τότε κανείς, όπως φέρεται να είπε δεν αμφισβητούσε ούτε όμως και κάποιος είχε ελέγξει τη βασιμότητα των όσων ο ευαγγελίζονταν τότε ο Αρτέμης Σώρρας.

   Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο καταζητούμενος πλέον πρόεδρος της «Ελλήνων Συνελεύσις» έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές και οφειλές στο Δημόσιο και Τράπεζες με αποτέλεσμα η ζημία για το Δημόσιο (από τις οφειλές αυτές που δεν κατατέθηκαν) να ανέρχεται στα περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

   Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος του Αρτέμη Σώρρας και εννέα συνεργατών του -εκ των οποίων για δύο έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης στο εξωτερικό. Τα αδικήματα που οι κατηγορούμενοι, κατά περίσταση αντιμετωπίζουν είναι αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και άλλα.

   Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν και οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι προς απολογία.

   Διαγραφή
  10. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  11. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  12. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...

   ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"....

   Διαγραφή
  13. Πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις»: «Εγκληματική οργάνωση» η ηγεσία του Σώρρα

   «Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...», δήλωσε ο Γ. Παπαγεωργίου
   Βαριές κατηγορίες για τη δράση και την ηγεσία της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα εκτόξευσε ο πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Καρδίτσα, Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

   Ο κ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Αρτέμη Σώρρα και δήλωσε ότι χάθηκαν χρήματα.

   «Στην πορεία διαπίστωσα... Όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα... Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...».

   Δείτε τις δηλώσεις του Γ. Παπαγεωργίου...

   http://www.protothema.gr/greece/article/666852/proin-proedros-tis-ellinon-suneleusis-eglimatiki-organosi-i-igesia-tou-sorra/

   Διαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

   ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ...

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

   ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!!
   ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

   Διαγραφή
  15. Σε 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο Σώρρας

   Αναζητείται για να οδηγηθεί στη φυλακή

   Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

   Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

   Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

   Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

   Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν τη δυνατότητα, παράλληλα με την έφεση, η οποία δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, να ασκήσουν αίτηση αναστολής με στόχο να μην οδηγηθούν στη φυλακή. Όπως εκτιμούν νομικοί , το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης ακύρωσης της απόφασης επικαλούμενοι δικονομικούς λόγους, όπως για παράδειγμα μη νόμιμη κλήτευσή τους και στη συνέχεια να ζητήσουν την επανάληψη της διαδικασίας η οποία διεξήχθη ερήμην τους.

   Στην περίπτωση που ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του δεν κάνουν καμία κίνηση,εφόσον εντοπιστούν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή καθώς σε βάρος τους έχει εκδοθεί ήδη ένταλμα . Αν συμβεί αυτό η μόνη δυνατότητα που έχει το ζεύγος Σώρρα είναι, ενώ βρίσκονται στη φυλακή, να προσφύγουν κατά της προσωρινής τους κράτησης με αίτηση αποφυλάκισης.

   Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει, ήδη, κληθεί ως ύποπτος για τέλεση κακουργημάτων της απάτης και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, σε έγγραφες εξηγήσεις , στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για τη δράση του.

   https://www.news.gr/ellada/koinonia/article/303847/se-8-hronia-katheirxh-horis-anastolh-katadikasthke.html

   Διαγραφή
  16. ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΟΣΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΡΗΝΟΚΕΡΟΥΣ,ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ,ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ,ΟΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ...

   ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ…

   ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ «ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ…

   ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ» ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ» ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ…

   ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ??

   ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΣΤΗΝ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ,ΤΟΤΕ….!!!

   ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ….!!

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ..

   ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ,ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΑ 2 -3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ...

   Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ «Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..!!

   Διαγραφή
  18. ΘΥΜΑΣTE ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???

   ΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΘΥΜΑΣTE???

   ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ Η ΟΧΙ???

   ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ???
   Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ???

   ΑΚΟΥΣATE ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ???
   ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ…..

   ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ???
   ΜΙΑ,ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ….

   ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘHΜΑΤΑ???
   ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΥΤΟ???
   http://www.youtube.com/watch?v=KVHXxTD4eyo

   ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒATE ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ???

   ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΗ Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…

   ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ….
   ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖYΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ»…. 😀😀😀

   ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!
   ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!!

   Διαγραφή
  19. Το Τέλος του Σώρρα, οι Σύντροφοι που τον Εγκαταλείπουν και η Ελπίδα τους να Μπουν στη Βουλή Χωρίς Αυτόν

   Ένα γλυκό αεράκι φυσά και σπάει την αποπνικτική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας. Είναι μεσημέρι μιας ζεστής καλοκαιρινής ημέρας και περπατώ στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου προς τον σταθμό του Θησείου. Σε ένα από τα τραπεζάκια της Ανδριανού με περιμένει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Ελλήνων Συνέλευσις και για πολλά χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα. Με αναγνωρίζει από απόσταση και σηκώνεται, για να με χαιρετήσει. Με συστήνει στον Νίκο, τον "συνέλληνα" που έχει έρθει μαζί του για παρέα. Αφού παραγγείλουμε καφέδες, οι πρώτες κουβέντες που ανταλλάσσουμε οδηγούν γρήγορα στον Αρτέμη Σώρρα. Οι δυο τους δεν έχουν δει τον αρχηγό τους για πάνω από 100 μέρες.
   ..................................................................................

   Διαγραφή
  20. «Ο Αρτέμης ήταν λίγο ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Όμως ήταν φιλικός και έκανε ωραία αστεία», μου λέει ο Βασίλης χαμογελώντας. Ο γενικός γραμματέας συνάντησε για τελευταία φορά τον Αρτέμη Σώρρα τρεις ημέρες προτού εξαφανιστεί από προσώπου γης. «Εκείνη την περίοδο προετοίμαζε τη δημιουργία ενός νέου γραφείου μας στην Αττική. Βρεθήκαμε γι' αυτό το θέμα. Ανταλλάξαμε δυο κουβέντες, όμως δεν είπε κουβέντα για τις περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη. Δεν του άρεσε να συζητά γι' αυτό το θέμα, το θεωρούσε πολύ προσωπικό».

   Η Ελλήνων Συνέλευσις, η οργάνωση που ο ίδιος ίδρυσε, φαίνεται έτοιμη να εγκαταλείψει τον αρχηγό της, προσπαθώντας να γλιτώσει τον δικό της αφανισμό

   Τους τελευταίους τρεις μήνες, ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, μετά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια κάθειρξης για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ούτε ο «Μάκης», όπως τον φώναζαν για χρόνια φίλοι και γνωστοί στην Πάτρα, ούτε η σύζυγός του, που επίσης καταδικάστηκε στην ίδια ποινή, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο. Διέφυγαν και μέχρι σήμερα καταφέρνουν να παραμείνουν ασύλληπτοι. Πλέον, μια επίλεκτη ομάδα της Αστυνομίας, που απαρτίζεται από οκτώ άτομα «ειδικών καθηκόντων» και ένα κλιμάκιο 50 ανδρών που επικουρείται από την Αντιτρομοκρατική, αναζητά τον πατρινό εντός και εκτός Ελλάδας. Μετά από πέντε χρόνια δημοσιότητας, η σάγκα με τίτλο «Αρτέμης Σώρρας» φαίνεται να φτάνει σε ένα άδοξο τέλος. Μπροστά σε αυτήν την εξέλιξη, η Ελλήνων Συνέλευσις, η οργάνωση που ο ίδιος ίδρυσε, φαίνεται έτοιμη να εγκαταλείψει τον αρχηγό της, προσπαθώντας να γλιτώσει τον δικό της αφανισμό.
   .........................................

   Διαγραφή
  21. «Ο Αρτέμης ήταν λίγο ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Όμως ήταν φιλικός και έκανε ωραία αστεία», μου λέει ο Βασίλης χαμογελώντας. Ο γενικός γραμματέας συνάντησε για τελευταία φορά τον Αρτέμη Σώρρα τρεις ημέρες προτού εξαφανιστεί από προσώπου γης. «Εκείνη την περίοδο προετοίμαζε τη δημιουργία ενός νέου γραφείου μας στην Αττική. Βρεθήκαμε γι' αυτό το θέμα. Ανταλλάξαμε δυο κουβέντες, όμως δεν είπε κουβέντα για τις περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη. Δεν του άρεσε να συζητά γι' αυτό το θέμα, το θεωρούσε πολύ προσωπικό».

   Η Ελλήνων Συνέλευσις, η οργάνωση που ο ίδιος ίδρυσε, φαίνεται έτοιμη να εγκαταλείψει τον αρχηγό της, προσπαθώντας να γλιτώσει τον δικό της αφανισμό

   Τους τελευταίους τρεις μήνες, ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, μετά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια κάθειρξης για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ούτε ο «Μάκης», όπως τον φώναζαν για χρόνια φίλοι και γνωστοί στην Πάτρα, ούτε η σύζυγός του, που επίσης καταδικάστηκε στην ίδια ποινή, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο. Διέφυγαν και μέχρι σήμερα καταφέρνουν να παραμείνουν ασύλληπτοι. Πλέον, μια επίλεκτη ομάδα της Αστυνομίας, που απαρτίζεται από οκτώ άτομα «ειδικών καθηκόντων» και ένα κλιμάκιο 50 ανδρών που επικουρείται από την Αντιτρομοκρατική, αναζητά τον πατρινό εντός και εκτός Ελλάδας. Μετά από πέντε χρόνια δημοσιότητας, η σάγκα με τίτλο «Αρτέμης Σώρρας» φαίνεται να φτάνει σε ένα άδοξο τέλος. Μπροστά σε αυτήν την εξέλιξη, η Ελλήνων Συνέλευσις, η οργάνωση που ο ίδιος ίδρυσε, φαίνεται έτοιμη να εγκαταλείψει τον αρχηγό της, προσπαθώντας να γλιτώσει τον δικό της αφανισμό.

   Η άποψη ότι ο Αρτέμης Σώρρας περισσότερο βλάπτει παρά ευνοεί την Ελλήνων Συνέλευσις αποκτά όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές στους κόλπους της οργάνωσης. Αρκετοί θεωρούν ότι η απόφασή του να διαφύγει, αντί να παραδοθεί, έχει ζημιώσει την οργάνωση και δίνει πάτημα στα «καθεστωτικά media να χτυπήσουν συνολικά τον πολιτικό φορέα». Το αποτέλεσμα είναι πολλά μέλη να εκφράζονται υπέρ της παντελούς αποκοπής της οργάνωσης από τον πάλαι ποτέ αδιαμφισβήτητο ηγέτη της. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook γνωστό και ενεργό μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις, «σας φωνάζουμε 5 χρόνια κι εμείς και ο Σώρρας πως το θέμα δεν είναι το πρόσωπο Σώρρας».
   ..................................................................

   Διαγραφή
  22. «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να ξέρεις ότι ο πρόεδρός σου κρύβεται»

   «Αν ήμουν στη θέση του Αρτέμη, νομίζω ότι θα καταλάβαινα πως δεν έχει νόημα να το σκάσεις, για να γλιτώσεις τη σύλληψη. Θα είχα παραδοθεί στην Αστυνομία και σήμερα θα ήμουν στη φυλακή. Βέβαια, ο Αρτέμης αποφασίζει για τον εαυτό του και η απόφαση του είναι σεβαστή», λέει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. «Παρόλα αυτά, ομολογώ ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να ξέρεις ότι ο πρόεδρός σου κρύβεται, επειδή έχει δικαστικές και αστυνομικές περιπέτειες. Γι' αυτό το λόγο, η οργάνωσή μας έχει πάρει τα μέτρα της, ώστε να προχωρήσει χωρίς τον Αρτέμη Σώρρα. Στο προσεχές συνέδριό μας, θα εκλέξουμε νέο πρόεδρο και έτσι το κενό στην ηγεσία θα καλυφθεί».

   Το πρώτο συνέδριο της Ελλήνων Συνέλευσις θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο, στις 21-23 Οκτωβρίου. Αν και ο τόπος δεν έχει οριστεί ακόμη, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στην Αθήνα. Σκοπός του είναι η διαμόρφωση ενός τελικού ιδεολογικού πυρήνα που θα επιτρέψει στην οργάνωση να κατέβει ως κόμμα στις προσεχείς εκλογές, διεκδικώντας την είσοδό της στη βουλή.

   «Δεν θα παραδοθώ ποτέ»: Το βίντεο του Αρτέμη Σώρρα μετά τη διαφυγή του

   «Δεν μας αρέσει να αποκαλούμαστε κόμμα. Προτιμούμε την έννοια του πολιτικού οργανισμού. Αν δούμε την Ιστορία μας, θα καταλάβουμε ότι μετά τον θάνατο του Καποδίστρια, χάσαμε την εθνική ταυτότητά μας, επειδή διαιρεθήκαμε με ιδεολογήματα που μας έφεραν τα ξενικά κόμματα. Απέναντι στις διαιρέσεις, εμείς προωθούμε την ενότητα των Ελλήνων. Από την πρώτη ημέρα, είχαμε αυτόν τον πολιτικό χαρακτήρα και πλέον είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε σε εκλογές και να παλέψουμε κόντρα στα ιδεολογήματα που χωρίζουν τους Έλληνες», λέει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

   Το συνέδριο θα προσπαθήσει να λύσει ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλήνων Συνέλευσις και έχει σίγουρα ενταθεί με την απώλεια του Αρτέμη Σώρρα. Πρόκειται για την πολλαπλότητα και την αντιφατικότητα των θέσεων που εκφράζουν οι υποστηρικτές της οργάνωσης. Την ώρα που κάποιοι οπαδοί κάνουν λόγο για «ελληνικό DNA και καταγωγή από ελληνικό έθνος», άλλοι λένε ότι, «σημασία δεν έχει η καταγωγή, αλλά το να θες να ζήσεις ελληνικά, ακόμη και αν είσαι μετανάστης». Αν και η Ορθόδοξη Εκκλησία σκιαγραφείται συχνά, «ως φορέας εβραϊκής θρησκείας που απεμπόλησε την αρχαία ελληνική θρησκεία, τη φιλοσοφία και το ιδεώδες της πόλης-κράτους», άλλα μέλη εξαίρουν την οργάνωση των Ελλήνων γύρω από τη μικρή κοινότητα -κατά τα πρότυπα της πόλης-κράτους- στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, βασικό συνδετικό στοιχείο της οποίας ήταν η Ορθοδοξία. Την ώρα που κάποιοι λένε ότι, «αφού τα κόμματα μας χωρίζουν, πρέπει να είμαστε κατά των κομμάτων», άλλοι υποστηρίζουν ότι, «πρέπει να υπάρχουν κόμματα και δεν μας παίρνει να υποστηρίξουμε το αντίθετο». Δεκάδες αντιφάσεις, που μέχρι σήμερα κρύβονταν κάτω από την επιρροή ενός συνδετικού παράγοντα που λεγόταν Αρτέμης Σώρρας, απειλούν την επιβίωση της οργάνωσης, η οποία προχωρά χωρίς αρχηγό.
   ..................................................................

   Διαγραφή
  23. ΦΕΡΤΕ ΦΕΡΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΤΟΥΣΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΣΜΟΥΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΥΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟ "ΠΙΣΩ" ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΩΣΕΙ...

   Διαγραφή
  24. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ...

   ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...ΔΕΙΤΕ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....

   ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ??

   ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!

   ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...!!!!

   Διαγραφή
  25. «Θέλουμε να μιλήσουμε περισσότερο για την πολιτική μας πρόταση και λιγότερο για τα 600 δισεκατομμύρια»

   Οι συνέπειες από την παραπάνω εξέλιξη είναι ήδη εμφανείς. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα γύρω από την Ελλήνων Συνέλευσις, οι υποστηρικτές της οργάνωσης λιγοστεύουν και σε πολλά από τα 270 γραφεία που υπάρχουν πανελλαδικά δεν πατάει άνθρωπος. Κάποια μάλιστα από αυτά φέρουν εμφανή σημάδια μαρασμού και εγκατάλειψης ή ανοίγουν μόνο κατόπιν συνεννόησης με επίδοξους νέους υποστηρικτές που θέλουν να πάρουν πληροφορίες. Από την πλευρά του, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αρνείται ότι οι οργανώσεις έχουν περιοριστεί και αναφέρει ότι, «στην πραγματικότητα ενισχυόμαστε σε οπαδούς και υποστηρικτές».
   Τέλος τα 600 δις;

   Η αποκαθήλωση του Αρτέμη Σώρρα από την Ελλήνων Συνέλευσις έχει συνδυαστεί με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τάση εντός της οργάνωσης, που αφορά τη σταδιακή εγκατάλειψη της «ρητορικής των 600 δισ. δολαρίων». «Θέλουμε να μιλήσουμε περισσότερο για την πολιτική μας πρόταση και λιγότερο για τα 600 δισ. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα λεφτά υπάρχουν, κάποιοι ότι δεν υπάρχουν. Αν τελικά υπάρχουν, πολύ ευχαρίστως να τα χρησιμοποιήσουμε, για να βγάλουμε τη χώρα από την ανέχεια. Αν δεν υπάρχουν, είναι απορίας άξιον πώς οι διωκτικές Αρχές δεν έπιασαν τον Αρτέμη Σώρρα από το 2012, όταν και κατέθεσε τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, τα οποία στην περίπτωση που δεν υπάρχουν τα χρήματα, πρέπει να είναι πλαστά. Εγώ δεν είμαι νομικός ή οικονομολόγος, για να ξέρω αν τα λεφτά υπάρχουν και τι ακριβώς ισχύει. Ας απαντήσει η Τράπεζα της Ελλάδος, που είναι η αρμόδια».
   ...............................................................................

   Διαγραφή
  26. «Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Η απόφαση που καταδίκασε τον Αρτέμη Σώρρα σε οκτώ χρόνια κάθειρξης ήταν στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας του δικαστηρίου»

   Την ώρα που η ιδέα της σωτηρίας με τα τρισεκατομμύρια του Σώρρα ατονεί, ενισχύεται ένας πιο mainstream πολιτικός λόγος που θυμίζει όχι τόσο μία ακραία και περιθωριακή οργάνωση που αναπαράγει θεωρίες συνωμοσίας, αλλά περισσότερο ένα κόμμα που θέλει να μπει στη βουλή. «Ως γενικός γραμματέας της οργάνωσης, πιστεύω ότι η συζήτηση για τα τρισεκατομμύρια δεν είναι τόσο σημαντική. Το πραγματικό διακύβευμα είναι η κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε, που θα βασίζεται στον πολιτιστικό και τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Θέλουμε να φέρουμε την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει, μακριά από ξένες εξαρτήσεις. Ακόμη και αύριο να κατεβούν τα 600 δισ. του Σώρρα από τον ουρανό, οι Έλληνες δεν θα σωθούν. Η αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου είναι πιο σημαντική από τα λεφτά».

   https://www.vice.com/gr/article/j5qpn7/to-telos-toy-artemh-swrra-pws-oi-syntrofoi-toy-ton-egkataleipoyn-kai-elpizoyn-na-mpoyn-sth-boylh-xwris-ayton

   Διαγραφή
  27. Η αποδοχή της καταδικαστικής απόφασης του Αρτέμη Σώρρα

   Η στροφή προς μία στρατηγική «πολιτικού πολιτισμού» αφορά και τον τρόπο αντιμετώπισης των αποφάσεων της δικαιοσύνης για τα 600 δισ. και τον Αρτέμη Σώρρα. Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αναίρεσε την απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Πατρινός είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων. Κάποτε, μια τέτοια ενέργεια θα θεωρούνταν από τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις, «μια ακόμη προδοσία πουλημένων πολιτικών». Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει: «Θα εκφράσω την άποψή μου, όταν διαβάσω το σκεπτικό της απόφασης. Μια αναιρετική απόφαση έχει πάντα μια αιτιολογία. Δεν μπορούμε από τώρα να εκφραστούμε αρνητικά. Πρέπει να δούμε αν στέκει το σκεπτικό», λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

   Κάνοντας ένα βήμα παρακάτω, η Ελλήνων Συνέλευσις αδειάζει τον Αρτέμη Σώρρα αποδεχόμενη την καταδίκη του: «Εμείς, ως πολιτικός φορέας, έχουμε πει ότι σεβόμαστε τη δικαιοσύνη. Δεν κρίνουμε την ορθότητα των δικαστικών αποφάσεων. Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Η απόφαση που καταδίκασε τον Αρτέμη Σώρρα σε οκτώ χρόνια κάθειρξης ήταν μεν αυστηρή, όμως ήταν στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας του δικαστηρίου. Δεν ήταν αυθαίρετη», προσθέτει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

   Λίγο προτού αποχαιρετήσω τον Βασίλη, τον ρωτώ τι θα έλεγε στον Αρτέμη Σώρρα, αν τον συναντούσε σήμερα. «Θα τον ρωτούσα πώς πάει από υγεία και πώς τα πέρασε όλες αυτές τις ημέρες που κρυβόταν. Δεν θα λέγαμε πολλά. Κυρίως θα κάναμε. Θα δίναμε τον αγώνα μας», λέει λιτά και προσθέτει: «Ο Αρτέμης έγινε για εμάς ένα σημείο αναφοράς. Αφύπνισε τις συνειδήσεις πολλών ανθρώπων. Του το αναγνωρίζουμε και του είμαστε ευγνώμονες. Όμως ζωή προχωρά και πρέπει να το αποδεχτούμε. Και εμείς και ο Αρτέμης».

   https://www.vice.com/gr/article/j5qpn7/to-telos-toy-artemh-swrra-pws-oi-syntrofoi-toy-ton-egkataleipoyn-kai-elpizoyn-na-mpoyn-sth-boylh-xwris-ayton

   Διαγραφή
  28. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ...

   ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΥΛΑΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Διαγραφή
  29. ΕΔΩ ΜΙΑ "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΛΑ" ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΥΤΕ 50 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ 400 ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

   ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΔΙΑ ΟΥΤΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...

   https://www.youtube.com/watch?v=CkKr8-EqqqM

   ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..!!!

   ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….
   ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ,,

   https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21272524_1545992495423299_34194580373470762_n.jpg?oh=61323462bd94c262597bfcccef1d3e2e&oe=5A552442

   Διαγραφή
  30. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  31. ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙΌΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ??......

   ΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ....

   ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.....

   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΝ ΞΕΦΕΥΓΕ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ....

   ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ...

   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ,ΑΡΚΕΤΑ…. ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??

   Διαγραφή
  32. Σε 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο Σώρρας

   Αναζητείται για να οδηγηθεί στη φυλακή

   Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

   Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

   Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

   Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

   Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν τη δυνατότητα, παράλληλα με την έφεση, η οποία δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, να ασκήσουν αίτηση αναστολής με στόχο να μην οδηγηθούν στη φυλακή. Όπως εκτιμούν νομικοί , το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης ακύρωσης της απόφασης επικαλούμενοι δικονομικούς λόγους, όπως για παράδειγμα μη νόμιμη κλήτευσή τους και στη συνέχεια να ζητήσουν την επανάληψη της διαδικασίας η οποία διεξήχθη ερήμην τους.

   Στην περίπτωση που ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του δεν κάνουν καμία κίνηση,εφόσον εντοπιστούν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή καθώς σε βάρος τους έχει εκδοθεί ήδη ένταλμα . Αν συμβεί αυτό η μόνη δυνατότητα που έχει το ζεύγος Σώρρα είναι, ενώ βρίσκονται στη φυλακή, να προσφύγουν κατά της προσωρινής τους κράτησης με αίτηση αποφυλάκισης.

   Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει, ήδη, κληθεί ως ύποπτος για τέλεση κακουργημάτων της απάτης και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, σε έγγραφες εξηγήσεις , στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες για τη δράση του.

   https://www.news.gr/ellada/koin

   Διαγραφή
  33. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  34. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...

   ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"....

   Διαγραφή
  35. Αρτέμης Σώρρας: Από... «δισεκατομμυριούχος σωτήρας», καταζητούμενος


   Έχουν μεσολαβήσει κάποια χρόνια από την ημέρα ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε στην ελληνική επικαιρότητα, ως κάτοχος 600 δις., έτοιμος να τα προσφέρει απλόχερα για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.

   Διάσημος επιχειρηματίας, εφοπλιστής, βιομήχανος. Όχι, ο κ. Σώρρας δεν ήταν τίποτε από αυτά. Μαζί με τη σύζυγό του, διατηρούσαν παιδότοπους στην Πάτρα έως το 2003. Στη συνέχεια, επέκτεινε την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ανοίγοντας επιχείρηση εισαγωγής βαρέων αγροτικών μηχανημάτων, η οποία όμως είχε μικρό διάστημα ζωής. Λίγα χρόνια αργότερα έκλεισε, αφήνοντας πίσω ως χρέη αρκετά μισθώματα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, χρέη για τα οποία ο κ. Σώρρας αντιμετώπισε δικαστική καταδίκη.

   Μετά το πέρας της επιχειρηματικής του αυτής δράσης, ο κ. Σώρρας εξαφανίστηκε, για να επανεμφανιστεί... ​ δισεκατομμυριούχος. Χωρίς καμία εξήγηση για την πηγή αυτών των χρημάτων, και χωρίς αποδείξεις για την ύπαρξή τους, ο Σώρρας αρχίζει να μαζεύει υποστηρικτές. Η «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα έχει σήμερα 216 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, στη Γερμανία, Νορβηγία, ΗΠΑ, αλλά και αρκετές χιλιάδες οπαδούς, έτοιμους να θυσιαστούν για τον Δία και τον εκπρόσωπό του στη γη.

   Μετά από επαναλαμβανόμενες οχλήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Σώρρας αναγκάζεται να παράσχει μία εξήγηση για τα​...​ αμύθητα πλούτη του.

   ​Στη μία εκδοχή δηλώνει ότι διατηρεί ομολογίες - συναλλαγματικές του Αμερικανικού Δημοσίου. ​Μπορεί το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ ξεκαθάρισε ότι τα έγγραφα του Αρτέμη Σώρρα «δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα», είναι «προϊόν απάτης» και να συνέστηναν στην ΤτΕ να επικοινωνήσει «με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας». Αυτό όμως δεν έμοιασε να προβληματίζει τους υποστηρικτές του, που έβλεπαν τον κ. Σώρρα ως τη μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της Ελλάδος.

   ​.....................................................

   Διαγραφή

  36. ***Το μεγαλυτερο οπλο της ΝΤΠ είναι η ΑΜΑΘΕΙΑ των λαων,το δικο μας είναι η ΓΝΩΣΗ,,,***
   ΈΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ ΣΥΝ-ΕΙΔΉΣΕΩΝ.
   ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ. .
   ΆΜΥΝΑ ΜΑΣ Η ΓΝΏΣΗ . Η ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΉΚΟΝ ΟΛΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΌΠΛΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ . Ε.ΣΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙΣ

   Διαγραφή
  37. Alitis Meganisi

   ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ...
   Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ..
   ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
   ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
   ΤΟΥ ΛΕΩ..

   ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ
   ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

   ΤΟ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΦ ΟΣΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ; ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ;

   ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ..
   ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ..

   ΚΑΤΣΕ Ε ΣΥ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ Η ΑΣΧΕΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΠΟΡΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ..

   ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ..
   ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ..
   ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ
   ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ...

   ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΨΩΡΟΜΥΑΛΟΙ ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ Η ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  38. Στη δεύτερη εκδοχή, που μπορεί να συνδέεται και με την πρώτη αλλά ουδείς μπορεί να είναι και σίγουρος, η πλευρά Σώρρα υποστηρίζει πως πούλησε στην αμερικανική κυβέρνηση ένα σύστημα τεχνολογίας του Απόλλωνα, εισπράττοντας μία κολοσιαία αμοιβή. Το αφήγημα αυτό παρουσιάζουν και μέλη της οργάνωσής του σε ομιλίες της «Ελλήνων Συνέλευσις».

   ​Μέσα σε όλα αυτά, και ενώ η «περιουσία» Σώρρα αυξάνεται με πρωτόγνωρο τρόπο και μετράται πλέον σε τρισεκατομμύρια, η ελληνική δικαιοσύνη κάνει το δικό της θαύμα.

   Σε προσφυγή του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον των ισχυρισμών Σώρρα, βρίσκεται Έλληνας δικαστής να αποφασίσει ότι τα χρήματα Σώρρα υπάρχουν, με την απόφαση - την οποία αναίρεσε ο Αρειος Πάγος - να αναρτάται ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους των οργανώσεων Σώρρα ανά την Ελλάδα.

   Οι εξαγγελίες του κ. Σώρρα μάλιστα δεν περιορίστηκαν στην αποπληρωμή του κρατικού χρέους. Ο κ. Σώρρας υποσχέθηκε να... «αποκαταστήσει» και τους υποστηρικτές του ατομικά, υποσχόμενος 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

   Ακόμα, προέτρεψε τον κόσμο να μην αποπληρώνει τα χρέη του προς ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες, αποστέλλοντας στα ιδρύματα αυτά εξώδικο και ζητώντας τους να πληρωθούν οι υποχρεώσεις τους από τα 600 δις. του κ. Σώρρα. Με έναν μικρό αστερίσκο. Για την αποστολή των εξωδίκων, ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπιχειρηματίας χρέωνε τον κάθε ενδιαφερόμενο έως και 27 ευρώ, για να προμηθευθεί το απαραίτητο έντυπο. Ούτε αυτή η αντίφαση όμως φάνηκε να προβληματίζει τους οπαδούς του.

   Έτσι, χωρίς κανένα στοιχείο και καμία απόδειξη, ο κ. Σώρρας συνέχισε απτόητος τις δημόσιες εξαγγελίες για αποπληρωμή του χρέους, βρίσκοντας ολοένα και αυξανόμενη στήριξη. Σε αυτό βοήθησαν, βεβαίως, και αρκετά ΜΜΕ, περιφερειακά αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας, που ευχαρίστως παραχώρησαν χρόνο στον Σώρρα και τους υποστηρικτές του έναντι τηλεθέασης.

   .......................................

   Διαγραφή
  39. Στην εξέλιξή της η οργάνωση Σώρρα δημιουργεί και μια ιδιότυπη διαδικασία για την ένταξη των ενδιαφερομένων στην οργάνωση, η οποία συμπεριλαμβάνει την ανάγνωση ενός όρκου, του διαβόητου «όρκου του πολεμιστή».

   Όχι, ο υποψήφιος οπαδός του κ. Σώρρα δεν θα ορκιστεί στην τιμή και την υπόληψή του. Θα ορκιστεί στο όνομα του Δία. «Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός. Με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ», θα αναγνώσουν τα υποψήφια μέλη, χωρίς να είναι σίγουρα τι ακριβώς σημαίνουν οι λέξεις που λένε.

   Ούτε αυτό ήταν αρκετό για να κλονίσει την αξιοπιστία του κ. Σώρρα. Ακόμα και ο δήμαρχος Σερβίων, κ. Σάκης Κοσματόπουλος, απήγγειλε τον όρκο πολεμιστή. Μιλώντας στην «Κ», ο κ. Κοσματόπουλος δήλωσε σχετικά: «Αν βγει κάτι, έχει καλώς, αν δεν βγει, δεν θα έχουμε χάσει τίποτα».

   Τα απίστευτα περιστατικά πληθαίνουν. Σε συνάντηση των οπαδών του Σώρρα σε καφενείο ενός χωριού, αποφασίζει να «εισβάλλει» ένας νεαρός ιερέας, διακόπτωντας τη συζήτηση και κατηγορώντας την οργάνωση λέγοντας πως «υποστηρίζουν κάποιον που λατρεύει τον Δία». Ακολουθεί ανταλλαγή χαρακτηρισμών μεταξύ οπαδών και ιερέα, μέχρι που ένας υποστηρικτής του Αρτέμη Σώρρα, απαντά αποστομοτικά στον ιερέα: «Στενοχωριέσαι που ο Δίας δεν ήταν Εβραίος».

   Φυσικά ο Έλληνας «κροίσος»/λάτρης του Δία δεν θα μπορούσε να περιοριστεί μονάχα στη διάσωση της Ελλάδος... Άλλωστε τα 600 δις. φτάνουν και περισσεύουν για τη διάσωση και άλλων χωρών. Έτσι, ο κ. Σώρρας προσπάθησε να επεκταθεί και στην Κύπρο, επιχειρώντας να απευθυνθεί στον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας. Ο κ. Αναστασιάδης δεν αγοράζει το «σχέδιο διάσωσης Σώρρα» και, αντιθέτως, φέρεται να «έβαλε και τεστ» προς την Ομάδα Σώρρα, ώστε να αποδειχτεί του λόγου το αληθές. Τους καλεί να καταθέσουν 200 εκατομμύρια ευρώ για αγορά κυπριακών ομολόγων, ώστε στη συνέχεια να συζητήσει μαζί τους την πρόταση. Όπως αντιλαμβάνεστε, η πλευρά Σώρρα, των... πολλών δισεκατομμυρίων, ουδέποτε κατέθεσε τα 200 εκατομμύρια.

   Πέραν της λογικής αντίφασης και της έλλειψης κάθε είδους απόδειξης, σε βάρος του κ. Σώρρα εκκρεμούν δεκάδες κατηγορίες για υπεξαίρεση, υποκίνηση μίσους με ρατσιστικό λόγο, απάτη, ενώ ηγετικά μέλη της οργάνωσής του εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας μίας ψυχιάτρου, μέλους της «Ελλήνων Συνέλευσις».

   Την Παρασκευή το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας επέβαλλε στον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, αφού κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος. Λίγες ώρες αργότερα, ενώ κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη από τις αρχές, ο κ. Σώρρας εξέδωσε διαδικτυακό «διάγγελμα». Απευθυνόμενος στους οπαδούς του μέσω youtube, ο Αρτέμης Σώρρας τους καλεί να συγκεντρωθούν στη Βουλή σε περίπτωση που συλληφθεί. Κι όμως, πολλοί σχολιαστές σπεύδουν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον μέγα ευεργέτη της χώρας.

   Υπό κανονικές συνθήκες, η απόφαση της Παρασκευής θα ήταν το προαναγγελθέν τέλος για τον Αρτέμη Σώρρα και την οργάνωσή του. Όμως στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ούτε για τα αυτονόητα...

   http://www.kathimerini.gr/901292/article/epikairothta/ellada/artemhs-swrras-apo-disekatommyrioyxos-swthras-katazhtoymenos

   Διαγραφή
 2. Βρωμικε κρητικε,κολοτουμπα,τιραμολα,κομανετσι,πηγες με τον πρωην χρυσαυγητη να μας σωσετε.δεν θελουμε ρε αλλους σωτηρες,ειδικα σας εσας,καιροσκοπους,λαμογια,οποιος σας ακολουθησει θα ειναι μεγαλος μαλ..ας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
  ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
  Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

  Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

  http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΤΗΝ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.
   ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..

   ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ,ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΔΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ,ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΥΝΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ..ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΠΑΙΤΗ,ΖΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ..

   ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ..!!!

   ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΦΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΕ Ρ/Σ,ΣΤΟΝ Ρ9 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ...

   Διαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 (κοντα 20 μεχρι σημερα) ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
   ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ...

   ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...
   ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ....
   ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

   ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

   ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

   Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....
   ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....

   Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

   ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.......................ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

   ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ....

   ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
   ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ…!!!!

   "ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΓΗΣ" ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ "500.000.€"
   ΠΆΓΙΑ Εντολή πληρωμής ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
   "Νόμιμη Νομική Εξώδικη ΔΙΑ-δικασία" _ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

   ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΣΦ-ΤΑΜΕΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΗΜ-ΤΕΛΗ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜ-ΤΕΛΗ…

   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ…

   ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ…

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=Xe1fIyfQfoQ

   Διαγραφή
  4. Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα – Διώκονται και 7 συνεργάτες του


   - Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
   - Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
   - Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
   - Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
   - Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

   Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

   Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

   Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

   Ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από Δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

   Να σημειωθεί οτι η δικαιοσύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.

   Επιπλέον για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία, έχουν συλλεκτική αξία καθώς πωλούνται στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία.

   Από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

   http://www.newsit.gr/egklhma/artemis-sorras-neo-entalma-syllipsis-gia-varytata-kakoyrgimata-kai-enantion-synergaton-toy/1048864/

   Διαγραφή
  5. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

   ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ...

   ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

   ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...!!!

   Διαγραφή
  6. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

   Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

   Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

   Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

   Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

   Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης

   http://www.kathimerini.gr/916734/article/epikairothta/ellada/o-artemhs-swrras-den-einai-diaxeirisths-600-dis-dolariwn-apefan8h-o-areios-pagos

   Διαγραφή
  7. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΣΑΚΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΩΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΙΣΗΣΙΑΚΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ....

   ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ...

   Διαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΠΟΝΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

   ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ...

   Διαγραφή
  9. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ : Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!

   https://www.youtube.com/watch?v=uahjmqFejg0

   Διαγραφή
 4. Giannis Paterakis13 Σεπτεμβρίου 2017 - 4:14 μ.μ.

  Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

  Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

  Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

  Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

  Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

  Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΦΕΡΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΩΡΑ..!!!

  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,,,,

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΠΟΝΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ALFA OMEGA STASION ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ,ΔΝΤ,ΕΚΤ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Π/Τ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ...

   ΕΔΩ ΣΤΗΝ 22 ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-Ω ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΜΑ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ..

   ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ...??

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Διαγραφή
  2. Giannis Paterakis 12 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:21 μ.μ.

   Ρε τι δούλεμα είναι αυτό που τρωτε Έλληνες…;

   Όπως χάζευα την οθόνη βλέπω τίτλο με παχιά Γράμματα για τον Μογγόλο Απόλλωνα σε μικρο μπουκάλι και έναν άλλο …που τους ανέφερε σαν της δυο τεράστιες αρχές του πλανήτη!!

   Κάτσε να δω λέω να γελάσω τι μ@λακειες λέει πάλι ο Αλφειός ποταμός … μπαίνω διαβάζω ..και αρχίζουν και πέφτουν τα δόντια μου …από την ηλιθιότητα !!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=20665

   VLADIMIR I. KOBZAR λέει λέγεται ο τιτανοτεραστιος που ελέγχει τον πλανήτη μαζί με τον σωρρα..κάτσε λέω να κάνω μια να δω ποιος είναι …

   vladimir
   Τα δυο πρώτα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά για πολύ γέλιο…

   Πρωτο λινκ http://www.alphaomegastationbank.com/default/home.html ..η υποτιθέμενη τράπεζα – τραστ – οργανισμός του τιτανομεγιστοτεραστιου βλαντιμιρ…ανοίγεις την σελίδα και την να δεις …. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dui ipsum, cursus ut adipiscing porta,…αχχαχα η σελίδα ακόμα δεν έχει τελειώσει την κατασκευή της σωστά …αλλά από την άλλη είναι ένας οργανισμός που διοικεί τον κόσμο ….αχχαχαχ πόσο απατεώνες άχρηστοι Θεέ μου ….

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΑ" ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ😀😀😀 ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ Η ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ??

   ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ...
   ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ??😀😀😀

   Διαγραφή
 6. ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ…!!

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ,ΑΡΘΡΑ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΦΑΓΟΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ,ΡΩΤΩ…!!!

  ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΓΙΑΤΙ????
  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ….

  1=ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ" ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ…

  ΑΚΟΜΗ ΑΦΜ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

  ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ,ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡ-ΔΗΛΩΣΗ??

  2=Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»..

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ..!!!!

  ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ Α’262-17/12/2014 ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
  https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/…/11167801_176387272…

  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ,ΟΣΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ..
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ...
  ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΞΑΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ 17/5 ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΟΛΗ,ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Ο «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ»…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα που ζει αυτος ο χαζοχαρουμενος Πατερακης και ευρισκεται ακομη στα προ τριετιας συμβαντα και δεν εχει ενημερωθει για τα τελευταια γεγονοτα;
   Σε σπηλια ή σε υπονομο;
   Ας τον ενημερωσουμε τον ανθρωπο, να μην ζει στην αγνοια και τρεφει φρουδες ελπιδες.
   κ. Πατερακη ο θησαυρος του γυφτου, οπως ηταν αναμενομενο αλλωστε, απεδειχθη ανθραξ.
   Πλαστοχαρτα ηταν τα αμερικανικα ομολογα των 600 δις και Φιλιππινεζικα παραμυθια τα τρισεκατομμυρια των καταπιστευματων.
   Καταδικαστηκε προσφατως σε οχτω χρονια καθειρξη, για υπεξαιρεση χρηματων του κουμπαρου του και εχει εξαφανισθει.
   Εχει εκδοθει και ενταλμα συλληψης του. Επι πλεον του εχει απαγγελθει και απο τον εισαγγελεα κατηγορητηριο για τεσσερα κακουργηματα, για την υποθεση της απατης της αποπληρωμης χρεων , δανειων, ταμειων κλπ με ανυπαρκτα τρισεκατομμυρια. Εκληθη απο τον ανακριτη σε απολογια αλλα εξαφανιστηκε και εκδοθηκε και δευτερο ενταλμα συλληψης του και καταζητειται πλεον σε ολοκληρη την επικρατεια και το εξωτερικο, οι δε συνεργατες του γυφτοσυμμοριτες ειναι υποδικοι με βαρυτατο κατηγορητηριο.


   Εφηρπασε και απο σας το 150αρι;
   Περαστικα σας κ. Πατερακη και την επομενη φορα να προσεχετε και να μην ειστε τοσο ευκολοπιστος.

   Ολο το ιστορικο της απατης με λεπτομερειες και αποδειξεις θα το διαβασετε εδω:

   ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
   http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:01 μ.μ.
   ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΓΙΔΙ; ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
   ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ;
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ
   ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΛΑΚΑ. ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΡΕ ΖΩΩΟ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:45 μ.μ.
   ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ;
   ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ
   ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΤΡΩΟ
   ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ

   7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
   8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
   96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
   1049 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ - ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΤΛ

   ------------------------------------------------
   ΣΥΝΟΛΟ 1200 ΜΗΝΕΣ Ή 100 ΧΡΟΝΙΑ

   ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΣΑΣΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑΖΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ
   ΜΟΙΑΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ»??
   ΤΑ ΛΕΕΙ NAI Η ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ Η ΟΧΙ??

   ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ» ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΒΡΑΙΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΩΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ???

   ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…!!!!

   ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ «ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ» ΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ…ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!!

   ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ 17/5,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,17/5 ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΤΟΕΣ...

   ΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΑΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕ???
   ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 1/365 ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΑΝΑ..!!!!

   ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ..!!!
   ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΔΥΝΑΜΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ,ΟΡΝΙΑ,ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ…

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2017 - 7:26 π.μ.
   ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ????
   4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΤΡΑΒΕΣΤΩ ΠΑΤΡΙΝΙΑ

   ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

   ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ :

   1.ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

   2.ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 2.8 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

   3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

   4. ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ (ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ)

   ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;
   ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ;

   Διαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ Η ΣΤΡΑΒΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΕΛΕΣΙΔΗΚΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ «ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ» ΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ…ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!!

   ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ 17/5,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,17/5 ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΤΟΕΣ...

   ΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΑΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕ???
   ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 1/365 ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΑΝΑ..!!!!

   ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ..!!!
   ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΔΥΝΑΜΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ,ΟΡΝΙΑ,ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ…

   ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ??

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:49 μ.μ.
   ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΠΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ
   ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
   ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ.
   ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ Η ΓΥΦΤΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.

   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό

   1) Γιατί γίνατε όλοι οπαδοί αυτού του απατεώνα (και με δικαστική βούλα);

   Επειδή ….

   σας έταξε ότι θα σας γλιτώσει από τα χρέη σας, έτσι δεν είναι;

   Σας έβαλαν να γραφτείτε στην αίρεσή του (κι όχι πολιτική κίνηση) σας πήραν το 50ευρω και σας έδωσαν ένα ετοιματζίδικο βλακώδες κείμενο για να το δίνετε στις εφορίες και στο οποίο λέτε ότι …διατάζετε την εφορία, εσείς ο «‘Ελλην αυτόχθων ιθαγενής» (κι άλλες τέτοιες μπούρδες) να τα πάρει από ένα καταπίστευμα του Σώρρα, από κάτι ομόλογά του και κάτι τέτοια παλαβά.

   2) ο Σώρρας είναι απόφοιτος Γυμνασίου με το ζόρι, αν δεν κάνουμε λάθος. Ξέρετε ποιός είναι το μυαλό της οργάνωσής του και ουσιαστικά το αληθινό αφεντικό; Οι περισσότεροι ξέρετε: η Κύπρια κ. Βίκυ Χαραλάμπους.

   3) Έχετε ακούσει μια τεχνική εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΣΙΝΟΗ; Το ΓΕΜΗ ξέρετε τι είναι; Είναι εκεί που καταχωρούν οι εταιρείες τα καταστατικά τους κ.λ.π. Έτσι, αν κάνετε κλικ στο ΓΕΜΗ, θα δείτε ότι η κ.Βίκυ σας, είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της «ΑΡΣΙΝΟΗ». Κλικ εδώ δηλαδή: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/5022801000 και βρίσκετε αυτό:

   4) Τώρα που είδατε ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της «ΑΡΣΙΝΟΗ» ήταν η κ.Βίκυ σας, που σας έδειχνε τον τρόπο να γλιτώσετε από τα χρέη με κάτι έγγραφα που σας έδινε και σας έλεγε «να τα πάρουν από τα 110 τρισεκατομμύρια του Σώρρα», μπείτε στη σελίδα που δημοσιεύονται οι κατασχέσεις ακινήτων.

   Κάντε κλικ εδώ: https://deltio.tnomik.gr/auctions?2-1.ILinkListener-rows-2-wEdit&search και θα δείτε ότι της εταιρείας της κυρίας Βίκυ σας και των Κυπρίων συνεταίρων ή φίλων της, της κατάσχει σπίτι η ΜΑΡΦΙΝ διάδοχος της CYPRUS, για χρέος της «ΑΡΣΙΝΟΗ» ύψους μόλις 50.000 ευρώ. (κι έχουν κι άλλες κατασχέσεις, δεν θα τους αφήσει ούτε καναπέ η τράπεζα).

   Ο πλειστηριασμός όπως βλέπετε θα γίνει τον Νοέμβριο.

   Τι έγινε λοιπόν; Οι άνθρωποι που σας παραμυθιάζουν με δις και με τρις, δεν μπορούν να βρουν 50.000 να σώσουν τα δικά τους ακίνητα, τα δικά σας θα σώσουν;

   Οι άνθρωποι που σας έδιναν «τεκμηριωμένες νομικές συμβουλές» για να γλιτώσετε το ακίνητό σας, δεν μπορούν να σώσουν το δικό τους;

   Αυτοί ρε κορόιδα, δεν μπορούν να διασώσουν τη δική τους περιουσία, τη δική σας θα διασώσουν;

   Οπαδοί Σώρρα : «Να ρε άπιστοι, έβαλαν τα 600 δις στον προϋπολογισμό» (δεν ξέρουν τι σημαίνει «πιστωτικά έσοδα») !

   https://makpress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_284.html

   Διαγραφή
  8. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΞΕΧΑΣΑ...!!!

   ΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...!!!

   Διαγραφή
  9. ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

   ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΥΣΤ...!!!!

   Διαγραφή
  10. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ 2.5 ΔΙΣ ΝΟΜΙΖΩ Η 3.5. ΟΤΑΝ ΠΡΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!!

   Διαγραφή
  11. ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΔΕΒ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΡΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   *****ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΚΙ’ΕΚΕΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΠΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ,ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ…!!!*****

   ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

   ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ??

   ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ...

   https://www.youtube.com/watch?v=Gcz61KegqP0

   Διαγραφή
  12. Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα – Διώκονται και 7 συνεργάτες του


   - Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
   - Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
   - Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
   - Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
   - Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

   Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

   Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

   Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

   Ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από Δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

   Να σημειωθεί οτι η δικαιοσύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.

   Επιπλέον για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία, έχουν συλλεκτική αξία καθώς πωλούνται στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία.

   Από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

   http://www.newsit.gr/egklhma/artemis-sorras-neo-entalma-syllipsis-gia-varytata-kakoyrgimata-kai-enantion-synergaton-toy/1048864/

   Διαγραφή
  13. Πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις»: «Εγκληματική οργάνωση» η ηγεσία του Σώρρα

   «Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...», δήλωσε ο Γ. Παπαγεωργίου
   Βαριές κατηγορίες για τη δράση και την ηγεσία της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα εκτόξευσε ο πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Καρδίτσα, Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

   Ο κ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Αρτέμη Σώρρα και δήλωσε ότι χάθηκαν χρήματα.

   «Στην πορεία διαπίστωσα... Όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα... Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...».

   Δείτε τις δηλώσεις του Γ. Παπαγεωργίου...

   http://www.protothema.gr/greece/article/666852/proin-proedros-tis-ellinon-suneleusis-eglimatiki-organosi-i-igesia-tou-sorra/

   Διαγραφή
  14. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?...ΝΑΙ ΕΛΑ....ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΗΓΗΤΗ....ΑΧΧ ΝΑΙ? ΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΛΑ ΠΕΣ?....ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΈΙΩΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΔΗΛΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΞΜΟΝΕΣ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΛΟΠΟΝ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΠΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΧΤΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΤΙ?.....ΑΑΧΧΧΧ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΥΤΗΣΕ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ?.....ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΞΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ (ΕΙΠΕ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΓΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 21,000 ΣΕΛΊΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΗΡΙΟΥ ΛΟΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ''ΧΛΙΟΥΥΤΣΣ'' ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!!!!!....ΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΚΑΛΕ ΘΕΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.....ΝΑ ΟΛΟΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΥΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.....Ε ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΣΑΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙ? ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑ......ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ... salom...salom..

   Διαγραφή
  15. Καί θά μάς σώσει ο Ψώρρας μέ τίς ψευτιές καί τίς απάτες..όπως έσωσε τούς Μαορί καί τά 24 καντόνια τής..Ισπανίας..είσαι γιά γέλια τελικά

   Διαγραφή
 7. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια - δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος....στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της....παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα...στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?...ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
  της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
  νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια.....ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα...αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα...καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε ...καλα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. καλε κ.κουραδομπατηρορουγκλακια πρωκτογλυφτη του καταδικασμενου μποντυμπιλντερ φυγοποινου φυγοδικου αρχιαπατεωνα ελεεινου βρωμιαρη..
  την βουλτεψη τι την εχειs;
  την αστρατευτη κομπινεζον την τρυπια κυλοτα τον πλαστογραφο κυδωνιατη τι τον εχειs;
  τον νυζαμη την λουλου;
  τον οθων κατα κοσμον ο τιγρηs του κ@λου τι το εχειs;
  τον πασχο τον κρεατοφαγο τι το εχειs;
  τον μυλωνακη τον τοτο κατα κοσμον η κλαψωμ@υνα βροχοπουλου τι το εχειs;
  την κουραδα την θεια παναγιωτα καταλινα τι την εχειs;
  την αλοιθωρη αποβολη με το πουρο τον tercs kaikos τι το εχειs;
  τον πρωκτοκυβιστη που τον εχεσε το περιστερι την οφσοροδοξη κυλοτα τον βαψωμαλλια καταδικασμενο ψευτομποντυμπιλντερ τι το εχειs;
  Κουιζ:οταν περναει ο κ.μπατηρoξεκολοs τι του φωναζουν τα ηλιοκαμμενα;;;ελα κοντα και καθησε στο στομα να τον παρειs κι αν σου αρεσει η ψ@λη σαντουιτs να μαs παρειs......
  Υ.Γ Σπασε μωρη παλιορομπα ενα ομολογο να εξασφαλισειs τον πατο σου!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]