Λεφτά υπάρχουν αλλά για... να κάνει ανακαινίσεις το γκ@μενάκι και να πηγαίνει ταξιδάκια με κουστωδία η γλεντζού

Πολλοί... όρθιοι υπάλληλοι φαίνεται ότι υπάρχουν στο υπουργείο Εργασίας, με την πολιτική προϊσταμένη τους να φροντίζει γιαυτούς χωρίς να
φείδεται κρατικών δαπανών. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι, παρόλο που παραμένουν υψηλοί οι δείκτες ανεργίας, η οποία αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, η κυρία Έφη Αχτσιόγλου έσπευσε να προκηρύξει διαγωνισμό προμήθειας επίπλων για τις ανάγκες της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Εργασίας.

Το κόστος, μάλιστα, αυτής της πρωτοβουλίας είναι υψηλό, καθώς διατέθηκαν περί τα 50.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, στα τέλη Ιουλίου δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του συνοπτικού διαγωνισμού, προϋπολογισμού 48.000 ευρώ, για 40 γραφεία, 50 καθίσματα εργασίας και οκτώ διευθυντικές πολυθρόνες. Η διαδικασία αφορά επίσης οκτώ καθίσματα επισκέπτη για τα διευθυντικά γραφεία, δύο τραπέζια διασκέψεων, 24 καθίσματα διασκέψεων, 30 καθίσματα επισκεπτών, 45 τροχήλατες συρταριέρες, 42 βιβλιοθήκες και 20 καλόγερους.

«Αν δεν έχει... όρθιους εργαζόμενους το υπουργείο που χρειάζονται τα γραφεία τους, τότε η κ. Αχτσιόγλου είχε διάθεση για ένα ολικό ρεκτιφιέ στο υπουργείο, αλλάζοντας μέχρι και τους... καλόγερους» σχολίαζαν με σκωπτικό ύφος στελέχη του Εργαασίας.

Στη ΔΕΘ με... κουστωδία η Όλγα Γεροβασίλη

Με μεγάλη... κουστωδία αναμένεται να ταξιδέψει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Όλγα Γεροβασίλη. Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις που καταχωρήθηκαν ήδη στη «Διαύγεια» η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα από τις 8 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου με τη συνοδεία του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Γρηγόρη Θεοδωράκη, της διευθύντριας του γραφείου της, ενός ειδικού συμβούλου του γενικού γραμματέα και ενός μέλους της προσωπικής ασφάλειάς της.

Συνολικό κόστος της μετακίνησής τους, πάνω από 2.000 ευρώ.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ?ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]