ΠΡΟΣ Αξιότιμο Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Τσίπρα Αλέξιο

Την εν λόγω επιστολή καθώς και πλήθος επιστολών που αφορούν τα κάτωθι έχουν λάβει οι κάτωθι Πρόεδροι των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου: κ. Κουτσούμπας, κ. Φώφη Γεννηματά, κ. Θεοδωράκης, κ. Μητσοτάκης, κ. Μιχαλολιάκος, κ. Λεβέντης καθώς και οι προκάτοχοι των εν λόγω από το 2012 όπως και αξιότιμοι κάτωθι της Ελληνικής Δικαιοσύνης και όχι μόνο που φυσικά αρνούνται προκλητικά την παρέμβασή τους για τα κάτωθι ενεργώντας εν γνώση τους κατά του Ελληνικού Δημοσίου – Ελληνικού Λαού και υπέρ των ξένων δανειστών μας και όχι μόνο.

Αξιότιμε στις 17/2/2017 παραλάβατε επιστολή μου που φέρει αριθμ. Πρωτ. 532/17-2-2017 την οποία σας επανακαταθέτω και αφορά φοροδιαφυγή από αγοραπωλησίες ακινήτων και όχι μόνο κατόπιν επώνυμης καταγγελίας μου που έχω καταθέσει στο γραφείο του πρώην αξιότιμου Οικονομικού Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ κ. Πεπόνη και η οποία φέρει αρθμ. Πρωτ. 3122 & 2071/13-2-2012 και όχι μόνο στην οποία πέρα εμού εμπλέκονται Συμβολαιογράφοι – Δικηγόροι - Μεσίτες – Αγοραστές – Πωλητές – πιστωτικό ίδρυμα EFG EUROBANK ERGASIAS και όλα τα πιστωτικά ιδρύματα για παράβαση εν γνώση τους του Ν. 3691/2008 και όχι μόνο.

Αξιότιμε πέρα όλων των άλλων για πολλοστή φορά με την επιστολή μου σας ζητούσα όπως εντός 10 εργάσιμων ημερών στην άμεση παρέμβασή σας τόσο για τον καταλογισμό ευθυνών που φέρουν οι αξιότιμοι δανειστές μας που ενώ έλαβαν γνώση από το 2012 κατόπιν επιστολών που κοινοποίησα στους εν λόγω ζητώντας την παρέμβασή τους για τα προαναφερόμενα (σας επανακαταθέτω τις εν λόγω επιστολές που κοινοποίησα προς ξένους δανειστές μας) καθότι η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ οι οποίοι αντί να πράξουν τα νόμιμα εφόσον δηλώνουν υπέρμαχοι για την καταπολέμηση της διαφθοράς – φοροδιαφυγής αλλά αντ’ αυτού ανακεφαλαιοποίησαν εν γνώση τους και συνεχίζουν να στηρίζουν τις εγκληματικές οργανώσεις (πιστωτικά ιδρύματα) μέχρι σήμερα 6/2017 εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου – Ελληνικού Λαού προς όφελος τους. Επίσης σας ζητούσα και την παρέμβαση σας για την προσωρινή παύση όλων των παράνομων – καταχρηστικών πλειστηριασμών (ηλεκτρονικών ή μη) ως το πέρας της έρευνας από τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ – Ελληνική Δικαιοσύνη, κατόπιν δική σας και όχι μόνο παρέμβασης που φυσικά μέχρι σήμερα 14/6/2017 δεν πράξατε.

Επίσης σας ζητούσα την άμεση ενημέρωση των ξένων FUN τα οποία εν αγνοία τους σπεύδουν να εξαγοράσουν τα εν λόγω τραπεζικά προϊόντα (παράνομα – καταχρηστικά στεγαστικά δάνεια και όχι μόνο) τα οποία προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες που εν γνώσει τους τα τελευταία 25 χρόνια και όχι μόνο έχουν πράξει όλες οι εγκληματικές οργανώσεις (πιστωτικά ιδρύματα) κατά του Ελληνικού Δημοσίου (παράβαση εν γνώσει τους του Ν. 3691/2008) που και πάλι δεν πράξατε μέχρι σήμερα 14/6/2017 παρά την παρέμβασή σας εκθέτοντας σύντομα και πάλι την Ελλάδα διεθνώς εφόσον εν γνώσει σας συναινείτε στην εξαπάτησή του.

Επίσης σας καταθέτω μέρος επιστολών που κοινοποίησα προς τους κάτωθι και καλά αναρμόδιους της Ελληνικής Δικαιοσύνης και αφορούν τα προαναφερόμενα και παρακαλώ όπως αποδώσετε πέρα όλων των άλλων τα εύσημα σας προς όλους τους εισαγγελείς διαφθοράς (Εισαγγελέα κ. Τουλουπάκη – Εισαγγελέα κ. Ξένη Δημητρίου – Εισαγγελέα κ. Γκουτζαμάνη – Αντιεισαγγελείς Διαφθοράς κ. Δασούλα – κ. Παντελή Γεώργιο – Ανακριτή Διαφθοράς κ. Σαργιώτη Κωνσταντίνο – Ανακρίτρια Διαφθοράς κ. Ζαμανίκα Ηλιάνα – Πρόεδρο Τριμελούς Διοίκησης Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Γεωργίλη Ελευθέριο) και όχι μόνο καθώς και προς την αξιότιμη Πρόεδρο του Άρειου Πάγου κ. Θάνου Χριστοφίλλου Βασιλική που από το 2012 μέχρι και σήμερα 14/6/2017 παρότι έχουν λάβει γνώση όπως ήδη γνωρίζεται δεν πράττουν τα νόμιμα για τα οποία έχουν καλεστεί αλλά δρουν εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου – Ελληνικού Λαού, από το 2012 έως 6/2017 που σας είναι γνωστά κ. Πρωθυπουργέ.

Σας καταθέτω και επιστολές που κοινοποίησα τόσο προς τον αξιότιμο Πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς - Αιγαίου – Δωδεκανήσου κ. Ρούσκο καθώς και προς τον Πρόεδρο ΔΣΑ και της ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας κ. Β. Αλεξανδρή ζητώντας τους όπως ενημερώθηκαν όλα τα μέλη των Δ.Σ. αυτών καθώς και όπως ενημερωθούν όλοι οι Συμβολαιογράφοι – Δικηγόροι Ελλάδος καθώς και όλοι οι Συμβολαιογραφικοί – Δικηγορικοί Σύλλογοι Ελλάδος καθώς και τα ΔΣ αυτών με συνέπεια να απέχουν προσωρινά μέχρι το πέρας της έρευνας από τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ – Ελληνική Δικαιοσύνη για τα προαναφερόμενα (κατόπιν δική σας παρέμβασης) από τις υπηρεσίες τους προς τις εγκληματικές οργανώσεις (πιστωτικά ιδρύματα) που εν γνώσει τους μέχρι σήμερα παρέχουν παράνομα επί αμοιβής και αφορούν τόσο την εκπροσώπησή τους προς τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και την εκπροσώπηση τους σε όλους τους παράνομους – καταχρηστικούς πλειστηριασμούς (ηλεκτρονικούς ή μη).

Αξιότιμε σύμφωνα με τα προαναφερόμενα η μη παρέμβαση τόσο των ξένων δανειστών μας όπως όλων των Πολιτικών Αρχηγών των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και μέρος των προαναφερόμενων της Ελληνικής Δικαιοσύνης και όχι μόνο από το 2012 έως 2017 και φυσικά και των εκάστοτε Πρωθυπουργών της Ελλάδος της εν λόγω περιόδου
(με την παρέμβασή τους ή μη) τους καθιστά αυτόματα ηθικούς αυτουργούς οι οποίοι εν γνώσει τους συνεχίζουν να δρουν κατά του Ελληνικού Δημοσίου – Ελληνικού Λαού και για δικό τους όφελος οδήγησαν – οδηγούν χιλιάδες αθώους Έλληνες εν καιρώ Ειρήνης σε εκ νέου αυτοκτονίες θυσιάζοντάς τους και πάλι για τη σωτηρία των εγκληματικών οργανώσεων (πιστωτικών ιδρυμάτων) συνέχιση παράνομων – καταχρηστικών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ή μη.

Πλέον κατανοείτε κ. Πρωθυπουργέ ότι τόσο εσείς προσωπικά όσο και μέρος των Βουλευτών σας οι οποίοι το 2012 είχαν λάβει γνώση για τα προαναφερόμενα από e-mail που είχα κοινοποιήσει στους εν λόγω η μη τότε παρέμβαση όλων σας καθώς βέβαια και η τωρινή παρέμβασή σας ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος όπως και η παρέμβαση από μέρος των αρμόδιων Υπουργών σας, παρόλα αυτά σας καθιστά και σας προσωπικά και όχι μόνο ως ηθικούς αυτουργούς για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων που εν γνώσει σας οδηγήσατε και εκ νέου οδηγείτε συνεχίζοντας να στηρίζετε τις εγκληματικές οργανώσεις (πιστωτικά ιδρύματα) νομοθετώντας τη συνέχιση των παράνομων – καταχρηστικών πλειστηριασμών ακινήτων και όχι μόνο (ηλεκτρονικών ή μη) καθώς νομοθετείτε και υπέρ των αρμοδίων των εν λόγω που διαχειρίζονται τα παράνομα – καταχρηστικά δάνεια, απλώνοντας ομπρέλα προστασίας στους διαχειριστές των εγκληματικών οργανώσεων.

Αξιότιμε παρακαλώ και πάλι όπως εντός 5 εργάσιμων ημερών από σήμερα 14-6-2017 στην άμεση παρέμβασή σας προς τους προαναφερόμενους αξιότιμους Πρόεδρους Συμβολαιογραφικού – Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών οι οποίοι ενώ έχουν λάβει γνώση για τα προαναφερόμενα καθώς και για τη δική σας παρέμβαση και των προκάτοχών σας και παρ’ ότι όπως γνωρίζετε ερευνώνται κατόπιν της επώνυμης καταγγελίας μου όλοι οι προαναφερόμενοι απ’ τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ – Ελληνική Δικαιοσύνη για τη συμμετοχή τους στα παράνομα – καταχρηστικά συμβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτου και όχι μόνο (εν γνώσει τους παράβαση του Ν. 3691/2008) παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να παρέχουν ενώ γνώριζαν – γνωρίζουν επί αμοιβής τις υπηρεσίες τους προς τις εγκληματικές οργανώσεις (τράπεζες) και συγκεκριμένα την παρουσία τους σ’ όλους τους παράνομους – καταχρηστικούς πλειστηριασμούς καθώς και την εκπροσώπησή τους στα Ελληνικά Δικαστήρια αγνοώντας προκλητικά τόσο τη δική σας παρέμβαση όσο και των προκάτοχών σας.

Τέλος όπως είθισται σας κάνω γνωστό ότι εντός των προσεχών ημερών θα λάβουν γνώση εκ νέου οι και καλά σωτήρες μας (ξένοι δανειστές) και όχι μόνο διότι οι ενέργειες που σας επιβάλλουν να πράξετε οι εν λόγω και όχι μόνο εκ νέου για τη σωτηρία και πάλι των εγκληματικών οργανώσεων (πιστωτικών ιδρυμάτων – συνέχιση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ή μη) θεωρούνται επιεικώς εγκληματικές κατά του Ελληνικού Δημοσίου – Ελληνικού Λαού.

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ της Ελλάδας
κ. Τσίπρα και παρακαλώ εκ νέου αν οι εν λόγω ευθύνες που καταλογίζω σε σας και όχι μόνο για τις προαναφερόμενες πράξεις σας, τις οποίες πλέον σας καθορίζουν οι εν λόγω προαναφερόμενοι και όχι μόνο λαμβάνοντας αποφάσεις για σας χωρίς εσάς φυσικά εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου – Ελληνικού Λαού, σας θίγουν (όπως φυσικά θα έπρεπε) καθώς και αν τα προαναφερόμενα τα θεωρείται ψευδή παρακαλώ για πολλοστή φορά και σας κάνω έκκληση να με οδηγήσετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουμε.

Αξιότιμε είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Ευχαριστώ
Με Τιμή

ΤΣΙΡΙΚΟΣ Π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
 ΑΔΤ: Χ089684 
 ΑΦΜ: 032839611 
 Διεύθ/ση: Τσιρίκου 10, Βάρη Αττικής 
 Email: [email protected]
ΤΗΛ:6983849367Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]