Tucker Carlson Fox News: «Το 2022 ήταν η χρονιά του ψέματος – Από τα εμβόλια μέχρι τον Πούτιν που ανατίναξε τους… αγωγούς του» – ΒΙΝΤΕΟ

«Δυσκολευτήκαμε να βρούμε ποια ήταν τα μεγαλύτερα ψέματα γιατί ήταν πάρα πολλά»

«Χρονιά του ψέματος» χαρακτήρισε ο διάσημος παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson το 2022 αανφερόμενος στα μεγαλύτερα ψέματα της διακυβέρνησης Μπάιντεν, τα οποία όμως λόγω της ισχύος των ΗΠΑ, είναι ψέματα που επηρεάζουν όλο τον πλανήτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τι καθόρισε την πολιτική το 2022; Τα ψέματα. Το 2022 ήταν η χρονιά του ψέματος»!

«Οι άνθρωποι που μας καθοδηγούν, λένε τρομακτικά ψέματα και το γνωρίζουμε αυτό γιατί, παρά τον κυνισμό τους, δεν είναι πολύ καλοί στο να λένε ψέματα. Είναι προφανές ότι λένε ψέματα και είναι και προσβλητικό κατά μία έννοια».

«Δυσκολευτήκαμε να βρούμε ποια ήταν τα μεγαλύτερα ψέματα γιατί, ήταν τόσα πολλά.

Ως μεγαλύτερο θεωρούμε το αφήγημα που λέει ότι ο Β.Πούτιν ανατίναξε ο ίδιος τον δικό του αγωγό φυσικού αερίου στην Βαλτική!

Κάνοντάς το αυτό ο βλαντίμιρ Πούτιν ακρωτηρίασε την δική του οικονομία έθεσε σε κίνδυνο την στρατηγική του παρουσία στην Ευρώπη μέσα σε μία πολεμική περίοδο, αλλά το έκανε έτσι κι αλλιώς γιατί γι’ αυτό είναι διάσημος ο Βλαντιμίρ Πούτιν για την σατανική συμπεριφορά του.

Είναι τόσο σατανικός που δεν αποτελεί απειλή μόνο για εμάς αλλά και για την ίδια του την ύπαρξη.

Σταματήστε αυτόν τον άνθρωπο μπορεί να ανατινάξει περισσότερους από τους δικούς του αγωγούς.»

Σε αυτό το σημείο ο παρουσιαστής έσκασε στα γέλια…

«Τα ΜΜΕ μας το είπαν αυτό με εντελώς ανέκφραστο πρόσωπο. Παρουσιάζουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν με ένα στυλ εάν μπορώ να σκοτώσω τον εαυτό μου μπορώ να κάνω τα πάντα.»

Και σε αυτό το σημείο ο παρουσιαστής ξεσπάει σε γέλια.

Εν συνεχεία μίλησε για τα μεγάλα ψέματα που διαδόθηκαν για την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

«Όλοι τους μίλαγαν επί 2 χρόνια για “πανδημία ανεμβολίαστων”, απαιτώντας μάλιστα δημόσια την παραδειγματική τιμωρία των “ανυπότακτων”, εκείνων δηλαδή που δεν εμβολιάζονταν 3 και 4 και 5 φορές.

Παραληρήματα από δήθεν ειδικούς βασισμένα στο ψέμα.

Έτσι οι εμβολιασμένοι έχουν 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από τον covid! Οπότε αποδικνύεται πως καμία από τις εμβολιολάγνες προπαγάνδες δεν ήταν αληθινή. Ήταν όλα ένα ψέμα!».

loading...