ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΡΑΙΝΕΡ ΦΟΥΛΜΙΧ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Κατ΄ αποκλειστικότητα – 

O Γερμανός Ράινερ Φούλμιχ γεννήθηκε το 1958 στη Βρέμη είναι Γερμανός δικηγόρος απόφοιτος από το πανεπιστήμιο του Gottingen με μεταπτυχιακό Master στα νομικά του UCL και διδακτορικό στο ίδιο πανεπιστήμιο. Καθηγητής του πανεπιστημίου της νομικής της Indiana! Λέκτορας στο πανεπιστήμιο Tartu της Εσθονίας, μέλος της επιτροπής βιοηθικής των πανεπιστημιακών νοσοκομείων Gottingen και Ernovero. Εργάστηκε στο παράρτημα της Deutsche Bank financial institution department στο Tokyo στην Ιαπωνία από το 1990-1992. Από το 1993 έχει ιδρύσει μια νομική εταιρεία η οποία το 2009 κατατασσόταν στις 20 καλύτερες νομικές εταιρείες για την προστασία των επενδυτών στη Γερμανία. Υπήρξε ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη καταγγελία του σκανδάλου της εκπομπής ρίπων της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, δε δίστασε να μηνύσει τη Deutsche Bank για υποθέσεις εξαπάτησης Γερμανών δανειοληπτών σπιτιών, είναι εκπρόσωπος της μη κυβερνητικής επιτροπής Stiftung Corona Ausschuss η οποία έρευνα ζητήματα που αφορούν την πανδημία του COVID. Συνεργάζεται με άλλα διεθνή δικηγορικά γραφεία για τη προσφυγή εταιρειών ή ομάδων πολιτών σε δικαστήρια των ΗΠΑ class action με στόχο την απαίτηση αποζημιώσεων λόγω κακών χειρισμών των κυβερνήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κυρίως τη χρήση της μη ιδιαίτερα αξιόπιστης δοκιμασίας PCR. Είναι πρόεδρος του Γερμανικού κόμματος Type Basis το οποίο ιδρύθηκε στις 4/7/2020 από ακτιβιστές που αντέδρασαν στην πολιτικές που εφάρμοσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το κόμμα αυτό αν και νεότευκτο κατετάγη 8ο στις πρόσφατες εκλογές στη Γερμανία!

Μετά από πραγματικά επίπονη προσπάθεια καταφέραμε να πετύχουμε την παρακάτω συνταρακτική κυβέρνηση με τον κ. Ράινερ Φούλμιχ!

Αξιότιμε κύριε Ράινερ Φούλμιχ, σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε με την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης, που σκοπό έχει την πληροφόρηση και του αναγνωστικού κοινού της εφημερίδος μας, σε ένα βαθιά πατριωτικό κοινό, στο οποίο πρέπει να φθάσει η αλήθεια των γεγονότων. Είστε γνωστός στην Υφήλιο ως υψηλής καταξιωμένης Νομικής παρουσίας για τους νικηφόρους νομικούς σας αγώνες απέναντι σε μεγάλες εταιρείες παγκοσμίου φήμης όπως Deutsche Bank, VW, αλλά και για τους αγώνες σας που αφορούν την κακή διαχείριση της κυβερνητικής πολιτικής ηγετών αρκετών κρατών ακόμη και του Βατικανού, έναντι των οποίων προκαλέσατε νομικές διώξεις και εκκρεμούν δίκες με τεράστιο ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της άδικης αντιμετώπισης των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της επίπλαστης «πανδημίας από τον Covid19. Σήμερα ηγείσθε ενός πολλά υποσχόμενου πολιτικού κόμματος του Die Basis στην Γερμανία πλαισιωμένος από εξαιρετικές επιστημονικές προσωπικότητες πολλών ειδικοτήτων και αρκετές χιλιάδες υποστηρικτές της κομματικής ιδεολογίας που συνοψίζεται στην υπεράσπιση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών, της νομιμότητας των αιτημάτων τους και της παροχής μέτρων για την περίθαλψη και την υγεία. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να σας ακούσουμε σε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πάρκο Ελευθερίας και σε συνέντευξη στο χώρο της ΕΣΗΕΑ στην Ελλάδα. Δώσατε πολλές πειστικές απαντήσεις σε μια βροχή ερωτήσεων από αρκετούς δημοσιογράφους που όμως δεν αξιοποιήθηκαν στον βαθμό που επιθυμούμε σαν χώρα με πολίτες που αισθάνονται ελεύθεροι. Υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας που βρίσκει αντιμέτωπη μια κυβέρνηση της οποίας οι χειρισμοί προκαλούν αλγεινή εντύπωση παγκοσμίως.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Περιγράψτε μας παρακαλώ, για ποιο σπουδαίο λόγο ήλθατε στην Ελλάδα, ποιοι είχαν την πολύ καλή ιδέα και σας προσκάλεσαν με διαμεσολαβητή τον εξαίρετο φίλο μας κ. Αντώνη Παπαντωνίου υποναύαρχο και νομικό και εάν σας βασάνισαν τα εξής ερωτήματα που τυραννούν όλους τους πολίτες μάλλον και σε όλο τον Κόσμο:

α) πόσο επικίνδυνος είναι ένας “κατασκευασμένος ιός”

β) Είναι αξιόπιστα όλα αυτά τα PCR – test, τι κρύβεται πίσω από την επιβολή τους

γ) πόσο βλαπτικά για την ανθρώπινη υπόσταση είναι τα διάφορα δήθεν μέτρα που επέβαλαν οι κυβερνώντες και είχαν και συνεχίζουν να έχουν πολύ κακές επιπτώσεις στην οικονομία, στον ρυθμό της εργασιακής συνοχής και ιδιαίτερα στην υγεία γενικώς την οποία μάλλον κατέστρεψαν αντί να την θεραπεύσουν.

Οι περιπτώσεις θνητότητας και θνησιμότητας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Με προσκαλέσατε εσείς, Οι φίλοι μου στην Ελλάδα. Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω που προσκαλέσατε εμένα και τον καθηγητή Sucharit Bhakdi να είμαστε οι κύριοι ομιλητές σας στην εκδήλωση στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου, όπου είχε συγκεντρωθεί μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων στον τομέα της υγείας, υποστηριζόμενη από πολλούς φίλους και συγγενείς και πολλούς άλλους πολίτες.

Εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που είναι πραγματικοί ήρωες επειδή αρνούνται να συμμετάσχουν στη μαζική δολοφονία της γενοκτονίας, που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είχαν χάσει τη δουλειά τους, ως αποτέλεσμα.

Για μένα αυτό είναι πραγματικό θάρρος και αυτό τους κάνει ήρωες. Έτσι, τόσο ο καθηγητής Sucharit Bhakdi όσο και εγώ, νιώσαμε μεγάλη τιμή και προνόμιο που μπορέσαμε να μιλήσουμε σε αυτή την ομάδα εξαιρετικά θαρραλέων ανθρώπων.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Γνωρίζουμε ότι ερευνάτε διαρκώς για όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια “δήθεν πανδημία” και έναν δικαστικό αγώνα και δημιουργήθηκαν απαντήσεις και αποτελέσματα. Προηγήθηκαν κάποια αίτια από το 2020 που κατά κάποιον τρόπο κάποια στοιχεία και γεγονότα σας προέτρεψαν συνειδησιακά να ασχοληθείτε νομικά με τα τεκταινόμενα περί της “δήθεν εξαπολυμένης πανδημίας” και στις ΗΠΑ, όπου ήσασταν και σε εκατοντάδες περιοχές του πλανήτη;

Πώς αποφασίσατε και ξεκινήσατε αυτό τον υπέρτατο αγώνα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Πώς έφτασα εκεί; Λοιπόν, είμαι δικηγόρος στη νομική μου μορφή και έχω εκπροσωπήσει όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες και χιλιάδες καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις εναντίον μεγάλων, συνήθως άκρως εγκληματικών παγκόσμιων εταιρειών, όπως η πρώην εργοδότριά μου Deutsche Bank, όπως η VW, όπως η Kühne & Nagel, η οποία είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία στον κόσμο.

Αλλά όταν η Κορόνα (Ιός) χτύπησε τον κόσμο, η γυναίκα μου και εγώ μέναμε στο ράντσο μας στην Καλιφόρνια και σκεφτήκαμε ό,τι κάτι πραγματικά περίεργο, κάτι δεν τελειώνει και πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει. Η γυναίκα μου ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία, εγώ ήθελα να μείνω στη Βόρεια Καλιφόρνια, αλλά τελικά ενέδωσα στη γυναίκα μου και επιστρέψαμε στη Γερμανία, επειδή εκείνη είπε:

Θα πρέπει να κάνεις κάτι, γιατί ξέρεις πώς να κάνεις κάτι. Σκεφτόταν την Deutsche Bank και τη VW, ίσως, τέτοια πράγματα αποδεικνύονται.

Πρόκειται για παγκόσμιες εταιρείες που ανήκουν και λειτουργούν από τους ίδιους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από αυτό. Και τότε ήταν επίσης που αποφάσισα ότι έπρεπε να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Θέλαμε πράγματι απαντήσεις σε τρία ερωτήματα.

Το ένα είναι πόσο επικίνδυνος είναι πραγματικά ο ιός. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι πιο επικίνδυνος από την κοινή γρίπη, παρόλο που προσπαθούν να τον χειραγωγήσουν και προσπαθούν να κάνουν από τον ιό της γρίπης κάτι πολύ πιο επικίνδυνο, αλλά παρά τις αλχημείες με αυτόν τον ιό, δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα σε καμία περίπτωση πριν από την έναρξη των εμβολίων. Πουθενά. Και σε εκείνα τα πολύ λίγα μέρη, όπου είδατε μια έξαρση των θανάτων, αυτό οφείλεται στην πρόθεση της ιατρικής ανδρικής πρακτικής θεραπείας με Remdesevir για παράδειγμα και στην τοποθέτηση ανθρώπων σε αναπνευστήρες, όταν δεν ήταν απαραίτητο.

Η δεύτερη ερώτηση στην οποία θέλαμε απαντήσεις: Πόσο αξιόπιστο είναι το PCR-Test. Δεν είναι καθόλου αξιόπιστο όταν πρόκειται για διαγνωστικούς σκοπούς, διότι δεν είναι καν εγκεκριμένο για διαγνωστικούς σκοπούς και αυτό χρησιμοποιείται μόνο για να λέμε ότι “έγινε τέστ”. Νομίζω ότι εξακολουθεί να το λένε αυτό στα ένθετα έντυπα των δοκιμών αυτών. Ο εφευρέτης του PCR-Test, ένας πανέξυπνος και πολύ χιουμορίστας άνθρωπος με το όνομα Kerry Mullis, ο οποίος κέρδισε το Νόμπελ για την εφεύρεσή του το 1992, έλεγε ξανά και ξανά: Αυτό είναι ένα σπάνιο εργαλείο, είναι σπουδαίο για επιστημονικούς σκοπούς επειδή κάνει ορατά πράγματα που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει. Αλλά δεν είναι για διαγνωστικούς σκοπούς. Δεν μπορεί να σας πει ότι κάποιος είναι άρρωστος ή έστω μολυσμένος. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα της έρευνάς μας κατά την άποψή μου.

Η τρίτη ερώτηση ήταν: Πόσο επικίνδυνα είναι τα μέτρα κορώνα. Πόση ζημιά προκαλούν τα κλειδώματα.

Στην οικονομία, κλείνουν την οικονομία. Πολλές επιχειρήσεις χρεοκόπησαν, πολλοί άνθρωποι έχασαν τις ζωντανές τους πηγές επιβίωσης τα σπίτια τους. Πολλοί άνθρωποι αυτοκτόνησαν, αυξήθηκε η ενδοοικογενειακή βία. Τα παιδιά δεν διδάσκονταν επαρκώς. Δεν υπάρχουν δήθεν νοσοκομειακές πτέρυγες αρκετές για περίθαλψη. Ζημιά στην πεποίθηση ότι η πολιτεία προστατεύει επαρκώς και συνταγματικά τον πολίτη.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Κύριε Φούλμιχ Τι γίνεται με τα λεγόμενα εμβόλια; Είναι αιτίες παρενεργειών και θανάτων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Δεν είναι εμβόλια, όπως γνωρίζουμε τώρα. Διότι τα εμβόλια εξ ορισμού σας καθιστούν άτρωτους από μια ασθένεια. Αυτά τα εμβόλια δεν σας κάνουν να έχετε ανοσία από τίποτα.

Δεν είναι ούτε απαραίτητα γιατί δεν υπάρχει πανδημία. Δημιούργησαν αυτή την πανδημία με λάθος χρήση του PCR-τεστ και τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά. Μεταξύ των δύο πιο εμβολιασμένων χωρών, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ισραήλ, το 92% των ανθρώπων που νοσηλεύονται με συμπτώματα Covid σε αυτές τις χώρες έχουν κάνει τα εμβόλια, που σημαίνει διαρρήξεις-μολύνσεις, λοιπόν αυτό είναι λάθος, η πραγματική και ακριβής λέξη-φράση θα έπρεπε να είναι αποτυχία του εμβολίου.

Αυτά τα εμβόλια δεν λειτουργούν καθόλου. Οπότε δεν είναι ούτε απαραίτητα ούτε αποτελεσματικά. Και τρίτον, δεν είναι ασφαλή. Σκοτώνουν ανθρώπους, καταστρέφουν ανθρώπους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενός Αμερικανού φιλάνθρωπου ονόματι Steve Cursh, οι οποίες βασίζονται στο επίσημο μητρώο εμβολίων, τους ιούς, το επίσημο μητρώο των συμβάντων που αντιμετωπίζουν τα εμβόλια από την έναρξη των λεγόμενων εμβολιασμών, 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν μετά τα εμβόλια. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι όλοι αυτοί, ότι δηλαδή αυτοί οι θάνατοι προκλήθηκαν πραγματικά, αλλά υπάρχει συσχέτιση και αυτό είναι αρκετή δικαιολογία για να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά το θέμα. Αυτό έκανε ένας Γερμανός παθολόγος. Ένας συνταξιούχος παθολόγος με το όνομα καθηγητής Arne Burkhardt, ο οποίος τώρα εργάζεται και συνεργάζεται με 50 παθολόγους από όλο τον κόσμο. Διενήργησε αυτοψίες μεταθανάτιες 90 ανθρώπων που πέθαναν αφού έκαναν τα εμβόλια. Και στο 90% των περιπτώσεων βρήκε τα αποτυπώματα των εμβολίων. Έτσι διαπίστωσε ότι οι λεγόμενοι εμβολιασμοί ήταν η αιτία θανάτου. Στο 90 % των περιπτώσεων.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Σε τηλεοπτικές εμφανίσεις τους αρκετοί επιστήμονες ιατροί πνευμονολόγοι, λοιμωξιολόγοι στην χώρα μας, ισχυρίζονταν και εξηγούσαν ότι είναι αναγκαία τα PCR-Test που μας υποχρέωναν να τα επαναλαμβάνουμε, ως εργαζόμενοι συχνά την εβδομάδα, για να μπορούμε να εργαζόμαστε στους χώρους εργασίας και να προστατεύονται οι πελάτες, όσο και κατά τις επισκέψεις μας σε εμπορικά καταστήματα, σχολεία, γηροκομεία, νοσοκομεία και μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα τεστ είχαν τιμή, που μας επιβάρυνε σημαντικά. Η πολιτεία είχε μερικά δημοτικά σημεία όπου γίνονταν τεστ δωρεάν. Έχει αξιοπιστία τελικά το PCR-Test;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Θα έπρεπε να εξηγούν και να ισχυρίζονται γιατί το PCR-Test δεν μπορεί να μας πει τίποτα για τις λοιμώξεις. Δεν είναι μόνο επειδή το είπε ο Kerry Mullis, αλλά υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι. Υπάρχουν πολλοί άλλοι, αλλά οι δύο πιο σημαντικοί λόγοι κατά την άποψή μου, τους οποίους πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν, είναι οι εξής.

Το τεστ αυτό, δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ νεκρής και ζωντανής ύλης. Έτσι, αν το τεστ είναι θετικό υπάρχει μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα να είναι θετικό, επειδή το τεστ βρίσκει τα θραύσματα της μάχης του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού σας, ενάντια στην κοινή γρίπη ή το κρυολόγημα. Και τα δύο περιέχουν τον ιό της κορώνας, τέσσερις ενδημικούς ιούς της κορώνας ακριβείας. Αλλά αυτό το κρυολόγημα που βιώσατε επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας ανέβηκε μπορεί να συνέβη πριν από τέσσερις, πέντε μήνες. Έτσι, αυτά είναι νεκρά θραύσματα. Δεν σημαίνουν τίποτα. Δεν μπορούν να βλάψουν κανέναν, δεν μπορούν να μολύνουν κανέναν. Λόγος νούμερο ένα: Δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ νεκρής και ζωντανής ύλης. Λόγος νούμερο δύο: Το τεστ δεν βρίσκει ποτέ έναν ολόκληρο ιό. Αλλά ένας ολόκληρος ιός είναι αυτό που χρειάζεστε για να μολυνθείτε. Χρειάζεται ένας ολόκληρος ιός για να εισέλθει στα κύτταρά σας και να αρχίσει να πολλαπλασιάζεται και τότε είναι που έχετε συμπτώματα. Έχετε πονοκέφαλο ή στομαχόπονο ή διάρροια ή κάτι τέτοιο σχετικό. Δεν υπάρχουν ασυμπτωματικές λοιμώξεις, αυτό είναι ένα τυφλό ψέμα. Και επιπλέον, και γι’ αυτούς τους δύο λόγους, ανεξάρτητα από το πώς εφαρμόζετε το PCR-τεστ, είναι αδύνατον το PCR-τεστ να μας πει οτιδήποτε για τις λοιμώξεις, και επιπλέον το τεστ χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα λανθασμένα προκειμένου να δημιουργηθούν κρούσματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Εννοείτε, ότι θα έπρεπε να πεισθεί ο κόσμος για την πραγματικότητα ύπαρξης πανδημικού ιού; Ποιοι άλλοι ευρίσκονται διαρκώς χρόνια τώρα πίσω από τέτοιες πιθανές πρακτικές “φόβου”. Ποια είναι η άποψή σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ρωτάτε πώς συνέβη αυτό; Λοιπόν, ο ΠΟΥ προσέγγισε κάποιον με το όνομα, καθηγητής Dr. Drosten του Πανεπιστημίου Charité. Είναι ιολόγος στο Πανεπιστήμιο Charité στο Βερολίνο και του ζήτησε να παράσχει κρούσματα. Και αυτό έκανε. Πρώτα επινόησε το ψέμα για τις ασυμπτωματικές λοιμώξεις που δεν υπάρχουν. Αλλά αυτή ήταν η βάση του μαζικού ελέγχου απόλυτα υγιών – ασυμπτωματικών, δηλαδή υγιών – ανθρώπων. Και στη συνέχεια επινόησε (ο Drosten) το ψέμα. “Έχω εφεύρει ένα τεστ που μπορεί να σας πει ακριβώς ποιος έχει μολυνθεί και ποιος όχι. Λοιπόν, το ίδιο το τεστ βέβαια είχε εφευρεθεί από τον Kerry Mullis, αλλά είχε κάνει λάθος χρήση του τεστ, επειδή στις αρχές του 2020, όταν η άλλη πλευρά ήθελε να ξεδιπλώσει την ατζέντα της, την από καιρό προγραμματισμένη ατζέντα της. Υπήρξαν πολλές εξαιρετικές επιχειρησιακές περιπτώσεις γι’ αυτό.

Η πρώτη, πιστεύω το 2001, λίγο πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, ήταν μια στρατιωτική επιχείρηση και ονομαζόταν “Επιχείρηση Σκοτεινός Χειμώνας”. Σχεδόν ακριβώς το σχέδιο γι’ αυτό που περνάμε τώρα.

Η δεύτερη, τέτοια απόπειρα ή μάλλον άσκηση ήταν η “Επιχείρηση Lockstep”, μια άσκηση του Ροκφέλερ

Η τρίτη, τέτοια απόπειρα ήταν το “Γεγονός 2021” τον Οκτώβριο του 2019. Αυτό ήταν στην ουσία μια δοκιμαστική στην πράξη δοκιμή για αυτό που βιώνουμε τώρα. Γιατί το έκαναν αυτό; Λοιπόν, νομίζω ότι ωθήθηκαν σε μια πρόωρη έναρξη, επειδή πολλοί από εμάς είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν, ότι η άλλη πλευρά λεηλατούσε τη ζωή μας και λεηλατούσε τα δημόσια ταμεία μας. Ποια είναι η άλλη πλευρά; Είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο είναι μια πλατφόρμα στην οποία η άλλη πλευρά συνεδριάζει μια φορά το χρόνο στο Νταβός.

Η άλλη πλευρά εννοεί όλες τις παγκόσμιες εταιρείες και τις παγκόσμιες ΜΚΟ που ανήκουν και λειτουργούν από λίγους ανθρώπους. Μερικές εκατοντάδες, ίσως μερικές χιλιάδες άνθρωποι, αλλά είναι αυτοί που προωθούν αυτή την ατζέντα. Τώρα έγινε πολύ σαφές ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης απόπειρας πανδημίας, που ήταν η γρίπη των χοίρων το 2009, πολλοί άνθρωποι ξύπνησαν και άρχισαν να καταλαβαίνουν…

Ω,!!!! υπάρχει μια παγκόσμια οικονομική κρίση που ξεκίνησε ως κρίση στέγασης, θυμηθείτε την Lehman, την κατάρρευση της επενδυτικής τράπεζας Lehman Brothers το 2007.

Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να αντιλαμβάνονται τι συνέβαινε. Απλά επειδή οι κυβερνήσεις μας, οι οποίες δεν είναι οι κυβερνήσεις μας, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που διοικούν τις κυβερνήσεις μας είναι δημιουργήματα του προγράμματος Young Global Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Εννοείτε κύριε Φούλμιχ, σίγουρα, ότι με συνεχείς προπαγανδιστικές και αποπροσανατολιστικές υστερόβουλες πολιτικές, δεν αφήνουν τον κόσμο και τους νομοταγείς πολίτες να κρίνουν και να αποφασίσουν ελεύθερα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Έτσι, θα έπρεπε να το είχαμε καταλάβει, θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο προσεκτικοί, τότε που θα έπρεπε να είχαμε δει, ότι οι κυβερνήσεις μας δεν έκαναν τίποτα. Απλά έδιναν χειροκροτήματα για τη δικαιοσύνη, υποθέτω, προσπαθώντας να εξηγήσουν στους ανθρώπους:

“Ω, θα πιάσουμε τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για αυτή την κρίση, για αυτή την οικονομική κρίση, θα τους βάλουμε πίσω από τα κάγκελα, αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ”.

Λοιπόν, δεν έκαναν τίποτα. Γιατί; Λοιπόν, επειδή ανήκουν και λειτουργούν λίγο-πολύ από τους ίδιους ανθρώπους που διοικούν το WEF = Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον ΠΟΥ = Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, όλα αυτά τα ιδρύματα πρέπει να… πρέπει να απομακρυνθούμε από αυτά. Έτσι, στις αρχές του 2020, όταν αισθάνθηκαν ότι πρέπει να κάνουν κάτι δραστικό προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή μας από το “Ω, κλέβουν τα περιουσιακά μας στοιχεία και τα χρήματά μας!” στο “Ω, υπάρχει μια κρίση σε εξέλιξη! Πανδημία της Κορόνας! Πρέπει να ανησυχούμε για την υγεία μας!”, χρειάζονταν κρούσματα προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η “πανδημία”, αλλά δεν υπήρχαν κρούσματα στις αρχές του 2020.

Στα μέσα Ιανουαρίου του 2020, όταν συνεδρίασε για πρώτη φορά η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ, πιεζόμενη από τον Μπιλ Γκέιτς και όλους τους άλλους συνήθεις ύποπτους για να κηρύξει την έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος (που γράφεται PHEIC και προφέρεται “ψεύτικη” – μας κοροϊδεύουν!), όταν χρειάζονταν περιπτώσεις για να κηρύξουν αυτή την έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος, δηλαδή μια διεθνή κρίση υγείας, δεν υπήρχαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιτροπή έκτακτης ανάγκης δεν μπόρεσε να συμφωνήσει στην ανακήρυξη αυτού του ψεύτικου περιστατικού. Αλλά η πίεση ήταν μεγάλη, κατά παράδοση πολλοί άνθρωποι είχαν πεθάνει στο Wuhan και γι’ αυτό συναντήθηκαν ξανά δύο εβδομάδες αργότερα. Τότε όντως κήρυξαν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος. Σε ποιες βάσεις;

Με βάση το PCR-τεστ που είχε παράσχει ο καθηγητής Drosten στον ΠΟΥ, ο οποίος στη συνέχεια το χρησιμοποίησε ως το χρυσό πρότυπο που συστήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο ως το χρυσό πρότυπο για την ανίχνευση των λοιμώξεων. Τώρα, όπως εξήγησα. Αυτό το τεστ PCR δεν μπορεί να σας πει τίποτα για τις λοιμώξεις.

Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί λανθασμένα και αυτό ακριβώς έκανε ο Drosten. Για να κάνετε ορατό ό,τι παίρνετε από το δείγμα, από τη μύτη ή το λαιμό, πρέπει να το βάλετε σε ένα μηχάνημα και να το μεγεθύνετε.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Για ποιο μηχάνημα λέτε; Μας δίνετε ένα παράδειγμα για την χρήση αυτών των επιστημονικών μηχανισμών και μηχανών εφαρμογών ανίχνευσης;

Πείτε μας παρακαλώ:: ποιο το αποτέλεσμα που βγαίνει από το μηχάνημα; Με αυτή την διαδικασία;

ΑΠΑΝΤΣΗ:

Ναι. Αυτό λέγεται “κύκλος της διευρυμένης καμπυλοποίησης, δηλαδή τεχνητής νοημοσύνης ελευθέρως εφαρμοζόμενης μεγέθυνσης” με μεγέθη 4, 8, 16, 32, 64, 128 κ.λπ. που δίνουν δήθεν μέγεθος-ένταση “μόλυνσης”. Όμως όλοι συμφωνούν πλέον ότι σε 24 κύκλους αμφιδιαφορίσματος δηλ. διανυσματικής απεικόνισης ό,τι και να πάρεις ως αποτέλεσμα, ό,τι και να δεις είναι εντελώς άχρηστο. Είναι αντιεπιστημονικό, δεν έχει νόημα, βλέπεις τα πάντα και τίποτα. Σε 24 κύκλους καμπυλοποίησης. Σε περισσότερους κύκλους θα φανεί κάτι “τραβηγμένο από τα μαλλιά”. Κάτι, έτσι για να λέμε ότι είναι θετικό αποτέλεσμα!

Ο Dr. Mike Yeadon, ο οποίος είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, μας εξήγησε με μεγάλη λεπτομέρεια ότι σε 35 κύκλους καμπυλοποίησης-διεύρυνσης απεικόνισης, καταλήγετε καταλήγετε σε τουλάχιστον 90% ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Το τεστ Drosten, το οποίο χρησίμευσε ως πρότυπο για όλα τα άλλα τεστ, ρυθμίστηκε σε 45 κύκλους καμπυλοποίησης-διεύρυνσης. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται υποθέσεις και, μιλώντας νομικά, η νομική ανάλυση αυτού του μοντέλου γεγονότων σημαίνει ότι πρόκειται για σκόπιμη πρόκληση βλάβης, επειδή γίνεται σκόπιμη κατάχρηση του τεστ. Οι περιπτώσεις που δημιούργησε το PCR-test είναι οι βάσεις για τα πάντα, για όλα τα μέτρα. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν βάσεις για τίποτα και για όλα τα μέτρα! Αυτό είναι λοιπόν το PCR-test.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Υπάρχει κατά την άποψή σας βάθος απόκρυψης των σχεδίων εμπλοκής της ανθρωπότητας στον κυκεώνα του φόβου, του τρόμου, της βλάβης της υγείας του, της πείνας, της κλιματικής αλλαγής, της πράσινης ενέργειας, του πυρηνικού ολοκαυτώματος από μη ελεγχόμενα κέντρα που αποφασίζουν για τον αφανισμό του από την Γη; Παράλληλα υπάρχει εκείνη η ατζέντα, αλλιώς, η προσχηματική ιδέα της Ευγονικής με μετακινήσεις πληθυσμών και “εξαέρωσης” ανθρώπων που δεν χρειάζονται; Ποιους σκοπούς θα εξυπηρετούσαν; Σίγουρα έχετε άποψη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ναι, νομίζω ότι πρόκειται για μια από καιρό σχεδιασμένη ατζέντα. Όπως είπα και πριν, όλα ξεκίνησαν με την ιδέα της Ευγονικής και υπήρξαν τουλάχιστον τρεις ασκήσεις μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που προετοίμαζαν άμεσα αυτό που βλέπουμε τώρα. Η πρώτη ήταν μια στρατιωτική άσκηση που ονομαζόταν “Επιχείρηση Σκοτεινός Χειμώνας”, η οποία είναι σχεδόν το ακριβές σχέδιο γι’ αυτό που βλέπουμε τώρα.

Αυτό συνέβη λίγο πριν από την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Η δεύτερη τέτοια άσκηση ήταν η άσκηση “Rockefeller Lockstep” το 2010 και η τρίτη και τελευταία τέτοια άσκηση ήταν το “Event 201”, που συνέβη πιστεύω τον Οκτώβριο του 2019.

Αλλά τότε ωθήθηκαν σε μια πρόωρη έναρξη, επειδή πιστεύω τουλάχιστον, επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι ξυπνούσαν για το τι πραγματικά συνέβαινε με την οικονομία.

Και τότε ήταν που αποφάσισαν ότι έπρεπε να κατευθύνουν την προσοχή μας από εκεί σε κάτι που μας βάζει σε κατάσταση πανικού και έτσι ξεδίπλωσαν με τη βοήθεια της λανθασμένης χρήσης του PCR-test την πανώλη-πανδημία της κορώνας (ιού). Αυτό είναι πιθανότατα πολύ παλαιότερο από όλη αυτή την ατζέντα, πολύ παλαιότερο από 30 χρόνια. Αλλά μπορούμε να το εντοπίσουμε πίσω τα τελευταία 30 χρόνια, μπορούμε να το εντοπίσουμε πίσω σε αυτές τις ασκήσεις. Η ομαδική αγωγή είναι μια ειδική διαδικασία, νομική διαδικασία που είναι ειδική στο αγγλοαμερικανικό σύστημα, ιδίως στο αμερικανικό σύστημα. Καθώς τα περισσότερα στρώματα της κοινωνίας, έχουν διεισδύσει τα τελευταία 30 χρόνια, ίσως και περισσότερο από την άλλη πλευρά, έβαλαν τους ανθρώπους τους σε θέσεις εξουσίας.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους τους είναι ηλίθιοι, έχουν πλαστογραφήσει βιογραφίες, έχουν χειραγωγήσει βιογραφίες, με διάσημο τον καθηγητή Dr. Drosten του Πανεπιστημίου Charité, του οποίου η εκδοχή του PCR-Test, είναι αυτό στο οποίο βασίζονται όλα. Δεν είναι αληθινός καθηγητής, γιατί αν θέλεις να είσαι αληθινός καθηγητής στη Γερμανία πρέπει να γράψεις μια διατριβή για την εκλογή σου. Ποτέ δεν το έκανε αυτό. Πήρε την έδρα του καθηγητή, τις θέσεις εργασίας του στο Πανεπιστήμιο επειδή του τις έδωσε μια από τις πλουσιότερες γερμανικές οικογένειες, η οικογένεια Κουάντ, στην οποία ανήκει η BMW. Και υπάρχουν πολύ – πολύ σοβαρές αμφιβολίες, ότι έγραψε ποτέ, μια διδακτορική διατριβή, που είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να γίνεις σεβαστός διδάκτωρ.

Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απατεώνες, αλλά είναι εύκολο να ελεγχθούν λόγω του γεγονότος, ότι δεν έχουν πραγματικό βιογραφικό, εύκολο να κρατηθούν υπό πολιτική πίεση και γι’ αυτό έχουμε να κάνουμε με τόσους πολλούς ηλίθιους πολιτικούς και πολλοί από εμάς αναρωτιούνται, γιατί έχουμε τόσο ηλίθιους πολιτικούς. Λοιπόν, τους ψηφίσαμε στην εξουσία, επειδή δεν είχαμε πραγματικά επιλογή, επειδή οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε στην εξουσία είναι πλάσματα της δικής τους επιλογής και “βιολογικής-βιομηχανικής εγκατάστασης” παραγωγής πολιτικών!

Αυτό συνέβη. Όλοι πιστεύουν ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ιδρύθηκε από τον Claus Schwab και αυτό είναι αλήθεια. Μόνο που δεν το έκανε μόνος του. Το 1960 πήγε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και εκεί γνώρισε τον Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος τον εισήγαγε σε ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτούσε η CIA. Αυτό το χρηματοδοτούμενο από τη CIA πρόγραμμα ήθελε να επηρεάσει άμεσα την ευρωπαϊκή πολιτική. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Ο Κλάους Σβαμπ ίδρυσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το 1971 και το 1992 ξεκίνησε το πρόγραμμα Young Global Leaders. Και από το 1992 μεταξύ των πρώτων αποφοίτων ήταν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Μπιλ Γκέιτς. Έκτοτε, σχεδόν όλοι οι πολιτικοί που νομίζαμε ότι ψηφίσαμε για να αναλάβουν καθήκοντα είναι δημιουργήματα αυτού του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένου του Justin Trudeau (Καναδάς) συμπεριλαμβανομένου του Emmanuel Macron, συμπεριλαμβανομένης της Ursula von der Leyen, της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όλοι αυτοί υπερασπίζονται τα όσα αναφέρατε. Έχουν εξασφαλίσει συμμαχίες και οικονομικά κίνητρα. Ο κόσμος φυσικά, αλλά ασθενικά αντιδρά. Δείχνουν ότι δεν θέλουν να το πιστέψουν. Η κάλπη δεν δίνει πάντοτε και την αναμενόμενη δυναμική και η κομματική συνεργασία μονής κατεύθυνσης συμπαγούς πολιτικής ηγεσίας, είναι η προϋπόθεση υγιούς συνταγματικής και δημοκρατικής συσπείρωσης και επαγρύπνησης του πολίτη.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Τι θα συμβουλεύατε τους πολίτες και αναγνώστες της εφημερίδος μας. Πως διαβλέπετε την εξέλιξη των αναμενομένων γεγονότων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα αυτής της κρίσης είναι ότι όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι ελεύθερα άτομα. Όλοι έχουμε τη δική μας προσωπική φτώχεια. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει τι να κάνουμε και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πει τι να κάνουμε. Θα πρέπει, επομένως, να ξεκινήσουμε το δικό μας σύστημα, πλήρως διαχωρισμένο από τις παγκόσμιες εταιρείες και τις παγκόσμιες ΜΚΟ. Δεν τους χρειαζόμαστε. Αυτοί μας χρειάζονται, αλλά εμείς δεν τους χρειαζόμαστε. Θα πρέπει να αποσυνδεθούμε από το ΝΑΤΟ, από την ΕΕ, από τον ΠΟΥ, από το ΔΝΤ= Παγκόσμιο Νομισματικό Ταμείο, από όλους αυτούς τους παγκόσμιους θεσμούς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τα δικά μας περιφερειακά συστήματα, όπου μπορούμε να προσαρμόσουμε τους δικούς μας κανόνες και να εφεύρουμε το δικό μας σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, το δικό μας σύστημα οικονομίας, ακόμη και το δικαστικό σύστημα και την εκπαίδευση στις δικές μας περιοχές. Και στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθούμε, οι περιφέρειες θα πρέπει να διασυνδεθούν και να ανταλλάξουν τις καλύτερες ιδέες. Αλλά ποτέ ξανά δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα παγκόσμιο θεσμό, να μας πει τι να κάνουμε, να αποκτήσει τον έλεγχό μας. Γι’ αυτό πρέπει να αποσυνδεθούμε από όλους αυτούς τους θεσμούς και να δημιουργήσουμε τις δικές μας μικρές κοινότητες, αυτοσυντηρούμενες κοινότητες με γιατρούς και μηχανικούς κ.λπ. όλα όσα χρειάζονται οι κοινότητες. Αυτό είναι όλο. Και όταν το κάνουμε αυτό, συμβαίνει ήδη, υπάρχουν εκατομμύρια και εκατομμύρια τέτοιες κοινότητες που ξεφυτρώνουν σε όλο τον Κόσμο, θα υπάρξει Ανώτερη Δύναμη που θα έρθει να μας βοηθήσει, είμαι απολύτως σίγουρος γι’ αυτό. Λέω σε όλους ότι δεν είμαι θρησκευόμενος, αλλά αυτό συμβαίνει, επειδή δεν πιστεύω στην οργανωμένη θρησκεία, δεν πιστεύω σε κανέναν, που μου δίνει εντολές. Αλλά υπάρχει μια ανώτερη δύναμη, το συνειδητοποιώ αυτό, τώρα το συνειδητοποιώ. Και αυτή η ανώτερη δύναμη θα έρθει να μας βοηθήσει αν αποφασίσουμε να το σταματήσουμε αυτό και να ξεσηκωθούμε και αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Δεν πρόκειται να πάρει χρόνια. Κατά την άποψή μου θα συμβεί πολύ σύντομα.

Σας ευχαριστώ θερμά κύριε Ράινερ Φούλμιχ

loading...