Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΥΜΝΟΣ

Μακαριώτατε, Σεπτοί Ιεράρχες της ιστορικής Εκκλησίας της Κύπρου,
Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ο Βασιλιάς Ανάν… δεν είναι μόνον γυμνός. Είναι και
φορέας μεγάλης «πατριωτικής» αθλιότητας.
Γιατί ενώ γνωρίζει τη γύμνια του εξαπατά άθλια τους «υπηκόους» του οδηγώντας τους σε όλεθρο.

Ομιλεί αισχρά και εν γνώσει του ψευδώς για λύση ενοποίησης της Κύπρου, ενώ γνωρίζει ότι πρόκειται για τη ρατσιστικότερη λύση που μπορούσε να υπάρξει.

Δεν είναι ούτε καν αυτό που παλιά λέγαμε διχοτομική λύση  (σχέδιο Άτσεσον κτλ) με ένωση της μισής Κύπρου με την Ελλάδα και της άλλης μισής με την τουρκία. Που  καλώς απερρίφθη γιατί πάλιν θα οδηγούσε σίγουρα με Αλεξανδρεττοποίηση, σε εκτουρκισμό με εποίκους, εισβολές κτλ.

Είναι κάτι πολύ χειρότερο. Γιατί καταργεί τη Κυπριακή Δημοκρατία και μετατρέπει σε πρώτη φάση  και την ελεύθερη Κύπρο σαι προτεκτοράτο της Τουρκίας.

Ως γνωστόν στα κατεχόμενα οι έποικοι τούρκοι  είναι πολύ περισσότεροι από τους τουρκοκυπρίους. Σύμφωνα με μελέτη Τουρκοκύπριου ειλικρινούς πατριώτη Κύπριου, που είχε βάση την ποσότητα των  σκυβάλων (σκουπιδιών) οι τούρκοι  έποικοι είναι αμέτρητοι.

Και  αυτοί θα βγάζουν «κυβέρνηση   » στο Τουρκικό State, αυτοί θα βάζουν τα βέτο και αυτοί θα δημιουργήσου την κατάλληλη στιγμή ανωμαλία.

Και χωρίς όμως αυτούς οι τουρκικές «δομές» στο ρατσιστικό κράτος με την ακτογραμμή του από βορρά και νότο (ούτε  να ανήκει η ακτογραμμή στην κεντρική κυβέρνηση απαίτησε ο Αναν…) κτλ,σημαίνουν το τέλος για τον Ελληνισμό της Κύπρου.

Που ούτε  Θεός (πόσον μάλλον η γνωστή υπό διάλυση ΕΕ) θα μπορεί να σώσει.

Και καλά ο Αναστασιάδης είναι αυτός, δεν θα πω τη λέξη σεβόμενος το αξίωμα που δεν υπηρετεί.
Όλοι όμως όλοι οι άλλο,. Εκκλησία, πολιτικοί, ΜΜΕ,  γιατί σχεδόν σιωπούν και δεν το φωνάζουν στον Ελληνισμό της Κύπρου, ότι ο Βασιλιάς είναι «Τούρκος» και θεόγυμνος;;

Σέβονται άραγε το αξίωμα ενός που όχι απλά δεν το σεβάστηκε αλλά το πρόδωσε;; Και όποιος πει ότι η λέξη είναι βαριά ας σκεφτεί  τον εξ αιτίας του,  αν μπορέσει και εξαπατήσει τον Ελληνισμό της Κύπρου, επί θύραις εκτουρκισμό της Ελληνικής Κύπρου.

Ευρής Μπίλλης
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]