Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,,,

Εἰς τό ὄνομα τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ ἡμῶν.Μετά τήν ἀναχώρηση (16-11-2016) ἀπό τήν πατρίδα μας τοῦ παγκόσμιου Δυνάστη καί φίλου τῶν Σιωνιστῶν, Τούρκων καί Κούρδων, ὄχι ὅμως καί τῶν Ἑλλήνων, ἑτοιμάστῆτε ἀδελφοί μου συνέλληνες νά ἀντιμετωπίσουμε τήν μεγάλη θλίψη πού θά μᾶς δημιουργήσουν:


α) Ἡ μεγαλύτερη ἐθνική προδοσία ἀπό τῆς δημιουργίας τῆς ἑλληνικῆς φυλῆς ἀπό τόν Τριδικό Θεό ἡμῶν, διά τῆς παραχωρήσεως Ἁγίας ἑλληνικῆς γῆς στούς προαιώνιους ἐχθρούς μας, Τούρκους Ἀγαρηνούς. (ερωτ. Οίμου:Αγαθονήσι;)

β) Ἡ μεγάλη πείνα πού θά μᾶς βρεῖ παράλληλα μέ τόν πειρασμό τῶν Τούρκων. Κατά τόν Ἅγιο Παΐσιο τόν Ἁγιορείτη, θά εἶναι μερικῶν μηνῶν ἀλλά καί πολύ μεγαλύτερη τῆς πείνας τοῦ 2ου παγκοσμίου πολέμου (σύμφωνα μέ ἄλλους πατέρες).

γ) Ὁ μεγάλος σεισμός. Σέ ὅσους ἔχει ἀποκαλυφθεῖ ἀπό τόν πανάγαθο Θεό μας τό εἴδος τοῦ σεισμοῦ ἔχουν τρομάξει.
Ἀντίβαρο καί παρηγορία στίς παραπάνω θλίψεις εἶναι ἡ ἀπόφαση τοῦ Θεοῦ μας, νά μή λάβουμε μέρος στόν πόλεμο τῆς Κωνσταντινουπόλεως, στόν ὁποῖο ὅποιος λάβει μέρος θά καταστραφεῖ.
Ἄλλη μιά ἀκόμη μεγαλύτερη παρηγορία εἶναι αὐτή πού μᾶς προτείνει ὁ Ἅγιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης. Χρειάζεται ὅμως νά κάνουμε ἐπιτέλους τώρα, ἕνα λεπτό πρίν τά γεγονότα, ἁγία χρήση τοῦ αὐτεξουσίου μας. Τί μᾶς λέει ὁ Ἅγιος; «Ὁ Ἅγιος Παΐσιος σᾶς λέω μή φοβηθεῖτε. Ἀπό τό χέρι τοῦ Χριστοῦ πιαστεῖτε νά σωθεῖτε!».

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

Ὅλα ἔτσι ἔδειξαν. Αὐτό σημαίνει, ὅτι οἱ προδότες κυβερνῆτες μας, συγκαταβαίνοντας, ἔσκυψαν τόσο-ὅσο νά εὐχαριστήσουν τόν ὑψηλό τους ἐπισκέπτη. Εἶναι μιά κίνηση πού ἔχουν ἐπαναλάβει γιά μικρότερες ἐθνικές προδοσίες, ὅλες οἱ προηγούμενες γενιές τῶν πολιτικῶν μας, ἀπό τήν δεκαετία τοῦ ’50 καί μετά, γι’ αὐτό καί χάσαμε Ἕλληνες καί Ἑλλάδα τό 1955 στήν Κωνσταντινούπολη καί τό 1974 στήν Κύπρο.

Ἡ νέα προδοσία ὅμως δέν ἔχει ξαναγίνει. Ὅλα τά κόμματα τῆς Βουλῆς γνωρίζουν περί τῆς προδοσίας, κανένα ὅμως δέν ἀντιδρᾶ, ἡ Ἱερά Σύνοδος, τό Πατριαρχεῖο, ἡ Ἀκαδημία Ἀθηνῶν, οἱ ὀργανώσεις τῆς Ἐκκλησίας «Ζωή» καί «Σωτήρ», ὅλοι γνωρίζουν περί τῆς προδοσίας καί ὅλοι παριστάνουν τούς μουγκούς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

24 σχόλια :

 1. ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.!!!!
  https://www.facebook.com/metopo/posts/1500481996635611
  Την νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
  Στην ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ., που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
  Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.

  https://www.youtube.com/watch?v=DoCM37o0VtE&feature=em-uploademail

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ...
   Καιρός να μπει τέρμα σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει και δυναμώνει η οργάνωση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες, στον κοινό στόχο, στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό της κατοχής που υφιστάμεθα από τους ξένους, την Εθνική Ανεξαρτησία και την πραγματική Δημοκρατία, για να ελέγχει ο καθένας από εμάς, το τι συμβαίνει στην Πατρίδα του και όχι να έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιους «σωτήρες».

   Αυτή η οργάνωση είναι το ΕΠΑΜ, που φτιάχτηκε μέσα από το λαό μας, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που κατάλαβαν ότι ο καθένας μόνος του δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα, αλλά χρειάζεται οργάνωση απέναντι σε αυτούς που μας πίνουν το αίμα και είναι τέλεια οργανωμένοι.

   Πρώτον: Το Ε.ΠΑ.Μ. ασκεί ανελέητη πολιτική κριτική, διότι αυτή η κριτική είναι αρκούντως στοιχειοθετημένη.
   Δεύτερον: Το Ε.ΠΑ.Μ. ασκεί πολιτική κριτική, με τη σιγουριά αυτού που διαθέτει εμπεριστατωμένη πολιτική πρόταση ανατροπής και πραγματικής πολιτικής διεξόδου.
   Τρίτον: Το Ε.ΠΑ.Μ. ασκεί πολιτική κριτική, διότι θεωρεί υπέρτατο σε αξία το δικαίωμα της Ελληνικής κοινωνίας, να αρνείται να ταυτιστεί με τη δουλοπρεπή πολιτική διαχείριση την οποία επέλεξε ως μονόδρομο το χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό της χώρας, που αρκείται σε ρόλο πέμπτης φάλαγγας, υπηρετώντας όλους αυτούς που επιβουλεύονται τη χώρα !!!

   Διαγραφή
  2. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

   ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

   ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

   ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

   Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
   Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

   Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

   Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

   ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

   ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
   ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ..!!!

   Διαγραφή
 2. Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε όλοι μας στρατόπεδο.!!!

  Ή όπως έγραφε στην εποχή του ο Δημήτρης Γληνός:
  "Δεν υπάρχει στιγμή ιερότερη από τη σημερινή για να βάλουμε κάτω όλοι τις προσωπικές μας φιλοδοξίες, τις προσωπικές μας φιλοτιμίες, τα παρελθόντα μας, τα πάθη μας, τα μίση μας, τα συμφέροντά μας, τις σοφίες μας και τις γνώσεις μας, και να τα υποτάξουμε όλα, μα όλα, στον ένα και μόνο ιερό σκοπό, τη σωτηρία του λαού μας και την απολύτρωσή του από τη σκλαβιά. Όποιος, κρατώντας οποιουσδήποτε προσωπικούς υπολογισμούς, συμφέροντα, μίση, αντιπάθειες, συμπάθειες και φιλοδοξίες και "ιδεολογίες", καταπολεμάει ή υπονομεύει ή ματαιώνει μ' οποιοδήποτε τρόπο την ενότητα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, την ενότητα στους σκοπούς, στην οργάνωση και στην καθοδήγησή του, αυτός οπουδήποτε και να βρίσκεται, οπωσδήποτε και να λέγεται, είναι συνεργάτης των ξένων καταχτητών, θεληματικά ή άθελα, προδότης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα."

  http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ..

   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia

   Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

   Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

   Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

   Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!

   ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!
   Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

   Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
   Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!

   Πηγή: taxalia

   Διαγραφή
 3. ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ...
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ
  ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.Τ.Λ
  ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ
  ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
  ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
  ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ
  ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
  ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
  ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
  ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΣΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .........ΕΙΔΩΜΕΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΟΝΗΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ??

   ΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ??
   ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...

   ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ,ΦΕΡΕ ΕΝΤΙΜΕ ΠΟΝΗΡΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ..(δεν πιστευω)

   ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΧΙΤΡΕΡΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΟΥ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ...

   ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...

   ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ??

   ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΤΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ,ΟΜΩΣ ΑΣ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

   ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

   Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΟΣΑ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ .ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΕΔΡΟΥ .ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ .ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΝΑΝ ΥΒΡΕΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ . ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΘΕΤΩ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
   ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ

   Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ!

   Διαγραφή
  5. ΑΚΟΥ "ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο ΣΚΡΑΠΑΤΖΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

   Διαγραφή
  6. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ?ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ?ΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ Η ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

   Διαγραφή
  7. ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_9479.html#comment-form
   Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
   Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

   Η πλαστογραφημένη απόφαση του δικαστηρίου που διακινούν τα τσιράκια του Σώρρα !
   http://emploki.blogspot.gr/2016/09/blog-post_33.html

   https://www.youtube.com/watch?v=3ZmTYcsrwaM
   Τώρα που ήρθε ο Ομπάμα, ΕΦΕΡΕ τά λεφτά που χρωστάει στον Αρτέμη.;

   Διαγραφή
  8. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ Ξ/Ρ6

   Διαγραφή
  9. εκεί σε σκίσανε ρε φίλε, κάθισες στα 4 και γλώσσα έξω ...................

   Διαγραφή
  10. ρε στο Ξ/Ρ6 σε διέλυσαν, τα βγάλανε όλα στη φόρα, σε ξεφτηλίσανε και μιλάς ακόμα !!!

   Διαγραφή
  11. πάρε το διαστημόπλοιο και φύγε, τράβα σε άλλον γαλαξία ......... έλα μετά από 17 χρόνια, αχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

   Διαγραφή
  12. πάμε για πατσά στα λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη .....................

   Διαγραφή
 4. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τα ιδια εκανε και οταν υποστηριζε τον βαψωμαλλια ερωτυλο σεβασμιο γεροντα αυτον που τον εχεσε το πτηνο...εκτοs βουληs τον αφησε και με μια καταδικη και την αστρατευτη κυλοτα την ρωποπερπηρηθρα και την κλαψωμ@υνα βροχοπουλου τον τοτο προικα...και τωρα πουλαει κολλαγονα αντιηλιακα καλτσον κυλοτεs κ.τ.λ.π

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 12.18-1.47=Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ!ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟ?ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΓΙ?ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ 0,00001%?ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ε?ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΡΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΣΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ12ΘΕΟΙ ΠΣΩΡΙΑΡΗΔΕΣ?ΟΥΤΕ ΚΟΜΩΔΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑΝ!ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΓΕΡΟΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΤΕΡΜΑΛΑΚΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. το διαστημόπλοιο έρχεται 31 Δεκεμβρίου στα εξάρχεια με τον γιό του Δία ..................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. αs τον παρουν να καθαριζει τα wc...ειναι ειδικοs εχει τιs καλυτερεs συστασειs ο κ.κολοσφουγγαροπανοs...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]