Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ

Πέρασε στα πολύ ψηλά των Συστημικών ΜΜΕ η μεγάλη κατ΄ εμέ είδηση της παρουσίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Τάσου Αβραντίνη με τίτλο: “Εκπαίδευση: Ελεύθερη επιλογή ή μια γάτα που γαυγίζει”...
Και παίρνει μεγαλύτερη αξία η είδηση από τη στιγμή που ήταν μεταξύ των παρουσιαστών του βιβλίου του κ. Αβραντίνη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Όπως επίσης, παρουσιαστές ήταν η Πρόεδρος του Δικτύου για την μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη (σαν αυτή που έκανε ως υπουργός Παιδείας) Άννα Διαμαντοπούλου. Όπως και ο καθηγητής Θάνος Βερέμης (από τα ιδρυτικά στελέχη της “Δράσης”). Όλως τυχαίως και οι τρεις παρουσιαστές του βιβλίου μετείχαν κατά το παρελθόν στην Παγκόσμια Λέσχη, που εν κρυπτώ προωθεί τις γεωπολιτικές εξελίξεις στον Πλανήτη. Της λέσχης Μπίλντερμπεργκ!!

  Ποιος είναι ο Τάσος Αβραντίνης.
Ο Τάσος Αβραντίνης είναι δικηγόρος. Είναι αντιπρόεδρος του κόμματος “Δράση”. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας με το Γιώργο Καμίνη. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια Α΄ Πειραιά και Νήσων με το “Ποτάμι” (σημ. στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όπου συνεργάστηκαν “Δράση” και “Ποτάμι”). Δυο κόμματα, υπέρμαχα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού. Δυο κόμματα που πρεσβεύουν τις νεοφιλελεύθερες βουλές του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ και του Σόρος. Δυο κόμματα που έχουν επικεφαλείς τους νεοφιλελεύθερους Στέφανο Μάνο και Σταύρο Θεοδωράκη. Σε αυτά τα κόμματα συμμετέχει ενεργά ο Τάσος Αβραντίνης. Ο νεοφιλελεύθερος Τάσος Αβραντίνης. Που θα θέλαμε να μας απαντήσει εάν ισχύει, το ότι δεν αποδέχεται την Ορθοδοξία και τις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, παρά μόνο πιστεύει στην αξία των Αγορών και του χρήματος… Οι συνάξεις και οι συνευρέσεις των νεοφιλελεύθερων είναι συνεχείς. Στο Συνέδριο της “Δράσης” το διήμερο 14-15 Μαίου 2016 παραβρέθηκαν και έλαβαν το λόγο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι νεοφιλελεύθεροι διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων, αλλά με κοινό αποτέλεσμα του ανθελληνικού τους έργου, από τις υψηλές θέσεις της Πολιτείας που κατείχαν.

  Μια περίεργη λίστα.
Αναγνώστης της Ελεύθερης Ώρας, διαβάζοντας το προ ημερών (Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου) άρθρο μου: “Τα εργαλεία των Rothschild΄s και το τέλος τους” και πιο συγκεκριμένα στο σημείο όπου έκανα αναφορά σε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδος “Ελευθεροτυπία” και αναφερόταν ότι: “…Σημειώνεται ότι η γαλλική τράπεζα επενδύσεων Rothschild, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια από τον Νάσο Ζαμπάρα, έχει συμμετάσχει και σε πολλά επιχειρηματικά deals η χώρα μας. Η επενδυτική τράπεζα Rothschild έχει καταφέρει να αναρριχηθεί πολύ ψηλά στην ευρωπαϊκή λίστα κατάταξης των τραπεζών του είδους, αν και έχει το σοβαρό μειονέκτημα ότι δεν χρηματοδοτεί τα deals των πελατών της…” , μας έστειλε μια περίεργη λίστα. Μια λίστα που έχει πολλές στήλες. Με ονοματεπώνυμα, ποσά που μάλλον είναι ευρώ, οχταψήφιο νούμερο που ενδεχομένως να είναι τράπεζας και μάλιστα της ίδιας τράπεζας, emails κατόχων κλπ. Το παράξενο είναι ότι σε αυτήν την λίστα υπάρχει και το όνομα του Νάσου Ζαμπάρα (No 551).

  Η δράση της “Δράσης”.
Επίσης σε αυτήν την λίστα υπάρχει το όνομα του κ. Στέφανου Μάνου (Νο 40). Του κ. Λουκά Τσούκαλη (Νο 555) του ΕΛΙΑΜΕΠ (που ανελλιπώς μετέχει σε όλες τις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ). Επίσης, πολλών στελεχών της “Δράσης”. Πολλών στελεχών τραπεζών επί του συνόλου των 1498 ατόμων. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια των στοιχείων αυτής της λίστας και αν πρόκειται για λογαριασμούς τραπέζης και χρήματα που εισέρευσαν σε αυτούς. Ωστόσο, μας δημιουργεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως τη συγκεκριμένη λίστα την “κοσμούν” πολλά ονόματα, που όλως τυχαίως είναι στελέχη της “Δράσης”, καθώς και το όνομα του κ. Νάσου Ζαμπάρα που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τη γαλλική τράπεζα επενδύσεων Rothschild. Επιπρόσθετα ο κ. Στέφανος Μάνος θεωρείται από τους εκλεκτούς των Rothschild΄s στην Ελλάδα, που μαζί με τους Παναγή Βουρλούμη, Γιώργο Γεραπετρίτη, Νίκο Αλιβιζάτο, Γιάννη Κτιστάκη και Φίλιππο Σπυρόπουλο, θέλουν να ηγηθούν της ομάδος για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

  Δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση στην Ελλάδα.
Και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι χαμένος μέσα στα “βοσκοτόπια” και “βελάζει” εισπράττοντας τη μήνη των Ελλήνων πολιτών όλων των Κοινωνικών ομάδων και τάξεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι η επόμενη πολιτική εναλλακτική λύση για την Πατρίδα μας. Η οποία βρίσκεται για πρώτη (ίσως) φορά σε απόλυτη πολιτική ένδεια.

 Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
 Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
 [email protected] www.apostoloupanow.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

 1. Γνωρίζεται ότι υπάρχουν σήμερα πάνω από 1.500 κρατικοί φορείς στη γενική κυβέρνηση, χρειάζονται όλοι αυτοί, ΟΧΙ, γνωρίζεται ότι 149 κρατικοί φορείς αρνούνται εδώ και 5 χρόνια να στείλουν στοιχεία στη γενική κυβέρνηση αλλά λαμβάνουν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, γνωρίζεται πόσα χρήματα λαμβάνουν κάθε χρόνο τα ευγενοί ταμεία (ΔΕΗ και ΟΤΕ) από τον κρατικό προϋπολογισμό, γνωρίζεται πόσες ΜΚΟ λαμβάνουν χρηματικά ποσά από τον κραρτικό προϋπολογισμό, γνωρίζεται πόσοι δουλεύουν στο δημόσιο με σύμβαση, πόσοι σύμβουλοι υπάρχουν στα υπουργεία, πόσοι κληρωτοί υπάλληλοι, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, να μειώσει τις κρατικές δαπάνες και να μειώσει τους άμεσους και έμεσους φόρους που καταστρέφουν την επιχειρηματικότητα και την πραγματική οικονομία, μας βυθίζουν στην ύφεση και μας καταστρέφουν, επιτέλους τίναξε να δεσμά της εξάρτησης από την μαύρη προπαγάνδα κάνε την επανάστασή σου μπορείς, έλα σ' εμάς για να χτύσουμε μαζί την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν αυθεντικά την ελληνική κοινωνία. Είναι οι ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού ο οποίος αποτολμά σύνθεση του κοινωνικού και του προσωπικού και αποτελεί «χρυσή τομή» του συλλογικού και του ατομικού.

  O Κοινωνικός Φιλελευθερισμός είναι ανθρωποκεντρική ιδεολογία. Αποσκοπεί στην δημιουργική σύνθεση, αφ ενός της ελευθερίας του ατόμου να ορίζει και να διεκδικεί τους σκοπούς του και αφ’ ετέρου της εδραίωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κατάκτησης των συλλογικών αγαθών. Έχει, δηλαδή, στο επίκεντρο της πολιτικής του θεωρίας την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου, το ήθος της ευθύνης του, τις σχέσεις των ανθρώπων, τη συλλογική και την ατομική ταυτότητά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός δεν ολισθαίνει στις ακρότητες ούτε του σοσιαλισμού που βλέπει τους ανθρώπους σαν «γρανάζια» μιας μηχανής, ρυθμίζοντας τη ζωή τους εκ των άνω, ούτε του νεοφιλελευθερισμού που υποκαθιστά το κράτος -δυνάστη με την αυθαιρεσία του γιγαντωμένου ιδιώτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στη μεγάλη πολιτική οικογένεια των κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, σταθερά προσηλωμένη στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και ευημερίας.

  Από την ίδρυσή της, το 1974, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα συμβάλει καταλυτικά:
  στην ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών
  στην κοινωνική πρόοδο
  την οικονομική ανάπτυξη
  στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας

  Είναι η Παράταξη που έκλεισε τις πολιτικές πληγές του ταραχώδους παρελθόντος και επέβαλε την ισονομία και ισοπολιτεία, καταργώντας κάθε διάκριση με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις των πολιτών.

  Είτε στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση, στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την ατομική πρωτοβουλία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στη Νέα Δημοκρατία αγωνιζόμαστε, για όσα η κοινωνία απαιτεί!

  Μια Ελλάδα που πιστεύει και επενδύει στα παιδιά της. Μια κοινωνία δίκαιη και αξιοκρατική, που δίνει ίσες ευκαιρίες χτίζοντας τα θεμέλιά της στην γνώση, στην καινοτομία και στην ανταγωνιστικότητα.

  Ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη! Χωρίς ανάπτυξη δεν μπορούν να υπάρξουν θέσεις εργασίας για όλους και «δίχτυ προστασίας» για τους αδύναμους.

  Ανάπτυξη με Κοινωνική Συνοχή! Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική συνοχή σε μιαν οικονομία που βουλιάζει και συρρικνώνεται.

  Δικαιώματα για όλους με αντίστοιχες υποχρεώσεις απ’ όλους. Δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις, δεν είναι «δημοκρατικά δικαιώματα» είναι «αντιδημοκρατικά προνόμια».

  Ελευθερία με Δημόσια Ασφάλεια! Χωρίς δημόσια ασφάλεια, κανείς δεν νιώθει ελεύθερος. Χωρίς δημόσια ασφάλεια οργιάζει ο φόβος, δεν ανθεί η Ελευθερία.

  Μιαν υπερήφανη Ελλάδα μέσα σε μιαν Ενωμένη Ευρώπη! Συμμετέχουμε ισότιμα σε μια σύγκλιση λαών, εθνικών κρατών, εθνικών πολιτισμών και εθνικών συμφερόντων. Αυτό είναι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Όχι η ισοπέδωση των διαφορετικών εθνών. Ενωμένη Ευρώπη είναι εθελοντική σύγκλιση με ελευθερία και δημοκρατία, χωρίς απεμπόληση της εθνικής μας ιδιαιτερότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ : Νέους φόρους ύψους 1,55 δισ. ευρώ περίπου περιλαμβάνει το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που κατατίθεται τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στη Βουλή.

  Πρόκειται για φόρους που ήδη έχουν ψηφισθεί από την ελληνική Βουλή και είτε θα εφαρμοστούν από τις αρχές του έτους είτε αφορούν φόρους που εφαρμόζονται και θα φέρουν επιπλέον έσοδα το 2017, όπως, για παράδειγμα, η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο 24% που εφαρμόστηκε στο δεύτερο εξάμηνο του 2016. Οι νέοι φόροι θα επιβαρύνουν περαιτέρω τα νοικοκυριά, τα οποία ήδη αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους εξαιτίας της υπερφορολόγησης, διογκώνοντας τα προβλήματά τους, ενώ ενδεχομένως να αυξηθούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΚΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ,ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ?ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΕ,ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΨΗΦΙΣΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΑΤΑ?ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ?ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ,ΦΤΩΧΥΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ?ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ,Η ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΟΥΝ ΖΩΑ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ,ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΚΙΣ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ,ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ" ΜΕ ΟΡΟ "ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΕΞΗ…

  Ο-Λ-Α ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ (αυτά δεν τα λεω εγω,αλλα το μνημονιο που υπογραψαν,δειτε με προσοχη το φεκ πιο κατω στο λινκ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300,ΤΟΥΣ ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΑΝ,Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…

  ΒΟΥΛΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ..

  ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ??
  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ,Η ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΠ,ΜΕΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ Η ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΦΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ…

  ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ..ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..
  ΔΕΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..!!!

  https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

  ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΩΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλά κρασιά

   Διαγραφή
  2. θα μας πεις πότε δώσατε χρήματα υπέρ των φτωχών και πότε ; ΠΟΤΕ τέτοιοι απατεώνες είσθε μόνο χαρτιά κουρελόχαρτα μετρητό ποτέ ...................

   Διαγραφή
 9. 29-09-2016--ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ--ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΥΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=UZGxuom72vs

  Artemis Sorras

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΩΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΪΛ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΡΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πατριώτες ξυπνήστε. Χωρίς πατρίδα δεν έχει νόημα η ζωή. Η ορφάνια είναι επώδυνη.
  Στην Ευρώπη ψηφίζουν εθνικιστικά κόμματα, ψηφίζουν πατρίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]