Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

ΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΜΠΕΝΥ: «ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ…!»

Βόμβα χιλιάδων μεγατόνων, έχει έτοιμη προς άμεση ενεργοποίηση ο «Μέγας Άκης», σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος Μπένυ, αν δεν καθαρίσει τουλάχιστον η Βίκυ από τα δικαστήρια.
Σήμερα μάλιστα, ο Άκης έστειλε «μικρό δείγμα αγάπης» προς τον πρώην σύντροφό του Μπένυ, για να ξέρει ότι δεν «μπλοφάρει» και είναι ....
αποφασισμένος για όλα!
Σύμφωνα με ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, το δείγμα που έστειλε ο Άκης, ήταν αρκετό για να κάνει τον Μπένυ να χάσει επιτόπου 422 κιλά «δια της φυσικής οδού», γεγονός που προκάλεσε σοβαρότατα προβλήματα σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο της πρωτεύουσας (γι αυτό και η έντονη δυσοσμία που πλανάται πάνω από το Κλεινόν άστυ από το πρωί…)
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν «ονόματα, ποσά και άλλες εξυπηρετήσεις) οι οποίες αν δουν το φως της δημοσιότητας, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να πάμε σε εκλογές, αλλά για έκτακτα στρατοδικεία, όπως έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος του Παπανδρεϊκού μπλοκ.
Σχετικά ενημερώθηκε και ο πρώην Πρόεδρος και Πρωθυπουργός στη σουίτα που παραθερίζει στο COSTANAVARINO, αλλά όπως λένε οι πηγές μας, δεν φάνηκε να πολυκαταλαβαίνει…
Που είναι η είδηση; Η είδηση είναι ότι ενημερώθηκε και ο Σαμαράς…
Γιατί; Τι σχέση μπορεί να έχει ο Πρόεδρος της Ν.Δ και γιατί κάλεσε συγκεκριμένους πρώην Υπουργούς, να συζητήσει μαζί τους το θέμα;
Ρωτάμε: Έχει καμία σχέση η Ν.Δ;
Έχει;

http://www.peramatozoa.net/

70 σχόλια :

 1. Σανιδάς, Κεδίκογλου, ασπίδα για Ζαγοριανό
  Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
  «Ασπίδα» για την προστασία του ανακριτή της υπόθεσης Siemens Ν. Ζαγοριανού ύψωσαν ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς και ο επίτιμος πρόεδρος Ρωμύλος Κεδίκογλου.
  Οι καταθέσεις των Γ. Σανιδά και Ρ. Κεδίκογλου στον Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού Και οι δύο λειτουργούν ως «σωματοφύλακες» του ανακριτή και, με τις καταθέσεις τους στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού, δεν αρκούνται στην υπεράσπιση της ακεραιότητάς του.
  Ο «εφευρέτης» της φόρμουλας των παραπλανηθέντων υπουργών στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ο κ. Σανιδάς, στην 16σέλιδη κατάθεσή του (16/11/2009) ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη, από μάρτυρας μετατρέπεται σε κατήγορο. Εκπλήσσει η σφοδρότητα των διατυπώσεών του κατά όσων ζήτησαν τον έλεγχο του ανακριτή και κατά όσων εισαγγελικών λειτουργών ενεπλάκησαν στην πειθαρχική και ποινική προκαταρκτική.
  Κατά Ματζουράνη
  Ο κ. Σανιδάς σπεύδει να προλάβει και τα χειρότερα για τον ίδιον, γι' αυτό υποστηρίζει ότι: «...Διαπίστωσα περίεργες, ανεξήγητες και ύποπτες προσπάθειες ενοχοποιήσεως του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, αλλά και άλλων δικαστικών λειτουργών, μεταξύ των οποίων του προσώπου μου και του Εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Σακελλάκου».
  Με ανοίκειο τρόπο καταφέρει κατά του δικηγόρου Ι. Ματζουράνη (υπερασπιστή του κατηγορούμενου Γ. Σκαρπέλη), χαρακτηρίζοντας ψευδέστατα και συκοφαντικά όσα ο πρώτος κατέθεσε ενώπιον του Ι. Παπανικολάου.
  Μάλιστα, ο κ. Σανιδάς δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, εκτιμώντας πως όσα κατατέθηκαν από τον συνήγορο είχαν «σκοπό να πλήξουν τον ανακριτή και εμένα». Παρά ταύτα ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει επιβεβαιώσει τρεις συναντήσεις με τον ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, που σκοπό είχαν την επιτάχυνση και διευκόλυνση της ανάκρισης. Δηλαδή, όσες και ο ίδιος ο ανακριτής ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Siemens.
  Κατά Παπανικολάου
  Ο κ. Σανιδάς αφήνει μπηχτές για τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αν. Κανελλόπουλο, ενώ σχεδόν με απαξιωτικό τρόπο αντιμετωπίζει τον συνάδελφό του Ι. Παπανικολάου, όταν υποστηρίζει: «Δεν γνωρίζω τους λόγους και τα παραγωγικά αίτια της βουλήσεως των ενεργειών του κ. Ι. Παπανικολάου, θέλω πάντως να πιστεύω ότι αυτά δεν έχουν σχέση με τη μη επιλογή του σε πρόεδρο ή εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως έχει γραφεί στον Τύπο». Και συνεχίζει αντιστρέφοντας «το κατηγορητήριο»: «...Προκύπτει ότι κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, και μάλιστα κατ' εξακολούθηση, έχει με τις ενέργειές του τελέσει εκείνος που εστράφη κατά του ανακριτού Ζαγοριανού»!
  Κατά τον κ. Σανιδά ο ανακριτής, ό,τι και αν έκανε, ό,τι και αν παρέλειψε, θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως προστατευόμενο είδος. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι «οι υποθέσεις του σκανδάλου Siemens τείνουν να μεταβληθούν σε υπόθεση Ζαγοριανού» με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό...
  Ο κ. Σανιδάς καλύπτει πλήρως τον ανακριτή για το γεγονός ότι αυτός δεν εξέδωσε ένταλμα κατά του Μιχ. Χριστοφοράκου για πράξεις δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (2004-2007).


  Χαρακτηρίζει δε, τη σε βάρος του κατηγορία για παράβαση καθήκοντος, ως προπετή, αβάσιμη και αόριστη, ενώ περιλούζει τον Ι. Παπανικολάου για το «ολέθριο ατόπημα σε βάρος του ανακριτού που του αποδίδει παράλειψη ενέργειας», κάτι που επιβεβαιώνει «την έλλειψη αμεροληψίας και αντικειμενικότητας».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ.

   ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

   ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!

   ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. SHARE IT: ellasdimokratia.wordpress.com

   ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. SHARE IT: ellasdimokratia.wordpress.com

   ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. SHARE IT: ellasdimokratia.wordpress.com

   Διαγραφή
  2. ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ. ( ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΖΑΝΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ TV ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ). Ο ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΟΦΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ (ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ ΕΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
   ( ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ Ο ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ). ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΕΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΟΝΤΑΙ.

   Διαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ-ΒΙΑΣΤΗ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΙΑZΕI ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Α Ν Η Λ Ι Κ Α!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ

   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

   Διαγραφή
 2. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά Σανιδά για τις καταγγελίες Κολιούση


  Ως εντεταλμένος της παραδικαστικής χούντας και μακρύ χέρι του Μεγάρου Μαξίμου λειτουργούσε ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς

  . Είχε αναλάβει εργολαβικά την δικαστική συγκάλυψη των μεγάλων σκανδάλων της κυβέρνησης που τον είχε επιλέξει για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα της χώρας ειδικά γι΄αυτό το σκοπό, τον οποίο εξεπλήρωσε με ιδιαίτερο ζήλο.

  Κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του, ο πρώην ανώτατος Εισαγγελέας, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, τους νόμους και τον Οργανισμό των Δικαστηρίων , κατέλυσε κάθε έννοια δικαίου, καταρρακώνοντας το κύρος της Δικαιοσύνης.

  Με γνωμοδοτήσεις και αρχειοθετήσεις (πόρισμα Ζορμπά για τα Ομόλογα), με παρεμβάσεις σε εισαγγελείς και δικαστές (σκάνδαλο Βατοπεδίου),

  με χειραγώγηση Ζαγοριανού (σκάνδαλο Siemens) όρθωνε τείχος προστασίας των
  ===============================================
  εμπλεκόμενων υπουργών μέχρι την παραγραφή των πράξεών τους.

  Μεταξύ των ελαχίστων εισαγγελέων που όρθωσαν το δικαστικό τους ανάστημα, ήταν ο αντεισαγγελέας Εφετών Ηλίας Κολιούσης και η συνάδελφός του Ελένη Σωτηροπούλου, που αρνούμενη τη χειραγώγησή τους παραιτήθηκαν.

  Καταθέτοντας χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι, ο Ηλίας Κολιούσης είπε:

  «Ο Σανιδάς προσπαθούσε να μας πείσει πως δεν υπάρχουν ευθύνες υπουργών για το Βατοπέδι».
  =========================================
  Η ευθεία παρέμβαση Σανιδά στο έργο των συγκεκριμένων εισαγγελέων συνιστά μια δέσμη ποινικών αδικημάτων.

  Είναι στην αρμοδιότητα του οποιουδήποτε εισαγγελέα και ειδικά των προϊσταμένων των Εισαγγελιών Πρωτοδικών και Εφετών να διατάξουν προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ,ΝΑ ΕΧΟΥΤΕ 5 ΚΑΙ 10 ΣΠΙΤΙΑ,ΒΙΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΕΛΗΚΟΠΤΕΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΩΦΙΣΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗ ΓΟΥΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣς ΧΩΣΟΥΝ,ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΑΧΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΘΑ ΔΗΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΝΗ Η ΠΙΕΣΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ.ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΤΕ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΗ...ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ.Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΙΜΟ.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ
  Οι εξηγήσεις και τα κενά του κυρίου Προέδρου

  Η τρικυμιώδης πορεία του κ. Κεδίκογλου, η στάση της κυβέρνησης και οι επιστολές
  BHMA ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2007, 00:00
  ================================

  Οι καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί κατά του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρ. Κεδίκογλου ενδεχομένως να αποδειχθούν υπερβολικές.

  Αυτό που θα μείνει όμως είναι το πλήγμα στον θεσμό ¬ ο κ. Κεδίκογλου

  συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου ¬ και στην αξιοπιστία των δικαστών.

  Και το μεγαλύτερο μυστικό, που φαίνεται να μένει αναπάντητο, αλλά όχι χωρίς επιπτώσεις για αυτούς που το... κρύβουν, δεν θα αφορά πρωτίστως τον κ. Κεδίκογλου

  αλλά την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Κ. Καραμανλή.
  ==============================================
  Διότι είναι τόσο έντονη η προσπάθεια της κυβέρνησης να τον καλύψει με κάθε τρόπο ώστε πολλοί δεν βρίσκουν πλέον άλλη εξήγηση:

  «Προφανώς υπονοείται υπόγεια συμφωνία αμοιβαίας σιωπής» παρατηρούν, για να
  ================================================================
  εξηγήσουν την επιλογή της κυβέρνησης να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για την υπόθεση του
  ---------------------------------------------------------------------------------
  Προέδρου του Αρείου Πάγου, ούτε καν για να αποδείξει ότι αδίκως εγκαλείται εκείνη για την επιλογή
  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  της στο πρόσωπό του και εκείνος για την πολιτεία του και τις δραστηριότητες του 29χρονου γιου του
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Φαίδωνα.

  Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τον καλούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων
  δεν άρχισε ποτέ έρευνα,
  =====================
  αν και το ζήτημα συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της κ. Ηλ. Αργυρός με τον πρόεδρο της Εθνικής Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ. Γ. Ζορμπά.
  ==================================================================
  Ο κ. Κεδίκογλου διαβιβάζει συνεχώς μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης απαντητικές επιστολές στις ερωτήσεις που κατατίθενται στη Βουλή.

  Αλλά την επομένη διαπιστώνεται ότι περιέχουν παραλείψεις και αντιφάσεις
  με αποτέλεσμα να προκαλούν νέες ερωτήσεις και εκείνες με τη σειρά τους άλλες απαντήσεις.

  Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ «ΑΚΟΥΣΕΙ» ΤΗ ΛΕΞΗ…ΒΑΤΟΠΕΔΙ;
  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ;
  ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ…ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
  ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

  Είναι δυνατόν να είναι ο...Άκης το μεγάλο σκυλόψαρο;

  Βέβαια ΟΧΙ!

  ΜΕ ποιον τρόπο θα πρέπει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να απλώσει τα δίχτυα της;

  Ποιοι ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ;

  ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

  ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΚΑΛΥΨΑΝ'' ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ;

  ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ""
  ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"" ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;

  ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ: "" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ"""'

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

  *************************************************************
  ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ !!!

  Συνολικά ανταλάσσονται με 31 συμβόλαια
  260 (!) ακίνητα του ελληνικού δημοσίου
  με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας, εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

  Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Η
  ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  Τα ακίνητα που δόθηκαν στη μονή βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:

  Καρδιά Θεσσαλονίκης,
  Ν. Ραιδεστός,
  Πανόραμα,
  Ωραιόκαστρο,
  Νέοι Επιβάτες,
  Τριγλία,
  Ουρανούπολη,
  Σωζόπολη,
  Ν. Καλλικράτεια,
  Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης,
  Τρίλοφος,
  Γοργορύγι Τρικάλων,
  Βλαχάβα Τρικάλων,
  Μίκρα Θεσσαλονίκης,
  Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας,
  Ξηροπόταμος Χαλκιδικής,
  Αμουλιανή Χαλκιδικής,
  Κάριανη Ουρανούπολης,
  Ν. Πέραμος Καβάλας,
  Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας,
  Λαύριο,
  Κάτω Σούλι Μαραθώνα,
  Ακροπόταμος Καβάλας,
  Ολυμπιακό Χωριό,
  Τρίγλια Χαλκιδικής,
  Ν. Πλάγια Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς-πηγή TA NEA.


  Με τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου και των δημάρχων των περιοχών όπου βρίσκονταν οικόπεδα που πήρε η μονή,ο Εφραίμ επέστρεψε μια σειρά από οικόπεδα (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

  Ο αριθμός ωστόσο των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου είναι τόσο μεγάλος που το θέμα δεν κλείνει με λίγες επιστροφές.

  Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έγινες αυτόματες και ταχύτατες αλλαγές και αντί των προβλεπόμενων οικοπέδων, η μονή πήρε κάποια άλλα, τα οποία δεν είχαν πάνω τους φορτία όπως διεκδικήσεις από ιδιώτες και δήμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ «ΑΚΟΥΣΕΙ» ΤΗ ΛΕΞΗ…ΒΑΤΟΠΕΔΙ;
  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ;
  ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ…ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
  ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

  Είναι δυνατόν να είναι ο...Άκης το μεγάλο σκυλόψαρο;

  Βέβαια ΟΧΙ!

  ΜΕ ποιον τρόπο θα πρέπει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να απλώσει τα δίχτυα της;

  Ποιοι ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ;

  ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

  ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΚΑΛΥΨΑΝ'' ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ;

  ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ""
  ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"" ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;

  ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ: "" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ"""'

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

  *************************************************************
  ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ !!!

  Συνολικά ανταλάσσονται με 31 συμβόλαια
  260 (!) ακίνητα του ελληνικού δημοσίου
  με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας, εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

  Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Η
  ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  Τα ακίνητα που δόθηκαν στη μονή βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:

  Καρδιά Θεσσαλονίκης,
  Ν. Ραιδεστός,
  Πανόραμα,
  Ωραιόκαστρο,
  Νέοι Επιβάτες,
  Τριγλία,
  Ουρανούπολη,
  Σωζόπολη,
  Ν. Καλλικράτεια,
  Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης,
  Τρίλοφος,
  Γοργορύγι Τρικάλων,
  Βλαχάβα Τρικάλων,
  Μίκρα Θεσσαλονίκης,
  Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας,
  Ξηροπόταμος Χαλκιδικής,
  Αμουλιανή Χαλκιδικής,
  Κάριανη Ουρανούπολης,
  Ν. Πέραμος Καβάλας,
  Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας,
  Λαύριο,
  Κάτω Σούλι Μαραθώνα,
  Ακροπόταμος Καβάλας,
  Ολυμπιακό Χωριό,
  Τρίγλια Χαλκιδικής,
  Ν. Πλάγια Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς-πηγή TA NEA.


  Με τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου και των δημάρχων των περιοχών όπου βρίσκονταν οικόπεδα που πήρε η μονή,ο Εφραίμ επέστρεψε μια σειρά από οικόπεδα (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

  Ο αριθμός ωστόσο των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου είναι τόσο μεγάλος που το θέμα δεν κλείνει με λίγες επιστροφές.

  Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έγινες αυτόματες και ταχύτατες αλλαγές και αντί των προβλεπόμενων οικοπέδων, η μονή πήρε κάποια άλλα, τα οποία δεν είχαν πάνω τους φορτία όπως διεκδικήσεις από ιδιώτες και δήμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. [Επεξεργασία] Τα ακίνητα


  Η λίμνη Βιστωνίδα και οι παρόχθιες περιοχές της (27.000 στρέμματα) αποτελεί μέρος του δικτύου Natura 2000, συνεπώς δεν μπορούν να οικοδομηθούν• επιτρέπεται μόνο η ήπια εκμετάλλευση.

  Οι εκτάσεις αυτές είχαν μεταβιβασθεί από την Κτηματική Εταιρεία Ξάνθης στη Μονή Βατοπεδίου στις 25 Ιουνίου 2003 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Pοδόπης. Η κυριότητα των εκτάσεων αυτών αμφισβητούταν στα δικαστήρια μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, καθώς η Μονή υποστήριζε με βάση χρυσόβουλα βυζαντινών αυτοκρατόρων και της κατοχικής κυβέρνησης Τσο.λάκο.γλου[2] ότι η έκταση της ανήκει από το 1080.

  Πριν να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρος Δούκας υπέγραψε απόφαση με την οποία ενέκρινε την παραίτηση του Δημοσίου από τη δίκη, αποδεχόμενος γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτος και του Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.[3]

  Στις 25 Ιανουαρίου 2005 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος εξέδωσε την απόφαση 3822, με την οποία η Μονή Βατοπεδίου επέστρεψε τις εκτάσεις αυτές στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), και σε αντάλλαγμα η Μονή απέκτησε από την ΚΕΔ:

  1. δύο κτίρια συνολικού εμβαδού 20.664 τ.μ. του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, τα οποία μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν αναπλαστεί από την ΚΕΔ με στόχο να στεγάσουν το Υπουργείο Απασχόλησης, αλλά η "μετακόμιση" ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων των συνδικαλιστών.

  2.Πωλήθηκαν στη "Noliden"
  8.600 στρέμματα στην περιοχή της Ουρανούπολης με αντίτιμο €1,1 εκατομμύριο.
  Αυτή η υπουργική απόφαση δεν εκδόθηκε ποτέ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) όπως θα έπρεπε.
  Συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις -όπως η συγκεκριμένη- είναι έγκυρες μόνο εφόσον εκδοθούν σε ΦΕΚ.

  [Επεξεργασία] Υπεράκτιες (offshore) εταιρίες

  Στην υπόθεση εμπλέκονται ως τελικοί αποδέκτες ή διαχειριστές των ακινήτων μια σειρά από υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (συνήθως με έδρα στην Κύπρο) που είτε ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, είτε συνδέονται έμμεσα με αυτή:

  * Rassadel (Κύπρος).
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Σε αυτήν κατατέθηκε το ποσό αγοράς του Ολυμπιακού Ακινήτου από τη "Noliden" * Madeus (Κύπρος).
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Κατέχει το 30% του Ομίλου Πάπιστα.

  * Ανθεμιάς Κατασκευαστική Α.Ε..
  Ιδιοκτήτης είναι ο Αθανάσιος Πάπιστας με ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30% κατέχει η Rassadel .
  Μέλη στο ΔΣ της "Ανθεμιάς" είναι ο Άθως Κοϊρανίδης και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου.

  * Noliden Ltd (Κύπρος). Του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη.
  Σε αυτή κατέληξαν τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού. Μαζί με τα €41 εκατομμύρια για την αγορά των ακινήτων, κατέθεσε και "δωρεά" €9 εκατομμυρίων.

  * Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δήλωση του κ. Κοϊρανίδη, η Μονή αγόρασε τις offshore Rassadel και Madeus από το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

  [Επεξεργασία] Μοναχός Αρσένιος

  Ο Αντώνιος Φίλος (γνωστός σήμερα ως Μοναχός Αρσένιος) είναι μοναχός της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.
  Γεννήθηκε το 1961 στην Αμπελιά Θεσπρωτίας. Οι γονείς του ήταν κτηνοτρόφοι. Σπούδασε Νομική, μα δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια

  υπήρξε μέλος της ΚΝΕ.

  Το 1983, σε ηλικία 22 χρονών, εγκατέλειψε τις σπουδές του για να γίνει μοναχός.

  Είναι ο δεύτερος σε ιεραρχία μοναχός της Μονής Βατοπεδίου, μετά τον Ηγούμενο Εφραίμ και φέρεται ότι ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

  Αλήθεια Αξιότιμοι κκ. Δικαστές

  ΠΟΙΟΙ Συγκαλύπτουν ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. [Επεξεργασία] Τα ακίνητα


  Η λίμνη Βιστωνίδα και οι παρόχθιες περιοχές της (27.000 στρέμματα) αποτελεί μέρος του δικτύου Natura 2000, συνεπώς δεν μπορούν να οικοδομηθούν•
  επιτρέπεται μόνο η ήπια εκμετάλλευση.

  Οι εκτάσεις αυτές είχαν μεταβιβασθεί από την Κτηματική Εταιρεία Ξάνθης στη Μονή Βατοπεδίου στις 25 Ιουνίου 2003 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Pοδόπης.

  Η κυριότητα των εκτάσεων αυτών αμφισβητούταν στα δικαστήρια μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, καθώς η Μονή υποστήριζε με βάση χρυσόβουλα βυζαντινών αυτοκρατόρων και της κατοχικής κυβέρνησης Τσο.λάκο.γλου[2] ότι η έκταση της ανήκει από το 1080.

  Πριν να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, ο
  -------------------------------
  Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρος Δούκας υπέγραψε απόφαση με την οποία ενέκρινε την παραίτηση του Δημοσίου από τη δίκη, αποδεχόμενος γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτος και του Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.

  [3]Στις 25 Ιανουαρίου 2005 ο Υπουργός Αγροτικής
  -----------------------------------
  Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος εξέδωσε την απόφαση 3822, με την οποία η Μονή Βατοπεδίου επέστρεψε τις εκτάσεις αυτές στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), και σε αντάλλαγμα η Μονή απέκτησε από την ΚΕΔ:
  -----------------------------
  1. δύο κτίρια συνολικού εμβαδού 20.664 τ.μ. του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, τα οποία μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν αναπλαστεί από την ΚΕΔ με στόχο να στεγάσουν το Υπουργείο Απασχόλησης, αλλά η "μετακόμιση" ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων των συνδικαλιστών.

  2.Πωλήθηκαν στη "Noliden"

  8.600 στρέμματα στην περιοχή της
  =======================
  Ουρανούπολης με αντίτιμο €1,1 εκατομμύριο.


  Αυτή η υπουργική απόφαση δεν εκδόθηκε ποτέ στην
  ---------------------------
  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) όπως θα έπρεπε.
  Συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις -όπως η συγκεκριμένη- είναι έγκυρες μόνο εφόσον εκδοθούν σε ΦΕΚ.

  [Επεξεργασία] Υπεράκτιες (offshore) εταιρίες

  Στην υπόθεση εμπλέκονται ως τελικοί αποδέκτες ή διαχειριστές των ακινήτων μια σειρά από υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (συνήθως με έδρα στην Κύπρο) που είτε ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, είτε συνδέονται έμμεσα με αυτή:

  * Rassadel (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Σε αυτήν κατατέθηκε το ποσό αγοράς του Ολυμπιακού Ακινήτου από τη "Noliden"

  * Madeus (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Κατέχει το 30% του Ομίλου Πάπιστα.

  * Ανθεμιάς Κατασκευαστική Α.Ε..
  ---------------------
  Ιδιοκτήτης είναι ο Αθανάσιος Πάπιστας με ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30% κατέχει η Rassadel .

  Μέλη στο ΔΣ της "Ανθεμιάς" είναι ο Άθως Κοϊρανίδης και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου.

  * Noliden Ltd (Κύπρος).
  -------------------------
  Του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη.
  Σε αυτή κατέληξαν τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού. Μαζί με τα €41 εκατομμύρια για την αγορά των ακινήτων, κατέθεσε και "δωρεά" €9 εκατομμυρίων.

  * Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δήλωση του κ.
  ----------------------------------
  Κοϊρανίδη, η Μονή αγόρασε τις offshore Rassadel και Madeus από το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

  [Επεξεργασία] Μοναχός Αρσένιος

  Ο Αντώνιος Φίλος (γνωστός σήμερα ως Μοναχός Αρσένιος) είναι μοναχός της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.
  Γεννήθηκε το 1961 στην Αμπελιά Θεσπρωτίας. Οι γονείς του ήταν κτηνοτρόφοι. Σπούδασε Νομική, μα δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια

  υπήρξε μέλος της ΚΝΕ.

  Το 1983, σε ηλικία 22 χρονών, εγκατέλειψε τις σπουδές του για να γίνει μοναχός.

  Είναι ο δεύτερος σε ιεραρχία μοναχός της Μονής Βατοπεδίου, μετά τον Ηγούμενο Εφραίμ και φέρεται ότι ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

  Αλήθεια Αξιότιμοι κκ. Δικαστές

  ΠΟΙΟΙ Συγκαλύπτουν ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. [Επεξεργασία] Τα ακίνητα


  Η λίμνη Βιστωνίδα και οι παρόχθιες περιοχές της (27.000 στρέμματα) αποτελεί μέρος του δικτύου Natura 2000, συνεπώς δεν μπορούν να οικοδομηθούν•
  επιτρέπεται μόνο η ήπια εκμετάλλευση.

  Οι εκτάσεις αυτές είχαν μεταβιβασθεί από την Κτηματική Εταιρεία Ξάνθης στη Μονή Βατοπεδίου στις 25 Ιουνίου 2003 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Pοδόπης.

  Η κυριότητα των εκτάσεων αυτών αμφισβητούταν στα δικαστήρια μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, καθώς η Μονή υποστήριζε με βάση χρυσόβουλα βυζαντινών αυτοκρατόρων και της κατοχικής κυβέρνησης Τσο.λάκο.γλου[2] ότι η έκταση της ανήκει από το 1080.

  Πριν να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, ο
  -------------------------------
  Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρος Δούκας υπέγραψε απόφαση με την οποία ενέκρινε την παραίτηση του Δημοσίου από τη δίκη, αποδεχόμενος γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτος και του Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.

  [3]Στις 25 Ιανουαρίου 2005 ο Υπουργός Αγροτικής
  -----------------------------------
  Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος εξέδωσε την απόφαση 3822, με την οποία η Μονή Βατοπεδίου επέστρεψε τις εκτάσεις αυτές στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), και σε αντάλλαγμα η Μονή απέκτησε από την ΚΕΔ:
  -----------------------------
  1. δύο κτίρια συνολικού εμβαδού 20.664 τ.μ. του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, τα οποία μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν αναπλαστεί από την ΚΕΔ με στόχο να στεγάσουν το Υπουργείο Απασχόλησης, αλλά η "μετακόμιση" ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων των συνδικαλιστών.

  2.Πωλήθηκαν στη "Noliden"

  8.600 στρέμματα στην περιοχή της
  =======================
  Ουρανούπολης με αντίτιμο €1,1 εκατομμύριο.


  Αυτή η υπουργική απόφαση δεν εκδόθηκε ποτέ στην
  ---------------------------
  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) όπως θα έπρεπε.
  Συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις -όπως η συγκεκριμένη- είναι έγκυρες μόνο εφόσον εκδοθούν σε ΦΕΚ.

  [Επεξεργασία] Υπεράκτιες (offshore) εταιρίες

  Στην υπόθεση εμπλέκονται ως τελικοί αποδέκτες ή διαχειριστές των ακινήτων μια σειρά από υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (συνήθως με έδρα στην Κύπρο) που είτε ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, είτε συνδέονται έμμεσα με αυτή:

  * Rassadel (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Σε αυτήν κατατέθηκε το ποσό αγοράς του Ολυμπιακού Ακινήτου από τη "Noliden"

  * Madeus (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Κατέχει το 30% του Ομίλου Πάπιστα.

  * Ανθεμιάς Κατασκευαστική Α.Ε..
  ---------------------
  Ιδιοκτήτης είναι ο Αθανάσιος Πάπιστας με ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30% κατέχει η Rassadel .

  Μέλη στο ΔΣ της "Ανθεμιάς" είναι ο Άθως Κοϊρανίδης και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου.

  * Noliden Ltd (Κύπρος).
  -------------------------
  Του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη.
  Σε αυτή κατέληξαν τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού. Μαζί με τα €41 εκατομμύρια για την αγορά των ακινήτων, κατέθεσε και "δωρεά" €9 εκατομμυρίων.

  * Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δήλωση του κ.
  ----------------------------------
  Κοϊρανίδη, η Μονή αγόρασε τις offshore Rassadel και Madeus από το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

  [Επεξεργασία] Μοναχός Αρσένιος

  Ο Αντώνιος Φίλος (γνωστός σήμερα ως Μοναχός Αρσένιος) είναι μοναχός της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.
  Γεννήθηκε το 1961 στην Αμπελιά Θεσπρωτίας. Οι γονείς του ήταν κτηνοτρόφοι. Σπούδασε Νομική, μα δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια

  υπήρξε μέλος της ΚΝΕ.

  Το 1983, σε ηλικία 22 χρονών, εγκατέλειψε τις σπουδές του για να γίνει μοναχός.

  Είναι ο δεύτερος σε ιεραρχία μοναχός της Μονής Βατοπεδίου, μετά τον Ηγούμενο Εφραίμ και φέρεται ότι ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

  Αλήθεια Αξιότιμοι κκ. Δικαστές

  ΠΟΙΟΙ Συγκαλύπτουν ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. [Επεξεργασία] Τα ακίνητα


  Η λίμνη Βιστωνίδα και οι παρόχθιες περιοχές της (27.000 στρέμματα) αποτελεί μέρος του δικτύου Natura 2000, συνεπώς δεν μπορούν να οικοδομηθούν•
  επιτρέπεται μόνο η ήπια εκμετάλλευση.

  Οι εκτάσεις αυτές είχαν μεταβιβασθεί από την Κτηματική Εταιρεία Ξάνθης στη Μονή Βατοπεδίου στις 25 Ιουνίου 2003 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Pοδόπης.

  Η κυριότητα των εκτάσεων αυτών αμφισβητούταν στα δικαστήρια μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, καθώς η Μονή υποστήριζε με βάση χρυσόβουλα βυζαντινών αυτοκρατόρων και της κατοχικής κυβέρνησης Τσο.λάκο.γλου[2] ότι η έκταση της ανήκει από το 1080.

  Πριν να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, ο
  -------------------------------
  Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρος Δούκας υπέγραψε απόφαση με την οποία ενέκρινε την παραίτηση του Δημοσίου από τη δίκη, αποδεχόμενος γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτος και του Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.

  [3]Στις 25 Ιανουαρίου 2005 ο Υπουργός Αγροτικής
  -----------------------------------
  Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος εξέδωσε την απόφαση 3822, με την οποία η Μονή Βατοπεδίου επέστρεψε τις εκτάσεις αυτές στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), και σε αντάλλαγμα η Μονή απέκτησε από την ΚΕΔ:
  -----------------------------
  1. δύο κτίρια συνολικού εμβαδού 20.664 τ.μ. του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, τα οποία μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν αναπλαστεί από την ΚΕΔ με στόχο να στεγάσουν το Υπουργείο Απασχόλησης, αλλά η "μετακόμιση" ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων των συνδικαλιστών.

  2.Πωλήθηκαν στη "Noliden"

  8.600 στρέμματα στην περιοχή της
  =======================
  Ουρανούπολης με αντίτιμο €1,1 εκατομμύριο.


  Αυτή η υπουργική απόφαση δεν εκδόθηκε ποτέ στην
  ---------------------------
  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) όπως θα έπρεπε.
  Συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις -όπως η συγκεκριμένη- είναι έγκυρες μόνο εφόσον εκδοθούν σε ΦΕΚ.

  [Επεξεργασία] Υπεράκτιες (offshore) εταιρίες

  Στην υπόθεση εμπλέκονται ως τελικοί αποδέκτες ή διαχειριστές των ακινήτων μια σειρά από υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (συνήθως με έδρα στην Κύπρο) που είτε ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, είτε συνδέονται έμμεσα με αυτή:

  * Rassadel (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Σε αυτήν κατατέθηκε το ποσό αγοράς του Ολυμπιακού Ακινήτου από τη "Noliden"

  * Madeus (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Κατέχει το 30% του Ομίλου Πάπιστα.

  * Ανθεμιάς Κατασκευαστική Α.Ε..
  ---------------------
  Ιδιοκτήτης είναι ο Αθανάσιος Πάπιστας με ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30% κατέχει η Rassadel .

  Μέλη στο ΔΣ της "Ανθεμιάς" είναι ο Άθως Κοϊρανίδης και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου.

  * Noliden Ltd (Κύπρος).
  -------------------------
  Του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη.
  Σε αυτή κατέληξαν τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού. Μαζί με τα €41 εκατομμύρια για την αγορά των ακινήτων, κατέθεσε και "δωρεά" €9 εκατομμυρίων.

  * Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δήλωση του κ.
  ----------------------------------
  Κοϊρανίδη, η Μονή αγόρασε τις offshore Rassadel και Madeus από το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

  [Επεξεργασία] Μοναχός Αρσένιος

  Ο Αντώνιος Φίλος (γνωστός σήμερα ως Μοναχός Αρσένιος) είναι μοναχός της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.
  Γεννήθηκε το 1961 στην Αμπελιά Θεσπρωτίας. Οι γονείς του ήταν κτηνοτρόφοι. Σπούδασε Νομική, μα δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια

  υπήρξε μέλος της ΚΝΕ.

  Το 1983, σε ηλικία 22 χρονών, εγκατέλειψε τις σπουδές του για να γίνει μοναχός.

  Είναι ο δεύτερος σε ιεραρχία μοναχός της Μονής Βατοπεδίου, μετά τον Ηγούμενο Εφραίμ και φέρεται ότι ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

  Αλήθεια Αξιότιμοι κκ. Δικαστές

  ΠΟΙΟΙ Συγκαλύπτουν ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. [Επεξεργασία] Τα ακίνητα


  Η λίμνη Βιστωνίδα και οι παρόχθιες περιοχές της (27.000 στρέμματα) αποτελεί μέρος του δικτύου Natura 2000, συνεπώς δεν μπορούν να οικοδομηθούν•
  επιτρέπεται μόνο η ήπια εκμετάλλευση.

  Οι εκτάσεις αυτές είχαν μεταβιβασθεί από την Κτηματική Εταιρεία Ξάνθης στη Μονή Βατοπεδίου στις 25 Ιουνίου 2003 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Pοδόπης.

  Η κυριότητα των εκτάσεων αυτών αμφισβητούταν στα δικαστήρια μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, καθώς η Μονή υποστήριζε με βάση χρυσόβουλα βυζαντινών αυτοκρατόρων και της κατοχικής κυβέρνησης Τσο.λάκο.γλου[2] ότι η έκταση της ανήκει από το 1080.

  Πριν να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, ο
  -------------------------------
  Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρος Δούκας υπέγραψε απόφαση με την οποία ενέκρινε την παραίτηση του Δημοσίου από τη δίκη, αποδεχόμενος γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτος και του Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.

  [3]Στις 25 Ιανουαρίου 2005 ο Υπουργός Αγροτικής
  -----------------------------------
  Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος εξέδωσε την απόφαση 3822, με την οποία η Μονή Βατοπεδίου επέστρεψε τις εκτάσεις αυτές στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), και σε αντάλλαγμα η Μονή απέκτησε από την ΚΕΔ:
  -----------------------------
  1. δύο κτίρια συνολικού εμβαδού 20.664 τ.μ. του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, τα οποία μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν αναπλαστεί από την ΚΕΔ με στόχο να στεγάσουν το Υπουργείο Απασχόλησης, αλλά η "μετακόμιση" ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων των συνδικαλιστών.

  2.Πωλήθηκαν στη "Noliden"

  8.600 στρέμματα στην περιοχή της
  =======================
  Ουρανούπολης με αντίτιμο €1,1 εκατομμύριο.


  Αυτή η υπουργική απόφαση δεν εκδόθηκε ποτέ στην
  ---------------------------
  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) όπως θα έπρεπε.
  Συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις -όπως η συγκεκριμένη- είναι έγκυρες μόνο εφόσον εκδοθούν σε ΦΕΚ.

  [Επεξεργασία] Υπεράκτιες (offshore) εταιρίες

  Στην υπόθεση εμπλέκονται ως τελικοί αποδέκτες ή διαχειριστές των ακινήτων μια σειρά από υπεράκτιες (offshore) εταιρίες (συνήθως με έδρα στην Κύπρο) που είτε ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, είτε συνδέονται έμμεσα με αυτή:

  * Rassadel (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Σε αυτήν κατατέθηκε το ποσό αγοράς του Ολυμπιακού Ακινήτου από τη "Noliden"

  * Madeus (Κύπρος).
  ------------------
  Ελέγχεται από τον εκπρόσωπο της Μονής στην Κύπρο Άθω Κοιρανίδη. Κατέχει το 30% του Ομίλου Πάπιστα.

  * Ανθεμιάς Κατασκευαστική Α.Ε..
  ---------------------
  Ιδιοκτήτης είναι ο Αθανάσιος Πάπιστας με ποσοστό 70%, ενώ το υπόλοιπο 30% κατέχει η Rassadel .

  Μέλη στο ΔΣ της "Ανθεμιάς" είναι ο Άθως Κοϊρανίδης και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου.

  * Noliden Ltd (Κύπρος).
  -------------------------
  Του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη.
  Σε αυτή κατέληξαν τα ακίνητα του Ολυμπιακού Χωριού. Μαζί με τα €41 εκατομμύρια για την αγορά των ακινήτων, κατέθεσε και "δωρεά" €9 εκατομμυρίων.

  * Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δήλωση του κ.
  ----------------------------------
  Κοϊρανίδη, η Μονή αγόρασε τις offshore Rassadel και Madeus από το δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

  [Επεξεργασία] Μοναχός Αρσένιος

  Ο Αντώνιος Φίλος (γνωστός σήμερα ως Μοναχός Αρσένιος) είναι μοναχός της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.
  Γεννήθηκε το 1961 στην Αμπελιά Θεσπρωτίας. Οι γονείς του ήταν κτηνοτρόφοι. Σπούδασε Νομική, μα δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια

  υπήρξε μέλος της ΚΝΕ.

  Το 1983, σε ηλικία 22 χρονών, εγκατέλειψε τις σπουδές του για να γίνει μοναχός.

  Είναι ο δεύτερος σε ιεραρχία μοναχός της Μονής Βατοπεδίου, μετά τον Ηγούμενο Εφραίμ και φέρεται ότι ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

  Αλήθεια Αξιότιμοι κκ. Δικαστές

  ΠΟΙΟΙ Συγκαλύπτουν ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρομίσει ο τόπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...Εκποίηση 20 τόνων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν οι "σύντροφοι" του κινήματος δεν άφησαν ούτε κολυμπηθρόξυλο από τα δημόσια ταμεία και τις τράπεζες, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, τα οικονομολογικά σαΐνια της κυβέρνησης Σημίτη σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ντάλα κατακαλόκαιρο και μέσα στην δίνη που δημιούργησε η επίθεση στο Ιράκ στις 23 Μαρτίου του ίδιου χρόνου, (όταν οι Έλληνες έβλεπαν το Χρηματιστήριο Αθηνών στις 1400 μονάδες και τις υπό κατάρρευση σήμερα Morgan Stanley και Lechman να δίνουν τιμές για την Εθνική και την Άλφα γύρω στα 7(!) ευρώ), ο "σύντροφος" Σημίτης και η επιλογή του για την ηγεσία του κορυφαίου οργάνου την εθνικής οικονομίας κ. Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Μεταφέροντας εκτός της χώρας την ανάλογη ποσότητα από τα "χρυσά νομίσματα και τα πλακίδια που αγόραζε από τους ιδιώτες", -πρώτη φορά μετά την Γερμανική Κατοχή- επειδή -λένε οι κ.κ. του βρωμο-ΠΑΣΟΚ- "ο χρυσός σ΄ αυτήν την μορφή δεν ήταν εμπορεύσιμος(!)", ... έτσι αποφάσισε να "αναβαθμίσει" ποιοτικά αυτά τα χρυσά νομίσματα και πλακίδια που αγόραζε από το κοινό και να τα μετατρέψει σε ράβδους διεθνών προδιαγραφών που είναι... εμπορεύσιμες (!) "...Το ένα τέταρτο από αυτήν την ποσότητα (20 τόνοι) αποφασίσθηκε να πωληθεί προκειμένου να επενδυθεί σε ασφαλείς τοποθετήσεις που αποφέρουν αποδόσεις από 2 - 4% (!!!!) (όπως π.χ. ομόλογα ευρωπαϊκών κυβερνήσεων) έναντι της σχεδόν μηδενικής απόδοσης των τοποθετήσεων σε χρυσό (!!!!) και δεν τίθεται θέμα εκχώρησης του προϊόντος της ρευστοποίησης σε οποιονδήποτε τρίτο, η οποία άλλωστε αποκλείεται και από την ισχύουσα νομοθεσία..." *Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" και "σκάνδαλα με ομόλογα"!!!!!!!

   ΖΗΤΩ Η dimokratia του..."ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ" & της "ΕΛΕΝΗΣ"

   ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

   Διαγραφή
 13. ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ";! ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ - ΣΙΓΟΥΡΑ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΣΤΡΕΒΛΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ" ΤΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ Μ Ο Ν Ο ΤΟ ΘΑΣΟΚ, Κ Ο Π Α Ν Ο Ι!!!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ: Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ρ Ε Ε Ε Ε Ε!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΔΩ, ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Α Φ Ο Υ Μ Ε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ε βεβαια ετσι τους συμφερει τα 850.000.000 $ του ακη ειναι ψιχουλα μπροστα στη δηθεν ζημια του δημοσιου που ταχα κοστισε 10.000.000 € οταν ο παπακωνσταντινου υπεκοστολογησε με τιμη ακροπολης που ειναι το πιο ακριβο οικοπεδο της ελλαδας τα 7 στρεμματα που ειναι στους χορτατζηδες εναντι 10.000.000 € πληρωσε το δημοσιο στους εβραιους για αποζημιωση.

   Διαγραφή
 14. ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ? ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ!!!

  ΠΕ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΥΑΛΗΣΗ.ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΑΛΛΑ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΕ.ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΕΩΣ 10 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ.ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΝΗ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΗ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΡΧΙΖΗ.Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΗ.ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ....

   Διαγραφή
 15. Η Βίκυ δεν βγαίνει έξω τα επόμενα 7 χρόνια.
  Μετά βλέπουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,8.21,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ?Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ «ΑΚΟΥΣΕΙ» ΤΗ ΛΕΞΗ…ΒΑΤΟΠΕΔΙ;
  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ;
  ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ…ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
  ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

  Είναι δυνατόν να είναι ο...Άκης το μεγάλο σκυλόψαρο;

  Βέβαια ΟΧΙ!

  ΜΕ ποιον τρόπο θα πρέπει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να απλώσει τα δίχτυα της;

  Ποιοι ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ;

  ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

  ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΚΑΛΥΨΑΝ'' ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ;

  ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ""
  ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"" ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;

  ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ: "" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ"""'

  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

  *************************************************************
  ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ !!!

  Συνολικά ανταλάσσονται με 31 συμβόλαια
  260 (!) ακίνητα του ελληνικού δημοσίου
  με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας, εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

  Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  Τα ακίνητα που δόθηκαν στη μονή βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:

  Καρδιά Θεσσαλονίκης,
  Ν. Ραιδεστός,
  Πανόραμα,
  Ωραιόκαστρο,
  Νέοι Επιβάτες,
  Τριγλία,
  Ουρανούπολη,
  Σωζόπολη,
  Ν. Καλλικράτεια,
  Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης,
  Τρίλοφος,
  Γοργορύγι Τρικάλων,
  Βλαχάβα Τρικάλων,
  Μίκρα Θεσσαλονίκης,
  Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας,
  Ξηροπόταμος Χαλκιδικής,
  Αμουλιανή Χαλκιδικής,
  Κάριανη Ουρανούπολης,
  Ν. Πέραμος Καβάλας,
  Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας,
  Λαύριο,
  Κάτω Σούλι Μαραθώνα,
  Ακροπόταμος Καβάλας,
  Ολυμπιακό Χωριό,
  Τρίγλια Χαλκιδικής,
  Ν. Πλάγια Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς-πηγή TA NEA.


  Με τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου και των δημάρχων των περιοχών όπου βρίσκονταν οικόπεδα που πήρε η μονή,ο Εφραίμ επέστρεψε μια σειρά από οικόπεδα (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

  Ο αριθμός ωστόσο των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου είναι τόσο μεγάλος που το θέμα δεν κλείνει με λίγες επιστροφές.

  Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έγινες αυτόματες και ταχύτατες αλλαγές και αντί των προβλεπόμενων οικοπέδων, η μονή πήρε κάποια άλλα, τα οποία δεν είχαν πάνω τους φορτία όπως διεκδικήσεις από ιδιώτες και δήμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΒΙΚΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ?
  ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΕΣΥ Κ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να
  μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως οικοδομήσιμα.

  Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από
  ====================================
  ενα δισεκατομμύριο ευρώ!
  =======================
  Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΑ ΑΛΛΕΣ 150 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

   Διαγραφή
 26. 8.30 Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΗΓΕ 6..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ!!

  ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ SITE.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΑΥΤΩΝ[ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ].ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ Η ΗΛΙΘΙΟΙ?ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ!ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ[ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΚΥΠ],ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΑΣ ΑΜΒΛΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ PC,ENΩ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΩΡΕΨΕΙ ΕΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΡΑΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ.ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ,ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ,ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ,ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΗΤΖΕΡΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ πλησιαζει,ΕΛΛΑΣ η' ΘΑΝΑΤΟΣ...


   (ενα "χελιδονοψαρο")

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ...

   Διαγραφή
 29. Αν παρουμε μονο 10δις απο τον ακη, καλα δεν ειναι. Θα του μεινουν αλλα 20δις ευρω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΛΥΣΑΛΕΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
  ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΣΟΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απειλες, εκβιασμοί, εκφοβισμός....Εκεί βασίζεται όλη η διδασκαλια των εβραιακών δογμάτων.

   Πότε θα σας αποτινάξουμε απο πάνω μας; Πότε;

   Διαγραφή
 31. ΟΛΟΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Βρώμα...βρώμα...βρώμα...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Να το θυμαστε αυτο που θα σας πω:
  ο Ακης θα καψει την μασονια εκτος αν τον προλαβουν και τον αυτοκτονησουν!
  9.21 Μαζι σου "ζευγαρι"μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. και γιατι ρε μαλακα ακη να περιμενουμε τωρα να παθει κατι(που να παθει) το γυναικακι σου?δεν μπορεις να ανοίξεις την γκλαβα σου τωρα?χιλιες φορες να παθει ρε μαλακα....υπαρχουν ρε καθαρμα ανθρωποι με καρκινο και δεν εχουν φαρμακα ρε αλητη,στα αρχιδια μου για το γυναικακι σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ!!!
  ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΟΥΝ!!!!
  ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΥΘΟΥΝ!!!

  ΛΕΞΗΛΑΓΝΕ,ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΟΥ
  ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ-ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΠΑΡΝΑΜΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΑΛΗΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ,ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ Ο ΛΑΟΣ..........ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1944 Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,Η ΒΙΚΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ,ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΕΦΑΓΕ .....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ....και έχω βάλει και λιπαντικό στο...κορδόνι μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. αθλιοι ελεεινοι ζηλιαρωγατοι αφηστε ησυχο το παριζιανικο ζευγαρακι να ζησει τον ερωτα του!!!!!

  Ακηηηηηη στα ελεγα εγω προσεχε τους ζηλιαρωγατους!!!!!

  Και να τα μας τωραααααααααα ΑΑΑΑΑΑκκκηηηηη!!!!
  εσυ στα σιδερα !!!Το κοριτσι στα σιδεραααα !!!
  ανυπερασπιστοοοοο ΑΑΑκκκκηηηηηηη!!!

  Τι περιμενεις ωρεεεε ΑΑκκκηηηηη;

  Ζηλεψαν ωρε ΑΚΚΚΗΗΗΗΗ.
  Το γλωσσοφαγαν το κοριτσιιιι!!!


  Τι τα θελες ωρεεεε τα Παρισιαααααααααααα!!!!!!

  Γαμος στα Παρισια;;;;;;;;;;; και οι ζηλιαρωγατοι ;;;

  Χαθηκε μωρε ο Αχλαδοκαμος; Στον Αχλαδοκαμπο ωρε Α κη ποιος θα σε ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕ;

  ΦΡΥΔΙΝ ΜΙΓΔΗΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΩΡΕ ΑΚΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. GOYSTARO TO KOLARAKI TIS VIKIS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΣΙΓΑ ΤΗ ΒΡΩΜΟΚΟΛΑΡΑ ΣΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ Ο ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟΣ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. 1.29 ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. κΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΘΑ ΣΥΜΝΦΟΥΝΗΣΩ! ! !

  ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ . ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΕΔΩ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ
  ...ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ( ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ)....

  ΕΝΙ ΓΟΥΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΤΡΟΜΠΩΝΕΣ (YOU KNOW WHAT I MEAN)!

  νΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ :

  da da da
  da da da
  da da da

  I know why you ran away, aha
  Understand you couldn't stay, aha
  Wonder where you are today, aha
  After all was said and done
  It was right for you to run!

  αυτό μπορείς να πεις και ψυθιριστά....

  Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha
  Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha
  Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha
  Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, da da da

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. βγαλτε έξω τη βυκη. θα στεγνώσει το λιπαντικό που έχω βάλει στο κορδώνι μου ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟ Δ Ν Τ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΠΕΥΘΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
   ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

   ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΗΠΕΥΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!

   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ

   ΑΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΑΣΟΚΕ ΣΑΠΙΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ

   ΣΥΡΙΖΑ !!!

   ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ !!! ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !! ΑΓΡΙΑ ΤΙΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΣΑΜΕ 2500 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΤΟ Δ Ν Τ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ????

   ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

   ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΤΩΣΕ 2500 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ

   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ !!!

   ΑΥΤΟ ΤΟ 10 % ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ?? ΝΤΡΟΠΗ !!!

   ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΣΟΚ!!

   ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ 10 %

   ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

   ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

   ΠΑΛΙ ΕΜΕΤΟΣ !!! ΦΤΟΥ !!

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟ Δ Ν Τ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΠΕΥΘΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
   ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

   ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΗΠΕΥΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!

   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ

   ΑΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΑΣΟΚΕ ΣΑΠΙΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ

   ΣΥΡΙΖΑ !!!

   ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ !!! ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !! ΑΓΡΙΑ ΤΙΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΣΑΜΕ 2500 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΤΟ Δ Ν Τ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ????

   ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

   ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΤΩΣΕ 2500 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ

   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ !!!

   ΑΥΤΟ ΤΟ 10 % ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ?? ΝΤΡΟΠΗ !!!

   ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΣΟΚ!!

   ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ 10 %

   ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

   ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

   ΠΑΛΙ ΕΜΕΤΟΣ !!! ΦΤΟΥ !!

   Διαγραφή
 47. εεεεεεεεεε.......φιλαράκι, για δες το. νομίζω σου κολλάει το ctrl+V και αντιγράφεται πολλές φορές το κείμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΣΕΑ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

   ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

   ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ!!!

   ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ

   ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ

   ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!! ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!Κ.Α

   Διαγραφή
 48. χεστηκε και ο μπενυ λες δεν το ξερει οτι ο γερος σε λιγα ακομα τερμινα θα αφησει τη τελευταια του πνοη στο κελι 32? ε για μετα βλεπουμε η βικουλα δεν μπορει να κρεμαστει με οτι ναναι παρα με κατι που θα κοστιζει κατι παραπανω απο 2500 ευρω. α και το σαπουνι να ειναι απο ελβετικο σπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ

   ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ Μ Π Α Τ Σ Ο Κ ????? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ --ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ --ΣΥΓΝΩΜΗ 2500 ΝΕΚΡΟΙ 1500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!!

   Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ??? ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 1 ?????

   ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ??

   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ???

   ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΤΩΣΕ 2500 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ

   ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΕΕΕ????

   ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ??

   Ο ΛΑΟΣ ΕΦΤΥΝΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ ΞΥΛΟ !!!

   ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΓΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΥΟΥΧΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ !!!!


   ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

   ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ Δ Ν Τ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΘΑΜΕ

   ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ????

   ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ??

   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ??? 2500 ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

   1500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !!!

   ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ???

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ Δ Ν Τ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ??

   ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??

   ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 1500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ????

   ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2009 ΓΙΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
   ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ

   Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ??????????

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΕ???


   ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ???


   ΤΟ Μ Π Α Τ Σ Ο Κ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ???????

   Διαγραφή
 49. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ


   ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ Μ Π Α Τ Σ Ο Κ ????? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ --ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ --ΣΥΓΝΩΜΗ 2500 ΝΕΚΡΟΙ 1500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!!

   Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ??? ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 1 ?????

   ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ??

   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ???

   ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΤΩΣΕ 2500 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ

   ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΕΕΕ????

   ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ??

   Ο ΛΑΟΣ ΕΦΤΥΝΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ ΞΥΛΟ !!!

   ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΓΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΥΟΥΧΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ !!!!


   ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

   ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ Δ Ν Τ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΘΑΜΕ

   ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ????

   ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ??

   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ??? 2500 ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

   1500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !!!

   ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ???

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ Δ Ν Τ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ??

   ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??

   ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 1500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ????

   ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2009 ΓΙΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
   ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ

   Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ??????????

   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΕ???


   ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ???


   ΤΟ Μ Π Α Τ Σ Ο Κ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ???????

   Διαγραφή
  2. Ναι, λιγάκι άσχετο...

   Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ !!!

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ ΕΦΕΡΕ ΤΟ Δ Ν Τ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΓΕΙΑ !!!!
   ... ΦΟΥΣΚΟΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ !!!! ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!!!
   ΠΕΞΑΝΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

   ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ .


   ΤΟ Γ Ο Υ Δ Ι ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΛΑΟΣ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ?????

   2500 ΝΕΚΡΟΙ 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ . ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ Μ Π Α Τ Σ Ο Κ ?????

   ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ????

   ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ???? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ !!!!

   ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ??? ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΡΑ ????

   Διαγραφή
 50. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ-ΒΙΑΣΤΗ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΙΑZΕI ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Α Ν Η Λ Ι Κ Α!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ

  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ...σημερα Κυριακη,στην εφημεριδα "το χωνι",υπαρχει ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ για ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ στα δυο κομματα(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ) που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...
  συσπειρωθητε ΟΛΟΙ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ,με ολους τους τροπους "ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ"...
  ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ...ΠΑΝΩ απ'ολα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή