Κανε το εμβολιάκι σου και σκάσε!!!

Θυμαστε προ λιγων εβδομαδων η φιλεσπλαχνη πολιτεια που νοιαζεται για την υγεια του Ελληνα πολιτη,που εδωσε την δυνατοτητα,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,της επαοριστου αδειας σε υπαλληλους που ανικουν σε ευπαθεις ομαδες?
Και φυσικα οι κατακοποι απ την δουλεια,δημοσιοι υπαλληλοι,τρεξαν να βγαλουν χαρτι απο γιατρο,ωστε να αποδειξουν την αρρωστια τους!
Ειδαν το τυρακι,ΔΕΝ ειδαν ομως την φακα!
Μονοι τους λοιπον,ελευθερα και χωρις πιεση,δηλωθηκαν στις ευπαθεις ομαδες!
Τελικα το μετρο το πηραν πισω,γιατι σε λιγο θα δηλωνονταν και θανοντες δημοσιοι υπαλληλοι σε ευπαθης ομαδες και δεν θα εμενε ουτε ενας υπαλληλος να παραλαμβανει τα δικαιολογητικα!!
ΟΜΩΣ,οσοι δηλωσαν οτι ανικουν σε ευπαθη ομαδα,ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΑΝ!!
Θα ειναι τα πρωτα πειραματοζωα του νεου εμβολιου!
Θα τους πει η Πολιτεια και δικιο θα χει,δεν δηλωσες μονος σου οτι ανικεις σε ευπαθη ομαδα? Σε πιεσε κανεις να το δηλωσεις?
Τωρα οριστε,υπαρχει το εμβολιο καντο,αλλιως ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!
Εισαι υπαλληλος,εισαι σε ευπαθη ομαδα,οπως ΕΛΕΥΘΕΡΑ δηλωσες,δεν μπορει να εισαι κινητη βομβα μεταξυ των συναδελφων σου,ουτε να αρρωσταινεις και να χωνεις συναδελφους σου στη θεση σου!
Κανε το εμβολιακι σου και σκασε!!!
Οπως αυτο θα γινει και μ αυτους που βγαζουν ιατρικα χαρτια οτι ΔΕΝ μπορουν να φορεσουν φιμωτρο! Δηλαδη εχουν καρδιοαναπνευστικα προβληματα,δηλαδη εμεσως δηλωνουν οτι κι αυτοι ανικουν σε ευπαθη ομαδα! Αρα εμβολιακι και αυτοι!
Αυτη η ευπαθη ομαδα χωραει σχεδον ολη την Ελλαδα! Καρδιολογικα,Αναπνευστικα,Διαβητη,Καρκινο,Υπερηλικες,αυτοανοσα νοσηματα,αναιμιες,ανοσοκατασταλμενοι,παχυσαρκοι,οσοι εργαζοντε στο τομεα της Υγειας….!!
Ολοι αυτοι λοιπον που εργαζοντε στο δημοσιο και αυτοδηλωθηκαν αρρωστοι,θα δεχθουν τον εκβιασμο,η’ εμβολιο η’ ΟΑΕΔ,στην ουρα για ταμειο!
Αυτα αργοτερα,τωρα προεχει η υποχρεωτικη χρηση μασκας με αναπνευστηρα και βατραχοπεδιλα,ΠΑΝΤΟΥ και κυριως οταν κοιμομαστε!!
Θα μπουκερνει ο Χρυσοχοιδης στις κρεβατοκαμαρες και οποιος δεν φοραει βατραχοπεδιλα,στο Εισαγγελεα!

Γ.Ν

loading...