Μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης δηλαδή, υπό την αιγίδα των ελίτ του 1%, με το 99% σκλάβους τους

 Πολλές χώρες έχουν δηλώσει πρόθυμες για την υιοθέτηση κάποιας μορφής διαβατηρίων εμβολιασμού και κοινής χρήσης δεδομένων διασυνοριακά – όπως η Ισπανία, η Εσθονία, η Ισλανδία, το Βέλγιο, η Δανία που ανακοίνωσε την κυκλοφορία διαβατηρίου Covid, χωρίς το οποίο δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στην κοινωνία άνευ περιορισμών, η Πολωνία, η Μ. Βρετανία, ο Καναδάς, η Ελλάδα, το Ισραήλ με τα «πράσινα διαβατήρια» κλπ. – σε συνδυασμό με ολόκληρη την ταξιδιωτική βιομηχανία, με τα ξενοδοχεία και με τις εταιρίες ασφάλισης της υγείας. 

Παρά το ότι λοιπόν οι έρευνες έχουν τεκμηριώσει πως ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δεν είναι πρόθυμο να εμβολιασθεί με το «mRNA», επειδή φοβάται τις επιπτώσεις στο DNA του, κυρίως οι Γάλλοι και οι Ισπανοί, φαίνεται πως οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, οι ταξιδιωτικές κλπ. θα το επιβάλλουν – κάτι που εύλογα δίνει τροφή στους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας, οι οποίοι συνδέουν τον Covid και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με την επιβολή μίας νέας τάξης πραγμάτων, στα πλαίσια της «Μεγάλης Επαναφοράς». 

Μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης δηλαδή, υπό την αιγίδα των ελίτ του 1%, με το 99% σκλάβους τους –  τη δημιουργίας μίας νέας φεουδαρχίας καλύτερα, μίας μορφής σύγχρονης δουλείας που το 99% των ανθρώπων θα ζει σε μία κατάσταση μόνιμης εξάρτησης από έναν μικρό αριθμό ελίτ που θα κατέχουν τα πάντα.

Βασίλης Βιλιάρδος

loading...