Πόλεμος Ε.Μαρινάκη & Κ.Βελόπουλου: «Βαριές» κουβέντες από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης μετά από επίθεση του MEGA

 Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού καναλιού MEGA ειρωνευόμενος ακόμα και την ενασχόλησή του με την… στιχουργική!

Τα όσα ακούστηκαν και πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ήταν πρωτοφανή για το ελληνικό κοινοβούλιο, ήρθαν ως απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από το εν λόγω κανάλι.

Eίναι σαφές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία «βεντέτα» που πολύ δύσκολα θα τελειώσει χωρίς να «ματώσει» ο ένας από τους δύο.

Παραθέτουμε τα όσα είπε σχετικά ο Κυριάκος Βελόπουλος: 

«…Τα ΜΜΕ της ΝΔ βυσσοδομούν κατά της Ελληνικής Λύσης κατά ριπάς και αναίτια. Δεν μας εμφανίζουν ποτέ (στο MEGA δεν έχω πάει ποτέ, στον ΣΚΑΪ δεν έχω πάει ποτέ, στο STAR έχω εμφανιστεί μια φορά).

Και χθες στο δελτίο του MEGA προβλήθηκε ένα άηθες, ένα επαίσχυντο ρεπορτάζ εναντίον της Ελληνικής Λύσης με ποια αφορμή; Μα με μια ερώτηση που έκανα προς τον πρωθυπουργό για τυχόν παρενέργειες των εμβολίων, όπως έχει πει ο Ε.Μ.Α.

Για το γεγονός ότι αυτές οι παρενέργειες πρέπει να καταγράφονται, ώστε να ενημερωθούν και οι πολίτες.

Δεν γνώριζα, κύριοι, ότι θα έπρεπε προτού μιλήσω να ερωτήσω το MEGA, ή να ζητήσω την άδεια από τον κ. Μαρινάκη, ή τον κ. Μαλέλη, ή την κ. Τζίμα.

Είναι βέβαιο ότι ενορχηστρωτής των βρώμικων επιθέσεων είναι ο κατηγορούμενος για το ναρκοπλοίο NOOR 1 και φέρελπις στιχουργός Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτός είναι ο άνθρωπος της ΝΔ και κουμπάρος σας!

Αυτός ο κύριος, ο οποίος αλαζονικά νομίζει ότι κυβερνά την Ελλάδα και μπορεί να ρυθμίζει πολιτικές καταστάσεις και να τοποθετεί υπουργούς και γενικούς γραμματείς, ανάλογα με τα οικονομικά του συμφέροντα.

Αν νομίζει λοιπόν ότι με τέτοιες άθλιες μεθόδους θα ανακόψει την δυναμική πορεία της Ελληνικής Λύσης, ματαιοπονεί. Η Ελληνική Λύση υπηρετεί τα συμφέροντα του πολίτη, της κοινωνίας και του έθνους και όχι της οικονομικής ολιγαρχίας και των πολιτικών υπηρετών της. Όσο για τους αυλικούς δημοσιογράφους του MEGA, τους υπενθυμίζουμε ότι έγκλημα είναι να διακινείς ηρωίνη και όχι συμπληρώματα διατροφής.

Αυτή είναι η διαφορά μας. Αλλά βέβαια κατανοούμε ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι του αφεντικού και άρα λένε ό,τι λέει και το αφεντικό. Κατά την λογική αυτή ο κ. Πρετεντέρης μιλά υπέρ εκεινων που υποδούλωσαν την χώρα με τα μνημόνια. Εξ άλλου, ο μοναδικός πρόεδρος κόμματος εδώ μέσα, που εργάζεται και απασχολεί εργαζομένους, είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος! ». 

loading...