Μερικές προσωπικές σκέψεις

 Από την μία έχουμε ιβερμεκτίνη, μονοκλωνικά αντισώματα και θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα για την πλήρη αντιμετώπιση του κορωνοϊου,γρήγορα και άμεσα,χωρίς παρενέργειες.

Ενδεχομένως να υπάρχουν ακομα περισσότερα φάρμακα όπως και περισσότερες θεραπείες.

Από την άλλη έχουμε ενα αντισυμβατικό “εμβόλιο”, που εγκρίθηκε μεσα σε 108 ημέρες- ενώ ενά συμβατικό χρειάζεται τουλάχιστον 5 χρόνια- και του οποίου αντισυμβατικού “εμβολιού” οι σχετικές πληροφορίες θα δημοσιευθούν μετά το 2075!

Και βεβαίως ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ δεν θα αναλάβει νομική και ποινική ευθύνη για παρενέργειες και θανάτους!!

Δεν θα θέσω το αυτονόητο ερώτημα τι θα προτιμούσε ενας λογικός ανθρωπος, αλλά κάτι διαφορετικό:

Αν στον Γ.Τράγκα και σε αλλους χιλιάδες συνΈλληνες είχε προτιμηθεί η πρώτη λύση, θα θρηνούσαμε μέχρι σήμερα τόσα θύματα;

Αναρωτιέμαι, αν μία Αντιδήμαρχος ισότητας ,ένας Αρχιεπίσκοπος και ένας γιατρός “γνωστός” ενός άλλου μεγαλογιατρού δεν είχαν την στήριξη της πρώτης λύσης θα ήσαν ζωντανοί σήμερα;

Το πιο θλιβερό σε όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι στο όνομα της “Δημοκρατίας” εκλέγονται ΤΥΡΑΝΝΟΙ οι οποίοι επιλέγουν ΠΟΙΟΙ  και ΠΩΣ θα πεθαίνουν!!Με τη “νομιμότητα” που τους διακρίνει!

Αν είσαι “δικός” μας, θα ζήσεις. Εάν σηκώσεις κεφάλι ή εισαι “αντιρρησίας” κινδυνεύεις ακόμα και με ΘΑΝΑΤΟ!

Αυτό όμως που ξεπερνά κάθε λογική είναι το γεγονός ότι έχει χαθεί η στοιχειώδης ευφυία ακόμα και σε βασικά θέματα

επιβίωσης/αυτοπροστασίας από τον ίδιο τον πολίτη!

Η ιδέα του να δεχθεί κάποιος να παραστήσει το πειραματόζωο, δυστυχώς θα δώσει ώθηση στο να διεξαχθούν ακόμα χειρότερα πειράματα στο μέλλον.

Από την άλλη, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, οπότε όσα πειραματόζωα και να χρησιμοποιηθούν, η αλήθεια, κάποια στιγμή, θα λάμψει.

Η πρόκληση έγκειται σε αυτούς που δεν διατίθενται να παραστήσουν τα πειραματόζωα:

διότι εάν ο κορωνοϊος ειναι  μια φορά επικίνδυνος, τα εμβόλια ειναι 10 φορές πιο επικίνδυνα, η δε προπαγάνδα του συστήματος 100 φορές πιο επικίνδυνη , και αυτοί που χάφτουν την προπαγάνδα 1000 φορές πιο επικίνδυνοι.

Σε ενάν τέτοιο κόσμο καλούμαστε να επιβιώσουμε!!

ΓΜ

loading...