Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟ 1996 ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!!!

ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΓΛΗΜΑ!! ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

 Κυρία ΠΡΟΕΔΡΕ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  πάρτε τώρα πίσω το βραβείο στο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ. Αν δεν το κάνετε είσαστε πράγματι ελάχιστη για αυτή την θέση!!!

Μόλις χθες αντιλήφτηκα την βράβευση   από την ΑΡΧΗΓΟ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του στρατεύματος, ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ  πρόεδρο της Δημοκρατίας ,ενός αμφιλεγόμενου δημοσιογράφου, περισσότερο σαλτιμπάγκο θα τον αποκαλούσα. Ο λόγος  φυσικά για τον Ευαγγελατο.

Διαπίστωσα ότι πολλοί  μέσα από το διαδίκτυο του καταμαρτυρούν  παρά πολλά  σε σχέση με την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ  και το ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του Ήθος.

Διέφυγε όμως  ότι κατά την περίοδο της κρίσης τα ΙΜΙΑ , ο εν λογω κύριος υπεριπτατο οσο θυμάμαι , επί ελικοπτέρου καταγράφοντας σε ζωντανή μετάδοση την πορεία των πολεμικών σκαφών που βγήκαν  από τον ναύσταθμο , προς τις θέσεις διασποράς τους επί εικοσιτετραώρου βάσεως.

ΕΚΑΝΕ αναφορά για το κάθε πολεμικό σκάφος με βάση τον αριθμό του ,για την πορεία που ακολουθούσε και την θέση την δεδομένη χρονική στιγμή. Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση. Οι Τούρκοι δεν είχαν ανάγκη ούτε από DRONES ούτε από άλλες αναγνωριστικές πτήσεις για να διαπιστώσουν που ευρίσκεται ο στόλος μας. 

ΕΝΑΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ χωρίς αναστολές τυχοδιώκτης της δημοσιογραφίας  ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο την  Εθνική μας ασφάλεια , και πολύ περισσότερο τις ζωές Ελλήνων στρατευμένων, των παιδιών μας.

Εικοσιεξι χρόνια μετά η μνήμη στάθηκε πολύ αδύναμη για την ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και  ως έρμαιο της  κυβέρνησης Μητσοτάκη,  ΚΛΗΘΗΚΕ  να βραβεύσει  τον εντολοδόχο της, ΟΧΙ  τόσο για το δημοσιογραφικό του έργο και  ήθος , όσο για τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση ως φαίνεται για το θέμα του εξανδραποδισμού των Ελλήνων , σχετικά με τον εμβολιασμό.

ΝΤΡΟΠΗ για την θεματοφύλακα των ιδεωδών  και αξιών του έθνους που τόσο αβασάνιστα πάτησε την πεπονόφλουδα!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ!!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!

loading...