ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2025
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ
Το νέο έτος φέρνει μαζί του ευχές και εορταστική διάθεση, όμως, από αύριο και πάλι ο καθένας από εμάς θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του, με τις προκλήσεις που αυτή συνεπάγεται.
Στο εσωτερικό μέτωπο, αυτό σημαίνει καθημερινές δυσκολίες, αλλά ο θεμέλιος λίθος για την ευημερία όλων μας είναι η ασφάλεια.
Και δυστυχώς, στην περιοχή γύρω από την Ελλάδα, τα σύννεφα της αβεβαιότητας συνεχώς πυκνώνουν και γίνονται πιο βαριά.
Η ασφάλεια του κάθε κράτους, ιδίως για μία χώρα που βρίσκεται στο σταυροδρόμι κρίσιμων γεωπολιτικών εξελίξεων όπως η Ελλάδα, δεν είναι ποτέ δεδομένη.
Παρά τα κλισέ λόγια των πολιτικών που συχνά καθησυχάζουν τον πληθυσμό, η κοινωνία δεν παραμένει αδιάφορη στις προκλήσεις που διαμορφώνονται γύρω της.
Οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται, έστω και διαισθητικά, όταν κάτι δεν πάει καλά και αυτό το αντιλαμβάνονται στην καθημερινότητά τους.
Όταν η ανασφάλεια μεγαλώνει, το πολιτικό τοπίο γίνεται λιγότερο προβλέψιμο, και οι αντιδράσεις των πολιτών καθίστανται πιο αβέβαιες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
.