Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΈΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ, ΠΛΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΞΩ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ» ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ…

Η Αμερική (και ο κόσμος όλος) παλεύει με μια επιδημία ιστορικών διαστάσεων. Είναι μια σκόπιμα κατασκευασμένη κρίση που έχει σκοπό να σπείρει διχόνοια και να διατηρήσει τον έλεγχο του πληθυσμού.

Η μόλυνση δεν είναι βιολογική ή παθογόνος. Είναι ένα κατασκεύασμα φρενίτιδας των μέσων ενημέρωσης, πολιτικής χειραγώγησης και κοινωνικής παρακμής.

Οι κοινότητες μετατρέπονται σε πεδία μάχης επειδή αυτό ακριβώς θέλουν αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία – μια διαιρεμένη Αμερική (βλέπε επίσης «μια διαιρεμένη ανθρωπότητα») όπου είμαστε πολύ απασχολημένοι να πολεμάμε ο ένας τον άλλον για να παρατηρήσουμε τους πραγματικούς ενόχους.

Τώρα, αυτοί οι τυπικά ήπιοι άνθρωποι; Γίνονται πολεμοχαρείς ζηλωτές, ενώ οι λάτρεις της ειρήνης αποθηκεύουν όπλα, προετοιμάζοντας όχι για εξωτερικές απειλές, αλλά για εσωτερικές διαμάχες. Είναι αποκέντρωση από το σχεδιασμό.

Εάν εκτιμάτε τα άρθρα μου, παρακαλώ σκεφτείτε να τους δώσετε ένα like. Είναι μια απλή χειρονομία που δεν σας κοστίζει τίποτα, αλλά προχωρά πολύ στην προώθηση αυτής της ανάρτησης, στην καταπολέμηση της λογοκρισίας και στην καταπολέμηση των ζητημάτων που προφανώς δεν είστε μεγάλος θαυμαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

.